Torsdagen på sista (påsk)lovet

Jahopp, dagarna rinner ifrån mig likt sanden i sandlådan. Solen går upp så strålande och lägger sig vacker och värmande framåt kvällen. Dagarna rullar på och det finns inget man kan göra åt saken. Jag undrar nu i efterhand varför jag inte pluggade flitigt på måndagen och tisdagen så jag slapp all skit nu till helgen. Men visserligen har jag alltid varit en livsnjutare och inte mycket för att göra saker i tid. Och vem orkar bry sig nu när det ändå snart är slut? Jag njuter av fulla muggar av solen, mat och mina kompisar.

Igår var jag och Manny på äventyr i Jönköping, målet var att hämta hem Theodore. Men vi passade på att springa en runda på stan och kolla utbudet. Ingen stor stad det där :P  Men de hade iaf Monki, HM och New Yorker så vi var glada. Imon ska jag och mamma till Växjö som sagt och lägga upp balklänningen. Ska även då kika in i lite affärer och kolla efter lite kläder. Behöver lite nytt nu när vi ska till Rom och Paris ;)

a



Bröllopet

Imon sker det! Det smäller imon! Imon är det nämligen äntligen den 29 April, dagen vi (jag & manny) har längtat efter! William och Kate ska gifta sig klockan tolv imon :D Tyvärr hade min smarta mamma bokat tid till mig då för min balklänning. Så Manny får se det utan mig och jag hoppas att någon affär i Växjö har en TVskärm som sänder !

Men hörrni, vore det inte roligt om Will och Kate kommer in så här imon?



Haha såg detta på TV4 i morse! Så jäkla kul :D

Men efter nio år gifter dem sig äntligen. Undrar hur klänningen ser ut. Undrar om Chelsea är där och jag undrar om William kommer börja gråta. Det gjorde ju Daniel ;) Haha återstår att se!

Härliga soooool!

Har legat i solen mesta delen av dagen. Sovit med. Alldeles för länge som vanligt. Nu ska jag köra ut till hästen och göra honom klar för ett pass med Jenny :) Linaplutt ska med. Ikväll blir det nog lite träning för mig i form av en lång löparrunda. Senare ikväll vill jag se på film, dricka te och bara mysa.

Häng i hagen

a

aa

aa

 

Det hände inte så mycket i hagen, väl var väl det :) Jag var ju där. Men Cas fick lite damp senare och skuttade runt glatt i hagen. Är så underbart att se dem stå i hagen utan täcken och skimra i solen. Då älskar man sommaren. Fast sen när man tar in dem och ser hur smutsigt och dammiga de egentligen är blir man lite sur.

Imon, eller idag hehe, ska jag och Cas och Lina åka till Jenny igen. Hoppas vi har fått lite framgångar angående Cas stela höger sida.

 

Tunnbad i Lillarp

Har tyvärr inga  bilder från när vi i lördags var ute hos Nina och badade tunna och kollade film. Men ni kan ju tänka er ;) Först fick vi väldigt goda mat som Nina själv hade gjort, tkr folk som lagar mat själva i vår ålder är så duktiga bara för att jag själv inte kan laga mat. Sen badade vi tunna och det var verkligen mysigt. Att sitta i en varm tunna med en redbull och kolla upp på stjärnorna är inte fel ;) Sen, skrynkliga och fina, kollade vi på favorit-i-repris filmen Eurotrip. Värt att nämna är att Nina hade gjort egen glass. Haha så himla kul att man kan göra egen glass. Tänk er allt man kan slänga i?! Hur underbart är inte det? :O

a

a

Helsingborg

Jaa, jag vet att jag lovade att uppdatera igår men min data dog (igen!). Så Viktor har gjort någon tillfällig inställning på den så att jag kan kolla lite saker iaf. Allt är superduper stort på skärmen och jag är för trött för att komma ihåg vilka knappar som gör den mindre. Men nu ska jag iaf, klockan halv ett på natten, försöka komponera ihop några intressanta inlägg om hur mitt sista lov började. Enjoy! :)

Torsdagen! The big day! Dagen med stort D! Det våras för torsdag! Jaa ni fattar, den var efterlängtad. Vi stack direkt efter skolan, efter ngr rundor hemma hos mig eftersom jag hade glömt biljetter och vin blablabla. Våra bilar var fullpackade och humöret var på topp. Så sex galna och glada tjejer gav sig ner till skåneland.
Väl framme i Ängelgholm, Ninas snälla moster hade lånat ut sin lägenhet till oss för en natt, gjorde vi oss i ordning för natten.

Senare körde vi in till Helsingborg och gick på en supermysig restaurang. Jag beställde in bakad potatis med skagenröra med ett glas vitt vin. Kunde inte sitta fel! Kvällen började väldigt bra och fortsatte likaså :)

Vi gick in på ett relativt tomt Tivoli vid elvatiden. Vi köpte drinkar och pratade lite. Sen dansade vi hela natten lång och kom i säng vid fyra. Helt klart topp fem kvällar detta året!

a

a

aaaaaa

Efter en toppennatt i Helsingborg tod vi en liten sovmorgon och drog oss senare ner till Espresso House i Ängelholm. Där satt vi och åt frukost i typ två timmar innan vi rullade hem igen. Toppenstart på lovet!

Glida runt, hänga runt, låna pengar

a

Oskar Linnros - Din mamma
Rebecca & Fiona - Tjäna pengar

Oj förlåt!

Haha jag har haft fullt upp dessa dagar att jag totalt har glömt bort att uppdatera min blogg! Oh no. En annan ursäkt är ju att jag inte har någon data. Min cpar ju... Men jag har haft massa roligt för mig som jag ska dela med mig av ikväll! Då kommer det inlägg om vad jag och mina kompisar gjorde i torsdags i Helsingborg, om vad jag gjorde hos Nina igår kväll, vad som hände i hagen igår och hur varmt det egentligen är hemma hos mig just nu!

Kika in ikväll så lovar jag bättring ;) Kanske skriver en eller två rader om min coola kompis Manny, hon ville verkligen det. Haha nu ska jag ut till hästen och hoppa lite. Heehe

Min stora rädsla

Jag har sedan jag varit liten haft svårt för att ringa folk. Det kan vara vem som helst om vad som helst. Typ ringa en kompis för att leka, nu snackar vi riktigt liten typ 6 år. Nu på äldre dagar, 13 och uppåt, har jag haft svårt för att ringa och boka saker. Till exempel med frisör eller tränare. Det som skrämmer mig är att jag inte vet vad jag ska säga. Det är som att hålla tal i skolan. Det är samma känsla i magen. Men jag har blivit bättre. Jag har till och med ting till tidningen Veckans affärer och skällt på dem för att dem skickar räkningar hem till mig utan att jag har fått en syl i vädret om saker. Idag tog jag mod till mig, som jag har samlat hela helgen, för att ringa min nya tränare. Jag har 4 tränare nu, det är helt sjukt vad många det är som ska kommentera och kommer med åsikter på hur jag ska få den där åsnan (Cas) att hoppa. Jag har två hopptränare, en dressyrtränare och en som rider Cas åt mig och hjälper mig med småsakerna. Och jag gillar dem starkt allihopa!

Iaf, den nya tränaren. Jag hade henne som tränare när jag var i åldern runt 9 år. Då var jag lite kaxig och gjorde saker som man egentligen inte ska göra när man är i den åldern. Typ tog av mig hjälmen i slutet av ett ridpass, ledde upp hästen i långatyglar upp till ridhuset och gick in till hästar som kanske inte var meningen att man skulle gå in till. Men det lärde mig en del och jag är glad idag att jag fick den kritiken. Varje gång jag träffar denna nya tränaren blir jag den lilla flickan igen och blir så osäker. Hon har ju ändå sett mig växa upp och jag har alltid sett upp till henne. Så idag ringde jag henne för jag kan inte rida för henne på torsdag. Hon svarade inte. Tänkte inte mer på det utan jag pluggade glatt (HAHA) vidare. Nu för en tio minuter sedan ringde hon upp mig igen och var väldigt gullig och snäll. Jag fattar ibland inte vad det är som händer i min skalle när allt blir svart och huvudet bara säger nej.

Kolla gärna in på hennes fina hemsida! http://www.jkstable.se/

Det snurrar i min skalle

Efter en superhelg följer en supermigrän! Jiiippie. Det var för att vi satt ute typ en timma i solen på rasten idag. Mitt stackars huvud pallar inte värmen och jag dör inombords när värken kommer smygandes. Slutade två idag så drog hem och slängde mig i min säng. Vaknade igen två timmar senare med en ännu värre huvudvärk. TA MIG NU GUD! tänkte jag tyst för mig själv. Traskade upp och hälsade på min bästa vän i dessa situationer. Nämligen Treo! Han räddade mig, men mamma fick ändå gå ut till hästen och göra i ordning. Vilken tur att jag har ridit mycket på senaste så att han kan få vila lite idag.

Nu sitter jag och pluggar. Skriver en supertråkig text om Domitianus. Om det hade funnits ngt roligt att skriva om snubben hade jag gjort det, men det finns inget. Roligaste jag hittat är att han blev skallig som ung och skrev en bok om hur man tar hand om sitt hår. Dubbelmoral?!

Jag ska iaf sitta här och plugga hela kvällen och halva natten. Har matteprov på torsdag, italienskaprov på onsdag, redovisning imon i latin, naturkunskapsläxa till på onsdag och massa troligen engelskaprov på torsdag med. Snälla låt engelskan vara inställd. Måste hinna färdigt att läsa boken! GRRRrrrRRRrrr!

a

Ta mig till paradiset någon?

Superhelg

Almost en sådan som står ovan. Fredagen spenderades i goda vänners lag. Grillfest hemma hos Louise. Efter det var det Harry Potter som gällde hemma hos Manny. Halv fyra slocknade jag sött i min säng. Idag har jag städat lite i garaget och mycket i mitt rum. Känner mig väldigt stolt. Mer stolt över mitt prank jag gjorde på Elin. FYFAN vad bra det var! Ger mig själv pris som världens roligaste syster. Kanske berättar om det i framtiden. Orkar inte nu ;)

Ikväll har jag hängt med Johanna och Manny. Märk häng, det är coolt! Vi kollade Avatar, The last airbender och sen medans Manny sov kollade jag och Johanna på lite mer Avatar, fast från serien. Filmen sög btw. Sen vid halv två åkte jag och Manny till Växjö för att hämta Stefanie (stavning?) på en fest hon hade varit på. Nu är jag äntligen hemma och har krypit ner i Viktor säng. Han ligger här nu bredvid och sussar sött mot min axel. Så gullig när han sover och inte skriker, kittlas eller retas. Så ska det va! Nee skojar bara. Jag har saknat honom så!

Gissa vem!

a

a

Det finns många coola bilder på mig. Men detta tar priset. Blir nästan lite rädd för mig själv! Don't mess in ma hood biaatch!

Heyheyhey

Det är sol ute och humöret är på topp. Ingen här hemma gillar min version av Mr Cool! Fyfan vad taskigt. Dem inser bara inte min talang för sång och höga torner. Aja en dag så. Då kommer dem få ångra och äta upp vartenda ord. Men inga sura miner här inte. Det är helg och det är sol! Och ikväll är det grillning med klassen! Superduper awsome. Lite tråkigt är det ju att jag inte kommer träffa Viktor så mycket denna helgen. Men vafan, jag och Manny drar väl på roadtrips istället!

På torsdag har vi planerat att dra ner till Helsinborg och besöka Tivoli där Rebecca & Fiona ska DJa. Vi ska bo hos Ninas moster och vi ska köra ner. Kommer bli awsome. Oj too much awsome i detta inlägget. På fredag ska vi sen gå lite på stan och äta brunch någonstans. Me love spring!

Torsdagkvällen

Denna kvällen har bestått av träning och åter träning. Klockan fem bar det ut till hästen och fem timmar senare sitter jag här med en ridklektion och en löprunda bakom mig. Nu är det lite mat som gäller sen ska jag slänga mig i min säng. Men jag älskar att vara trött och veta att det är lugnt att sova. Asså att man inte har en massa plugg och sånt. Då sover jag som bäst :)

a

a

En osminkad, nyduschad och trött Anna som sitter i syrrans rum eftersom min dator har dött. RIP Harry

Student 2011

För er som har missat det tar jag studenten nu i vår! Det kommer bli awsome. Fick studentmössan och tröjan för några dagar sedan. Ska ta bilder på mössan så fort jag har laddat min kamera och fått tummen ur röven. Känns som allt går ganska sakta för mig just nu.

aa

Ursäkta att jag ser ut som ett spöke. Sola är ett måste innan studenten. Som tur är åker vi både till Rom och Paris innan och vädret där sägs vara soligt soligt soligt!

Pappa är en stolt far! Fan, nu ser jag att till och med han är brunare än mig. WTF!?

Var bara tvungen

Känner mig som 14 år igen. Men ibland måste man skriva lite töntiga saker här på bloggen. Så här kommer min parlista ;)



Vad heter ni?
Anna & Viktor

Hur träffades ni?
På skolan för några år sedan. Alltid vetat vem Viktor var men han visste inte vem jag var ;)

Hur länge har ni varit tillsammans?
1 år och 8 månader den 26 :P

Bor ni ihop?
Nej

Har ni barn?
Nej

Har båda körkort?
Ja, och det är helt klart jag som kör bäst!

Kommer du ihåg er första kyss?
Naaaeee, pinsamt.

Vem sa "jag älskar dig" först?
Viktor ;)

Vem är äldst?
Viktor, ca två månader äldre

Vem är längst?
Viktor

Vem sjunger bäst?
JAG! Hahhaha neee jag tror faktiskt Viktor sjunger bäst

Håller ni varandra i handen på stan?
Njaaaa

Vad har ni gemensamt?
Går i samma klass, älskar Justin Bieber, tycker om kladdkaka och mjölk, älskar att shoppa och är väldigt känsliga ;) hahaha


Kände ni varandra innan ni blev tsm?
Jaa


Blev du kär vid första ögonkastet?
Neee, men vid andra


Har ni nån speciell låt?
Oja! I know u want me ;) haha

Har ni stora framtidsplaner?
Nee tar det som det kommer :)

Har ni gråtit i varandras famnar?
Ja


Har ni varit utomlands tillsammans?
Jaa, Köpenhamn på en ölresa :D Mycke bra! Haha ;) annars inte


Vilket är ert bästa minne?
Helt klart varje gång Viktor sjunger ashögt i bilen eller när jag kom hem från Frankrike efter två veckor. Snacka om att det kliade i rumpan så mycket jag ville träffa Viktor! :)

Vem lagar bäst mat?
Viktor...

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Ehm, plugga eller träna. Kanske Viktor smyger in till mig mitt i natten ibland ;)


Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
Ja


Bodde ni långt ifrån varandra då ni träffades?
Njaee sådär 100 meter


One day when the sky is fallen I'll be standing right next 2 u

Solen skiner som satan och det börjar bli väldigt varmt, så varmt att grannens buskar började brinna. Hehe. Nu ska jag cykla ut till min älskade häst och hoppa lite i paddocken. Ikväll blir det mer plugg och ut och springa med mamma som gäller. Beställa lite converse med ;) Livet leker!



a

a

a

a

OMG! Läser ni blogg elle?!?!?! Sjuuukt jäkla bra! ! !



L.o.v.e is just a nother word I never learn to pronounce

För kvällen finns inga gränser! Ikväll kör jag och Martina på för fullt! Vi ses nere på dansgolvet på Harrys eller kanske på Fratelli! Denna kvällen redan in my ♥ Martina sitter på toa och jag DJar i väntan på Louise och Nina. Inga klackar i taket här inte, endast på golvet, i luften och på borden. Inte någon dimma här inte, endast total kontroll eller (som vi föredrar) helt väck!

a

a

Min hjälte

När jag är ledsen finns du där. När det är varmt ute och spritter i hela kroppen av glädje och man inte kan sitta still finns du i mina tankar. Du har svaret på alla frågor och du förstår livet. Du har en talang för ord som ingen annan. En dag kommer jag tvinga mina barn att lyssna till din musik, om jag så ska sy fast dem vid en stol! Min första kärlek och min sista. Kärleken till din musik och till dig.

a

När du är ledsen: Vid protesfabrikens stängsel

När du är glad: River en vacker dag, 2 steg från Paradise

När du är allt därimellan: Saknade te havs & Shelley


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

 

 

Som julafton!

Åhhh gud vilken julafton det har varit idag!!! Har fått hem fyra paket! Jag skojar inte. Fyra paket med kläder :D Ett från Zara, ett från HM och ett från Nelly. Sen fick vi våra studentmössor i skolan idag :D Gud vilken fest det blev. Visar vad jag behöll av kläderna någon dag ;) När jag orkar ladda kameran. Studentröjan sitter på nu. Lite tajt. Man vafan. Den ska jag väl kunna dra ut och töja lite ;) Hahaha

Godmorgon

Jag älskar att vakna på morgonen och glimta solstrålar in genom fönstret. Och så klart att Viktor ligger bredvid och luktar så himla gott! Han gick dock vid sju. Somnade om och vaknade vid åtta. Jag säger alltid till mig själv att jag ska vara duktig på tisdagsmorgonen. Det är min enda sovmorgon, förutom lördagar och söndagar ibland då, så då tänker jag alltid att jag ska gå upp tidigt och ut och springa eller plugga lite. Men händer det? Neee, det är mycket skönare att ligga kvar lite längre i sängen och halvsova. Nu ligger jag i sängen och äter lite frukost ;) Vardagslyx. Jag lyssnar på Chris Browns nya skiva F.A.M.E, den är verkligen asbra! En sån feelgoodskiva som man bara vill dansa hela natten till, bara det blir lite varmare :)

a

 

¿qué pasa?

Jag ber om ursäkt för min kassa uppdatering. Skyller helt och hållet på skolan, kompisarna, pojkvännen, skogen, hästen, maten, toan, skolan igen och lite mamma och pappa. Men det ska bli bättring. För visst mår ni så mycket bättre av att läsa vilket roligt liv jag har? Och visst är det så att ni egentligen inte kan gå en dag utan att läsa vad jag har för mig? Men då kära läsare ska jag berätta om min helg. NU!

Fredag


Fredag är alltid dagen med stort D. Glitter och glamour får oftast vänta till lördagen, för på fredagar ska man mysa och fira in helgen med nära och kära. Så det var det jag gjorde. Jag pussade på min häst och min pojkvän ;). Jag och Viktor åkte en runda. Ut i skogen, väldigt random. Hamnade mitt ute i ingenstans och kom ut någonstans i Angelstad. Alla väger leder till Angelstad.

Lördag
Detta var dagen jag gjorde högskoleprovet. Fy fan! Eller.... det var inte så jobbigt. Det var mest tidskrävande. Och jag erkänner att jag var väldigt nära på att slumra till på eftermiddagen. Men eftersom det brann i röven (så lite tid hade vi asså på oss) så var jag tvungen att hålla mig focused hela dagen. Det var jobbigt. Själva testet gick nog helt ok. Skiter i resultat. Ska göra det två tre ggr till ;) Hihi, för det är så skoj!

På kvällen samlades vi ngr tjejer och spelade lite spel hemma hos Manny. Vi spelade återigen det berömda sätta-post-it-lapp-i-pannan-och-gissa-vem-jag-är, det är alltid en festhöjare (även om detta inte var en fest). Manny drog dock ner stämningen med sina få hjärnceller och lack of knowledge angående filmkunskap. Too bad! Neee skojar bara. Vi tyckte nog alla att hon var söt där hon satt och funderade ;)

Söndag
Min söndag började med att jag halv tre på morgonen gick hem till Viktor och sov spelmusklerna av mig. På morgonen gick vi upp och åt frukost. Sen kollade vi TV, jag somnade nog. Kollade cyckling. Populär sport i den där familjen. Men att gå upp tidigt uppskattades inte! Så jag tror Viktor gick och la sig när jag gick hem. Väl hemma åt jag och tränade och det var min söndag. Kollade på en skitbra film med, sett den tre ggr innan ;) Taken! Wooohoooo! Vågen!

Nu!?

Nu ligger jag i min säng och slösurfar. Jag har varit lite effektiv idag. Pluggade efter skolan, gjort italienskan och naturkunskapen klar. Bara svenska och franska kvar. Gör det i natt. Hoppas att Viktor kommer snart, jag saknar honom :) Tränade för Carina idag. Cassemannen har börjat bli lite slö och rent utav lat. Det är inte alls roligt att sitta och banka på honom. Får ge honom mer mat så att han orkar hoppträningen på onsdag.

Nehe nu funderar jag på att vara duktig och plugga lite mer.

a

Nu har våren äntligen kommit och de lättare jackorna åker fram!


Helg!

Nu är det helg ta mig fan! Jag slutade tidigare idag, så jag har varit hemma och städat, plockat lite, släppt ut hunden och kollat Oprah :D Mycket man hinner på 90 min. Vid fyra kommer Bex och då ska vi ta oss en promenad till hästen och hem. Känner att jag har en massa energi nu! Helt hyper! Kanske beror på att jag har börjat springa igen och äta lite bättre.

Ikväll hoppas jag på en mysig hemmakväll med älsklingen. Ska se om han också är up for it. Måste sova tidigt idag för jag ska upp tidigt imon och iväg till skolan, det är nämligen högskoleprovet på g! Ser inte alls fram emot det, men vem gör det eg? Lika bra att få det gjort. Pappa har ju till och med lovat att han ska köpa mat till mig som jag kan ta med mig imon.

Nu ligger Lady på min data, lyfte upp henne innan. Så det är lite svårt att skriva. När man ska radera ngt ligger hon med huvudet på den knappen så man får lyfta lite. Då tittar hon på mig med sina puppyeyes... awww.

Hörs sen! ♥

a