Den beste sommaren i hela våre liv

a

a

aa

a

Fynd!

Jag fyndade lite på loppis idag :D Det ska jag visa snart på bloggen. Efter en runda på gamla torg tog jag och mamma en fika på Roddys. En supermysig lördag har jag haft. Loppis, fika, shopping, städade hela rummet, hästen, mat och nu soffan HELA kvällen. Det gör mig inget nu när regnet öser ner.

Loppis

God morgon!

Hade en jättebra fredagkväll med min kära kompanjon Manny. Vi åt hemma hos mig först sen åktevi till Ica och sen till donken och sen ut på landet där vi snurrade runt ett tag tills vi hittade till Mannys soffa.

Vaknade upp utvilad och pigg i morse vid halv nio. Men som vanligt somnade jag om för att Viktor ligger och sover så jäkla länge. Men nu är jag klar för att ge mig ner på stan med mamma för att gå lite på loppisen som varje lördag befinner sig på gamla torg. Senare ska vi fika på Märthas Café :)

a

Vuxenpoäng pour moi

Vuxenvärlden närmar sig med stora steg. Ett steg för mig idag blev att ställa mig i bostadskö i Göteborg. Förhoppningsvis ska jag plugga där i framtiden och då vill man ju bo där ;) Bara för att vara på den säkra sidan liksom.

Annars har dagen varit lugn. Hästen såg spöken som vanligt och somnade hemma hos Viktor. Gick hem nyss och ska snart få min skönhetssömn :) Imon är det helg svenska folket! Det uppskattas högt efter denna veckan!

a

I goda vänners sällskap

Denna dag tyckte jag att jag förtjänade att vara med mina vänner! Så därför rullade bilen, efter jobbet, ner till stan där jag, Manny, Bex, Emelie och Louise tog en fika på Roddys. Solen sken med sin frånvaro men vad gör det när man är med så fina människor. Gud vad smörigt.... Köpte en tröja och ett halsband på Vero Moda. Så nu har jag kickat igång höstmodet på riktigt och det känns faktiskt helt ok. Min sommar har varit bra, över förväntan faktiskt med tanke på att jag jobbar hela sommaren.

Nu tänker ni att sommaren inte är över och blablablaaaa, men på ett sätt är den över. Solen skiner inte, alla jobbar, Martina flyttar och alla börjar sina "nya" liv.

Den beste sommaren i hela våre liv

a

aaaa

vad hände?

Har varit ledig från jobbet nu i två timmar. Och vad har jag gjort? Joo, ätit och kollat TV. Känner mig så jävla tjock. Min lediga tid borde spenderas ute när det är sånt här väder. Så därför har jag nu satt på mig träningskläder och ska springa den lååånga vägen ut till hästen.

Ni kanske tänker att wtf hände med tävlingen?! Pappa ringde mig på min klockan tre rast och sa att jag inte skulle hinna till första klassen så då var det ingen mening längre att åka dit. Så nu har jag slappat tillräckligt i soffan och ska ut i det fina vädret :)

Vad kan vara bättre en sommardag?

Allsång efter ett hårt träningspass? Sitter svettig i soffan och väntar på min tur att duscha. Vilar ögonen på Måns så länge

a

Hard work

Jag jobbar och står i. Idag blev jag flyttad från min trygga tantavdelning till osäkra ungdomsstället. Det ligger en bit bort så fick ta bilen dit. Som tur var hade jag min kollega Hanna med mig. Så helt själv i denna främmande miljö var jag inte. Vi klev in i en skitstor fyrkantig byggnad med massor av hyllor och bänkar och en stor barack i mitten. Stämningen på detta nya stället är en aning stressigare än vad vi är vana vid. Ständigt ljud och rörelse. Men sysifosarbetet fortsatte i samma takt som innan. Vi bad dock till Strålforsguden att inte låta oss få komma tillbaka imon men han svarade ej och imon bär det av upp dit igen. Suck

a

Heej allihopa!

Ja jag vet, jag har varit en dålig bloggare! Allt det här med studenten jobb och datalösheten har tagit knäcken på mig men det blir ändring från och med nu :D Imon är det jag som får lön så då tar jag med mig Viktor till Växjö för att köpa en ny data! Det kommer bli min förta riktigt nya, EGNA data :D Jippie! Feeling the joy inside me already!

a