Rom

 

Idag har jag skrivit idrottsprov. Och tack vare min kära mamma gick det vägen. Ni undrar kanske varför? Joo, hon satt och förhörde mig en timma igår på alla slags hälsofrågor som hon kunde komma på. Sen satt hon och kommenterade häftet, allt var ju antingen fel eller dumt eller så lade hon till ett helt tal om vad hon tyckte var viktigt. Jag somnade runt halv elva. Det var inte uppskattat då jag fick häftet i ansiktet. Sen gick jag och la mig. Det var underbart.

Ikväll är det träning som gäller. Morfar ska hjälpa mig med hästen eftersom mamma ska träna och pappa är någon annanstans i Europa.

Idag har vi pratat och planerat vår resa till Rom! Det kommer bli skitroligt, längtar till solen och längtar till ett annat land. Måste planera vad jag ska ha med mig.

a

a

Slow Loris

Kolla in denna lemuren. Hon/han älskar att bli kliad i armhålorna och ogillar att någon tar hans/hennes paraply. Det är det gulligaste jag sett på länge och skrattade högt när Elin, syster, visade mig det. Men erkänn att man inte kan hålla sig för skratt?

 

Nu kör jag! Inte...

Mamma och pappa har bestämt sig för att deras dotter inte längre ska få ta bilen ut till hästen. Bara om det är fult väder eller så. Eller dem har ju inte hindrat mig. Dem säger mer att jag är tjock om sanningen ska fram. Det är ju snällt. Sånt man vill höra en lördagskväll! Tacktack. Kan säga er att dem inte heller är så himla smala!

Så nu ska jag väl inte ta bilen ut längre (bara idag, det regnar!) utan nu ska jag köra klackarna i taket, jiiiihaaaa, och gå ut, eller cykla, eller springa. Inga klackar dock. Löpningssko tror jag blir bättre.

HEJ SKO!

a

HEJ DÅ BILEN!

 

a

Veckans

a

26/3 Du och jag

a

Igår, för ett och ett halvt år sedan blev jag och Viktor tillsammans. Jag ska berätta historien.

Det var en blåsig lördagkväll, den 26 september. Jag kände knappt Viktor. Han knappt mig. Jag tog min cykel och cyklade iväg till Viktors pappa där vi hade bestämt att vi skulle kolla på film. Jag hade baggyjeans, vit t-shirt och en halsduk på mig. Jag var ascool! Viktor med, lite. Kommer inte ihåg vad han hade på sig. Hoppas det inte gör mig till en dålig flickvän. Vi gick tillsammans ner till Filmlandet där vi hyrde en skräckfilm, Barnhemmet. Vi pratade bara lite allmänt tror jag. Frågade lite basic och pratade om vädret.

Jag var tvungen att gå rätt tidigt eftersom jag skulle tävla dagen efter. (Jag vann den tävlingen btw!, brukar alltid skylla på Viktor ;)) När jag stod där i hallen, redo att cykla hemåt satt Viktor där i trappan och tittade på mig med sina rådjursögon. Så söt! Haha. Sen frågade han mig om jag ville bli tillsammans med honom. Lite blygt sa jag ja.

Liten cheezey historia där från mig ;) Den bjuder jag på. Jag är ju så kär

Jag älskar dig Viktor ♥

22/3 Studentfest

a

S! Samlare, Starbucksbiträde och Spion :D

Här ska det vara en rubrik

Jag har ingen fantasi idag. Humöret är lite kört i botten eftersom jag var uppe så sent inatt och eftersom vår franskalärare är Hitler a la France. Hon öser massa läxor över oss och skrattar elakt!
Nu är det iaf helg och jag ska bara slappa. Imon åker jag och mamma till Växjö och ska shoppa lite. Kanske kolla efter studentklänning :) Och lite studentskor :D. På eftermiddagen imon ska jag fika med Bex, Mannyt som jobbar på Roddys har lovat oss en riktigt smarrig chokladdrink! Inte gratis då asså...

Väntar på att jag ska komma på vad jag ska äta. Svårt val. Speciellt när det inte finns ngn mat hemma.


Fredag

Äntligen är det Fredag, igen. Det är lite skrämmande hur fort tiden går. Det var ju Fredag bara för en vecka sedan?!
Igår var jag, Manny, Laura och Bex på bio i Växjö. Justin Bieber - Never say Never. Den var skitbra! Haha, jag tror faktiskt även om man inte är ett inbitet fans kommer man tycka att denna filmen är bra. Laura tyckte nog sannerligen det ;)

a

a

Ser ni hur grönt mitt hår ser ut? Det sa till och med min frisör. Men det ska jag nog fixa till i helgen med syrrans hjälp. NU! Skolan :D

24 Mars 2011

Godmorgon! Här sitter jag i mitt kök med Elins data. Hoppas min kryar på sig snart. Är ledig från engelskan idag så då passar jag på att vara duktig och plugga lite nu på morgonen. Har ni förresten sett vilket fint väder det är? Det är skinnjackeväder! :D Jippie. Våren har äntligen kommit. Vet inte vad jag gör om det kommer mer snö och förstör min frid just nu!

I eftermiddag blir det hästen direkt efter skolan, sen ikväll är det bio i Växjö med tjejerna. Justin Bieber - Never say never ;) Haha

a

a

Ser ni mitt långa örhänge? Det är från itemsbyjohanna.se Hon har skitsnygga saker! Vill beställa allt när jag kollar men min budget hindrar mig. Tröjan är från Topshop :)

Bild från Elins data!


a

Ett inlägg om en trevlig kväll och vänskap

Hej allihopa! Mår ni bra? Det gör jag :) Trots att solen har gått i moln. Trots att det är kallt ute. Trots att jag har massa plugga. Och trots att jag var ute igår.

Studentfest igår :D Det var toppen! Jag, Nina, Pia och Johanna träffades hemma hos Pia för en liten "förfest". Pia hade dukat fram nötter, choklad och cola och massa spel :) Så där satt vi som gänget i Inglourious Basterds, drack lite, skrattade en massa och gissade vilka karaktärer vi var. Det som förvånade mig var ändå att jag var rätt duktig på det :)

Jag fick en speciell känsla igår när vi var ute. Jag blev så himla lugn och njöt verkligen av sällskapet och allt som hände runt omkring mig. Mina klasskompisar är verkligen bäst! Olof var utklädd till en norsk skidåkare, Salle var supporter, precis som Johanna. Pia var skitsnygg i sitt gröna starbucksförkläde, Nina var en samlare, jag var en spion. Alla var faktiskt riktigt fina och kul att folk ansträngde sig :) Vi dansade sedan hela natten lång till helt okej musik. Lite tråkigt att dem sista låtarna man hörde var från Per Gessle dock.

Man inser nu när man är lite äldre att man verkligen omringar sig med vänner som ger en energi och inte bara tar. Det inser iaf jag. Jag vet vilka som kommer bli vänner för livet och vilka som bara är vänner för stunden. Jag pratade mycket med en "kollega" i vintras när jag jobbade. Hon är ungefär två år äldre än mig. Hon berättade för mig att när man tar studenter försvinner vissa människor som man trodde att man var kompis med. Då insåg hon vilka hon ska lägga sin energi på och vilka som är värda det. Det som hon sa var så rätt. Varför umgås med människor som drar ner dig? Varför umgås med människor du inte känner dig hemma med?

a


Studentfest!

Idag är det dags för ytterligare en studentfest. Som vanligt ska man klä ut sig och min fantasi börjar sina ur mina händer. Temat är "S". Det är svårare än det låtare. Jag har funderat hela helgen och jag har till och med satt min arbetslösa syster som anställd under "Annas utstyrsel till Studentfester" men efter många dåliga förslag och en del skrattretande har jag nu bestämt mig för att låta henne gå. Hon drar för mycket lön och dessutom förhöjer hon mina elräkningar :P

Jag har precis gjort världens bästa pannkakor. Och nu ska jag cykla ut till hästen. Verkligen skönt att komma ut när solen tittar fram :) Ni får se senare vad jag bestämde mig för att klä ut mig till ;) Ha en bra kväll!

a

a

Andreas egosång

I came like a storm
on a cold, winter night
i brought my guitar
and turned darkness into light
im like a god with awesome powers
who possess the secret key
to the true entertainment
all that you will ever need


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH
Andreas
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH
Andreas

Do not try to become me
you will never succeed
find your place with the rest
im all you'll ever need
im like a guardian of skill
all i do i do with ease
like when im not even trying
at worst a masterpiece

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH
Andreas
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH
Andreas


Ett inlägg om nattens tankar

a

 

Innan klockan slår en sista gång, ska vi dansa hela natten lång.

Nu har jag hunnit gå en runda, duschat, prova ett nytt schampoo från Björn Axén, ätit upp min B&J och myser nu i min säng med datan ;) Hihi det kan gå riktigt hett till ska ni veta.

Nehe nu ska jag ge mig in i mörkrets värld. Älskar att ha dörren på glänt, det ska vara helt mörkt i mitt rum, och se små ljusglimtar och höra bruset ab TVn som pappar ligger och kollar på. Det får mig att tänka på barndomens lyckliga dagar.

Godnatt ♥

Månadshoppning

Idag har jag och Cassen uppe i Sickinge och hoppade loss lite. Hoppade två st 80 cm och det gick helt okej, klart godkänt! Men mindre kul var ju att man fick vänta tills rumpan blev blå. Så jäkla segt. Jag hade kunnat ligga och gosa med min älskling i typ två timmar till... Sånt gör mig sur.

Men nu är jag hemma och har ätit. I väntan på att maten ska smälta, så jag kan ut och springa, så pluggar jag lite och kollar på tv. Är så sugen på att trycka i mig min B&J, men jag kan ju inte göra det innan jag har sprungit. Då kommer inte magen eller benen må så bra. Bättre att njuta fullt ut ikväll ist.

Förra söndagen missade jag och Viktor Solsidan. Så vi laddade hem vad vi trodde var rätt avsnitt. Men det visade sig vara sista avsnittet, alltså det som ska visas idag. Lite småkul att reta familjen att man redan vet vad som händer ;)

Morgon god

Ligger ner och skriver. Orkar inget. Kollat Love and other drugs, jättefin film. Nu städa, plugga och träna.

@ Elins rum

a

Biiiioo

Gissa vad jag och Manny ska se ikväll?

a

Godnatt

En trött tjej bäddar in sig i sin säng med massa kuddar, en data, en ELLE och en tanke. Nu ska hon vänta på sin kärlek sen, men bara när han har kommit, somnar hon sött och drömmer om sommarens varma dagar som verkar vara så långt borta just nu. Godnatt på er. Puss ♥

a

Japan

Det som har hänt i Japan rörde mig först inte. Visst tyckte jag att det var hemskt och tråkigt för de som är drabbade. Men jag bor i Sverige och jag har inte tid att tänka på naturkatastrofer/sprängda kärnkraftverk. Nu får ni inte tro att jag är en kallhjärtad bitch som bara bryr mig om mig själv. Så är inte fallet. Jag grät när jag som 9åring kom hem och såg på TV att två flygplan hade flugit in i WTC. Jag klarar inte av att se gamla människor eller djur fara illa.

Och denna gången har jag en liten historia bakom mitt inlägg. Det är så här att jag sitter och kollar upp fakta till min fackuppsats om bloggar i engelska. Justin Hall är den första att någonsin posta sin blogg online. Han uppdaterar sällan och skriver mkt egna dikter. Men jag kollade upp mer ingående om honom och det visar sig att han är aktiv på Twitter och FB väldigt mkt. Han verkar vara en otroligt smart kille som verkligen har koll på vad som händer. Han strider för mänkliga rättigheter. Han pratar Japanska. Jag hittade denna hemsidan på hans logg och klickade in. Jag måste säga att bilderna är fantastiska, men framförallt så hemska och rörande. Jag satt faktiskt och smågrät lite när jag kollade igenom dem. Kan bero på att jag lyssnar på Erik Hassles sorgliga album samtidigt också...

Men titta igenom bilderna, det är verkligen värt det. http://bit.ly/fSOkAc
aaa

Ulrik

Trött Anna

Nu är jag färdig! Sprungit ut till stallet och hem igen, 6 km. Samt mockat och gjort mat och gått en liten runda med Cas :) Ätit och duschat. Nu är det bara plugget kvar :P Duktig Anna, klapp på huvudet.

a

Jag klarar vad som helst! YEEAAHH

Min kärlek

Idag trodde jag skulle bli ännu en tråkig dag efter skolan med massa plugg och så men inte! Viktor kom och hämtade upp mig sen åkte vi och köpte fika och var ute i naturen med bilen :D Så himla mysigt. Och så spontant. Fyllt spontanitetskvoten för denna månaden. Nu blir till att tråka sig lite på vardagarna och sen ha lite roligare på helgerna ;) haha

Det var jättemysigt. Vi stannade vid en sjö mellan Guddarp och Vittaryd och tittade lite och fikade. Sen somnade jag på vägen hem. Men jag kände minsann den där handen i nacken och ibland i min hand ;) Det var verkligen trygghet. Så underbart att vara tillsammans med dig och skratta och bara vara. Känslan av att kunna säga allt till dig och att du lyssnar. Vi kommer bli något stort en vacker dag, du och jag.

Här kommer lite bilder på mitt hjärta. Detta tkr jag representerar Viktor :) Det var även de enda bilderna jag kunde få tag på på FB ;) haha

a

a

aaaaaa

Sista bilden föreställer Viktor i min syrras skinnjacka som jag fick låna av henne midsommaren 2009. Det var en kväll jag sent kommer glömma. Fy fan vad roligt vi hade. Det är faktiskt sant att dem bästa festerna är på sommaren. Frågan är om dem bästa festerna inte är förbi en?

Jag och Viktor var iaf inte ihop då. Men han följde efter mig överallt och var typ som ett plåster ;) haha needå. Men han tog iaf på sig jackan och spräckte den nästan. Elin blev lagom glad. Kolla hennes kommentar ;)

Den där snubben blev min pojkvän 2 månader och 16 dagar senare och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går. Du är mitt allt, vad skulle jag göra utan dig? Du får mig skratta varje dag och jag mår så bra med dig.

Nog med skryt om min underbara pojkvän. Jag är lyckligt lottad och jag ser många i min omgivning som också är det! :) Inte minst i stallet sprudlar kärleken! Pratar så klart om Oskar och Ida, Lina och Markus, Hanna och Felix och lilla Agnes håller sig till Baccis ;) haha

I skolan

Sitter i skolans bibliotek och lyssnar på roliga dialekter. Allt från blatte till snobbsvenska. Haha. Riktigt rooooligt!
Har hål fram till ett så nu ska jag slå ihjäl lite tid. Jag har förvånadsvärt inget att plugga på. Imon är det en slapp dag i skolan. Sen onsdag och torsdag är det temadagar. Då har vi inga lektioner. Ska lyssna på föreläsningar och göra lite mer roliga saker som vi inte har fått reda på än.

Ikväll är det träning för Carina vid halv sex. Innan dess ska jag äta och bara vila. Hoppas Casen är snäll häst ikväll.

Helgen

Igår var vi ute på Harrys. Men först var det förfest hos Salle. Det var mkt skoj :) Sen åkte vi ner på stan och träffade andra och dansade. Gick hem ganska tidigt. Magen kurrade och jag saknade min älskling :) Så vi åkte hem och jag åt massa mat och somnade illamående. Too much food.

Idag vaknade tolv och åkte upp till sickinge och satt där i ngr timmar och kollade. Verkligen supertrevlig tävling med bra funktionärer som får allt att rulla på smidigt och snabbt. Efter tävlingen var jag hos min egen pålle och red ut i fint väder :)

Ikväll är det myskväll hos Laura som gäller. Pizza, film och bara massa mysmys :D

a

24timmars

Hej på er!

Jaa, vi överlevde redovisningen. Jag höll på att skita ner mig när vi skulle upp scenen men det gick fint.
Nu har vi det överstökat och jag tänker aldrig mer i hela mitt liv göra om det här. Det har varit blod, svett och tårar. Skratt med såklart ;)

Nu ser vi framåt, uppåt och framåt. Ikväll blir det filmkväll hos Bex med alla goa tjejer, vi ska mumsa i oss underbara chokladpannkakor ;). Bex specialitet! Senare tittar vi på film och efter det ska vi ner till Sunnerbohallen och titta på innebandyn. Nämligen den årliga turnering! Spännande va? Ännu mer spännande blir det ju av galna tanter alltid vinner damklassen. 30 + må se roliga ut och visst, man underskattar dem sjukt. Men fan vad dem springer. Och hårda är dem med! Går inte att rubba. Som ett litet hus ställer dem sig i försvarsläge och spänner rumpan. Hoppas att dem blir slagna detta året! Kaxiga mammor...

Liten bildbomb från ett år sedan

aa
aaaaaaa

Varning för deppinlägg!

Jag vill inte dra ner er i skiten. Så läs inte om du redan är depp.

Jag har haft dagen från helvetet, jag har suttit och pluggat från klockan nio tills nu och vi är inte klara än. Jag hann inte träna ikväll så Ida hoppar Cas, tack så mycket för hjälpen <3. Men jag blir så himla ledsen när jag inte får rida Cas på träningarna och måste be någon annan. Jag har knappt ätit idag. För det hinner jag inte med. Som tur var kom Viktor hit och lagade mat til mig. Har hunnit duscha. Och plugga matte. Men mest skrivit på dumma redovisningen! Jag hatar skolan just nu som bara öser massa grejer över en. Jag hatar hatar hatar skolan. Jag kan knappt vänta tills vi tar studenten och man äntligen är fri. Jag mår verkligen dåligt av att sitta inne så här en hel dag. Jag som är van vid minst två timmar ute i frisk luft. Känner mig som en instängd fågel i bur. Inte alls kul! Plus att börjar redan nu bli nervös inför redovisningen imon. Vi ska hålla tal i 20 min. Tio min var, men ändå. I aulan. Helst ska man kunna det utantill. Suck. Döda mig nu snälla. Jag orkar inte mer.

Jag gillar inte att jag inte hinner med mina kompisar eller min häst. Det drar ner mig totalt. Så skicka gärna en gad hälsning. Så räddar ni mig från detta slaveri. Sudda ut molnen på min himmel och ge mig sol!

a

Imon är all skit över. Då ska vi fira!

Redovisningsarbete (riktigt ord?)

Just nu sitter jag och Manny och jobbar med redovisningen som vi ska hålla imon. Det kommer bli skönt att ha allting klart :) Så det ska vi fira på lördag med utgång och massa mys på fredag! Berättar mer om det sen ;)

Träningen gick bra!

Jag och Manny fixade det! Det gick faktiskt lätt som en plätt :) och nu sitter jag i soffan och pratar lite med mamma. Ska sätta mig med lite mat och plugga matte. Imon åker skolan till Växjö Universitet. Men jag ser ingen mening i att åka dit eftersom jag redan har varit där och inget som dem ska föreläsa om tilltalar. Så då är det bättre att stanna hemma och plugga. Men nu tar jag kväll små kompisar :) Puss

a

Cas Soenderskov, fyller 10 i år. Stora killen!


Powernap

Powernap inför träning ikväll. Är lite nervös. Jag har kört transporten själv innan och så, det har gott super. Men nu ska Manny åka med, som hästskötare. Haha så nu har jag två trotsiga tonåringar att ta hand om. Men kommer nog bli både roligt och lärorikt. Om bloggen inte uppdateras på ett tag så är det nog för att Cas har sprungit över mig eller kanske Martina.

Tiiiisdag

Sovmorgon idag, hur skönt som helst. Men nu när våren börjar komma börjar det bli mkt enklare att gå upp. Man vill ju inte missa solen, man vet aldrig när den gömmer sig igen! Nu ska jag cykla till skolan, önska mig lycka till på latinprovet. Det kanske behövs, vem vet.

Ikväll blir det sickinge och plugg. Hej hopp!

Dagens

Dagens humör: Glader, pigger och kärer

Dagens kläder:
Svarta jeans, Weekday, Vitt linne, Marlene Birger, Svart skjorta, HM, Kamelfärgad kofta, Zara och vita converse. Fint de! Tyvärr ingen bild på spektaklet. Men med fantasin blir allt roligare! :D

Dagens måste:
Plugga latin och matte. Städa rum och ut till häst

Dagens jag vill!: Sola, bada, träna och sova

Dagens spark i röven: Hmm skulle vilja ge den till vår latinlärare, Martina borde egentligen också få en (av ren avundsjuka), men dagens spark i röven går till mig själv och Cas. Vafan ska det krävas för att vi ska komma över 1.20 gränsen? Snälla berätta hemligheten så ska jag belöna dig högt! Nu jävlar (vet inte hur många ggr jag har tänkt det här, haha)

Dagens låt: Lady Gaga - Born this way

Ångest, ångest är min arvedel

Idag har jag haft två lektioner, varav en var en svenska B lektion. Där pratade vi om Pär Lagerkvist, han har bland annat skrivit rubriken. En mycket sorglig dikt om ångest. Men ack så sann ;)
Sen har jag pluggat massa i skolan. Känner mig duktig. Så nu ska jag ut till hästen och rida. Hem och försöka hålla tempot uppe. Plugga latin och matte. Sen sova. Imon två lektioner. Möcke bra!

Förresten! Bilderna från i lördags, 5/3. Jag har inte fett hår! Jag har precis kommit ur duschen. Glömde visst att nämna det ;)

a


Ångest, ångest är min arvedel,
min strupes sår,
mitt hjärtas skri i världen.

Starstruck

Ikväll ska vi titta på stjärnor

a

Guten morgen !

Solen skiner, snön smälter, fåglarna kvittrar. Det börjar bli vår hörrni. I mitt rum är det inte vår. Här är det krig. Tredje världskriget. Saker och kläder överallt. Damm och grus och blad ligger utspridda. Böckerna ligger i högar och det luktar konstigt. Hmmm... Måste nog städa.

a

Ami of sweden



Skämt?

Bildbomb!

aaaaaaaaaaaaaaaaa

110305

Position: Köket
Hälsa: Helt ok, lite oborstade tänder annars helt ok.
Humör: Glad! Lördagkväll på ingång :)
Uppdrag: Se till så att maten blir rätt behandlad.
Senare uppdrag: Värma soffan, äta efterrätter, INTE somna framför tvn, umgås med pojkvän och sedan somna gott i sängen.

a

aa

Detta är förövrigt inte Mannys data! Jag har lyckats snylta till mig Elins ngr ggr denna veckan. Hihi

Härliga soooool!

Vilken härlig dag jag har haft :D Vaknade bredvid älsklingen, myste lite, sen frukost. Städade mitt rum sen toa. Därefter bar det ut till hästen och där red jag ut i solen. Så himla mysigt! Var ute i lite mer än en timma. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här :) Framför tvn. Laddar min kamera så jag kan visa er lite bilder :)

Francaise!?

Hahahahahahaa JAG DÖR!!! Sååå jäkla brrraaa! Detta är bilderna tagna för vår framsida till boken.

 

a

 

 

a

aaa

Nu ni, nu är det fredag!

Jippie! Fredagskänslan är på topp! Pizza, öl, fredagsfrågorna, Let's dance och sen slockna i sängen. Mycke bra! :) Det enda som saknas är Viktor. Men jag har Lady. Hon är min trogna lillasyster.

Började fredagen med träning uppe i Sickinge. Lite lätt bara :) Sen åkte vi hem och då gjorde Elin massa Appletinis. Kan tänka mig att det är riktigt gott på en utekväll men har inte fått in grejen med att dricka sprit när man inte ska ut eller det är fest. Jag gör hellre drinkar med kompisar, hög musik och festklädd. Sträcker mig till en öl, max, på en vardag eller vit helg.

aaa

God kväll alla där ute! Nu! Fredagsfrågorna och gitarrspel :D



110304

Godmorgon! Idag är ingen vanlig dag. Idag är det 19 år sedan Laura föddes. Det är helt otroligt hur gamla vi håller på att bli! Om ett år fyller vi tjugo. Vad hände? För bara ngr år sedan var det stort att fylla 15 år. Haha. Men nu vill vi fylla 20 och inte ett år till. Det räcker liksom där. Vem behöver fylla ngt annat? Det är isf 21, eller 24 eller 65. Men allt annat är ganska onödigt.

Idag gick jag upp halv sju. Det var helt otroligt hur jag ens bara kom upp. Men det gjorde jag :) Så nu sitter jag här och inget att göra än att vänta. Jag har även agerat väckarklocka till Becca och Viktor. Becca lät så söt när hon svarade. Haha medan Viktor faktiskt redan var vaken. Denna dag har jag inget speciellt inplanerat. Elin&Andreas ska bjuda på kycklingpaj, jag ska väl bidra med lite efterrätt. hehe... Sen vet jag inte mer om denna kväll. Imon hade jag ju planerat att stanna hemma. Eftersom jag skulle tävlat på söndag. Då skulle jag vara tvungen att gå upp fyra, halv fem. Men nu slipper jag det :) En positiv sak i allt.

a

Grattis Laura!!! :D

Dagens tanke

Kära blogg

Nu sitter jag i ett av skolans datasalar. Engelskalektion. Uppdrag: Skriv en fackuppsats. Jag valde att skriva om bloggar och hur det har påverkat unga tjejer idag. Jag tror jag har fått till ganska bra frågeställningar. Men vi får väl se om jag orkar skriva en fackuppsats till efter vårt projektarbete.

Ni kanske undrar hur träningen gick igår. Det gick faktiskt bra, i början. Sen kom vi in på en längre linje och då satte han stopp på hindret ut. Det var himla oväntat. Som vanligt stannade han och fjollade sig. Fick avbryta en runda för att han fjantade sig. Men sen gick det oväntat bra senare... Men ingen tävling för oss i helgen. Typiskt.

Te och toast

Jag känner mig rätt stolt idag :) För denna onsdag har jag uträttat massa i skolan. Nämligen redovisning i franska som gick "super", fick VG på mitt underbart fula tal :) Sen gjorde vi ett italienskatest efter, det gick väl också vägen. Sorgligt att vår vikarie lämnar oss nu. TVserie varje lektion var väldigt skönt.

Nu sitter jag hemma och äter te och dricker toast! Snart träning ;) Kanske en powernap innan känner jag nu. Denna träningen ska Cas få se på andra bullar. Nu ska han bannemig hoppa! Återkommer ikväll om hur uppdraget gått

a

I brist på bilder (hårddisken är på semester) så bjuder jag på en kopierad bild från min gamla bdb. ;) Den är exakt två och ett halvt år gammal. Alltså en 16 årig Anna.

Filmer under mitt sportlov!

Ni kanske fortfarande går med sänkta huvuden, grubblande över vad jag hade för mig på mitt sista sportlov någonsin. Då kan ni få svaret, iaf vad jag gjorde de flesta kvällar/nätter. Nämligen kollade på filmer! Massa filmer :D

aaa

Wallander är ju Wallander. Svensk film. Deckare. Egentligen gillar jag engelska deckare mer. Då kan man inte urskilja dåligt skådespeleri med dålig accent. Om man då inte är engelsk vill säga. Men svenska skådespelare är inte världsklass... tyvärr. Men Wallander, de nya filmerna då med Pontus och Isabell, är faktiskt helt godtagbara.


'a

Christina Aguilera gör en remake på Coyote Ugly. Känns det som. Den gulliga tjejen kommer till storstaden för att söka lyckan. Hon hamnar på en klubb där hon sedan upptäcker att hon sjunger ju som en gud (vem visste?!?!)
Christina spelar bra, stör mig på hennes fula lugg genom hela filmen. Cher var bra, vem kan tro att hon snart fyller 70?
Christina förälskar sig i alla fall i låtskrivaren, på klubben, Jack. han spelar även James i Twilight och jag har ett svagt minne av att han är bad boy i OC...


a

Jag gillar inte Audrey Tautou. Har aldrig gjort. Hon är inte vacker. Tyvärr. Men hennes stil stör mig.
Jag vet inte om hon övertygar mig som Coco Chanel heller.
Filmen är ju fin i sig. Jag gillar att dem har behållt det franska språket. Men handlingen är lite lam.
Bra slut, dock tragiskt...



a

Ännu en Hollywood film som ska vara rolig och lärorik. Hur många såna här filmer finns det inte redan. Med just dessa två också. Steve Carell och Paul Rudd. Tråkigt... En man som älskar möss och som bara ställer till det. Jag hatar såna filmer... Tål dem inte längre. Man bara sitter och stör sig på att detta hade aldrig hänt i verkligheten och varför berättar inte killen sanningen för sin tjej/kompis från början? Mkt enklare


a

Mulan. En disn eyfilm. Har ni tänkt på att Disneyfilmer i stort sett aldrig är dåliga. Dem har en sann mening och bra låtar. Dolda vuxenskämt finns att hitta i varje Disneyfilm och är då roliga för hela familjen.

a

Black är en konstig man. Han är på ett sätt charmig och så. Men ändå, när man kollar närmare... suck
Sådär film. Den handlar ju om ngt. Bra handling. Och dem små människorna är så söta i deras utveckling :)



a

Sjukt bra film. Helt i min smak! Söt liten kille som flyttar till Kina med sin mamma. Han blir mobbad och utmanad. Därav lär han sig karate. Av självaste Jackie Chan :O  :)


a

Såg denna för andra gången :) Jättesöt film. Helt förtrollad av Mandy Mores röst.


a

Skräckfilm som Oscar och Olof hade köpt. Helt ok. Hoppade till ordentligt en gång. Creepy unge som begär godis och skyddar det med sitt liv

a

Knäpp film. Gillar dock Robert D. Junior, han är faktiskt en väldigt bra skådis enligt mig :) Mindre tycker jag om Zach Galifianakis. Han är irriterande i stort sett alla filmer han gör.


Detta var filmerna jag såg på lovet :) Tror inte jag har glömt ngn. Ingen film som briljerade så, isf Karate Kid. Men annars inte... Tråkigt. Jakten på den perfekta filmen continues!

Hår i hals

Jag har hår i halsen. Ny frisyr