Robin Hood och Viktor

Ikväll har jag haft en lung kväll. Jag gillar söndagar. Ibland. Speciellt när skolan inte skriker efter en och när man sitter i en soffa nergosad med en bra film, pöpkånn och Viktor. Då vet man att man har en bra söndag :)

Nu när julen är över, för det är den faktiskt oavsett vad ni tror, ser jag ljust på våren. Det börjar redan bli ljusare ute och träningen har börjat dra igång lite smått. Idag har jag varit uppe i sickinge med hästen och mjukstartade lite. Efter det gick jag en långrunda med inslag av lite glädjeskutt (försök till en springrunda).

Imon är det arbete, arbete och lite jobb som väntar mig. Strålfors here I come again! Tur att det finns jämnåriga och roliga personer där annars hade jag gått och dött i en pappersmaskin.

Här kommer lite bilder från familjefotograferingen :) Nu är det bara jag kvar av alla familjemedlemmar kvar. Min syster blev för gammal, hihi!

a


Juldagen och annandagen

På något konstigt vis har jag alltid kopplat juldagen med biopremiärer. Det kanske har något att göra med filmen The Holiday. Ni som sett den vet att Amanda gör filmtrailers till filmer. Haha.

Anyway... Igår var jag och Becka ute. Vi var hos Linda och umgicks lite med trevligt folk. Senare åkte vi ner till ett fullsmockat Harrys. Det tyckte inte jag var lika kul. Visst, att det är kul med mycket folk ute och så. Men det var trångt. Och när det blir för mycket folk och för trångt får jag lite panik. Så jag och Viktor åkte och köpte pöpkånn och myste lite ist :) Sovit väldigt länge idag. Det var välkommet!



God Jul

God jul önskar jag alla mina läsare! Jag fortsätter att skriva galna saker och lägga upp roliga bilder :) Allt för att blotta mitt liv ännu mer. Allt för att minnas, läsas och ses :)

a
a

Bilder tagna av Elin, min syster. Elinsfotokalas.blogg.se

God Jul :D

101219

a

Tack så hemskt mycket för denna otroligt fina julklapp. Gjord av Bex :) Inspiration från photoshooten för ngr veckor sedan

Bilder från helger

aaaaaaaaaaaaaaa

aaaa

 

Lippsill eller ovanligt känslig?

Jaa, jag gjorde det igen. Jag grät på vår minijulafton. Det var ju så svårt att hålla tillbaka tårarna när man får världens finaste present av min älskade vän Bex. Jag älskar den högt och planerar att inhandla en ram som jag ska hänga upp på väggen.

Igår hade vi fem vår minijul. God och lång middag med dubbelefterrätt och sen utdelning utav gåvor. Senare på kvällen är det tradition att titta på Love Actually, så det gjorde vi. Det var planerat att titta på Ensam hemma 1 och 2 men min dumma dvd tar tydligen inte såna skivor som jag verkligen trodde den gjorde :(

Sen somnade vi, fem glada och nöjda tjejer i mitt vardagsrum. Vi vaknade inte alls av att syster ringer hem och vill komma in! Eller av Beckas snarkande. Och Johanna som inte ligger stilla på den där jäkla madrassen.

Bilder på kvällen igår och andra kvällar kommer senare ikväll. Måste duscha först ;)

Älskling

Jag längtar till ikväll ♥


a


Växjö

Om man bor i Ljungby, småland så blir det ofta att man åker till Växjö för att "storshoppa" eftersom utbudet i vår by är väldigt begränsat. Du kan hitta strumpbyxor, choklad, ostar och en och en annan sko max. Det är just därför Bex och jag drar till Växjö för att inhandla årets julklappar! :D

Ikväll blir det en lugn kväll med massa påppcåån och film. I morgon ska familjen klä granen och ska göra mitt bästa för att hjälpa till. Den kommer bli så fiiin, bild kommer senare på allt juligt i hemmet ;) På kvällen kommer tjejerna till mig. Vi ska först basta och sen laga mat. Det roliga är att dem inte vet vad det är vi ska laga. Hihi ^^ Förutom Manny, hon ska alltid veta. Skriver kanske imon. Helgerna brukar det bli dålig uppdatering, så vi får se ;)

a
Växjö, bild tagen från google.


Träning för Björne

Avslutningsträning för Björne, Björn Carlsson, var det idag. Måste säga att detta var den bästa och den sämsta träningen på länge. Det var six bars. Och som många andra hoppas jag på höga höjder. Men allt jag kom upp i var möjligen 1.30. Jag blir så himla besviken på hästen, han är lat och självisk på något sätt. Efter att han stannade på en liten oxer, när han kom perfekt på det, blev Björne arg och grabbade tag i den långe piskan och drämde den i bakbenen och brevid honom. Stackars Cas blev jätterädd. Men jag vet att han förtjänar det innerst inne, men jag har så svårt med att straffa min lilla gulleplutt. Så en rädd Cas tar sig över nätt och jämt över hindrena.

Jag var helt själv på träningen med. Det var lite udda :P Sen efter träningen trodde jag att jag skulle dö, inte på det där småjobbiga viset. Utan jag trodde allvarligt att jag skulle dö. Mina tår exiterade inte längre, min väst sitter alltför tajt och mitt huvud sprängdes av migränanfall. Spy skulle jag göra vilken sekund som helst, men som tur var klarade jag mig.

Tack Lina och Dan för all hjälp idag på träningen :) Det var kul!

God Jul (snart)

Idag hade vi ingen italienska så vi sitter i biblan och gör uppgifter som vi har fått ist. Jag visar nu mina PH skills, dessa ska vara med i presentationen vi ska ha på måndag. Som vanligt kommer det säkert bara vara vi som skrattar medan alla andra sitter som frågetecken. Exakt så var det på vår engelskaredovisning förra fredagen då Becka hade PHat in våra ansikten så fint :)

a
a
aaa

Det här är jag

Namn: Anna
Smeknamn: Sked-bob ;) nee men jag har inget
Ålder: 18 år


Utseende
Längd: 176cm
Vikt:  tss
Ögonfärg: Bruna och gröna
Skostorlek: Allt från 39 till 41

Vardagligt
Gymnasieprogram: Sunnerbogymnasiet, Samhäll Språk sista året
Gör varje dag: Skolan, pluggar, hästen
Intressen: Träning, umgås med vänner & pojkvän :)

Framtiden
Planer efter gymnasiet: Bli rik som ett troll och bli antagen till Hogwarts
Drömjobb: Ingen aning
Mål i livet: Haha, den har jag aldrig tänkt på innan. Typ vara lycklig, frisk och ekonomiskt oberoende ;)
Boplats: Stockholm, Paris, London, New York, LA ;)

Favorit 
Film: Har alltför många
Musik: John Mayer, Kings of Leon, Bruno Mars, Rihanna, Britney, Håkan Hellström
Maträtt: Allt
Årstid: Vår och sommar
Resmål: Naxos, Grekland.
Godis: Choklad så klart
Färg: Svart

"Tre"
Tre favoritsaker: Datan, ljudanläggningen och "huvudkliaren"
Tre yrken jag skulle kunna tänka mig: Jurist, Projektledare (inom ngt roligt företag då), 
Tre länder jag varit i: Grekland, Spanien, Italien
Tre speciella saker jag gjort: Hoppade 3 meters bungyjump i Spanien när jag var liten, båtluffat i Grekland 4 ggr, spelat in en låt med min goda vän Hanna i en "musikstudio" i Falsterbo :D
Tre underbara låtar: Lilla Lady - Daniel Adams-Ray, Shelley - Håkan Hellström, The Scientist - U2
Tre fantastiska filmer: Hur man blir av med en kille på 10 dgr, Moulin Rouge, Dirty Dancing 2

Övrigt
Det första jag gör på morgonen: Öppnar ögonen
Det sista jag gör innan jag går och lägger mig: Stänger ögonen
En dålig vana: Biter på naglarna
En ovanlig talang: Jag kan gå väldigt snabbt! :D

a

Hästen, Cas Soenderskov, finns alltid i mitt hjärta. Töntigt att säga, men han är en av mina bästa vänner.
Tillsammans ska vi lyckas

a

Vänner ♥ Vad skulle jag göra utan er?

a

Jag gråter ofta, men ofta är det för fina och helt underbara saker. Som julen 2009 med mina vänner

a

Jag är oerhört stark (tror jag iaf) och jag älskar att svettas vid ett träningspass

a

Jag tkr inte om att blir fotograferad när jag är på semester med min familj

a

Jag älskar öl!

a

Jag och min syster Manny. Jag tycker om att pussas

a

Jag älskar att klä ut mig till Gangstakille och ragga upp fjortisar och dansa röven av mig på dansgolvet!

a

Jag gillar shyssta bilar ;)

a

Jag hatar fiskar

a

Jag skrattar ofta, det är kul!

a

Jag älskar sommar, havet och bruna ben

a

Jag älskar att skjuta på folk när dem inte är beredda. (Sorry Johanna)

a

Jag är innerst inne är väldigt kul typ. Jag backar inte för mycket, men ibland kan jag bli riktigt tråkig. Locka ut mig med lite choklad och en puss så följer jag med dig. Jag bjuder ofta på mig själv och skäms inte över det. Jag älskar mitt liv och det borde ni med! :)

Gud vad kallt det är

Det är svinigt kallt i mitt rum. Min rumpa håller på att frysa bort. Och mina fötter. Måste höja elementet, men orkar inte gå upp nu för då fryser jag ännu mer. Får ropa på pappa ;)

Denna dag bjöd på Luciafirande i Mission av esteterna. Killar, ni sjunger så fint. Fick nästan en tår i ögat. Haha
Efter det (efter en annorlunda bilfärd hem, säger bara annorlunda Manny ;)) gick vi lite till i skolan och roade oss. Efter det åkte jag hem och gjorde American Pancakes. Mmmumsigt! Sen somnade jag i soffan. Sen tränade jag. Sen åt jag. Sen pussade jag lite Viktor. Sen ligger jag här nu. Jag älskar att upprepa mig och speciellt gillar jag att berätta om min oerhört tråkiga dag.

Berättade nyss för Becca att jag ska leta efter mitt The Sims 2 så jag kan langa det till henne någon dag. I'm sucha good friend!

Nu ska jag langa lite Islamfakta till min hjärna som går på lågvarv. Vi ställer om oss till vinterlov, han och jag. Vi ska jobba, festa och åka pulka har vi bestämt. Det kommer bli skoj!

God natt!

a

 

Kom ihåg att lyssna på:

The Script - The secret

September - Mikrofonkåt

Rihanna - Complicated

Good love is on the way - John Mayer

As we enter - Damien Marley

Granade - Bruno Mars

 

Tredje advent

Söndagar, det är något speciellt med dem. Det är den dagen du kan sova länge men måste gå och lägga dig tidigt. Det blir så mycket sovande. Jag måste bli bättre på att gå upp tidigt, man får så mycket gjort. Men samtidigt finns det inget bättre än att ligga kvar extra länge i sängen och gosa ner sig. Hoppas att någon kommer med lite frukost, hör musik från köket, känner doften av kaffe och ser hur solen letar sig in men inte riktigt när din säng :) Underbart!

Jag hade väl typ en sån dag idag, minus frukost på sängen. I dag har jag bakat lussebullar, varit hos hästen, möblerat lite i mitt rum (ser ut som att jag bor i minimiland, I'll explain later), varit nere på Maxi och "storhandlat" proviant som hushållet behöver. Man känner sig så vuxen när man går där inne, med plånboken, handlarlistan, korgen och osminkad. Illa...

Vi firade iaf advent som vanligt. Denna gången hos Johannis :) Dem där monstrerna fick äntligen se Moulin Rouge, så nu slipper vi den deppiga filmen ett tag till. Tills deras törst växer och till slut så ba måste vi se den igen ;) Skojar lite med er, men ni vet att jag älskar er. Filmen är jääättefin och jag älskar musiken. Men den är så deppig i slutet. Jag är en sån filmtjej som behöver ett lyckligt slut. Olyckliga slut har vi nog med i verkligheten. Som typ Micke och Molle. Fy fan vad sorgligt! Dumma dumma jägare och dumma björn!

a

 

Ingen random bild. Vald med omsorg med tanke på alla olyckliga slut. Grr på dem!

Tjejträff i Lillarp

Jag har övermissbrukat ordet mys i alla dess former; Julmys, mysigt, mys, mysa, myspys, myskväll osv.
Jag börjar nu bli en aningens trött på alla dessa mysord och ska nu bojkotta ordet mys här på bloggen. Ha!

Denna helgen har varit superlugn. I fredags var jag hos Johanna och kollade Idolfinal, somnade i pausen och missade slutet förutom när Jihde ropade ut att Jay vann. Grattisgrattis till din Idolstämpel och bidragande till högen fylld av Idoler som bara väntar på att få blomma ut (få skivkontrakt och bli av med Idolstämpeln) Sen sov jag gott till tolv idag och tränade uppe i Sickinge. Fy fan vad sur jag blir på HJ (hästjäveln, Antons katt heter ju KJ så varför inte ;))! Ibland vill jag bara slå honom i sidan tills han typ fattar. Men det är ju det som är grejen, man måste leka fram alla övningar och vara logisk och ha tålamod. Inget som stämmer särskillt bra in på mig.

Senare i dag åkte jag och tjejerna ut till Nina, hon bor ute i Ingen-mans-land (Lillarp). Det var trevligt.
Alla hade tagit med sig ngt gott att äta tex lussebullar, Rocky Road, American Fudge, vindruvor, glögg, ost etc. Asgott och senare kollade vi på The Holiday, som är så himla go.

Fattar ni hur mycket jag fick anstränga mig att inte skriva mysord nu eller?! :P Skitsvårt!

Nu har jag iaf landat i min säng och ska kolla på avsnitt av Family Guy :) Tills Viktor kommer, då blir det att sova.

Imon är det söndag och det innebär advent och plugg.

a

a

a

a

a

Jag avslutar denna natten med lite kort från onsdagens studentfestligheter. Det var julbord och sen disco. Jag tror nog att i stort sett alla som var nere på discot hade druckit lite för mycket, men självklart hade vi askul och trötta var vi dagen efter. Korten är snodda från FB, Olivia Lund som har tagit dem flesta förutom den på henne själv och Linda för den har jag tagit :D Hoppas det är ok ;)


Bilmusik

Detta är ingen bra bilmusik men det är den enda skivan som pappa har i sin bil. Den går om och om igen när vi kör. Vi är båda riktigt trötta på den. Men denna låten fick en liten nytändning nu när jag såg denna videon.

Anna idag

Hey! 

Jag är lite ledsen idag. Ska berätta varför denna dagen har sugigt. Vaknade i min säng efter en tjoflängandes natt, var på studenternas julbord och senare stack vi ner på diskot. Super! :D Så jag mådde inte fab så att säga. Men jag lyckades ta mig till skolan. På jympalektionen blir jag stämplad av en klumpig testosteronelefant. Min tå är nu blå och blodsprängd och jag kan inte gå på den. Tack! Jag vet vem du är btw. En annan "incident" som skedde på jympan, vi spelade basket, var att en annan testosteronelefant, långhårig denna gången, kastar sig in i min, knuffar och puffar som bara en sån kan. Det var hemskt! Till slut vände jag mig om att skrek "Vafan!" rakt i ansiktet på honom. Maah! Revenge. Men nej, idioten slår med en knytnäve på bollen för att få loss den ur mitt järngrepp. Men så klart missar han och slår rakt på min arm. Dumma IP elever, klumpiga och dumma.

Grr. Vad arg jag var. Men nu är det bättre :) Nu ska jag ut till Cas och bara mysa ner mig i hans varma päls och lukta in häststanken.

a

Aa juste. Det är Anna idag!!! Två personer kommer ihåg. Och ingen av dem var mina kompisar. :(

Nattinlägg

God natt på er (med äkta Håkan Hellströmröst) !

Vad gör jag? Joo, jag sitter i köket med datan och försöker skriva lite på ett tal som vi ska hålla i engelskaklassen på fredag. Det handlar om vår tidsresa tillbaka till Woodstock *vågen*!
Det kommer nog bli bra det här. Jag har en expert till pojkvän och en hel del erfarenheter i bagaget, så tillsammans benar vi ut det här :P Haha, nee men skämt å sido. Viktor, du är väldigt duktig! Men jag, som inte är så insatt, klarar mig bra på Wikipedia. Tacka Gud för Wikipedia.

Idag har jag gått i skolan, sen gick jag ut till hästen. Det blir lite mer än 7 kilometer. Inte häpnadsväckande men fortfarande klappar jag mig på huvudet stolt. Det läskiga som hände mig var när jag skulle gå hem. Det är ju skog hela vägen och det började bli mörkt. För det första är jag skitmörkrädd så jag traskar på snabbt. Så när jag kommer ut till en stor väg som leder mig i ljus hem får jag syn på en mörk gestalt ståendes på ängen till sidan om mig. Typ 20 meter bort. Jag fryser till is och vänder mig sakta om. Där står en älg och glor på mig! Jag ber sakta en bön att han inte ska äta upp mig. Sen börjar jag ta små vacklande steg framåt i hopp om att den inte anfaller.
Sen sprang den vidare in i skogen. Lättad som jag var gick jag vidare. Men det dröjde inte länge förens nästa hjärthöjare skulle infalla. Under ett träd ser jag i ögonvrån (uppåt) att någonting faller från himmelen. Så jag stannar och följer en isblandad snöboll falla och krossas till marken precis framför mig.

Fattar ni vilken spänning denna dagen har innehållet eller?

För dig ska jag göra det tusen ggr om

a

a

a

a

All I want for christmas is you ♥

Martin Tosig goes busy

a

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH JAG DÖR! MIHIHIHI Gissa vem denna snyggingen är!

Juste jaa..

När man blir vuxen får man betala räkningar. Det är inte kul!
Manny kom på en sak till, att när man blir vuxen bryr man sig inte vad man har på sig när det är kallt. Man har dem där fula kängorna, varma tjocka jackan och pricken över i:t har man svettställ under alla kläder.

a
Jaa det är en gammal bild

Projektarbetsdag

Idag har vi en projketarbetsdag. Det betyder pannkakor och lång sovmorgon. Men vi jobbar ju så klart också! Mycket effektivt, hehe. Efter frukosten gick vi och la oss i soffan och pillade naveln lite. Det var skönt ;)

a

Detta är en bild från vår 18 årsdag! :D Det var tider det.

Jag funderar ofta på det, hur snabbt man har blivit vuxen.
Sedan jag blev 18 har jag; Skaffat körkort, skaffat internetbank, tjänat pengar (som varje sommar plågar jag mig själv på Strålfors), kört runt på småbarn, handlat mat och tagit hand om huset själv ngr dagar, varit inne på krogen, rest själva på en shoppingrunda till Paris, bokat julbord (enligt Manny är det bara gamlingar som gör det) och massa mer som jag inte kommer på nu eller som antagligen inte är så barnvänliga ;) fniss

Nu gör Manny kaffe och skummar lite mjölk. Det är superfint väder och jag ska träna uppe i Sickinge ikväll för Carina. Nu ska hästj'veln få sig en omgång han sent kommer glömma! Mohaha

Mormor & morfar

Idag ska vi till mormor och morfar. Någon av dem fyller år. Jaa, det låter hemskt att jag inte vet vilken av dem det är. Men tro inget annat än att jag älskar dem högt :)

Jag har varit otrolig produktiv nu i ca 50 min. Jag har skrivit klart naturkunskapen, psykologin och jag har även skrivit och kladdat lite i min projektarbetesbok (är det ett ord?). Jag känner att jag är på högvarv idag. Jiiiihiihihihihi

På tal om skolan, har ni sett vårt assnygga skolkort eller? :P

a

Alexander, han som håller skylten "för" var så himla stilig i sin hjältekostym. Jag gillar även starkt att Johanna smälter in i Simons svarta kostym, längst upp till vänster. Själv är man polis, vad annars liksom? När man väl har kläderna hemma kan man väl utnyttja det. Ni kanske inte kommer ihåg det men förra året på Halloween var jag polis :D Det var skitkul! Jag hade batongen och pistolen. Det blev lite panik i mitt huvud när polis kom in på festen dock. Då var jag snabb på att gömma mig. Haha. Good times! Jag gillar även att Viktor är en blå Gandalf.

 

a

Rik och kluven

Fiffig rubrik va?

Efter en sugigt dålig natt gick jag upp tidigt, halv tio på en helg är tidigt!, och satte händerna i mitt tredje-världskrigs-rum. Nu var det dags för lite förbättring och rensning. Sagt och gjort, nu är rummet i sin bästa form och vi mår jättebra :) Jag är otroligt stolt över mig själv då jag inte är precis känd för mitt rena och välstädade rum. Men vafan, jag har väl inte tid att städa när det finns så mycket annat roligt att göra? Som att plugga tex, eller bita på tårna eller pilla navelludd. Jag kan säkert räkna upp tio utomordentliga orsaker som är mycket bättre att syssla med än att städa.

När jag väl höll på att vända mitt rum och-och-ned hittade jag Grattiskort från min födelsedag (när jag fyllde 18 då såklart). Jag öppnar och beskådar alla fina och omtänksamma ord som har skrivits till mig. Med en drömsk suck öppnar jag ett kuvert. 500 kr beskådar mina ögon. Fattar ni det eller?! :D Jag springer ut till mamma och berättar. Sen fortsätter min städning. Jag öppnar lite fler kort. Det kanske finns ngt mer. Och så klart gör det det!!! 500 kr till :D Jag är ju världens rikaste just nu! Fo' sho'.

Lycklig över att jag har råd med allas julklappar ska jag köpa ngt extra fint :) Kanske till mig själv eller till en käresta ;) Haha

Nu ska jag plugga. Ciao

Drar till Bex

Nu orkar jag inte vara hemma längre, men det är inte orsaken till att jag drar till Bex. Orsaken är att hon ska ha en alldeles utmärkt filmkväll. Så då tar jag upp Lallan på vägen och umgås med alla tjejer till en förhoppningsvis komedi (vägrar se en skräckfilm, jag kan nog inte beskriva hur mycket jag har fått utstå efter Orphan eller hur den nu stavas. Jag ser den där jävla flickan överallt, speciellt en mörk kväll i stallet. Då kan jag inbilla mig att hon står och glor på mig i en vrå. Usch!)

a

Så här snygg kan man se ut om man heter Becka och Laura. Och om ni två skulle ha ngt emot att jag lägger upp denna bild på er så säg snälla till, annars kan ni få en lektion i att berätta kort och vulgärt hur ni inte vill att jag ska sno era bilder av a certain one I know. Troligen något jag kommer få ångra att jag skrev, men herregud. Lyssna och förstå ist.

Idol, igår

Jay är helt sjukt bra, men han kan ju aldrig ersätta Metallicas sångare. Ett stort plus till låten, den är sjukt bra.

Helg

Måndag till fredag blir som en kedja kring min fot men det är någonting ikväll som får mig att tro att vi kan gå genom eld!

Nu är det helg bannemig :D Lite fototagning med syster och hennes kompisar. Vi fick ställa oss i snö och frysa röven av oss. Snart hoppas jag att Viktor kommer hit så att vi kan ta lite fina bilder tillsammans :)

Nu sitter jag på syrrans data, då får man ju passa på att sno lite bilder. Inte mer än rättvist Elin!

aa
a

Skolan

Sitter i skolan och planerar en resa tillbaka i tiden till Woodstock. It's going to be awsome! Ska mysa med älskling ikväll och förhoppningsvis bara njuta av Jays Enter Sandman :)

Haft en hektisk vecka med plugg, hästar och snö. Mer om det en annan gång, nu ska jag ner på stan ;)

Onsdag, blek och hopplös

Jaha, hur gick den där check-listan då? Njaa inte som planerat kanske. Men jag kan väl säga att det är en lista som inte har någon deadline.

Jag har inte städat mitt rum
Jag bäddade mamma och pappas säng, en gång
Jag har gjort massor av pannkakor
Jag läste klart Robinson, typ
Jag har ridit häst
Jag håller på att bli frisk
Jag har väl inte pluggat så mycket som jag har behövt
Jag jobbar på CDskivan
Jag klippte mig, det blev väldigt mycket tunnare :(

Glee

Mihi