manos al aire för frukt!

a

Här är jag och min fina vän Nina utanför ett supermarket i Paris.

Sjuk

Sjuk i huvudet. Svartsjuk. Sjösjuk. Sjukt.

Men jag är bara sjuk. Jag har ont i halsen och snorar rätt så rejält. Det är inte roligt, speciellt inte när man har massa prov i skolan. Det gick faktiskt så långt igår att läraren gick och hämtade papper till mig. Det var väl snällt? När man är hemma kan man i alla fall stoppa in papper i näsan men det går ju inte i skolan, då anses man nog vara lite korkad. Om jag fick bestämma skulle jag gå runt med papper i näsan hela dagarna, en stor boll av hår på huvudet, mjukisbyxor och en stor hoodie i skolan. Men riktigt så går det inte till. Med två veckor kvar i skolan tror jag att alla tänker lite extra på vad man har på sig. Till exempel såg jag en tjej idag som hade en finklänning på sig. Hon brukar inte gå runt med finklänning. Kul tycker jag. Det är nu vi vågar sätta på oss det vi vill (förutom mjukis med snorpapper) för vi kan och vi bryr oss inte. Eller?

Jag sitter och pluggar på veckans sista prov. Två latinprov har jag kvar att göra, sen kan jag pusta ut för denna veckan. Har ett prov nästa tisdag sen kan jag pusta ut resten av mitt liv. Det ska bli så jävla skönt! Ni fattar inte, och även om ni tror att ni fattar så fattar ni inte! Detta kommer bli himmelriket på jorden. Vecka 24 in my ♥!
Då är det fest hela veckan och inget kommer stoppa mig! Jag skiter i om det regnar (fast om det regnar på baldagen baldagen blir jag sur), jag skiter i om det inte finns tillräckligt med alkohol, jag skiter i om jag har hål i skorna, jag skiter i folk är sura, jag skiter i allt vad skolan heter och jag skiter i vad mina kompisar säger för jag ska pussa dem hela veckan ändå.

Men visst känns det konstigt att dagen börjar närma sig? Dagen jag har bloggat om innan ;) Dagen då vi springer ut och har hela världen framför oss. Dagen då alla är vitklädda och äventyret tar slut för att ge plats till ett annat. Med blandade känslor inser jag nu att jag kommer sluta skolan. Jag kommer sakna alla. Jag kommer inte sakna läxorna. Jag kommer sakna matsalen och kafeterian i vilka vi har haft så roligt. Jag kommer inte sakna naturarnas stinkande korridor.

Nää nu måste jag sluta skriva och börja plugga innan jag börjar gråta på riktigt. Den där jävla Chris Medina....

a

 

Someday

Time has taught me not to ask for more,
someday my ocean will find its shore

a

Hemma från Paris

Nu är jag hemma från Paris! Efter en lång natts sömn och massa mys och mat med älskling så har jag nu återställt mig till verkligheten hemma i Ljungby. Jag uppdaterar mer detaljrikt senare :) Ikväll har jag och Mr Montecarlo tittat på fotboll och nu sitter vi på facebook ;) hahaha medan alla andra är ute och festar skrattar vi åt roliga bilder och filmer.

a

Franskagänget, minus Martina som tar bilden, framför en fontän i Jardin du Luxembourg

Grillkväll

Det finns många olika sorters grillningar. De kan vara tråkiga, roliga, långa, korta och tjocka. Den vi ska på ikväll är definitivt tjock och kort. Grillningar kan vara mysiga, festliga, barnsliga, mogna, skrämmande eller sagolika. Den vi ska på ikväll är mysig och sagolik! Haha eller vad vet jag. Ska dit nu :) Jag och Viktor har köpt värsta finmaten. Ikväll är vi finsmakare med andra ord. Blir en tidig kväll då jag ska resa imonbitti ;)

a

a

Idag kör jag fullt ut på chinos och randigt! Vet inte vad den stilen kallas men attans vad cool jag är!

In schhuuulee

Fyfan vilken vecka jag har haft. Ska hem och gråta så fort jag kan! Bryter ihop vilken sekund som helst. Stress stress stress. Det här får vi eftersom vi åker på två resor. Imon drar vi till Paris och inte ens då kommer jag kunna slappna av för när jag kommer hem har jag två prov om dagen, tre dagar! Tack lärare av sunnerbogymnasiet, ni är bäst! Not...

Jag har skrivit nationellt prov i matte nu iaf. Jag hoppas jag får g så jag kan släppa skiten och leva vidare. Kommer nog sitta där på nästa mattelektion och bita sönder min naglar av nervositet. Nu har vi ätit och suttit lite i biblioteket. Jobbar med mitt franskaarbete som vi ska hålla nere i Paris. Hoppas Kerstin är nöjd efter detta. Förstår ni hur skoltrött jag är?! Jag äter hellre en död plattfisk än är i skolan! Så illa är det. Jag städar hellre toaletten med min tandborste och borstar mina tänder efteråt än att vara i skolan.

Ikväll är det en liten klassfest hos Olof med grillning och sånt :) Det kommer bli världens bästa avslut på denna veckan. Vi hörs sen! :)

 

a

Becka och jag i Rom! Röda och glada

Fredag!

Snart är det fredag, fredag, freeeeedaaaag!

Imon har jag matte nationella, i C-kursen. Suger röv eftersom jag jag suger röv på matte. Men jag ska nog klara det. Hoppas jag :) Ska packa imon med inför Paris, kanske jag nämde i förra inlägget. Blir nog lite grillning hos Olof imonkväll med :)

Nehe nu ska jag väl fortsätta att plugga lite matte, har haft en paus nu och pluggat franska. Det har inte varit vilande på något sätt... alls. Vi hörs kanske imon! Godnatt

a

Viktor kör egopose

Älskar dig min prins ♥

SMILE!

Jag slutade le med tänderna när jag gick i nian. Antingen var mitt förstånd stort nog för att fatta att tänder inte är min grej eller så kom min emo-period. Bestäm själva ;) Men det är inte så farligt att le med tänderna när man verkligen skrattar. Nu har jag varit så töntig att jag har tagit kort på mig själv när jag skrattar.

a

Vad säger ni? Så farligt är det väl ändå inte? Hahahaha

a

Neee fyfan... det ser fortfarande för jävligt ut. Jag ler bara med munnen, UTAN tänder hädanefter...

 

 

What are words

NU JÄVLAR!

Bloggen är igång igen gott folk!!! Jag har fått massor utav förfrågningar om varför bloggen är nere (tre st). Frågan kan jag tyvärr inte svara på, endast blogguden kan svara på det!

Jaha hur har ni haft det kära bloggläsare? Hoppas ni har haft en underbar vecka med massa plugg och regn. Det är vad ni förtjänar! MOHAHA Nee skojar bara ;)

Jag har varit i Rom, om ni kommer ihåg. Den veckan bara flög förbi och vi kommer föralltid ha Rom i våra hjärtan. Nästa resa planeras för fulla muggar. Jag har redan lagt fram lite kläder och skor ;) Denna gången blir det nog inte lika avskallat på klädfronten. Vi är ju trots allt några breddgrader högre upp än Rom. Men vi håller tummarna för fint väder.

Vad gjorde jag i Rom då?

Joo! Vi har sett massa gamla hus, ruiner, parker, fontäner, statyer, Vatikanstaten, åkt buss, åkt taxi, ätit god mat och shoppat lite. Vi gick ca två mil om dagen och det kändes när Martina tog av sig sina skor. Hihi.

a

Härliga gänget på Spanska Trappan

a

Fina Manny vid Forum Romanum

a

Glada Bex vid Vatikanstaten

 

Jag har massa bilder från Rom, men orkar inte ladda upp alla nu. Haha, kanske gör det en vacker dag. Men än så länge får ni nöja er med mina fina kompisar :)

 

Packar inför Rom

Japp, idag är dagen då Anna nästan har packar klart! Hon har lagt fram alla kläder hon ska ha, slängt det som måste tvättas i tvätten och hon har fixat med alla toaartiklar. Kom på nu att hon glömt skor, smink och hårsaker. Skit! Får jag fixa imon :) Men jag har kommit en bra bit på vägen.

Känner mig riktigt duktig idag. Gick upp halv sex och åkte ut till hästen. Jag tävlade i Älmhult idag och det gick helt okej för att vara första riktiga tävlingen för denna säsongen. Han kändes fin! 

Kom hem vid tre och har gjort filon ( filosofiläxa), engelska och tänkt på franskan. Jag har till och med duschat och gjort en hårinpackning! Det ni :) Om en liten stund ska jag till Manny. Hon ska få klia mig i håret. Haha. Vi ska se på film och bara mysa.

a

 

Mhhhmmmm!

a

Foto taget av Elin. Finn hennes blogg

http://elinsfotokalas.blogg.se/

Vill du ligga med mig då?

Vilken rubrik va?! Nu blev ni intresserade allt! Om ni inte hört Eric Amarillos nya låt som är så sjukt bra. Den heter nämligen Om sanningen ska fram och där sjunger han just denna meningen. Underbart va ;)

Om jag lyssnar mer än du pratar,
inte talar om mig själv.
Om jag säger du är vacker,
men att det spelar ingen roll.
För skönhet finns inom oss,
om jag ljuger om sånt där.
Om jag säger det går bra nu,
men inte talar om mitt jobb.



Denna kommer få mig att tänka på studenttider, och alla underbara och galna fester med min störtsköna kompisar!

Mexicano

Då var denna helgen typ över. Vad menar hon, tänker ni kanske då. Det är ju bara lördagkväll. Men imon bär det av till Älmhult för årets första lokala tävling. Ska bli superroligt! Därför ska jag gå och lägga mig tidigt.

Igårkväll var det studentfest. Det var super! (dagens ord är nog super). Vi hade iaf väldigt roligt. Först var vi hemma hos Anton och förfestade lite med Tequila och några öl. Vid halv åtta drog vi oss till Harrys där en utsökt tacobuffé väntade. Jag måste erkänna att jag var rejält full redan då och att äta blev ett rent nöje. Jag och Nina sprang fram till maten och hamnade då först i kön! Awsome. Senare drog vi till Anton igen och fortsatte festen, ingen aning hur länge vi stannade där tills vi hälsade på hos Allen och senare ner till Harrys igen. Fy vilket farande! Kan ju säga att jag och Nina var bäst på att cykla min cykel igår.
Klockan ett somnade jag gott hemma hos Viktor.

Idag har jag tagit igen all energi och är på topp igen ;) haha nee väldigt trött. Förutom att vara hos hästen har jag och familjen varit ute hos farmor och farfar i deras sommarstuga. Det var trevligt. Grillat och kusin gjorde den kvällen. Måste säga att jag tycker mycket om dem :)

In the summertime

a

 

a

a

Fred ut

Maj

Det är maj nu. Tiden har gått alldeles för fort. Gick det så här fort när man var yngre med? Om en vecka är jag Rom, om tre veckor är jag i Paris och om typ fem veckor tar vi studenten. Har jag sagt att jag har hittat en studentklänning? Och skor, både till balen och utspring. Jag tänkte ju ha converse till utspringet men vafan, de var så snygga att jag bara inte kunde säga nej. Ska visa allt en vacker dag ;)

a

Helsingborg april

Veckan efter lovet

Åh jag har haft ett så himla skönt och roligt lov! Bästa påsken ever :) Hinner inte skriva om alla bravader jag har varit med om just nu. Min data har kollapsat. Jag stampar på den och går i skolan.

a