Feeest!

Ikväll blir det fetefest hos Anton min kära make! :D Jag är typ en timma sen men lyckades övertala Becka i sista stund :) Så nu drar jag till Becka och hämtar henne. Sen drar vi och hämtar Robin&Robin. Vi fyra drar till Anton, detta kommer bli väldigt roligt :D
Kategori:

Ny hårfärg

Vaknade klockan sex, begav mig ut till hästen. Där släppte jag ut alla hästarna och klappade lite på min pålle. NU har jag duschad och ska snart cykla min rumpa ner till Lap där jag ska färga om håret. Denna gång ska det inte bli mörkare. Vill inte ha svart hår och vit hy denna vintern igen. Så nu satsar jag på ljusbrunt/mörkblond. Håll tummarna på att det kommer gå vägen och bli bra! :)
Anna 2008
Bild från september 2008
Kategori:

Malle som dem sa

Denna dagen var sjukt rolig! Vi kom till Malmö vid nio, strosade runt lite, kallt var det. Satte oss på donken och värmde oss. Sen satte vi oss på ett café på storgatan och myste. Efter ett tag blev klockan tio och Anna&Lina sprang som galningar i affärer och stackars Hanna fick hänga på. Men jag tror allt hon hade roligt med.
malmö
malmö
malmöDenna dagen
malmö
malmö
malmö
malmö
malmö
malmö
malmö
malmö
malmö
malmö
Kategori:

Malmö

Woooohoooo! Dagen med stort D är äntligen här! Jag, Lina och Hanna drar till Malmö! Ska bli så sjukt roligt. Vi ska shoppa, fika, mysa och vara allmänt slappa. Det gör ju inte saken värre att Malmö är en otroligt vacker stad med underbar accent. Me lika a lot! Bilder kommer. Nu drar vi! :D
Kategori:

Under underbar

Ibland vet man inte vart man ska ta vägen. Ibland inträffar denna känslan när man är ensam och har tråkigt, ibland när man gjort något man ångrar och man inte vet hur man ska göra saken ogjord. Ibland inträffar det när man mår bra. Tro det eller ej. Men när du mår underbart bra. Du har inte ont någonstans, känner dig pigg, energi sprutar ut ur din kropp och du vill bara skrika ut till hela världen att du är lycklig, du mår bra, du har världens underbaraste vänner, du är bra som du är!
Den känslan har bestämt sig för att besöka mig allt oftare nu förtiden and I like! Jag uppskattar mina fina vänner allt mer, jag inser att vi inte kommer vara tillsammans för alltid. Även om de inte märker det älskar jag dem mer och mer för varje dag. Utan dem hade jag inte varit någon, de gör mitt liv, de formar mig.
Jag har börjat växa ifrån att skrika och gnälla på min familj. Helt utan anledning kan jag ringa min mormor och bara prata med henne, eller att umgås med mamma utan att vara helt sur och deppig mot henne. Jag och min pappa stod och lagade mat igår, det var skitroligt och vi hade väldigt mysigt.
På onsdag ska min underbara storasyster göra pannkakor med nutella till mig. Smaskigt värre!
För er min älskade ger jag mig själv
Kom till mig när eran dag tycks falla
Se mig som en del av er
Alltid kommer jag finnas för er
Lyssna på vinden som smeker er kind och värmer er för alltid
Ty den vinden är jag
Kärlek, vänskap, tro, hopp, glädje, sorg, tårar, leende, du, jag, vi

Kategori:

Höstlov!

Nu har jag höstlov! Mahaha och jag ska se till att detta lovet blir bra! Tävlingen idag gick bra, får en tumme upp, helt ok! 1m, ett ner, han touchade det hur lätt som helst och min tur rev ner det. 1.10m gick han hur fint som helst. Men min hjärna hängde inte riktigt med i svängen så han stannade framför femman, bara för att han kunde och jag trodde han skulle hoppa det. Måste sluta slörida nu! Och ett ner med i den klassen, det var med min tur som puttade ner det.

Denna veckan kommer Anna vistas och göra följande saker:
  • Skulle åkt till Halmstad med Manny men det skiter vi i, istället drar vi till Rydaholm på tisdag!
  • Min kära syster ska göra pannkakor till mig på onsdag, får att hon älskar mig så mycket. Gott!
  • Även träning på tisdag och onsdag, me like a lot!
  • På torsdag drar jag, Lina och Hannapanna till Malmö. De ska troligen sova här med, mysigt. Om dem vågar.
  • På fredag blir det Halloweenfest (?) eller kanske på lördag
  • Kanske drar på tävling på Lördag.
Och som grädde på moset ska jag sova ut nån dag, wooohoo, haha. Och jag ska ta mig i kragen och göra lite skolarbete faktiskt.
kakan
Min syster Kakan, hon är 21 men ser och är som om hon är 16 år gammal. Men! Älskar henne ändå
Kategori:

24 Oktober 16:32

Myser ner mig i soffan med varm chokladmjölk, naturgodis, The Hills och massa tröjor på mig. Var i stallet tre timmar idag. Tvättade, skurade och gjorde rent alla mina saker, så nu skiner allt inför imon. Axis häst Lucas har blivit halt så det blir bara jag och Hanna som sätter Ljungby på kartan imon. Ska bli skitroligt. Samtidigt som vi tävlar mot varandra tävlar vi med varandra. Jag kommer ihåg hur nervös jag var när Hanna hoppade i Vaggeryd, jag hoppade med henne i varje hopp hela rundan från läktaren.
Cas
Hur fånigt det än låter älskar jag verkligen denna hästen. Känslan att sitta på honom, att flyga över varje hinder, känna hur man blir ett tillsammans. Det är fantastiskt! Imon smäller det, taggade till tusen!
Kategori:

Buggin me, buggin who?

Älskar Destiney's Child. Växte upp på den här musiken. Brukade smyga in i min syrras rum när hon inte var hemma och sätta på alla slags skivor väldigt högt och dansa loss. Denna var favorit och är än idag :) Kul! Kolla även in:

Bills bills bills
Survivor
Say my name
Emotion
Kategori:

Fredagsmys

Bättre sent än aldrig, hinner aldrig skriva något på fredagar. Oo ack denna hektiska dag! Nu här efter ska jag skynda ut till hästen, rida och släppa ut alla hästar. Göra maten och fixa all utrustning till imon. Och då menar jag verkligen allt! :)
rosor
Kylskåpet inne på Janssons, fylld med underbara blommor.
biskvi
Var på Roddys, där Manny jobbar, och fikade med min älskade mamma. Tar alltid bilder på de biskvier jag äter. Jag har nog utformat ett slags onormalt förhållande till den här underbara lilla kakan. Jag kan ärligt säga att jag älskar den
viktor
Viktor somnade när vi var hemma hos Bex och kollade American History X. Den är syndigt bra den där filmen. Synd bara att lillebrorsan dör i slutet. Han ser faktiskt lite ut som en lesbisk tjej dock. Som Becka sa.
parfym
Fick den här lilla söta flaskan igår inne på Diorett. Köpte nytt puder, älskar Collistars saker, deras nya puder är underbart mjukt och fint. Parfymen är Ricci Ricci av Nina Ricci.
anna
Nananaanaa diva is the female version of a hustler. Diva - Beyonce eller ännu bättre Disappear, Sweet Dreams - Beyonce

nalle
rosor
Alla rosor från dig. En överglänser den ena. Underbart.
Kategori:

Viktor&Anna

Tog lite bilder, nej Viktor det var inte därför jag duschade. Det var för att du var seg hit! Tog lite bilder på Viktor med. Imon blir det fredag så det ryker om det, men vad gör man?!
Planerade in en tripp till Rydaholm med Manny idag! Ska bli skitroligt.
Sista dagen på praktiken imon. Vad händer med min tid egentligen? Jag måste intala mig själv att jag bara är sjutton! 
jag
anna
anna
anna
viktor
viktor
viktor
Lallalaalalaa like ya!

Nu ska jag sova, godnatt jord! Puss i ljumsken
Kategori:

Lunch med Manny

Åt lunch med min Manny idag. Räksallad för hela slanten, Manny ska som vanligt komplicera saker och valde att göra sin sallad själv. Inne på fratelli satt vi i alla fall i en timma och myste. Manny serverade även vatten till kunderna, snäll du är. Haha! Fick oss ett gott skratt som alltid när Zink&Zunk ryker ihop.

manny
maaaat<3
Idag gjorde jag massa gravdekorationer igen, dem är verkligen vackra. Rosorna skulle skäras upp och sättas in nya. Gör lite ont i händerna just nu men det går säkerligen över. Klämde mig ganska illa på en blomsax nyss med. Fick gå blombud till sjukhuset med, alltid lika kul att se hur glada de blir :)
Har även fått två rosor av Viktor. Dem är väldigt fina, får bara inte glömma att hänga upp dem så de kan torka.
Åh bilden blev helt ok för att vara mopm 2003! Kunde varit lite tydligare men men.
ros
Viktor
Kategori:

Din ängel till dig

Viktor, Vitkor, Vtikor, Virkot, Vorkit, Vortik, Votikr.....
Vickan, Tantor, Antor, Vickna, Vanor, Vantor
Du kanske tycker jag verkat borta i tankar
det kanske stämmer
som om jag hade nåt bättre för mig
som om jag inte lyssnade längre
och det gör jag inte heller när jag tänkte på en ängel
Hur kan det va snöflingor i april,
hål i skorna och jag går i ösregnet
och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget
och nu går han runt här inne i huvudet
och jag går mot honom vart jag än går

Jag är kär i en ängel
och det verkar som solen aldrig når
längre än dit min Viktor går
Jag är i en ängel
anna
Kategori:

091021

Försov mig idag förresten. Inte roligt alls. Vaknade 09.43 och insåg att klockan var alltför mycket. Sprang upp, ringde mamma och skrek. Hoppade i kläderna och cyklade ner till stan. Men dem på min praktik förstod mig och sa till mig att lugna mig lite :)
Astradskolan för mat idag med Manny. Träffade där Robin som slappade runt som vanligt. Träning idag mellan 8 och halv tio. Var väl roligt, han var väldigt stark och kaxig. Har inte ridit på två dagar eftersom han fick vaccinationsspruta för ett par dar sedan. Men han skötte sig fint efter ett par stopp och en arg Anna som inte gav sig.
Imon blir det lunch på Frattelli med Manny! Längtar. Efter jobbet ska jag till Lotta och snacka om min tragiska hårfärg. Därefter cyklar jag ut till hästen sen Viktor. Troligen. Vem vet vad morgondagen har att bjuda på.
Varför kommer folk och går i ens liv? Varför kan inte de inte stanna kvar? Varför känner man ibland att man måste ta ett steg bakåt för att kunna ta ett steg framåt? Måste man nå botten innan man kan skjuta i höjd?
Kategori:

Lääängtar!

Saker jag längtar, suktar och åtrår efter just nu! Enjoy
Maaaaaah gud, vem trodde det?! Att jag skulle längta till den andra filmen så mkt. Såg på en blogg nyss att midnattsbiljetterna har släppts! Måste se den på premiären. Drar med mig tjejligan och dreglar högt, ja högt! Mihiihi
new moon
Vem kan överleva detta höstrusk utan en Ben&Jerry! Glassen som min älskade Manny presenterade mig för för år sedan har satt sig på mina hjärnceller och slutar inte förens jag får glass! Min pojkvän visste inte hur glad jag blev när han kom med Ben&Jerry, första gången denna otroliga Half Baked och andra gången Fischfood! Maaaah glass!
glass
Mmm gubbkoftan får mig att vilja mysa ner ordentligt med ett par snygga bågar, bra tidning och svarta converse. Att gå ner på Lussekatten i sthlm eller Mocco skulle inte vara helt fel heller. Färga håret lite ljusare, sätta upp det i en boll på huvudet sen är jag en redig gubbkoftetjej! Höstens snyggaste jeans tycker jag Diesel och Nudie har, plus Acne och April 77. Min söta duffel kommer hålla mig varm i vinter, ser ut som rödluvan i den, I like!
Kategori:

091020

hahaha vad gör man när personlighet och utseende inte räcker till?!
Mina underbara kompisar, familj och pojkvän gillar mig i alla fall :)
Kategori:

Dagen efter

Angelstad igår var skitbra. Det bästa på länge. Lyckades att ehm... hångla med Lina?! sen lyckades jag tappa klänningen en antal gånger, men så är det när man inte har så mycket att fylla ut den med. Bex och Manny kom i alla fall hit igår kväll runt klockan sex. Då var det baslådan som dunkade högst på fjällgatan. Min finfina spellista gjorde susen. Klockan åtta skjutsade Jasse ut oss till Angelstad folkhus (?!) där vi spenderade åtskilliga timmar med att dansa och ha väldigt roligt. Lina sa att det skulle komma runt 200 pers, vilket det troligen gjorde med. Men ajaj vilken kväll vi hade. Åkte med Teds mamma hem vid tre, väl hemma satt jag, Bex, Manny och Viktor och åt smörgåsar. Mysigt, sen somnade vi.
anna
anna
viktor
viktor
Lalalalaa like ya
Då börjar praktiken imon, ska bli roligt. Funderar på var jag ska äta dock. Sen är Luciaintervju imon med. Ska bli spännande. Louise, Bex och Ebba ska med dit, fler vet jag faktiskt inte. Ska bestämma en dag med Linaplutt och Anton när vi ska baka igen, alltid lika roligt!
Kategori:

Maaahahahaha Saturday night!

annaviktor
anna'
Maaaaaaaaaah! Taggad! :D
Kategori:

PAAAARRDDDEEEYYY!

Fetefest på gång eller vadå?!?! Taggar till tusen just nu. Snart hoppa in i duschen, sen kommer mannyälskling med kläder och massa roliga saker. Sen kommer väl Bex och utforskar min djungel till garderob, du är så välkommen snygging. Är på superhumööörr!!!! Nu jevlar blir det feeeest, ryktas om att det blir mer än tvåhundra pers ute i Angelstad :O
Vaknade upp jämte Viktor idag, blir alltid lika glad när jag ser honom. Jag är kär i en ängel (även en låt med Håkan)
Woohoohooohohohoohohohoho



Mitt hjärta stannade igår för fem min. Jag satte mig ner. Andas. Slöt ögonen. Tänka framåt. Kärlek. Du.
Kategori:

Toooorsdagen

Ehm nehe, inget beeptest. Lika bra det, så otränad som jag är. Utvecklingssamtal idag, var ju lagom roligt att stressa till skolan och komma fram röd som en kräfta. Min lärare sa i slutet av samtalet att det var skönt att jag fått tillbaka min normala hudfärg. Haha.
Kategori:

Orangea träd + minusgrader = höst

Brrrruhuuhuururuurrrr det börjar bli höst nu. Blandade känslor. Kan man snabbspola fram till höstlovet? Sen snabbspola lite till jullovet? Det vore asnice. I morse var det minusgrader ute. Mina stackars fingrar frös till is igår kväll, fick tillbaka känseln efter ett tag. Så i natt sov jag med två tröjor, två täcken och strumpor. Var så mysigt att jag sov till tio över sju.

Sitter i skolan just nu och skriver om staden Verona, på våran älskade Italienskalektion! Kom nyss in en snubbe och styrde och ställde. Hmm han jagade bort Becka från sin data, not najs!

Kategori:

veckoplanering

Känner att den här veckan kan bli den bästa på länge! Massa roliga saker kommer hända och jag har massa saker att planera in. Mami und Papi åker iväg till huvudstaden på fredag, det innebär att jag kan göra vad jag vill hemma. YEEEEEY! Nee jag ska vara lugn och snäll. Denna veckan får man väl ge sina sista krafter i skolan också. Sen bär det av ut på praktik nästa vecka. Sen efter det kommer ett efterlängtat höstlov!
Tisdag: Markarbete för Tina med Cas. Hålla mitt bröllopstal till Becka imon!
Onsdag: Hoppträning för Björne med Cas. Visa mina otroligt fina skills i italienskan.
Torsdag: Två lektioner, hem fort och göra stallet. Sen utvecklingssamtal i skolan vid fyra. Coopertest på idrotten med, taggad som bara den (?! eller)
Fredag: Geografiprov! Sen ut till hästen. Hem och laga mat med Viktor.
Lördag: Oktoberfest ute i Angelstad! :D
Söndag: Vara väldigt duktig och städa. Göra rent i stallet bland mina saker med hoppas jag. Sen är det OTH
Kategori:

091011

V&A
Hjärta

anna

Godmorgon
Kategori:

Jahopp, förvånad någon?

eeehm någon som är förvånad över resultatet från kvällens match mellan Sverige - Danmark? Hade ett fotbollsproffs jämte mig, som förklarade varför inte Sverige fick mål när dem gjorde mål. Tyckte det var ett otroligt korkat sätt att dömma. Mål är mål!

Nu ska jag lägga det här bakom mig och se fram emot en spännande hockeysäsong i stället. Manny har fixat biljetter till Trojamatcher ett tag framöver. Wooohoo! Hoppas på en mörk mysig och spännande allsvenska!

Kollar på film nu med alla tjejer. Typ Italian Job eller Skruva den som Beckham. Koncentrerar mig lagom mycket på filmen. Mycket roligare att sitta vid datan, en data som verkligen fungerar och snabbt dessutom! Love it.
Krängt massa olika sorters chips nu, massamassamassa cola. Sprungit upp och ner typ fem ggr på toa. Johannas mamma börjar väl undra...

Imon är det plugg och hästen som gäller. Talet till Becka ska skrivas, matte och nåt mer... hmm sen träna med Bosse, börjar få grepp om hur jag ska rida för att få med baken på honom mot hindret så att han inte blir helt död väl framme. Allt som krävs är lite tålamod :)
Kategori:

Fotboll ?!

Jobbade idag upp i sickinge, därav flumbilden på Nellie och Felicia. Dem kom och störde mig när jag slet i köket. Men roliga är ni era små skitungar :P Vaknade i morse hemma hos Viktor, drog hem, ut till hästen sen direkt upp
till sickinge där Becka redan slet hårt. Nu hemma igen.
Nellie&Felicia
Nellie&Felicia
Jag är inget fotbollsfan, absolut inte. Men det är roligt att klä ut sig. Okej, det är lite roligt med fotboll. Om någon man känner spelar eller sverige spelar. Men då är det mer som en patriotisk sak för sitt land. När det var EM för något år sen var vi i Grekland, värsta stohejet! Nu är Manny här, målar hennes ansikte med. Hon blir superfin! Nu drar vi till Johanna! Tjohej!
anna
Kategori:

091009

Fin höstdag ute nu. Skönt, min halsduk är så perfekt för detta vädret. Älskar det.
Vet inte riktigt vad som händer idag, är lite oklart än så länge. Men pizza med Manny blir det iaf. Viktor kommer väl snart, då bär det ut till hästen. Stoooooor invigning uppe i Sickinge, så om man inte har något för sig kan man åka upp dit. Dem kommer ha massa festligheter, mat och mingel eller nåt sånt. Kanske lite kareoke och dans. Lina och tjejerna gör sig fina i alla fall. Jag vet inte om jag kommer åka upp där. Men imon ska jag vara där. Då är det jobb som gäller!
anna&manny
Galen manny&anna
Kategori:

091008

Det är sjukt hur snabbt tiden går... Nu har jag i alla fall fått i ordning på bloggen lite, tack vare Alice.
Imon är det fredag = helg! Yeeeeey. Fredaaagsmyysss om det så är det sista jag gör!
Håller på att skriva ett bröllopstal till min kära kompis Becka. Det är väldigt roligt!
En vacker dag kommer jag stå där framför dig och hålla det, kan knappt vänta!
Åh, jag har ju satt ihop en endast-lugna-låtar-lista på min spotify, den är väldigt bra.
Hade tänkt skriva massa saker idag, poetiska saker som får folk att tänka till men orkar inte just nu. Måste plugga...
Tar det på lördag eller någon annan dag.
anna
Michelle Branch - Tuesday morning
Kategori:

Jag är...

... glad! Min energi har inte varit så här på topp på ett jäkla bra tag! Känner mig pigg som en femåring! Aldrig mer sova, aldrig mer sitta still, bara springa runt hela tiden! Jag springer överallt nuförtiden. Ger mig en kick. Du ger mig en kick.
Jag och Viktor gjorde en ny macka idag. Gör så här: Rosta två fullkornsmackor, bre på smör sen honung. Sen lägger man på ost och ovanpå det marmelad, sen skivor av banan på det. Till slut smular man på pepparkakor, popkorn och choklad. Tror inte jag glömde något inte.
mackan
mackan
viktor
Viktor

Godnatt
Kategori:

U&I collide

I somehow find you and I collide
Lalalalaalalaaa

Denna låten lyssnade jag väldigt mycket på när jag var liten.
Igår när jag satt på körteorin kom den till mig. Satt och nickade till lite i början,
sen puttade Becka till mig (tack) sen somnade tjejen jämte mig. Det såg lite roligt
ut. Sen nynnade jag den hela vägen hem. Hösten börjar ta skepnad nu, löven får
fina färger, det börjar bli väldigt kallt, vintergarderoben kommer fram och vi fikar
och myser en massa. Me like!
Denna helgen ser ljus ut.
Fredag: Ehm vet inte än?! Invigning i sickinge eventuellt.
Lördag: Jobba med Becka i köket uppe i sickinge mellan klockan 10-14. Ska bli skitroligt! Kanske tar med mig en biskvi hem till Viktor ;) Sen på kvällen är det fotboll hemma hos Johanna. Landslagströjan på och chipspåsen och cola!
Söndag: Plugga kanske?! Städa?! Jag ska iaf kolla OTH :D

Even the best fall down sometimes


Kategori:

I got soul

Tove i torsdags på Idol var magiskt. Jag och Lina satt som fastklistrade i tv-skärmen! Hon måste vinna, annars rakar jag av mig håret och hoppar barfota ut i snön på en banan. haha nee men, hon måste vinna!
Idag gjorde jag, Lina och Anton muffins. Mums, lite brända men goda var dem. Sen gjorde vi stallet och Anton la mig i skottkärran full med bajs, tack! Film på Anton som dansar i stallet.
Har nyss varit ute med Manny en lång runda. Skönt att umgås med min lilla älskling och luften är så skön den tiden på dygnet. En och en halv timma vandrade vi runt i lilla Ljungby. Vi planerade lite inför Halloweenfesten. Den kommer bli så jäkla bra!
Plugga lite engelska nu och äta mat. Sen sova<3. Imon ska Viktor rida för andra gången, haha. Sen blir det hemmakväll framför tvn


Kategori:

Höstvärme

I got used to living without you
Endless phone calls and dreaming about you
Always said that you were my man to be 
But I guess I was in love with your memory

You know I love you, I really do
But I can't fight anymore for you
And I don't know, maybe we'll be together again
Sometime, in another life
In another life

I know I said that I would keep my word
I wished that I could save you from the hurt
But things will never go back to how we were
I'm sorry I can't be your world
Hoppas du läser detta, hoppas du inser en dag...
Kan man bli en ny människa över en dag? Kan en mening, en handling förändra 
hela din världssyn? 
Kan du en dag inse vad som gäller i ditt liv, bara utav att få
höra ett par uppenbara ord från någon närstående? 
Kan man sluta älska, får man någonsin tillbaka hjärtat helt och rent som det en gång var? 
Byter man kontakten i hopp om att man ska må bra, för att ens kompisar säger 
så men man själv inte vill? 
Ser man människorna som står rakt framför en, ser man deras omtanke och deras intresse även 
i fall dem oftast blir tagna för givet? 
Kan man kliva ur sin bubbla, våga drömma, få tillbaka energin, bli glad,
vara lycklig och må som man aldrig mått ?
Jag älskar i alla fall att tro detta. Så bra jag mår nu har jag inte 
mått på länge. Konstant glad, energifylld och positiv. Underbart! Det är ditt fel... lycklig...



Kategori:

Helg i all ära

Igår var jag på storgatan och fikade med min älskade Manny. Kladdkaka och moccachino, underbart. Sen skyndade jag till ica och handlade gottgott, ut till Lina och prata lite skit och busa i skogen sen hem och vidare till kakan med Viktor.
Mysigt!

Manny



Kategori:

Maaaaah fredaag!

Tjollahoppsan! Ses imon, nu drar jag
Lalallalalaalllaaa like ya!

Kategori:

Frrreedagsmyyyyys!

Imon är det Fredag! Ändrade planer, tjejerna kan inte dra till Växjö imon. De skulle tydligen jobba, så jag stannar hemma och intar Kakans lägenhet. Mys! Elin&Andreas är på väg till Tylösand, där ska de spendera helgen med att få massage, ansiktsbehandling och gotta sig. Lite fuskigt...
Lite bilder från veckan som varit, inte så många eftersom jag har haft dubbelträning denna veckan.
Fick inga bilder på den fantastiska kladdkakan som Viktor gjorde idag, men god var det. Fick däremot bilder på Mannys underbart goda Cupcakes! Du är bäst på att baka snygging ;)
becka
Beckaär min klippa, i alla väder. Jag älskar dig. Du är söt när du sover på lektioner, du är den mest glada personen jag känner och du är den som alltid blir glad för våran skull! Du är som molle i "Micke&Molle" utan honom funkar ju inget ;) hahaha

Anna
Manny har roligt på geografi lektionen.

cupcakes
Mannys cupcakes är underbara! Ät och njut.

anna
Just nu har jag flätor i hela håret, små söta långa bruna flätor.




Varm, glad, ler, skrattar, lycklig, bubblig, lycklig....