Dampar

Nu blir jag snart pepparkaksbarn på den här skiten! Blogg, vems idé var det att uppfinna det?
Jag har slitit som ett djur (har iaf ont i axlarna) hela kvällen utan mat eller plugg. Suck.
Nu är det fixat iaf, för en tid framöver. Haha
Kategori:

Glögg, julmusik, mysigt

Det börjar dra ihop sig nu. Ska snart ta min söta rumpa till Becks. Blir inga kort därifrån, min kamera är på semester.
a
Peace out!
Kategori:

Jönköping

Var ju som sagt hos Alice i Jkpg denna helgen, väldigt mysigt. Först pizza på Evergreen, sen massa godis och film från Hemmakväll. Snodde med mig en Hemmakvällpåse, vem vet när man kommer dit igen. Hoppas det finns i Sthlm. Även om jag gillar Jkpg älskar jag Sthlm ännu mer, underbara huvudstad.
Nu sitter jag och väntar på att få gå till Becks, hon har julfika klart. Glögg och massa mys hoppas jag på! Ingen julskyltning detta året inte, gör inte så mycket, tkr inte om det ändå. Det är ingen snö, inget värt att gå på då!
Bilder från helgen.
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
Kategori:

Suck

Hatar söndagar. Bilder från igår kommer senare idag. Ikväll ska vi ner på stan och kolla julskyltningen. Sen blir det att fira in julen för första gången hos Becks :D Mysigt värre!
Nu har jag bestämt mig! Detta ska hända innan det blir 2010:
  1. Jag ska ta upp löpningen igen. Springa minst två ggr i veckan, inte mycket men det blir en del om hästen ska tränas som aldrig förr.
  2. Jag ska sluta äta onyttigt, nu ska babyhullet bort!
  3. Ta tag i läxor, prov etc. i tid och plugga hårt!
  4. Vara mer sparsam!
  5. Ta hand om mina kläder och mitt rum bättre.
  6. Sluta bita på naglarna!
  7. Sluta sitta vid datan 24/7!
  8. Som en sista punkt tänker jag älska mina nära&kära mer. Hoppas mina vänner känner sig älskade, det skulle i så fall vara familjen som behöver en stor kram.
Kategori:

Godmorgon allihopa!

Vilken underbar morgon, eller vad säger ni?! :D för andra veckan i rad är det Fredagen med stort F, vi drar nämligen till Jkpg! Vacker stad med massa minnen :) See ya there
a
Kategori:

Jönköping

Aa juste, jag&Manny drar till Jönköping med Viktor och Julius imon efter skolan. Jag och Manny ska mysa med Alice och killarna ska till DH. Lördag är det shopping som gäller. Skriv gärna vad ni vill ha i julklapp så slipper ni få något ni inte vill ha ;)
a
Kategori:

Godnatt katt hatt fnatt

Nu ska jag inte sova! Jag ska plugga matte! Yäää :D sen ska jag locka mitt hår eftersom jag är zombie på morgonen. Sen ska jag läsa Bert och klappa mig lite på rumpan sen sova!
a
m
Jaaa vi vet att vi är snyggast. Och nej du är inte lika bra som oss!
Kategori:

Sjuk...

Jag har varit i en hel del länder. Och i varje land lyckas jag alltid hitta ett ställe där tiden inte existerar. Där landskapet får dig att glömma var du är, vem du är och bara får dig att blunda utav lycka för att du finns. Jag har två såna ställen i Sverige. Jag tänker inte avslöja vilka dem är ;). Dessa platser i olika länder får mig att le. Igår tänkte jag på om jag någon gång kommer dit igen. Om jag ens vill åka dit igen. Om jag åker dit kommer mina gamla minnen från den platsen att suddas ut då och mina nya ta deras plats? Kommer jag glömma att tiden en gång stod stilla? Kommer jag glömma folket jag en gång lärde känna? Kommer jag se den världen jag en gång såg som i en dröm? Värt att tänka en eller två gånger på om jag nu åker dit igen :)
Kategori:

Tankar från där uppe

Ska man ångra något? Det går ju ändå inte att ta tillbaka. Jag tänker aldrig ångra något. Att jag var med dig ångrar jag inte. Att jag lärde mig cykla ångrar jag inte. Att jag saknar dig betyder inte att jag ångrar mig, det var bäst så här. Jag hoppas du vet det. Tänker på dig ibland. Jag vet att det går bra för dig. Jag hoppas en dag att du förlåter mig och hör av dig. Vi har mycket att prata om. Du är min stadiga grund i livet. Glöm inte det. Svårare för oss båda gör det nog eftersom du inte bor här. Vet inte ens om du läser detta. Jag vill bara att du ska veta, att jag inte ångrar något. Jag är så lycklig nu, hoppas du är det med. Glöm mig inte
Kategori:

Trött

Nu sitter jag här, trött och ont i halsen. Tränat läääänge idag. Gick skitbra, fick massa beröm för i helgen med :D
Ska sätta på mig Viktors t-shirt och äta mat nu. Sen plugga franska och italienska. Sen sova och drömma om dig ♥
Kategori:

Herr Liljedahl

Idag var jag och Anton ute hos Lina och bakade chokladbollar. Sen pratade vi skit i hennes säng.
Anton, du är galen! :D hahaha
a
Anton är stilig!
Kategori:

Jag vet

Jag vet om din typ. Jag vet vad du vill. Du kommer inte lyckas. Se min barriär, se min vägg. Jag puttar ner dig om du försöker ta dig över
Kategori:

KM Ljungby Ridklubb

Idag har jag tävlat uppe i Sickinge :D Gick toppen! Nollade grunden som var 1.10. Därefter nollade jag 1.20, första omhoppningen. Sen fick jag 12 fel i andra omhoppningen på 1.20. Dan och Lina bildade en pakt och sa till mig att de inte höjde. Jag föll för lögnen och hoppade lyckligt omedveten 1.20!!! För första gången på tävling :D Och jag nollade! Jag är hur hög som helst nu på lycka! Allt är så underbart. Min häst, Cas Soenderskov e underbar! Love him ♥
a
annacas
anna
a
a
aa
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
Maaaah fy fasiken vad man får mersmak efter en sån här tävling! Jag ska tänka stort nu!
Nu banne mig blir det 1.20 debut utanför klubben till våren! :D Tack till min underbara familj för allt stöd ni ger mig. Ni är bäst. Och Viktor som är där i alla väder :)
Kategori:

Äntligen

Nu är det dags!!!  New moon :D Har varit nere på stan och inhandlat ett kilo godis. Efter att blivit utskälld av Mannys syster Stefani sprang jag vidare till min kaka! Där hämtade jag nycklar och sprang vidare hem där min Manny väntade och nu myser vi med att göra latte och smälta vit blockchoklad som vi snart ska doppa banan och äpple i. Spotify rullar för fullt och jag är kär! Livet leker!
Jacob
Armbandet med en liten kul på är från min storsyster, julklapp 2008! Älskar det, älskar dig!
jacob
Juste! Och inget trams och Edvard ;D
Kategori:

Godnatt

Godnatt folket. Nu stämplar jag in för idag :) Hoppas på nattligt besök dock ;)
Varit ute och gått med Becca, min granne, i två timmar. Vi pratade konstant. Hon är en väldigt snäll flicka :)
Godnatt pusspuss ♥
Kategori:

Harplinge

anna&casKommer ni ihåg tävlingen för några veckor sedan jag red i Harplinge? Jag kommer ihåg att det regnade skitmycket och att jag var besviken på mig själv för att jag inte red tillräckligt i 1.10. Hanna tipsade i alla fall mig om en sida där dem lagt upp bilder från tävlingen, och vips! Där var ju jag :D
Anna
anna & cas
anna&cas
anna&cas
anna&cas
Kategori:

Populärvetenskapligdag...

hade vi idag i skolan. Det var faktiskt intressant och roligt. Jag, Louise och Emmie dansade bland annat afrikansk dans, kom på smarta lösningar, såg en halvnaken medelålders man lägga sig på en spikmatta gjord utav byggspikar (ca 15 cm långa) och sen höll vi tal i biblioteket och konsert i matsalen. Lägger kanske upp talet senare ;)
Kategori:

Infinity

"She wrote about love, but always with a touch of irony involved. This was because of the hard times of war and poverty. She was unable to change the mood of the situtation."

"He's just a mistake, that time, I hope, will fully eliminate - and that is that his robe is too light."

Laalalalalaaa! Idag vaknade jag tidigt, låg och snoozeade i sängen en halvtimma :) Skönt.
Läst på Kenzas blogg att New Moon var inte vad hon väntade sig.




Kategori:

Glad fröken Zunk

Denna dagen i skolan har varit perfekt, precis som det stod i mitt horoskop att det skulle bli! Föreläsningar hela förmiddagen i bland annat Missionskyrkan, don't drink & drive. Intressant faktiskt. Och sen språkolympiaden i aulan. Tydligen ska jag ställa upp i det här. Hoppas bara om våran skola går vidare att dem inte väljer mig. Jag har glidit på ett bananskal hela mitt liv. Hehe. Undrar om jag verkligen är bra på något? :D eller är jag bra på många saker i stället för bara väldigt bra i en sak.
Nu skriker jag med i massa glad musik. Kan tyvärr inte avslöja vad, det hade varit för pinsamt. Dansar som snobben. Underbart!
TRE DAGAR KVAR TILL NEW MOON!

anna
Kategori:

In school

Sitter i skolan och skriver på engelskaarbete som vi ska redovisa nästa vecka. Går stadigt men säkert framåt. Skriver om två stora författare från Storbritannien. Jane Austen och Charles Dickens.

JaneCharles

Kategori:

Godnatt

Nu ska jag sova gott. I min underbara säng. Helt själv. Men jag överlever. Eller?
Kategori:

Melody Gardot

Åh underbara röst! Lyssnade på alla hennes album igår eftermiddag när jag skulle sova. Av en slump hamnade hon på min spotify då min storasyster varit i farten. Melody Gardot påminner mig om trettiotalets Frankrike och Storbritannien. Ingen annan sjunger som Gardot!
anna
anna
anna
anna
anna
anna
anna
anna
If the stars were mine
I'd give them all to you
I'd pluck them down right from the sky
and leave it only blue
I would never let the sun forget to shine upon your face
so when others would have rain clouds you'd have only sunny days
If the stars were mine
I'd tell you what I'd do
I'd put the stars right in a jar and give 'em all to you
Kategori:

091115

Helgen är i princip över. Har varit en helt ok helg. Rolig och mysig. Myskvällen igår med mina älsklingar och sen till Viktor var bäst. Nu sitter jag och gnolar lite till musik och ska göra lite läxor. Manny kanske kommer upp sen och gör mitt hår :D bilder kommer senare isf.
Det luktar konstigt på mitt rum! Slår vad om att kakan la av en stor fis igår innan hon gick.
Kategori:

Maskerad

Här kommer lite bilder från igår, tyvärr är inte alla med på bilderna. Men alla var sjukt snygga :D

MaskeradMaskerad
Maskerad
Maskerad
maskerad
m
m
mmmmmmmmmmmmmmmmm
Kategori:

Myskväll a la Johanna

Sitter hemma hos Johanna. Min annamage är mätt utav all pizza. Min annakropp är helt slut och mysig efter att bastat. Mycket mysigt. Många söta rumpor! :D

Idag har jag varit hos Anton, herr Liljedahl himself. Vi kollade film och snackade lite skit. Sen slängde han ut mig och jag stack hem. En timma senare rullade min cykel ner till Manny Tosig och tillsammans begav vi oss till bäste kusinkurre Johanna. Nu kollar vi Die hard 4 och pillar lite på varandra (haha) i håret och armarna då som vi är beroende av. Så sjukt skönt när någon kliar en på armen eller bara pillar en i håret.

Snart bär det av hem till Viktor, hoppas han har sparat lite vindruvor till mig. Han ska få pilla mig i håret hela natten lång bara för att jag är på sådant myshumör! :D

Puss&kram, kolla in på http://carolinaahlberg.blogg.se/ och kolla dem fina bildernafrån maskeraden igår!

Kategori:

Ajaj...

Kom hem relativt tidigt inatt. Men jag tycker kvällen var trevlig i alla fall, alla var så fina och gick verkligen in för att klä ut sig. Gick upp åtta, städade lite medan Viktor latade sig i min säng. Sen tränade jag för Tina. Hon skrek på mig som vanligt och får mig att känna mig två cm lång sen berömmer hon mig massa. Snacka om att man blir förvirrad.

Tänkte lite djupa tankar innan, men jag tappade dem

Nu ska jag i alla fall sova, blev tillsagd av en klok 93:a att kroppen måste också vila. Söta småbarn är ;)

Nu ska sova tills jag vaknar, nu ska jag hitta det jag saknar
Kategori:

Maskeradplanering

Vad fasen hände med mitt inlägg? Gjorde ju ett för typ tre timmar sen, men det sket sig tydligen...
Aja, imon är det iaf fredag :D Då är det maskeradfest som gäller! Jag ska va polis, Viktor ska vara Gandalf, Johanna ska va en boxare, Bex ska va Jack Sparrow och Nina en tomat. Kommer bli super! Har längtat efter detta i flera veckor nu. Vet inte vad Anton och Manny har planerat än dock. Inte resten för den delen heller. Men guuuud vad kul det kommer bli! :D Imon skriver jag som aldrig förr på matteprovet. Jag ska få vg i matte B!
Kategori:

Flaws and all...

I'm a train wreck in the morning 
I'm a bitch in the afternoon 
Every now and then without warning 
I can be really mean towards you
 
I'm a puzzle yes indeed 
Ever complex in every way
And all the pieces aren't even in the box
And yet, you see the picture clear as day

I don't know why you love me 
And that's why I love you 
You catch me when I fall 
Accept me flaws and all 
And that's why I love you
And that's why I love you
And that's why I love you

I neglect you when I'm working 
When I need attention I tend to nag 
I'm a host of imperfection 
And you see past all that 

I'm a peasant by some standards 
But in your eyes I'm a queen 
You see potential in all my flaws 
And that's exactly what I need

A♥V


Kategori:

Klok text

Du är dominant. Det behöver inte vara något negativt. Du bryr dig om många. Du är omtänksam. Du är stark. Du klarar detta. Du är som den första dominobrickan. Om du faller, faller alla.
klok text
Kategori:

Bra text

Sitter i skolan nu. Ska skriva på mitt argumenterande tal som skall hållas 19 november i bibblan. Underhållande kanske. Tortyr enligt mig. Har hållt åtskilliga tal denna terminer. Trött i huvudet. Idétorka. Tänker på julen. Lussebullar. Planerar julbak med nära&kära! :D Ingen träning idag :/ känns väl så där måste jag säga. Om jag inte får träna för Tina på tisdagar innan Björneträningen går han inte alls bra

Kategori:

Blond

Har jag lagt upp några bilder på håret? Tror inte det, eller kanske någon. Börjar redan tänka som en blondin. Haha!
Anna
Anna
Love
Kategori:

W890i...

... jag älskar dig! Glömde min mobil i skåpet i fredags, vilket resulterade i en knäckt anna som gick runt och kände sig naken. Sprang till mitt skåp i morse, pussade den och insåg sen att den var urladdad. Så jag slängde in den i skåpet igen. Men ändå min älskade W890i!
mobil
Kategori:

Mörkt, bullar och plugg

Det mörknade halv fyra idag, vad är det för fel på det här landet? Jag hatar Sverige! Varför föddes jag just på denna ruttna plats? Det är kallt, mörkt och människor här är trångsynta, blyga och tråkiga. Inte alla dock. Långt ifrån alla! Men många, alltför många. Varför kunde jag inte ploppa ut på en varm, solig plats som Italien, Grekland, Florida eller varför inte Schweiz? Tack så mkt för att jag hamnade i guds rövhål, på ren franska!
Lite dåligt humör idag, men det är bara för att det är så satans mörkt. Och för att jag har massa att göra, eller rättare sagt att plugga. Men jag antar om det hade varit fint väder hade jag varit ännu mer sur. Då hade jag ju velat gå ut. Fast man kan plugga ute... Tusan! Död åt Sverige, detta kalla land med fult språk och konstiga människor!
anna
Kategori:

Isn't It Obvious...

I spend time to try to get to know you
As life passing by I show you my heart
I couldn't be more true

I spend trust despite of everything that i've lost
I put my trust in you isn't it obvious
That I do love you

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you

I get down on my knees to get you walk and run
And to please your need to be connected with me
In every way you can

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you
Isn't it obvious that I need you
Isn't it obvious that I love you
Isn't it obvious now
Kategori:

Växjöortens fältrittklubb

Tävlade idag. En meter och 1.10 :) Det gick super. Väldigt fin i båda klasserna, plac 12:e plats i en meter och otroligt följsam i 1.10. Dagens resultat: Helt ok!
anna&cas
tävling
Hatar att min pappa inte vet hur man tar bra bilder i luften :/ men vi hoppas på att låna syrrans finfina kamera :)
Kategori:

Hemma hos...

morfar

morfar
anna
anna

Lite bilder jag hittade hemma hos mormor och morfar. Och kolla! Det bor människor i Ljungby, och dem går faktiskt ut! Otroligt!
Kategori:

Någonsin

Jag vill aldrig någonsin se dig gråta, inte en fälla en tår.
Om allt det du behöver är mig, är jag alltid här för dig.

Såg min morfar gråta för en stund sen, inget jag vill vara med om igen. Det var hemskt. Att se en vuxen människa gråta, speciellt om det är en man,  är otroligt obekvämt. Min stadiga grund är du, du är den starkaste personen i hela världen. Du har hjälpt mig genom det mesta. Saker som inte ens mina föräldrar vet om. Du anpassar dig så bra men samtidigt tar du ingen skit. Du är bäst jinko!
Kategori:

Jag är...

Jag är trött, lite iaf.
Jag är glad, väldigt.
Jag är kär, väldigt
Jag är lycklig, som bara den.
Jag är mörkblond, ohja.
Jag är förkyld, men spelar roll.
Hästen som gäller nu, tagga inför tävling imon. Knoppa kanske?! :D Hoppas att nån av mina muppar hör av sig till min mammas mobil, eftersom jag glömde min i skolan igår. Smart!
anna
Kategori:

hosthost

mmm vinter. Not! Hatar det här vädret. Jag har rykt på en sjuhelvetes förkylning, inte roligt. Jag hostar mig igenom dagarna och käkar bafucin så det står härliga till. Uschusch
anna
Athen här i bakgrunden då, härlig stad. Måste säga att deras metrosystem suger och att det är väldigt smutsigt, plus att det tar två timmar att åka från ena sidan till den andra, men gud vilken stor stad. Jag som tyckte Sthlm var stort. Detta är enormt!
Kategori:

091103

Vad händer egentligen? Jag är så uttråkad! Men samtidigt vill jag ta det lugnt. Jag är rastlös, men ändå så trött. Jag somnade två gånger i skolan idag. Tonåring säger du, skandal säger jag.
Jag är bara 17 år, den tanken har slått mig massa gånger. Vad ska jag oroa mig hela tiden för? Nee nu blir det andra takter!
Läste en blogg nyss, hon hade precis beställt balklänning. Ändå att den dagen faktiskt kommer komma en vacker dag. Min kompis har köpt två stycken redan, hon är lite galen. Jag vet exakt hur jag vill ha min. Lång, bred, axelbandslös. Helst ska den va beige eller ljusljust rosa. Men man måste ragga baldate först. Hmm... :) aja, kör på min gamla filosofi: Allt löser sig.
Kategori:

Mais ce qui m'étonne tu sais

Mais ce qui me renverse tu sais
C'est tout l'éclat de tes baisers
Tous les désirs, tous les sursauts
Comme des étoiles sur ma peau
Comme l'Immensité
Comme la douceur de tes baisers
Tous les désirs, tous les sursauts
Comme des étoiles sur ma peau
Comme l'Immensité
Kategori:

veckoplanering

Måndag (nu) pluggar röven av mig. Det är jobbigt, inte van vid denna pluggkondition som Manny så fint beskrev det. Men jag ska ta mig i kragen och kasta vatten i ansiktet tills jag fattar att jag måste plugga flitigt nu.
Tisdag ehm, ingen träning. Ska plugga lite till. Cykla ut och rida lite. Umgås med Bosse! Sen ut och gå med Becca
Onsdag Träning!!! Skoj :D Plugga lite till.
Torsdag Slutar elva! Drar ut till hästen, sen tillbaka till skolan för lite matte.
Fredag Hoppas på en lugn, skön helg denna helgen. Umgås med nära&kära vore inte helt tokigt. Tävling på söndag, och kanske mys med mina älsklingar denna dag.
Lördag Städa, det har jag bestämt mig för nu! Mina garderober, mitt rum. Jag börjar där, får se hur långt jag kommer ;) Sen hoppas jag att jag får spendera tid med min underbara Viktor. Kanske drar med min fjanton ut på en ridtur.
anna
Kategori:

Back to black

Eller school?! Öppnade mitt skåp idag, sista lektionen. Där fann jag ett fyrkantigt litet paket, en ros, ett litet kort och en sten som det stod "Jag älskar dej" på. Mitt hjärta stannade för några sekunder. Du är underbar Viktor! Och kortet var bland det finaste jag läst. Lika imponerad varje gång över hur mycket du snappar upp av vad jag tycks mumla för mig själv. Jag älskar dig ♥
Kategori:

Okänd text

Idag när jag slog upp kultursidan på expressen ser jag till min förvåning en relativt okänd text av Astrid Lindgren. Det är en text hon skrev på 90-talet till sin gode vän Margareta Strömstedt. Astrid skrev i texten om rasism och om ett barndomsminne som gnagt sig in under huden på inte bara henne själv utan även läsare som idag slår upp sidan på expressen. Hon fångade mig i alla fall. Vilken människa hon var ändå, vem kan skriva som hon? Vem kan se saker som hon gör? Vilken vuxen människa kan skriva om en världens starkaste flicka som har röda flätor som står rätt ut ? Ingen förutom Astrid Lindgren.
" En dag i juli 1916 grät jag mycket. Det är bara 75 år sedan, så därför minns jag det som igår. En dag när jag och min bror gick till våran farmor fick jag en bok, närmare bestämt en inbunden årgång av tidningen Idun. I boken såg jag en bild på en kvinna, hon var fint klädd. Hennes två barn bredvid henne var också fint klädda. Men kvinnan, som hette Madame Dreyfus, var ledsen. Hennes man har blivit skickat till Djävulsön. Och det är bara för att han är jude, jag vet inte vad jude är eller vad det kan finnas för anledning att skicka honom dit. På kvällen grät jag mig till sömn, allt var så orättvist. Min mor frågade mig hur det var fatt, jag svarade med att; därför allt är så sorgligt. 1938, kristallnatten i Berlin, all ondska visade sig mot folk endast för att de var judar. Jag grät då också för att allt var så sorgligt.
Det var som sagt bara 53 år sedan, så jag minns det som igår.

astrid