Hemma i staden igen!

Igår var fashion ;) haha skojar bara, men trevligt och kul var det. Men ack var trött man var när man kom hem och dessutom skulle jag plugga också. Så klockan elva satte jag mig och pluggade på naturkunskapen. Idag hade vi prov i det. Det kommer gå (Y) hehe. Och nu ska jag plugga religionskunskap! Jiiiiippiie!

Men en bra sak händer den här veckan, hela familjen åker bort imon och jag har hela huset för mig själv :D

STHLM

Nu jävlar! Nu lever jag och Manny våra sanna liv för en dag i Sthlm. Vi ska shoppa, fika, shoppa, titta på saker, shoppa, luncha, shoppa och bara andas in den ljuva storstadsmiljön! En dag... en vacker dag ska jag flytta till Sthlm.

a

Ciao så länge rå! :D Inga inlägg imon

Wall street Money never sleeps

a

Bjöd med Viktor till Växjö (jag körde) i lördags på en riktigt mysig biokväll. Det var meningen att det hela skulle vara hemligt. Men ni som känner min familj, ni vet nog vad som händer ;) Iaf, jag tyckte filmen var bra. Tydligen var det en uppföljare men vafan, det gick ju ändå :) Måste säga att hela kvällen blev väl lite misslyckad på något sätt. Men det fixades till slut :) ♥ Ville ju bara göra något romantiskt på ettårsdagen. Men jag och romantik...

Städa!

Fick mitt nya Visakort nu :D Skitsnyggt! Beställde med bild. Ni får se det sen när jag har tagit kort på det. Nu har Manny gått hem, så jag ska städa mitt rum och göra i ordning lite i köket och sen ut till hästen :)

a

Hittade en bild från fredagens bravader. Kolla in Mannys nya skor på mig. Dem är skitsnygga men lite för höga för mig. Tacka vet jag converse!

God måndag!

Idag har vi i skolan studiedag så jag och Manny sitter nu och planerar och slipar på vår Parisresa! Det kommer blir toppen ;)

Vaknade med tunga ögon i morse och gjorde en finfrukost till mig och Manny. Igår såg jag och Viktor en ganska dålig film om aliens. Den får ett A av fem. Inget att rekomendera. Därför inget namn.
Idag ska jag förutom projektarbete rida hästen, plugga naturkunskap och religion kanske.

a

Aaaaa BONJOUR!

Hemlighet

Ikväll har jag planerat en hemlighet för min älskling. Vi har varit tillsammans ett år imon och detta ska vi fira a la Anna style! ;)

a

Studentfest #1

Nu har det hänt, första studentfesten. Temat var kickoff - Visa oss hur du festar. Måste säga att jag inte förstår temat, vadå festar? Som en vanligt människa utan gränser?

Iaf, efter en tjejförförfest hos Manny drog vi vidare till Alle där vi spenderade timmarna fram till midnatt med musik, dans, dricka och mysigt sällskap. Efter det gick vi ner till Köket och träffade alla andra glada blivande studenter :)
Klockan två styrde jag mina fötter hemåt. Men eftersom det började åska och regna och jag hade världens kortaste shorts på mig fick jag tag på Anton som körde hem mig :) Tack så mycket för det kompis!

Nu firar vi Elins 22:a födelsedag! Hon är sååå glad. Ikväll ska jag bara umgås med Viktor och mysa ♥

a

If I'm ugly then so are u

God kväll allihopa!

Idag har jag ont i huvudet. Jag vet inte vart jag ska ta vägen för jag vill se Idol men mitt huvud behöver vila!

Buhu...

Idag var vi även på en föreläsning på katedralskolan. Det var en snubbe från Camerun (stavning ?) som pratade om språk och hur det är att leva i ett sådant land.

Nu PIZZA!

a

MEN HALLÅ! VAD SKA JAG HA PÅ MIG IMON????

God morgon

Godmorgon allihopa :)
Idag är det ingen vanlig dag, det är åka-till-Växjö-med-franskan-dagen! :D Vi ska lyssna på en man från Senegal som ska prata om sitt liv, och sin bok (?) på franska. Det kommer bli intressant.
Sen när vi kommer hem ska jag och mamma kolla lite familjebilder, kanske lägger upp dem senare här ;)

Ha en bra dag!

GLad!

Det är sol ute! Det finns en pojke som älskar mig!

a

 

På fredag är det första studentfesten! Jaaa :D Elin fixar spriten, Alle fixar förfesten, Manny fixar förförfesten, Viktor står för nattsällskapet, Becka står för sexy poses, jag står för rökningen och vi hoppas att Ljungby står för en vild och galen festnatt!

Framtiden

Idag, sista lektionen, satt vi i språkklassen och pratade med våran gulliga Latinlärare om framtiden. Vad som händer efter gymnasiet. Vad händer efter gymnasiet? Vart kommer alla ta vägen?

Hon berättade för oss hur hon hade studerat i Schweiz, vilket var min dröm innan, och att hon fick barn och pluggat franska på universitet. Hon gav även vuxna bra råd så som att vi ska ut i världen innan vi pluggar och helst ska vi åka direkt så att vi inte blir kvar här i Ljungby. Då blir det lätt att man blir fast.

Jag har lite alternativ, som jag skulle vilja välja på men inte vet riktigt ännu. Det är drömmar, men minst en av dem ska gå i uppfyllelse! Det lovar jag mig själv.

Jag vet i princip vad mina kompisar vill göra efter skolan. Manny vill väl till London ;) eller Barcelona. Bort ska hon iaf. Johanna ska väl till USA och bli känd tecknare :) Bex tror jag ska resa jorden runt med sin syster.

Men vad ska jag göra?

Jag vet i alla fall nu att Ljungby lockar mig inte ett piss efter nästa sommar. Nästa sommar ska jag nog jobba lite, umgås med mina nära&kära, festa och bara ta det som jag vill. Sen drar jag någonstans. Bosätter mig ett tag. Kanske Au-pair? Kanske i New York, kanske i London.
Jag kanske flyttar till Sthlm och börjar jobba någonstans där.

Jag måste göra något i alla fall. För vad jag än gör hjälper det mig att bestämma mig i framtiden. Om jag åker till Afrika och inte gillar det, fine, då vet jag det. Då drar jag någon annanstans och gör min shit där ;)

Haha nee men det är sant. Stanna inte kvar om det inte passar dig. Och om det händer något kan du alltid återvända hem och med den vetskapen tar jag trygga, stora, stolta kliv ut i vuxenvärlden och flyttar utomlands. Men inte förens om ett år. Så än ska jag inte lämna Ljungbys gator i fred. Än ska vi härja, styra och slåss ;)

a

Jag kommer hitta det jag saknar, alltid sova tills jag vaknar

 


Godnatt

Nu snart smäller det! Anna ska ge sig in i drömmarnas värld :D Jippie! I natt drömde jag att jag lärde Johanna köra bil och hon lyckades :) Sen drömde jag också om att jag typ var jagad av massa gubbar som ville ha mig i ett förintelseläger :S usch!

Jag vill drömma fina drömmar!

a

Idag regnade det. Jag hatar regn! Lika mycket som jag hatar SD!

Dina bokstäver är latinska. Dina siffror kom från Indien. Din demokrati är grekisk. Din

pizza italiensk. Din kebab turkisk. Din potatis sydamerikansk. Alkohol

uppfanns av en iranier. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå och den

roligaste killen på tv är kurd. Du älskar att resa till Thailand och

...din landslagskapten i fotboll är bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan

invandrare!

 

Glöm aldrig det. Plus att min bästa vän är Serb. Skrev serv först, hihi! Tack förresten för en mysig kväll :)

 

Godnatt ♥

Ema 2010

Så här röstade jag i EMA 2010! :) Det är i ordning och vill bara tillägga att utbudet inte är stort. Men visst. Lady Gaga måste jag väl ändå säga är ett geni.

a

Mihhihih

a

100920

Var lite säker på datumet först. Men men om man inte kommer på en bättre rubrik så va fan!

Jag följde inte valvakan, konstigt nog ;) Neej jag var så trött efter en turbulent afton med älskling och Last song att jag somnade som en stock. Vilken snyftare till film asså!

Men jag måste säga att vi kan fortfarande leva kvar i vårt trygga och rättvisa Sverige. Vi behöver inte lida utav att alla ska ha det lika dåligt. Precis som Blondinbella skrev så ska det löna sig att vara duktig och att ha pluggat. Man ska inte bli nerpetat om man vill lyckas. Man ska få lov till att kämpa och vi ska inte bli ett land som lever på bidrag bara för att vi inte vill eller orkar arbeta. Visst att hjärtat sitter på vänster sida men himmelen är faktiskt blå :)

a

NYA STRUMPOR!

Jag hade totalt glömt bort att när jag köpte mina boots, så köpte jag även ett par strumpor. Mmm dem är så mysiga!

a

a

Söndag blodiga söndag

a

Jag bara älskar mitt hår på denna bilden, inte alls fett eller så:P

Idag har jag jobbat i fem timmar uppe i Sickinge, träffat massa människor och även sett min PluttLina hoppa :) Jag är så stolt över dig!

Sen åkte jag ut till min egen häst och pussade lite på honom och efter det gick jag hem. Dagens träning; Check!

Nu är jag hemma efter en liten stund med Viktor. Jag funderar på att titta lite på plugget. Men jag kommer inte orka inte.

Förresten, jag såg slutet på Last Song nu med Miley Cyrus. Så sorglig! Jag vet inte om det beror på att det är den tiden på månaden eller om jag är så här känslig, men jag började storböla! :( Samtidigt skrattade jag lite, för jag har ju sett värre filmer.

 

En hemlös bagare, sjukt bra!

Trött

Asså om man räknar ut hur länge jag har varit upp nu så blir det 21 timmar :O Det är helt crazy!!! Jag ska så sova nu.

a

Min säng är bäst!























a

Så här ser det ut i mitt liv just nu!

Chocklad fondue a la Carro!

Ikväll spenderades kvällen med ett gäng härliga tjejer ute i Lagan. Detta firade vi med att doppa massa gott i chokladfonduer. Carro hade gjort 4 st olika choklader. Det var hur gott som helst. Godast var att doppa ananasen i marabou eller tobleronen. Mmmmm! Sen såg vi film. Grown-ups, den var väldigt fin på något sätt.

a

aaa

Dålig uppdatering?

Nää, eller? Jaha där ser man. Får väl skriva lite om min helg nu då. Den har varit helmysig :) I fredags var jag, Pia, Carro och Viktor på innebandy. Tydligen var det Ljungbys a-lag som spelade, spännande spännande. Där satt vi och umgicks i två timmar. Sen stack jag och Viktor hem och åt och mysamysade.

I dag (lördag) gick jag upp vid fem. Eller tvingade mig själv upp. Skulle tävla i Braås så det var ju bara att bita igen :) Usch det var fortfarande mörkt ute när jag kom till stallet vid sex. Sen åkte jag och Papi till Braås. Där gick det bajs och eg borde vi väl inte prata om det men han var sjukt stark i första klassen sen i andra var han hur fin som helst på framridningen men jag hoppade fel första hinder. Typiskt.... Jag skrek högt inombords!!

Godmorgon

Godmorgon allihopa!

Idag blåser det som bara den ute. Och det är mörkt ute. Jag hatar Sverige ibland. Jag vill ha sol och bad ju!

Idag ska vi prova studentmössor. Sägs att det finns en med en kamera i så att man kan spela in sitt utspring. Mihihi den ska jag ha!
Nee jag vet hur jag vill ha min :) Idag händer inget roligt. Jag ska plugga, träna och träffa Viktor. Hmm... imon blir ingen rolig dag heller. Jag åker nog upp till Sickinge eftersom jag inte kan gå ut imon. Anledningen till detta är att jag ska tävla på lördag. Men det ska Linaplutt också så jag känner mig inte ensam ;)

Ses sen ♥

Nähä natt, sova?

Jaha, här ligger jag. Ensam och sårbar. Var är Viktor kan frågan lyda. Var är Martina kanske ni med undrar. Eller vad hände eg med Beckas röst? 

Just nu ligger jag i min säng och kan inte sova. Det är skittråkigt. För jag vet att om jag bara stänger av datan och lägger mig ner kommer jag att somna. Men jag orkar inte, det är det som är problemet. Jag borde eg plugga psykologi. Alla gnäller så mycket på det. Men vilken tur att jag ska plugga hela halva dagen imon då! :D

Nehe nu ska jag nog efter närmare eftertanke sova. Det ska bli skönt, jag älskar varje kväll innan man somnar och känner hur hela kroppen slappnar av och man andas ut :)

Tagga träning nu!

Nu jäklar! Jag ska hoppa idag, det kommer bli awsome. Jag känner mig redo nu! :D Jag har tränat ;)

a

15 September

Nu sitter vi i en datasal och skriver om radioaktiva ämnen. Det är inte alls kul. Jag fattar ingenting. Det här med naturkunskap inte är min grej trots allt. Usch vad ont i huvudet jag hade igår... Funderar på om jag redan har skrivit om det och det har jag troligen gjort. Men jag kom att tänka på det nu eftersom jag börjar få ont igen...

Om exakt fem timmar ska jag träna hoppning i sickinge för Tina och denna gången ska det fan gå bra! Om jag så ska banka runt den där dumma hästen. GRRR!

Nehe, vad händer mer idag. Plugga psykologi, äta och träna. Duscha med. Det är min dag. Du gör min dag. Lalalalaa

Bilder ni aldrig fick se!

a

aaa

a

Rubrik

Ok,  VMA igår sög totalt eftersom MTV lyckades på ngt höger att klippa hela showen sönder och samman.
Ska plugga lite italienska nu och kanske kolla idol.

Mår inte så bra idag. Fick någon typ av migrän eller nåt. Ska inte gå in på detaljer men jag tackar min underbara pojkvän som körde mig till stallet och fixade god mat till mig ♥

Imon åker Manny till Barcelona, får väl klara mig själv i ngr dagar dårå.

VMA 2010

Nu jäklar smäller det snart! Åh jag kommer ihåg hur det var förra året. Såå bra. Älskade Beyonces uppträdande. Kommer ihåg att Viktor satt bredvid mig och var minst lika glad som jag ;)

a

Såg på blogg.se nu att denna bilden redan var googlad på och tagen, men vafan!

Snart kommer både Viktor och Manny hit för en mysig och spännande kväll/natt. Jag tror Lady Gaga lätt kommer ta över 7 awards ;)

Projektarbetesdag

Idag vaknade jag upp halv åtta hos min älskling. Sen gick jag till Manny där vi började med vårt projektarbete. Detta kommer bli riktigt bra känner jag. Jag kan inte vänta tills vi åker till Paris nu i höst. Jag ska gå runt med min duffel och en röd basker och bara känna mig riktigt fransk :D mohahah

Sen åkte jag till vårdcentralen, efter det banken, apoteket och vidare upp till mormor för att hämta hunden. Hon är sjukt jobbig att ut och gå med. Jag får dra runt henne överallt. Antingen har hon för korta ben eller så ska hon nosa på allt som finns!

Nu har jag ätit lite och kollat resor... Snart ska jag nog ut till hästen, sen hem och plugga. Ikväll blir det VMAs! :D

HÅKAN!

Håkans nya singel! Bra, mycket bra. Så nu lyssnar både jag och Viktor på den och kryper ner i hans säng och myser. Det är lite regnigt ute och imon ska vi inte till skolan men däremot ska jag och Manny börja på vårt projektarbete som kommer bli awsome!

Så nu gott folk, lyssna på låten och ta in musikgudens underbara röst och musik. För allvarligt talat, ni som inte tycker om Håkan går miste om svensk kultur och en musik utan dess like. Alltså är ni lite galna.

 

aa

 

Bon Jovi

Nu är det så här att jag och Manny har planerat en Jon Bon Jovi konsert i flera år nu! Jag är så sugen på att åka, ännu mer när jag hör den här

Puss

aa

Grattis till Anton och Pia som har varit tillsammans ett år idag :)

Snart är det vår tur ♥

 

Bilder som Carro (carolinaahlberg.blogg.se) har tagit :)

Bildbomb!

Här kommer bilderna från helgens bravader!

a

a

a

a

aaaaaaaaaaaaa

Jobb, nu Hölminge!

Varit i sickinge hela förmiddag samt middagen. Jobbat i köket med far min. Vi gör ett så perfekt team tillsammans ;)
Nu ska jag ta bilen ut till Hölminge med mina kompisar. Jaa jag har sådana. Där ska vi måla på blattes hus och ha skoj. Blatte betyer kompis :)

Volvo

Nej jag är ingen volvotjej, iaf inte i den definitionen som man tänker om volvotjejer. Men jag tycker om dem nya bilarna, typ XC60 och så :) därför kör jag idag pappas bil till skolan med mina kompisar

Tråkfia

En grej jag kommer köra med i bloggen nu;
lägga ut bilderna ni aldrig fick se ;)

a

a

a

a

a

Körkort!

Jag har tagit körkort! Mihihihhiiiiiii

a

Ey yo

Ey mannen nu går jag snart och knyter mig. Kanske lite plugg innan. Ni vet att engelskatalet, mannen, inte skriver sig självt. Ont i magen efter ett långt hopptränings pass för Björne. På fredag börjar nationella i Ljungby för storhäst. Så Carro, åk upp dit och ta lite coola bilder ;) haha.

Själv ska jag jobba (Slava, hosthost) i köket med min far. Förstår ni att vi har nog världens största kök med massa saker. Man kan göra skitmånga mackor där inne!

a

Jaa, jag är farligt coool! Akta dig annars sätter jag mig på dig! Grr. Nejdå. Men varför denna sura min i Monaco? Det sägs ju vara vuxnas leksaksland. Hmm

Stort liv

Har ni tänkt på en sak,

det finns två olika ord för himmel på engelska. Heaven och sky. I svenskan använder vi bara himmel (vi räknar bort  sky). Men visst är det vackert?

Rätta mig om jag har fel.

Tänk ändå en plats som engelskaspråkiga människor kallar heaven. I svenskan säger vi himmel både till stjärnornas bakgrund, till molnens famn och till änglarnas land. Men är det verkligen samma sak? Tänk om engelsmännen verkligen har tänkt till på det här eller så är det bara jag som tänker stört.

a

Becka, tog det från hennes fb ;)

Godmorgon

Beyond any world I've ever seen, your eyes take me

a

Vart tog min arm vägen?

Idag var jag på ungdomsmottagningen för att ta ut min pstav. Det var ju en upplevelse. Ni som också ska göra det, speciellt du Elin, detta gör svinont! Aldrig igen säger jag ju bara! Fyfan. Skakade som ett asplöv redan innan jag gick in i rummet, sen när jag väl var där kunde jag inte få fram mer än ett "mmm" till undersköterskan. Plus att jag skrattade åt allt hon sa, stackars henne :( Sen satte hon iaf lokalbedövning och efter tio min började hon snitta. Men vad skönt att ha det gjort. Nu ska jag plugga lite sen ut till Cas.

Jag kör på sånt där svart-vit tema

Jag lever utav kärlek så länge då. Men inte från Cas, han älskar inte mig. Han pussade på mig i torsdag sen slänger han bara bort mig. Tur att jag har my lesbian lover Manny, galna Bex, Gud, en liten Plutt och Johannis.
Men störst av allt är du!

a

Ps jag ska rama in denna ;)

Ta mig härifrån!

Take me away! Sverige förvandlas sakta till ett vintertäcke och jag står inte ut. Jag vill inte vara här! Ljungby suger och dör ut på vintern. Jag kommer inte överleva denna vinter, det är jag helt säker på. Jag är en sommarmänniska och ska flytta söder ut som en fågel så fort jag kan!

a

Fiffigt anna!

Nu har jag varit lite duktig iaf. Pluggat lite körteori, skrivit klart uppsatsen och kollar klänningar på Nelly. Det är riktigt farligt faktiskt. Men jag hittade en liten älskling när jag kollade in Ginza.

a

Så nu kära bloggläsare. Snälla sponsra mig med denna box! Den betyder himlen en regnig dag. Den kostar ju bara 700 spänn...

Glad, ensam och sol

Står i din port, står bara still. För en minut sen var du min. Det här är slutet på vår film. Från och med nu. Från och med du.

Men ack vad jag inte skulle gilla denna killen, Oskar då. Linnros. På tv. Men det går ju inte! Hans röst borrar sig in i mig och jag älskar hans glada musik. Håkankopia tänkte jag! Tvi! Men hur vacker skulle inte världen vara med fler Håkan? Underbar!

a

Mmm vilken man! Här på resa i Köpenhamn. Min lycka. Min stolthet. Vi somnade i solen nyss. Det var himla härligt. Stressade Anna var dock uppe i varv så hon drog ner på stan. Sen hem igen. Nu sitter hon här och ska plugga. Skriva en engelskauppsats. Piece of kaka! Sen ska hon plugga matte. Usch! Frivilligt gör hon detta. Men först ska hon inte på körkortcenter via datan och fixa lite fel som hon gjorde igår ;)

♥ Kommer denna helgen bli bra den också? Jag tror det :D


Jaa, onsdag då!

Detta är en dag från helvetet. På måndagarna har vi roliga lektioner. På tisdagarna accepterar man att helgen är över. På onsdagarna har vi lektioner från helvetet, typ som franska och naturkunskap. Släng in lite italienska också... suck...  Jag ska hålla mitt tal nu på morgonen. Jag vill inte!!!

Ikväll är det iaf plugg och träning som gäller.