Halloween

Denna stan suger. Hårt och ordentligt. En jätte skulle nog kunna bli tillfredsställd av denna stans sugande!
Halloween, det är en högtid då man klär ut sig. Man ska ha kul och som alla andra kuliga kvällar stanna uppe länge. Men Ljungby klär ut sig till djävular hela bunten och går och lägger sig elva. Skoj.

Men jag och Manny hade kul. Vi klädde ut oss till Niggahgangstas. Awwwsooome!  Bilder kommer. Annars kolla in på carolinaahlberg.blogg.se för att kanske se framtida bilder ;)

Hembränt vin och världens störta jeans och tshirt. Satt som en smäck på denna tråkiga studentfest :D

Saknad redan

Du är saknad redan älskling. Bara så du vet. Jag älskar låten du la in på iPoden ;) Den är så du.
Jag snor alltid med mig en tshirt som luktar Viktor när jag reser, det blir lite enklare så. Denna gången gör jag samma sak. Resan till St Tropez var lite längre och jobbigare och jag råkade sniffa upp all lukt efter en vecka. Så det sket sig. Men denna gången är det bara 6 dagar så jag klarar mig nog :)

Annars ringer jag så får du hämta mig.

a

Nu smäller det

Hihihihhihihi detta kommer bli så kul. Min entusiasm slutar inte spruta! :D Men samtidigt är jag lite orolig. Man har ju sett filmen Taken... Men det ska inte hindra oss från att andas in Paris underbara sötma.

Nu har jag packat klart och allt är i sin ordning. Förutom att min Annamage skriker efter mat. Jag och Manny har inte heller varit nere på stan och fixat godis och tidningar. Men det kommer. Hon ska bara golscha färdigt först. Sen drar vi ner och gör stan osäker med våra feta plånböcker och godissugna magar! Haha.

Paris

Om endast några dagar sitter vi på bussen till Paris. Vi är jag, Manny, Tes och Nina :D Under sex underbara dagar ska vi besöka Paris och allt (nästan) som staden har att bjuda på.

Både jag och Manny och våran handledare är hur uppspelta som helst inför vårt projekt. Detta kommer bli hur kul som helst. Vi ska skriva den perfekta guideboken för tonårstjejen i Paris. Vi ska besöka Eiffeltornet, Triumfbågen, Louvren, nattklubbar, Le Forum des Halles och massa mysiga resturanger. Det kommer bli den perfekta resan för mig och min älskling. Kanske jag friar till henne uppe i Eiffeltornet ;)

a

101026

Idag var det en massa yrkesinformatörer på skolan. Jag lyssnade på en polis, en jurist och en arkitekt. När jag lyssnade på arkitekten höll jag på att somna. Så sjukt tråkigt att en person som har jobbat med en sak i säkert mer än tjugo år ska läsa från ett papper. Sen poliser stod mest och var stöddiga som vanligt.

a

Nu! Ut till hästen och sen plugga latin.

Var och fikade med mina underbara vänner. Först var vi på Café 13 sen gick vi vidare till Roddys. Där satt vi ett bra tag. Det är mycket trevligare och mysigare att sitta och fika där än 13. Så om ni någonsin kommer till Ljungby (inte för att jag tror att jag har läsare utanför staden) så fika på Roddys. Om ni får bord vill säga. Vi fick slåss ett tag för att få vårt ;)

Ikea <3

Om man är utomlands, vi var inte det men ändå, då kan man alltid vända sig till Ikea för att få lite sverigekänsla. Käka lite köttbullar och klämma lite på Billys bokhylla :)

a

a

aa

För några helger sedan gjorde vi tre en liten utflykt till Ikea. Denna resan bjöd på konstiga indier, god mat och massa negerbollar ;)

Tjäna

Det är måndag. Inte mycket att hurra för. Så jag går i ide lite till. Men först ska jag berätta om min dag!
Efter att ha legat lite för länge och snoozat drog jag mig ur min underbara säng och tog mig till skolan.
Min psykologilärare kommer aldrig inse min sanna kunskap
Min italienskalärare kommer aldrig ta mig på allvar efter att jag skrattar åt hennes dumma lekar
Min naturkunskaplärare älskar mig
Min svenskalärare gillar nog mig iaf
Min religionslärare tittar på mig som om jag vore en alien, det är jag inte.

anna

För några dagar sedan läste jag om Blondinbella & Nils. Det gjorde mig uppriktigt ledsen. Dem verkade så himla bra för varandra. Men tydligen räckte inte det hela vägen. Kärlek växer och kärlek dör

Ahhh nu ska jag plugga latin och läsa i min svenskabok och i min engelskabok

Kärlek



Jag ger min kärlek till Håkan denna afton och önskar honom en trevlig lördagkväll :)
Just nu sitter jag och min pojkvän Dr Vickan Viktor och kollar på filmen Juno.
Innan kollade vi på Så mycket bättre, tror jag det heter. Väldigt mysigt ser det ut som de har det. Älskar Tomas Di Leva och Lasse Berghagen.

Tänka får man väl ?

Jag tänker ofta vad jag hade gjort och köpt om jag hade en miljon, eller varför inte flera miljarder när man ändå är igång :) Jag skulle först och främst "skänk" lite pengar till nära och kära, en extended edition med folk måste jag då säga! Sen skulle jag sätta igång med mitt frossande och mina drömförverkliganden, and it goes like this:

a

Mountain Horse Helmet. Jag blir som en liten fnissig flicka när jag ser den här. Min största dröm just nu. Töntigt och lite tråkigt kanske. Men ni fattar inte hur mkt svett min hjälm luktar. Och denna hjälmen skulle hjälpa mig till framgång ;)

 

a

Åh jag drömmer mig till Hawaii! Dit skulle jag vilja bjuda med en alldeles speciell vän och bara leva livet, typ två tre månader eller så :P

a

 

Sen skulle jag ta med min älskling Manny och shoppa loss i Paris (vilket vi till viss del ska om en vecka)!

Skorskorskor och åter skor!

Donken med Becca

Idag skulle jag och min kära granne Becca ut och gå. Men fy skam för detta väder, det är som ett tecken från ovan att vi inte ska ut och röra på oss. Så vi lydde snällt och satte oss i bilen och körde upp till donken där vi satt och snackade lite skit. Nu sitter jag här och tänker över mitt liv och hur synd det är om mig som ska cykla i snön imon. Det är inte bra att snön redan kommer. Ingen till jul ju.

a

Titta där! Jag har än en gång överträffat mig själv i min konstnärssjäl. Detta är en bild av grannen Becca. Kolla gärna likheter på FB ;)

101019

God dag gott folk!

Idag är det tisdagar, och som alla andra tisdagar sover jag lite längre och går hem lite tidigare. Nu har jag suttit och pluggat i åtskilliga timmar på italienska och franska. Måste säga att jag känner mig duktig! Så jag belönar mig med lite kvalitetstid med datan min. Här beställer jag en klänning på HM (fy dig Anna, du borde hålla i dina pengar!), jag kollar läget på Facebook och bara slössurfar. Förutom detta äter jag negerbollar och lyssnar på Kings of Leons nya platta :D Wunderbart!

a

Denna snygga klänningen kommer finnas i min garderob om exakt en vecka och om den är snäll och sitter som jag hoppas att den ska sitta kommer den få följa med mig och Manny på våran Parisresa! ;)

Kanske den till och med fixar in mig på VIP Room Paris. Hmm hihi drömma kan man väl?

Min plutteskrutt!

Jag vill hylla min plutt! Hon heter egentligen Lina och bor ute i skogen. Hon gillar hästar, sin säng och massamassa godis. Hon sjunger falskt och diskriminerar mig när vi ska sova. Men hon är min plutt och jag älskar henne! :D Imon ska jag överraska henne med negerbollar i hennes skåp. Men hon vet inget, så säg inget! ;)

a

a

a

Lina, all kärlek till dig min ängel! ♥

Livet

Ibland vet man inte vad som händer, man vet inte vad som sker. Man kan inte förklara varför det händer eller varför just nu. Ibland kan du inte styra tårarna som rullar sakta ner för kinden eller varför benen inte bär längre. När du tror allt är bra händer det någonting och nästan hela din värld faller sönder. Men det är som om du håller dig kvar med fingertopparna in i det sista. Du tänker inte släppa. Så svag är du inte. Men du är inte tillräckligt stark för att hålla dig kvar heller. Du behöver hjälp. Men du har ingen att vända dig till egentligen. För vad du än gör trampar du på någons fot. Så det du helst vill göra är att kravla dig upp från kanten och gräva ner dig i ett hål, eller ännu bättre, resa bort. Inte för alltid. Bara för väldigt länge.

101017

Qui aime quelqu'un qui prétend? Qui est votre ami et qui n'est pas?

a

Lördagens bravader

Lördag innehöll massa skoj! Varit på Ikea, ridit massa häst, kört massa bil, har nu ostkväll med lite vin och film. Det kan väl inte resultera i en mer vuxen lördag? Ska gå till sängs tidigt med för att prestera bra på tävlingen i morgon. Detta är en tävling jag har sett fram emot väldigt mycket, men jag försöker hålla en låg profil och inte hoppas för mycket på oss för vem vet hur det kommer gå. Han är väldigt envis fortfarande men samtidigt stannar han inte alls lika mycket eftersom hans bakben är mycket starkare. Men nog med hästprat...
a
a

Det våras för fredag

a

a

a

Med det önskar jag en trevlig fredag till alla där ute!

Will we ever meet again?

Little miss perfect sitting at the train stop
Red nike high tops listening to hip-hop

Håkan Hellström

a

Mihihihi lyckligt! Hoppar upp och ner av lycka! När jag kom hem idag fann jag ett packet i min brevlåda. Vadan detta tänkte jag och öppnade. Inuti låg en sprillans ny Håkan skiva. Med signatur! :D

Jag har redan spelat den två gånger idag och fler ska det bli. Den är skitbra så om du inte köpt den, köp den! 2 steg till paradise... mmm, min favorit än är "Vi två är saknade till havs"

Tack Viktor min älskling, du är bäst! ♥

101012

Lite bilder från de gångna dagarna :) Börjar med en Viktor, så här kan det se ut en söndagmorgon (?) vid tolv, ett... Det var dagen efter 18 årsfesten på Harrys :) Bra

a

a

I fredags var jag sjuk så då kom Viktor med en ros och massa negerbollar till mig :D Plötsligt mådde jag superduper igen, för en liten stund ;) sen gick jag tillbaka till min hosta och snorrinnande.

Jag älskar dig, detta var precis vad jag behövde :) Du är min lycka

a

a

Stop this train

Can't someone stop this train? I wanna get off....

a

Jaa, vad har jag haft för mig dessa dagar ? Det enda jag kan tänka på är skolan, tagit körkortkort och ont i huvudet.
Fick migränanfall igår. Somnade massa ggr hemma hos Viktor pga det. Inte bra alls. Gick hem och la mig i min säng och kände att när som helst så exploderar min hjärna... Hemskthemskt.

Nu drar jag och Anton ut till Linaplutt och fikar lite :P Behövs efter dessa pluggdagar

Step up 2

Fastnade framför tvn och denna braiga filmen ;) Måste säga att Channing Tatum är hethethet (pojkvänsovänlig information!)

Lördag

Denna dagen, lördagen, har varit perfekt! Solen har skinit, vackra färger i naturen, sovit dunderlänge, städat mitt rum, ridit i skogen och nu snart massa god mat och massa mys ikväll med Viktor :)

Ha en bra lördag allihopa! ♥

Mörk natt

Tu me manques - Jag saknar dig eller du saknas mig


april



Sitter med Mannyälskling

Denna kväll sitter jag hos min älskling och bara myser. Det är så skönt att känna att man kan umgås med en människa utan några krav på att vara glad eller social. Utan bara vara och somna om man känner för det eller släppa en fis. Nee man seriöst. Om man inte har en bästa kompis borde man skaffa det! It is awsome :D

Pain





Lightning strike
Inside, my chest to keep me up at night
Dream of ways
To make you understand my pain

 ♥

John Lennon

Jag kommer inte ihåg när jag hörde min första Beatleslåt. Jag var så liten, det var säkert pappa som spelade det på LP:n. Han har massa såna gamla LPskivor ute i garaget som bara står och samlar damm. Det vora ganska coolt att ställa upp dem skivorna man tycker mest om på en hylla.

Imon fyller John Lennon 70 år. Jag skriver detta nu så att jag inte glömmer det.

Som ni förstår blir det ingen utgång för mig ikväll eftersom jag har ont i hals och hjärta...
Jag hade väldigt gärna sett strippan som kommer till Köket ikväll. Det hade varit skitkul med Ladies Night med mina kompisar. Det skulle varit Tacokväll och visningar av sexleksaker. Men men, that's life. Jag sitter och kollar på Idol istället och käkar grillchips. That's ma thang!

a

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Städar upp lite

Sitter och sorterar lite bland mina bilder. Jag har en fet hårddisk med massa massa bilder på. Allt från varenda månad, ibland från varje dag är dokumenterat i den lilla lådan. Skitkul att sitta och kolla igenom när man en dag som denna är sjuk, typiskt att det är fredag med. Tänkte på det innan, blev lite ledsen. Hoppas att en liten fågel piggar upp mig lite...

Här kommer i alla fall massa bilder från allt möjligt som jag hittade idag.

a

a

aaaaaa

aaaaaaaaa

Sjuk

Today I am sick, so Im gonna stay in bed aaaaaaall day !

Nee jag är faktiskt uppe och lyssnar på Kenzas&Tyrashow, städar lite och dricker te. Ska sätta igång och göra lite läxor och sen sova lite mer så att jag blir av med min förkylning i kroppen och ont i halsenskiten :(

Bruno Mars

Lyssna till världens vackraste låt just nu innan du ska sova och bli garanterad lyckliga drömmar :)

Skolfotodag

Idag tog klassen skolkort. Vårt tema var olika sorters fighters. Jag var polis, oväntat va? Becka var Gandhi med texten "Fighting is never the answer", Johanna var en ascool ninja, Viktor var Gandalf, Oscar var kaviarmannen (?), Nina & Pia var stridspiloter och Emelie och Louise var militärer. Sen var resten av klassen en salig blandning :) Men jag tror detta kortet kommer bli skitbra!

Lägger upp det här så fort jag kan. Sen fick vi även ta individuella kort. Man har ju alltid tagit lite stela och tråkiga kort men inte detta året. Ny fotograf, nya regler. Tydligen. Så vi hade en sminkös som gjorde oss fina innan kortet om man ville. När det var min tur att ta kort frågade han mig om jag vill ha fläkt som skulle blåsa snygg i håret. Ok, svarade jag och skrattade till lite. Sen fick man posa lite hur man ville. Nina gjorde nog det snyggaste. Stridspilot som hon var la hon sig ner med sin hjälm framför henne i äkta Ernst Kirchsteigerpose :D Asbra.

Sen frågade fotografen mig om jag inte kunde göra en Tyrapose. Vafan var det tänkte jag. Sen visade han mig hur den var och jag bara skrattade och gjorde lite på skoj. Nu när jag kommer hem och googlar skiten verkar killen som tog kort lite skum. Varför skulle jag göra den här jag-skiter-nästan-ner-mig-posen?

a

... om jag inte vore...

När det känns som om mina drömmar är långt borta
Sjung för mig om och om igen om dina planer för framtiden


Klassen!

Jag sitter nu på en svenskalektion men ingen av mina medarbetare är här så jag kan inte gör så mycket :(
Så därför sitter jag här framför en data och fixar lite med bloggdesignen... Tror jag behöver Alice lite :)

a

Dagen efter

Jag tänker inte skriva något i stil med "man mår som man förtjänar" eller så. För jag mår FANTASTISKT! Mihihihi :D
Kom hem inatt vid två tiden (?). Fortfarande lite vimsig la jag mig i soffan med Viktor och kollade på en film. Somnade direkt. Det är hur skönt som helst att sova när man har druckit vin. Så där låg jag på en madrass på golvet framför tvn som älsklingen hade fixat fram. Halv fem drog vi oss till sängen och sov där i stället, vaknade inte förens ett. Då steg jag upp och städade huset och fixade med all disk.

Idag har jag inte gjort något. Beror nog på den sena uppgången. Men kul hade vi igår. Först hos Jeka, det var kul! :)
Sen gick vi ner till Harrys, eller Harriet! Där dansade vi bort natten.

a

The Guardian på tv nu med papi. Vill sova, men den är ju sååå spännande. Eller så ser jag slutet en annan gång, det är ju en lösning. En annan är saltpetersyra, eller var det så? Vet inte, har inte fått tillbaka resultatet på naturprovet...

 

Godnatt

Outfits of the month

Hitta liknelserna ! ;)

a

a

a

a

a

a

a

a

Håkan Hellström

Igår fick jag en väldigt fin present av mina kompisar igår. Jag kunde aldrig gissa att det var Håkanbiljetter som väntade mig :D hihi! Så den 20e november ska vi alla till Lund och lyssna på ljuv musik.

a

a

Bild från 2008, konserten i Ljungby med Alice och Manny

Party!

Ikväll är det 18 årsfest igen :D Denna gång firar vi Christian och Holst på Harrys. Tyvärr spelar Björn Rosenström ikväll med men jag tror ändå vi drar oss ner till festen. Jag och Bex ska göra oss i ordning hemma hos mig och sen dra vidare till Jeka :) Där börjar våran kväll. Idag ska jag inte hålla tillbaka. Botten upp är det som gäller!

a

a

Dessa bilder ska få svara för min lördagskväll. Tagna av Steffanie på Ljungbydagarna -10.

Mysamyskväll @ my place

Ikväll firar vi att jag har fyllt 18 år, för två månader sen ;) Men vafan. Laura, Bex, Johanna och Manny kommer hit (Manny är redan här, någon måste ju laga mat) och vi ska äta god mat, titta på filmer och bara mysa :)

Frääädag!

Idag är det fredag! Fredag, fredag fredag! FREDAG! Det är dagen som kommer med fred. :D

Idag försov jag mig. Kvart i åtta ringde far min och muttrade "I told you so..." Sprang upp ur sängen, klädde på mig. Sprang vidare till toan och där trampar jag rakt i något blöt och gult på golvet. Jäkla hund tänkte jag. Torkade upp det med tandborsten i munnen. Springer ut till bilen och är i skolan prick åtta. En kvart tidig och jag hade dissat mina kompisar skjuts för att jag var sen. Sorry!

Nu sitter jag i biblioteket i skolan och skriver roliga saker till min syrra på facebook. Pedant och i Gävle som hon är kommer hon gå på alla mina "ditt-rum-är-förstört"! Mohahaha jag är en ond lillasyster.

Jag planerar nu min flykt från detta fängelse hem i säkerhet där jag kan städa och laga mat och lite annat skoj! Varför vara i skolan med kompisar när man kan slava hemma liksom?
Men innan flykt! Mat, gratis är bästa kryddan.

Godis, så mycket mer än fett!

Jag har en idé! Jag ska driva en liten kampanj här på bloggen. Den ska heta "Godis, så mycket mer än fett". Detta ska vara en uppmuntrande kampanj till att äta godis. När jag och min kära vän Manny var i Sthlm igår såg vi en skitsnygg godisaffär och jag skrek till av lycka. Jag sprang in och samlade på mig lite medan Manny står och glor lite halvmulet på läckerheterna.
När vi går där gatan upp säger jag djupt till Manny:
- Du förtjänar inte godis! ... Du ser bara fett i det och inte det goda. Man ska behandla det med respekt och du får bara ångest efter!

Lite trumpen inser Manny att jag har rätt och skrattar till lite. Så nu är jag här! Med min Godiskampanj! :D

That's not the way to treat a sweet

a