Min underbara sommar 2013

 
 
 

Disciplin

Började skriva ett inlägg i riktig Anna-anda. Men suddade nu ut allt. Insåg att det var pretty boring att läsa. Gillar mitt nya jag som slänger i
 
 
n coola engelska uttryck.
 
Mitt inlägg som jag suddade ut handlade om hur tråkigt min disciplin är mot mig. Att vi inte alls är vänner blablabla
Men istället för ett sånt jag-mår-sämst-i-hela-jävla-världen-inlägg skriver jag nu ett jag-mår-så-jävla-bra-och-jag-kommer-klara-alla-tentor-som-bankar-på-mig-just-nu-fan-vad-bra-jag-är!
 
Sååå! Nu ska jag plugga, ska bli roligt att utmana mig själv med tentaplugg nu i en vecka, konstant, inget stopp! Jag borde börjat tidigare, verkligen, men inget att göra åt saken nu. Vafan, jag är awsome. Detta kommer gå bra, bara jag får tummen ur och börjar nu!
 
 
Kolla jag fick två tummar ur när jag ansträngde mig! Vilken lycka
 

Tjäna!

Vad gör ni en sån här tråkig och grå söndag?
 
Jag har varit ute och ridit i regnet, sen har jag bara pluggat. Fick en mindre hjärtattack i veckan när jag såg hur snabbt tiden har runnit ur mina händer och om två veckor har jag en fet tenta, min allra första saltenta. I industriell ekonomi. Det här trodde jag aldrig om mig själv för två år sedan. Att jag skulle vara en ekonomistuderande littvetare! Det ni, den kombon är fan sällsynt och kanske inte alls särskillt poppis... Vad vet jag, det är roligt iaf och det håller mig på spåret. Det där uttrycket låter så mycket bättre på engelska, keeps me on track.
 
Jag har vaggat in i en countrybubbla... Hur hamnade jag här? Tim McGraw, Keith Urban och Rascal Flatts. Jag började min pluggdag med Nirvana och klickade mig vidare, ni vet så där som man kan göra på spotify när man är uttråkad. Men hur kommer man in på country från alternative rock? Det är dagens stora mysterium, OCH vad händr med världen egentligen?! The Animals ska till Garvaren i Ljungby! Jag höll på att ramla ur stolen när jag såg det. Dem måste ju vara minst 139 år gamla. Nää men vad hände där?
 

Längtar ut i skogen när jag kollar in albumet från att jag och Nils var i Norrland och vandrade. Det var sjukt kul! Och vilken upplevelse, det var annat än att ligga på en strand i en turistfälla må jag säga. Om det inte hade regnet så förbannat mycket hade denna utomhusvistelse lätt varit topp fem av upplevelser i hela mitt liv.
  
 
 

Mexico 2013

Idag är det lördag och sitter hemma på Fjällgatan och pluggar. Eller försöker i alla fall, det går inte så bra. Jag har noll disciplin när jag ska plugga. Jag försöker alltid hitta något annat att göra, typ diska, städa, blogga eller bara slösurfa. Men jag har två stora tentor på gång så nu får jag väl ta tummen ur och plugga! Kämpa Anna!!!
 
 
 
 

Cas Soenderskov

 
Min fina kille. Om bara några timmar är du tillbaka på hemmaplan. Blandade känslor, samtidigt som jag vill ha kvar honom bara för att han är världens härligaste och snyggaste häst så går det inte när man ska plugga. Det tar alldeles för mkt tid, pengar och energi för att jag ska hinna med och orkar med fysiskt och psykiskt.
Jag vill inget hellre än att han ska få världens bästa hem där han kan bli gammal och spendera sina sista år.

Hallå där!

Det var ett tag sedan. Att skriva här glömmer jag bort, kanske ska sätta en påminnelse i mobilen. För är inte att skriva av sig den bästa terapin? Om alla problem, om allt som går bra, hur man mår och så där. Jag har varit skitdålig på att blogga nu... Kanske det är räddningen för mina kommande problem? Jag har ändå en del skit i arkivet som får mig att le, så varför inte fortsätta skriva på lillasysterjag? Det är ju ändå jag, lillasyster och allt...
 
Så vad har hänt det senaste året? Alldeles för mycket tror jag för att få detta till att bli ett lagom långt blogginlägg. Det är redan för långt känner jag. Så jag kör en kort sammanfattning!
 
Jobbade hela våren, pluggade samtidigt upp matte C (har haft svårt att erkänna att det var just detta jag gjorde, men vafan, jag stinker på matte. Så enkelt är det, men jag klarade det!!!)
Var på solsemester med frugan, Martina, i två veckor i det underbara landet Mexico. Så jäkla skönt, jvla vackert och så efterlängtat!
Kom hem från Mexico, var på konsert Jon Bon Jovi med Martinas familj. En helhelg i Sthlm resulterade det i.
Firade en trevlig midsommar, hade en väldigt bra sommar förövrigt! Bra människor, sol, bad och skönt häng.
Hade fyra veckor semester där jag reste till Sveriges högsta berg med min pojkvän. Mindre lyckad bergbestigning dock, åkte även till Luleå och besökte hans bror.
Efter detta åkte jag och frugan till London, en vecka. Här spenderade vi två dagar i Chelmsford på den omtalade indiefestivalen V-Festival. Beyonce, The Script, The Vaccines, Paloma Fatih, Hoffis, Olly Murs, Ellie Goulding och många många fler.
 
Augustimånad visade sig vara en panikens månad. Skolan började, jag jobbade, jag kom inte in på det programmet jag ville, jag hoppade på 3 fristående kurser, jag försökte sälja Cas och var nära att lyckas ngr gånger. Han är fortfarande till salu, min ögonsten, och det gör ont i mig varje gång jag tänker på det.
Annars rullar livet på ovanligt snabbt just nu. Det är tentor, plugg, träning, kompisar, Nils och en massa problem som min vardag består av...
 
Ibland frågar jag mig själv och även min fantastiska mor när allt ska vända och bli lite medvind för en gångs skull. Kanske ni inte ser mina problem, kanske ni inte känner mig men inuti är det kaos just nu. Men det är nåt som bara dem närmaste ser på utsidan.