God måndag alla!

Hej allihopa! Idag har varit en omtumlande dag på många sätt. Jag har begravt gamla känslor, jag har släppt fri lite endorfiner och jag har sått nya frön. Med andra ord har jag lagt matteprovet bakom mig, (eller nästan för att jag vet att jag kommer få göra om det snart... det skriker ju IG om mina matteskills tydligen :( och jag som fattade allt igår, typiskt att få en blackout när man skriver provet. Men whatever, bara jag får G så!), jag har tränat, därav endorfinfrisättningen ;), jag har även tagit upp kontakten med en gammal ridlärare. Eller hon är inte gammal, men det var ett tag sedan jag tränade för henne. Haha. Jag och pappa åkte iaf hem till henne för att snacka om min situation med Cas. Han har ju tagit sin makt till en helt ny level och har nu satt sitt spel i system. Vi får väl se vem som vinner! HA!

Hemma hos denna hästkunniga människa fanns iaf tre hundar. Stora om man nu ska jämföra med min dammsugare. Bland annat en border collie och en hund som liknar exakt Lufsen från Lady & Lufsen. Tydligen var han en upphittad hund från Manhattans galna gator. Vilka historier va! Men den största överaskningen var ändå den coolaste. En Siberian Hursky! Vad glad jag blir. Tycker dem är så fina. Vill ha en kudde som är precis som en sådan :D

a

Men efter ngn timma var vi tvungna att skiljas åt. Så vi pussade och kramades och så hej.

Detta ska jag ringa och berätta för Viktor sen. Men nu mat, lite tv och massa plugg!

Selena Gomez



Haha känner att jag håller mig lite till "par-som-båda-gör-musik". Jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk på henne. Inte för att hon är tillsammans med Justin Bieber. Utan för att hon är så otroligt vacker. Hon sjunger helt ok och hennes klänning är himmelsk. Se och njut. Om jag hade haft alla pengar i världen hade jag köpt en sån klänning :)

Justin Bieber

Its like an angel came by and took me to heaven

Cause when I stare at your eyes it couldnt be better

 

Mihi, vilken mysig kille! Det spelar ingen roll vad folk säger om honom. Han har sjukt mkt talang och texterna är helt otroliga, för att vara skrivna av en 16-åring. Tänk bara om typ två, tre år. Då ni! ;)

Hey you

Idag behöver jag

aaa

 

Alltså; Ben&Jerry, Sveriges bästa mattelärare Stavros Louca och kompisar. Deppdeppdepp

Redan tisdag

Asså förlåt medkumpaner, men det börjar närma sig slutet på veckan och detta är vårt sista sportlov... Vad har jag gjort med det? Inget! Så nu smiskar sig Anna ännu en gång i röven och säger till sig själv att skärpa sig. Så nu skiter jag i filosofin som jag har försökt mig på i en timma nu och beger mig ut till stallet :) Bland mina favoriter, där trivs jag som bäst!

Men först vill jag bara visa er en video som jag har fallit för. (Tänkte skriva föllit för, haha Becka dont kill me!, där ser ni vad flera dagar borta från skolis gör med dagens ungdom. Klicka bara in på Kissies hemsida och se hennes stavning på människor, it sure saved my day ;))

 

Ont i magen

Nu har jag fått ont i magen på köpet. All denna vila är inte bra för min kropp. Jag känner mig helt förvilad. Alldeles för mycket vila är inte bra! Inte alls. Nu måste jag rycka upp mig och dricka en kopp kaffe och ge mig själv slag på rumpan, för så här får det inte gå till. Jag måste göra mig själv stolt denna veckan! Plugga lika bra som jag gjorde förra :)

a

Min vecka!

Jaha hörrni, nog med att det är sportlov. Här ska det hinna göras andra saker med. Inget sovande eller slappande. Bara rent sportande från vår sida, Anna&Cas. Samt Annas ben har börjat komma igång. Kul! Nu ska ni få läsa om hur min vecka kommer se ut, så här kommer min veckans-to-do-list:

  • Städa mitt rum. Suck, hur många ggr ska detta göras? Jag städade förra månaden
  • Städa garaget. Nu menar jag ju bara min sida. Min hästsida. Gnägg
  • Plugga, plugga, plugga...
  • Idag ska jag upp till Sickinge, springa en liten runda. Imon ska jag rida ut samt springa en runda. På onsdag är det hoppning uppe i sickinge, inget springande. På torsdag ska jag rida ut och springa en runda. På fredag rider jag nog med ut och springer lite. I helgen får jag se, kanske låter Cas vila någon dag och ger mig själv en stor klapp på huvudet. Men bara om jag klarar denna veckans träning.
  • Brunch med tjejerna imon! Mycket viktigt!
  • Bio med Laura ngn dag.
Ja, det är väl typ så här min vecka kommer se ut. Håller er uppdaterade om ngt annat skoj händer. Annars är det så här jag kommer leva. Just nu undrar ni kanske då?! Just nu ligger jag i min säng, lyssnar på lugn musik och äter frukost :) Ska komma på vad jag ska göra först idag. Antingen ner på stan, hämta ut ett paket eller ut till hästen. Måste till farmor och äta vid ett. Hmm det blir nog att ligga kvar här lite och sen pallra mig ner på stan :)




@ Mannys place

Varje gång ni ser att jag har tagit foto med datorn så är jag med Martina. Så när ni ser ett typ sånt här:

 

a

a


Nu ska vi fortsätta med fackuppsatsen! Yeeeeeey

Alla hjärtansdag

 

Igår var det alla hjärtansdag. Hann inte skriva då så jag gör det nu :) Jag fick en ros av mitt hjärta. Vi hade även en väldigt givande pluggkväll tillsammans :) Vi gick igenom Sokrates, Platon och Aristoteles. Superkul! Speciellt på alla hjärtansdag. Nee men vi ska fira det bättre på lovet. Viktor fick av mig en låda, Annas lovebox!, med ett kvitto på att jag ska göra allt Viktor vill för en kväll. Bara inte det blir kolla på fotboll och äta revben! ;) Han fick även något som ligger mig varmt om hjärtat, nämligen en chokladbiskvi formad som ett hjärta!v Och en chipspåse... haha

Jag fick, även jag, en chokladbiskvi. Av min älskade Manny! :D Tråkigt nog hade inte jag köpt ngt till henne. Men hon vet att min närvaro och kompisstatus höjer henne till skyarna ;) Puss på er mina underbara vänner! Älskar er

Det var en gång...

En gång hade jag ett liv. Det som händer nu med mig kallar inte jag leva ett liv. Jag mer... plågas av skolan...!
Seriöst, vad håller skolan på med? Vad tror dem att vi elever är? Några robotar som gör alla läxor och pluggar inför proven på natten och sover aldrig?

Jag har gått och lagt mig typ två varje dag på en skolvecka i ca tre veckor nu... Jag har haft prov, inlämningar, läxor, redovisningar, arbeten och så klart projektarbetet! Döaödöaööaöaöaööa (musik som när den onda killen kommer in i filmen)

Projektarbetet från helvetet. Det är vad jag och Manny sysslar med. Denna veckan, v 7 ska alla projektarbeten in... Toppen! Vi är inte världens bästa på att planera. Men det är inte lärarna heller! Dem borde verkligen inte pracka på oss massa skit under dess tre veckor när det är som värst med projektarbetet. Det leder till skolk. Iaf från min och Mannys sida.

Ni kanske undrar om vi inte gör något roligt som man borde när det är frivilligt och allt. Det gör vi med. Vi skriver en guidebok över Paris. Ni kanske kommer ihåg att vi var där i höstas :) Den är skitbra och vi är supernöjda. Det jobbiga är nu fackuppsatsen. Det finns så många regler för hur den ska skrivas och hur man inte får göra osv. Det är så svårt! Men vi ska fan klara det! Om alla andra har gjort det ska vi med klara det.

Så nu sitter jag här, kvart över ett i natten i min säng och tänker över mitt liv. Hur tråkigt det är och hur orättvist det är. Men på lördag blir det roligt igen! För då är allt som har med projektarbete över och det är sportlov :D

a

Nu sova! JAG ÄLSKAR MIN SÄNG!!!! AAAARRGGGHHHH ♥

Vecka från helvete

Hejhejhej!

Om ni vill veta mer om ovanstående rubrik tycker jag att ni ska ta er tid att läsa min blogg i natt. För då ska jag uppdatera! Woho, tänker ni ;) Jag med! Jag ska berätta för er varför detta kommer bli den värsta veckan i mitt liv på många olika sätt. Men tills dess, ta hand om er, pussa på er mamma och glöm inte kommentera :)

aaa

Happenings v.6

Det har hänt en del i helgen. I fredags var det studentfest med tema Jorden runt! Det var riktigt festligt. Jag var misslyckad sydafrikan. Jag såg en del fransmän, en norsk, två flaggor, indier och massa annat roligt. Helfestligt som sagt :D Köket får därför 3/5 afron. Det var nog helt okej eftersom det inte var så mycket folk där. Då kan man ju röra sig och prata med folk. Trevligt :)

a

a

Igår lagade vi fyra lite mat och kollade på film. Det blev kycklingpaj med sallad. Helt själv gjorde jag det, med lite hjälp från Manny ;) Det blev ganska bra, inte som när pappa gör den men om jag gör såna här framsteg i framtiden så kommer min paj till slut vara mycket bättre. Vi kollade på Megamind, den är askul! Verkligen en film jag älskar. Hans humor är så min humor :D Lite barnsligt eftersom han är en blå alien, vattenskalle och bockskägg. Plus tecknad.

Idag har varit en hemsk dag på många sätt. Det roligaste idag var när jag städade ur min garderob. Så kul hadfe jag. Klart att vakna upp bredvid älsklingen aldrig sitter fel. Att åka upp till sickinge och trängas med ponnyer och stora hästar är inte heller fel. Men nu sitter jag iaf här och ska plugga vidare. Tänkte bara ha en liten paus. Har kollat igenom matteprovet vi ska ha på fredag. Ska göra lite franska nu sen filosofi tills jag somnar.

 

Förkyld och trött och skoltrött och mer snö

Sitter nu i skolan med tre personer till i klassrummet så jag snodde till mig en data.
Jag håller på att sakta falla sönder. Förkyld och trött. Är så hängig att det inte är sant. Näsan rinner och jag vill bara ligga i min säng och bli omhändertagen. En mamma som klappar mig på pannan och kommer med te. En pojkvän som kommer förbi med en chokladkaka och massa pussar. Sen vill jag kolla på en rolig film och sen somna för att senare vakna av att det luktar god mat och något bra tvprogram på tv. Åhh vilken perfekt dag att vara sjuk på...!

Kompishyllning

Detta är ingen blogg om min kärlek till Manny, det kan kanske tyckas så ibland. Då ber jag om ursäkt för min lack of fantasy. Det var inte alls meningen. Min blogg ska ju ändå handla om mig och mitt superduperintressanta liv. Men eftersom den där kamelen är en stor del av mitt liv. Sad but true ;) Nee skojar bara, älskar min Manny, min enda läsare och den som verkligen förstår min dåliga humor. Eller skrattar du bara för att vara snäll. Så detta inlägget är för dig Manny :)

a'

Det här ett typiskt Anna-och-Martina-moment. Goes something like this

"Höhö, kolla vilken fin och proffsig bild jag tog. Goooosch! Jag är duktig, seriöst."

"mmmm, vääääldigt fin Martina. Jag försöker verkligen läsa den här kartan här!"

"Men titta då Anna, titta vilken fin bild jag tog. Ser du killens rumpa på den?"

"Moget Martina, verkligen! Du borde blogga om det"

"Du har såååå rätt! Jag borde skaffa en blogg."

 

 

a

"AaaaaaaaAAaaahhh! Anna, kan du ta bort svampen mellan mina tår? "

"Nee fy vad äckligt!"

"Men snälla! Det kliar ju så in i bängen. Vilket påminner mig om den gången när jag hade...."

"NEJ! Jag vill inte veta!!! Jag tar det!"

"Åh tack Anna, du är en ängel"

"Jag vet Manny, men ikväll är jag polis"

 

 

a

 

"Haha, du har inget godis!"

"Nej jag vill inte ha något godis heller! Jag har morotsstavar med mig och ett glas vatten med en gurkbit i!"

"Mohahahaha, fy vad äckligt. Du förtjänar ändå inte godis"

"Varför säger du så?"

"För du uppskattar inte det! Du bara klagar på det och inser inte det goda!"

"Jaja, whatevvvaa Anna. Nu börjar filmen wtf! ..... Ge mig en salt flaska!"

Dagens

Dagens humör: Trött, sur (vädret)

Dagens mående: Helt ok, lite krasslig i halsen

Dagens borde: Plugga, plugga, plugga, och verkligen duscha!

Dagens frisyr: Uppsatt. Fett. Brunt. Oborstat

Dagens smink: Allt du kan tänka dig, massa kladdikludd

Dagens kläder: Jeans, linne, hoodie, mjukis

Dagens planer: Plugga, plugga, plugga, duscha, plugga, Glee, sova

Dagens materiella vill ha: Chaps, ny hjälm, nya ridbyxor, skor, bil, klocka, jacka, ridtäcke.... resecheckar?

Dagens fundering: Varför är jag så lat?

Dagens beroende: Glee

Dagens tråkigaste: Plugga och väder. It sucks

Dagens längtan: Till våren! Och till helgen, alltid längtan till helgen. Studentfest och förhoppningsvis tjejmys

Dagens superlängtan: Till sommaren!!!!

Dagens tidning: Svensk damtiding

Dagens låt: Somebody to love - Justin Bieber. Jag erkänner att han är bra. Jag smällter som en liten liten tjej när jag lyssnar på hans röst. Jag fantiserar om den när han blir äldre. Just nu är vissa höga toner lite väl hej-jag-har-inga-kulor.

 

Ni märker ju hur mycket jag försöker plugga... Jag känner mig så jäkla trött. Men det spelar ingen roll hur mycket jag sover för jag somnar ändå på varenda dumma lektion! Jag vill inte ha det så här längre. Och det värsta är att jag vet hur jag ska hålla mig pigg. Men seriöst, jag är lat, jag orkar inte springa varannan dag. Men jag vet att det hjälper. Men tiden är knapp och latheten stor. Och jag som nyss skrev ett tal hur viktigt det är med träning... Suck på mig och mitt liv just nu. Hatar början på veckan. Jag tror jag har blivit ett riktigt nattdjur. Jag kan hur lätt som helst vara uppe på natten. Ibland. Och jag presterar bäst på natten (inga dirty thoughts!).

Jag har prov i naturkunskap imon... jag har knappt pluggat. Och jag bryr mig inte :O vad har hänt? Kanske väntar jag på mitt stora genomslag som sångerska/skådespelerska. Haha! För då spelar det inte ngn roll vilka betyg du har... Vilket liv. Drömmen

Nu ska jag duscha. Sen plugga mer. Sen Glee, sen sova :D

 

a

Förra klä-ut-dig-studentfesten. Jag och Manny var lätt bäst!

Denna gången är temat: Jorden runt. Hjälp mig!

Vad hände egentligen?

Ja, vad gjorde vi eg med Manny i helgen? haha :) joo, vi kidnappade henne och körde till Göteborg. Där checkade vi in på ett jättegulligt hitell i Nordstan. Sen gick vi ut och shoppade lite, åt lite och sen kollade vi på Trassel. Den var jättebra! :D Så himla rolig animerad film. Grät typ som ett litet barn och skrattade som en gammal gubbe. Sen somnade vi rena och söta i sköna hotellsängar.

a

a

a

Obsessions

This is my obsessions! right now...


a

a

aaa

Mihii! Jag andas, lever och sover Glee! Jag bara älskar denna serien. Den gör mig så glad och är verkligen ett superbra sätt att komma ifrån verkligheten lite. Är inne på avsnitt 16 nu. Sen ska jag se dem igen, och igen, och igen

 

 

a

 

Te, the, thé, T! Jag älskar te. Jag dricker minst tre koppar varje gång. Det bästa är att det är nyttigt (eller?) och det hjälper min hals när den gör ont. Det bästa som finns (nästan) är att krypa ner i min varma säng, sätta på Glee och dricka te. Med massa honung i. Och det ska vara blåbär, vanilj, forest fruit eller plain green ;)

 

 

a

a

a

 

Det bästa med denna våren kommer bli alla resor vi ska göra. Om man räknar bort från att vi nu tydligen ska få betala lite... kommunen sucks! Men vi som läser språk ska iaf få åka till Paris och till Rom :D Det kommer bli skitroligt. Älskar att resa och speciellt till varma länder. Språket, kulturen och naturen är så annorlunda. Plus att människorna alltid är så glada och trevliga. Verkligen inte som i Sverige.

Den 28:e juni drar vi ett gäng till Gbg och lyssnar på Coldplay, Where the action is. Det kommer bli skitroligt! Hoppas på att vi åker upp en dag tidigare så att vi kan slappa och shoppa och bara ha en liten minisemester :D

 

Fredagsäventyr!

Äntligen är det fredag! Och vad vi har kämpat denna veckan. Jag och Manny har suttit dag och natt och jobbat med projekarbete, därav den dålig uppdateringen. Men nu är vi äntligen klara med själva guiden! Bara fackuppsatsen klar, piece of cake. Jag känner på mig att detta kommer bli superbra :) Så himla skönt att den äntligen är klar. Det ska vi fira på lördag ;)

Denna veckan har jag lärt mig massa. Bland annat kan jag stolt säga att jag behärskar InDesign CS3 rätt så bra :) Och sen har jag lärt mig massa om hur det är att vara med en person 24/7 i ett antal dagar nu... Men det har varit kul! Vi har inte bara kämpat hårt, vi har haft skoj också :) Jag lovar att lägga upp utdrag av resutatet senare. Nu gäller det bara för vår handledare att rätta skiten så att vi kan skicka iväg den till tryckeriet.

Idag ska vi dra iväg på äventyr. Mer om det imon, det är nämligen hemligt. En liten överraskning för Manny ;)

aaaa