Daniel Adams-Ray

Åhh vad jag längtar! På lördag kommer Daniel Adams-Ray till lilla Ljungby och då är det feteutgång som gäller. Men denna helgen tror jag vi tar det lite lugnt, det blev lite för roligt där förrförra helgen ;) Men men, min förfest sket sig ordentligt. Pappa är boven i dramat. Skulle ju egentligen haft förfest. Men på lördagen visade det sig att det är tävlingskonvent uppe i Sickinge. Hemma halv åtta/ åtta. Då sa pappan min att det inte gick för sig att ha fest hemma. Det var ju helt omöjligt. Jaha, tänkte jag. Får väl bli någon annanstans då. Och tur var väl det :) Nu ska vi till Oa. Det kommer nog bli loco, vet inte riktigt vad loco betyder men det låter festligt :D

Men som sagt, idag bokade jag biljetter till lördag och det kommer bli awsome. Jag längtar som bara den tills jag står där och skriker med i Lilla Lady, Gryningspyromanen och Svart! Absolut bäst :) Lyssna nu på dem Ljungbyfolket!

a

 

110125

God natt alla där ute! Hur står det bara till?

Jag mår bara bra :), förutom en liten detalj. Jag glömde italienskan i skolan... Och vi ska ha test i det imon. Anna får helt enkelt ta fram sina superkrafter och lära in under raster och lunch. Det fixar sig nog. Italienskaläraren, Annika, är helt ok med. Hon var lite konsitgt (dum i huvudet?) i början men nu tycker jag faktiskt om henne. Dels för att hon har sagt att hon ska krossa vår franskalärare. Och hon är ju rätt söt som låter oss se på vår dramasåpa en hel lektion :) Dramat i skolan fortsätter...

Idag tränade jag uppe i Sickinge. Det är något med tisdagar där uppe asså. Alla ska rida där uppe då. Man får verkligen ha öron och ögon öppna så att man inte rider på någon, det vore ju hemskt. Speciellt med tanke på att Cas sparkar bakut lite då och då. Idag när jag skulle hoppa upp, bara några sekunder efter jag hade satt mig, flög han upp i luften med ryggen uppåt. Detta måste jag filma någon gång så att ni kan få se vad jag har vant mig vid. Jag är inte ens rädd för hans dampryck. Jag blir bara så trött och arg. Då ryter jag till och sparkar till honom, eller gör inget alls. Då tröttnar Cas med.

Tänk att det redan är onsdag imon, för att byta hästämnet för en liten stund. Det är sjukt vad tiden går fort. Snart är allt över. Jordens undergång är ju visserligen nästa år. Imon har ju alltså italienskaprovskitsak, men jag har även franskatal om franska gubbar och jobba med projekt med Manny lite efter skolan. Sen ska jag ner på stan för lite business. Sen är det fort hem och äta och ut till hästen. Imon kör jag själv, vi får väl se hur det går... Viktor ska med, så det går nog bra :)

Men nu ska jag sova. Godnatt alla! Pussåkram

a

Vad kommer ni att drömma om? Jag hoppas att jag drömmer om denna stranden med en solstol, en drink och gott sällskap.

Projektdag all over

Jaha, idag är det projektarbetsdag igen... Börjar inte ni med tröttna på skiten? Bra att det snart är över och att man bara behöver fokusera på det muntliga vi ska ha för ettorna och tvåorna. Men det kommer nog ändå bli kul, vi kan ju allt utantill.

Vaknade kvart i nio av att Ladan skäller som en rysk hora i hallen, och där står ju den andra. Nämligen Manny! Hon kan verkligen inte knacka eller plinga på. Visst, spring in i mitt hus så där, gör det! Vaknade med en blåtira över höger öga... Kanske slår mig själv i sömnen.

Men nu efter en lång lunch ska vi äntligen börja jobba igen :D

a
a

Ciao från oss rå ra!

Ayo technology

Jag sitter här i min godan ro i köket och tänker. För ett år sedan funkade inget teknik här hemma. Mobilen cpade, ingen iPod (hur överlevde man?), ingen mikro, PC:n behöver vi ju inte ens nämna... Allt var verkligen kaos. Men nu verkar det ändå som allt har rättat till sig. Ingen aning hur det hände. Jag har då inte köpt nya grejor. Däremot tar man gärna emot charity ;) Detta inlägg tillägnar jag nu mina älsklingar. Mobilen, iPoden och datan

a

Min älskade data som frisknade till för ca en månaden sen nu. Den har aldrig krånglat, den är tålig (jag är inte en försiktig människa), den är svart ;) och den är på tok mycket bättre än min gamla

 

a

 

Den älskade iPoden. Glöms aldrig hemma och uppskattas högt. Har funnits i mina ägor i ca två veckor. Det var min systers. Men nu är den min!

a

Mobilen, Sony Ericsson w890i
Har varit min i två år, ganska så exakt. Julklapp 2008. Den har faktiskt varit skitbra. Jag försökte byta till en ny nokia för två veckor sedan men icke. Saknaden blev för stor och älsklingen blev tillbakatagen ;)
Synd bara att jag har en fet spricka i skärmen och att den luktar hästbajs...

a

 

Kameran har jag haft sedan 2007, alltså i ca 4 år. Men den är fantastisk. Det är med den jag har tagit alla Paris, semester och festbilder med. Den är liten, enkel med en hel del talang ;)

 

 

Kärlek

a

God morgon! Vaknade för typ två timmar sen. Viktor skulle åka till sin mormor så då var det väl dags för Anna att med hoppa upp. Men lika bra var väl det. Jag har massa att stå i idag. Tex läxor, träning och städning. Söndagar är aldrig bra. Har ni tänkt på att det du gör under helgen påverkar din kommande vecka. Typ läxor och träning. Du har läxorna gjorda, då bli du glad. Du blir mer energisk av all träning osv :) Asbra. Så nu ska jag ta tag i min söndag

Jönköping med Manny

God morgon!

Det känns verkligen i kroppen att man har börjat gå upp tidigare. Hela jag har blivit piggare :) Det kan ju också bero på järn och energitabletterna jag tar på morgonen. Dem håller mig upp efter elva iaf och drar upp mig vid åtta, även på helgerna. Eller börjar man växa upp och bli som sina föräldrar. Fast jag kommer ihåg att man alltid gick upp tidigt för att se barnprogram och sånt på morgonen. Jag kunde sätta på tv:n vid sex på en lördagmorgon och bara sitta där tills en yrvaken pappa kom upp vid åtta.

Fast jag skulle ge vad som helst för att sova liiiite längre just nu. Viktor ligger bredvid mig (jag sitter i sängen och borstar tänder) och sussar sött. Han är så varm och gosig. Haha. Men de senaste dagarna har jag varit tvungen att gå upp innan halv nio. Skolan, projekt, resa osv. Visst låter jag busy? Inbiten bloggare typ. Funderar på att ha en bloggträff? Haha möt mig på pizzeria Adonis i Ljungby!  Fy vad hemskt.

Idag är det Jönköping som gäller. Med Manny :) I den blå bubblan. Vi ska först till A6 och sen hämta snorungen ;)

Fredagsmys allihopa

NU är det fredagsmys allihopa! Och det firas in med lite gitarrspel och Viktor :D Jag spelar väldigt bra, jag lovar att ni ska få se någon dag.
Imon ska jag och Manny till Jkpg, det var ju inte igår. Vi ska gå på A6 och hämta Theo i Bankeryd :) Efterlängtat mat på Soya och kanske lite shopping ;) haha Träffa Alice med, det är ju inte fel.

Vet ni den där fredagskänslan? Klockan är runt sju. Det luktar gott i hela huset från maten som håller på att lagas. Ljus som brinner lite här och där, mysigt ljus. Dov musik i bakgrunden och MTV på tv. Det kallar jag riktig fredagsmys! Sen efter maten sätter man på en bra film, äter popkorn och myser. Sen lite tv för att sedan somna bredvid den man tycker om, eller varför inte ensam? :)

Bildbomb!

aaaa

a

A
aaa
aa
a
a
aaaaa
aaaaaaa
aa
aaa
a

Fredag, du är välkommen

Hej alla mina fina läsare :D Eller alla 20 ;) Haha

Jag har fått smisk på rumpan av min bloggmanager Manny. Hon vill ju att jag ska blogga tio ggr om dagen, men igår var inte detta möjligt. Inte bara för att jag är lite efter i utvecklingen, inget internet i mobilen och inte webcam. Men detta var inte fallet igår. Det var nämligen öppet hus på Sunnerbo. Så igår var jag i skolan 12 timmar, varav 8-16 var själva skolan med tråkiga lektioner och så men efter fyra till ca åtta stod vi språkare i ett konferensrum. Intryckta i detta fislilla rum slängde vi in elever och folk för att titta på bio, äta godis, göra vår superduperawsome frågesport och helt enkelt njuta av vårt rum som verkligen spydde krims-krams från Spanien, Italien, Tyskland och Frankrike.

I rummet mittemot var elevrådet. Där kunde man spela ett bilspel, likt Need for speed, på en stor vägg. Jag och Manny tävlade mot varandra. Jag gick in i tävlingen med förväntningar om att jag inte skulle kunna vinna mot storspelaren. Men hon förlorade och jag VANN! Jag skrek högt och hoppade av glädje. Jag vann en skitfin t-shirt. Faktiskt en sån jag letar efter att köpa. Vill ha lite mer roliga motiv på enkla t-shirts :) Skicka gärna en till mig så kan jag sponsra dig på min blogg! 

Nää men summeringen av Öppet hus Sunnerbogymnasiet 2011, faktiskt skitbra! UF:arna detta året är grymma och lärarna bjöd på sig själva. Det var underhållning av elever och festkommittén hade fest (?) :)

a
 

Radioactive

Mätt

aa

Yeah that's right! Jag kan ta riktigt fula bilder och inte skämmas för det. Sån är jag :)
Så här ser förresten mjölken i Ljungby ut :) Den är hela två kronor billigare än den vanliga. Jag och Manny har lagt upp en plan för hur jag ska bli en storbloggare. Först ska jag uppdatera sex till tio ggr om dagen, skriva om allt mellan himmel och jord och visa upp allt jag äter.

Lunchpaus!

Nu har det blivit dags för lunchpaus och som vanligt, eller inte som vanligt för vi har ju kunnat bestämma oss innan vad vi ska äta, velar vi om maten. Jag vet att Manny vill ha pannkakor och jag vet att jag vill ha pasta med god sås. Men det fanns inte tillräckligt mycket pasta så det sket sig så nu står Manny och bakar american pancakes.

Ikväll är det årets första hoppträning för Tina :) Det kommer bli skitkul! Hoppas han sköter sig bara...

a

Mmmm så här fint kommer det säkert bli!
Minus bär och frukt ;) Fast vi toppar nog
med kiwi och sirap! :D Gott

God morgon alla glada

Idag har jag haft en dunderstart på dagen :D Vaknade åtta och gick upp och gjorde lite frukost. Städade rent i köket och i mitt rum, ställde i ordning allt till vår projektdag och nu sitter jag här. Allt detta gjorde jag på en halvtimma. Ni kan ju tänka er vilken fart jag hade, speciellt ni som känner mig och vet att morgonen inte är min favorittid på dygnet precis.

Idag är det alltså projektdag och de flesta treor på skolan är inte i skolan. Det börjar dra ihop sig till inlämning... Det bådar inte gott. Men tvi den som ger sig! Nu jäklar som Manny sa igår och slog ashårt in i ett skåp, resulterade i smärta i handen. Haha.

a

a

110118

Jag måste bli mer uppfinningsrik angående det här med rubriker. Gosh vad tråkigt dem måste vara att tex se denna rubrik. "Jaha, ännu en dag i Annas liv som inte handlar om någonting alls" Någontingen som min mentor skulle säga.
Nej denna dag har väl inte heller varit något vidare. Jag hade sovmorgon, där snackar vi skööönt, sen hade vi två långa lektioner i skolan och en låång lunch. Tanken var att jag och Manny skulle jobba på projektis. Men det sket sigis. Nu har jag pluggat hela dagen och är fett less på allt med som har med skolan att göra.

Kul ska det ändå bli att representera språklinjen på öppet hus på torsdag. Kom gärna dit och titta på oss i våra fina togor, ställ lite frågor, svara på lite frågor, snackar lite med Zlatan eller varför inte bara chilla med världens coolaste människor? :) Och sen är vi ju lediga onsdag och fredag :D Förutom jag och Manny då... vi ska jobba med projektarbetet!

Nu ska jag plugga lite till. Sen ska jag sova tungt och skönt :) God kväll på er!

a

Lite avis

Det kan vara historiens coolaste par. Eller så är dem bara utomjordingar. Det skulle vara den mest rättvisa och självklara förklaringen. Jag älskar hans musik. Jag älskar hennes utseende. Dem är väl helt enkelt nutidens coolaste par. Caleb Followill och Lily Aldridge. Ni kan ju själva föreställa er honom svettandes på en scen med sin underbara raspiga röst. Samtidigt går Lily Victoria's Secret men senare på natten kommer dem hem och myser ner sig i soffan och äter take-away från hörnets kinesrestaurang. Haha här sitter jag mitt i natten och drömmer mig bort :D

Sen kommer jag på att jag har världens bästa pojkvän. Och jag tror minsann att han med kan svettas och sjunga ;)
Och vi jämför inte mig med Lily Aldridge! Någon rättvisa ska det finnas kvar i denna värld.

a

110116

Hej alla söndagsnjutare!

Vilken helg va? Om ni har varit i Ljungby vet ni hur vädret har varit. Regn regn och blåst. Men igår trotsade jag och Manny vädret och festade till det lite :P Eller så gott det går i Ljungby. Vi hade en riktig fest hemma hos mig sen gav vi oss ner på stan. Jag kan ju säga att det var skitroligt! Men vädret var emot oss hela kvällen och slutade med plaskvåta skor.

I fredags var vår franskagrupp samt spanskan och tyskan i Växjö för ett besök hos Linnéuniversitetet. Vilken meningslös dag må jag säga. Lärare som klagade på oss elever och på varandra. Vi hamnade efter alla andra franska människor och hade vår egna rundvandring i ledning av Kerstin. Woho! Sen dissade hon oss på eftermiddagen och tydligen åkte hem. Kanske en evil hämnd för att ingen kom på sista lektionen innan jul. Haha, lilla tanten då :)

Sen åkte vi hem och kollade på bio. Narnia 3 blev det. Jag hade inga förväntningar, därför var den nog bättre än väntat. Den lilla musen a la musketör var ju bäst. Så himla söt! Annars var filmen lite väl barnslig med ormar och dimmor som är rena ondskan...

a

a

a

Utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag


a

Se in i mina tidiga tonårsår


 

'

Skolsituationen

Deppig är ordet. Skolan suger det sista ur mig och jag har typ inget att se fram emot...
Så här ligger det till i skolan för min del:

Omprov i matte Jippie!
Engelskatal nästa vecka
Presentationer i svenska och franska inom två veckor
Projektarbetet inne om tre veckor, som vi ligger liiiiite efter med :/


Detta är inte okej. Jag riktigt längtar till studenten nu. Inget har varit detsamma sedan skolan drog igång igen.
Nu har jag haft huvudvärk i fyra dagar och ont i magen fick jag idag. Detta blir mitt klagoinlägg. Men det enda denna månaden det lovar jag. Nästa inlägg som kommer blir ett peppsms! Depp eller pepp? Hehe

a

 

items by Johanna

Åh fick ett paket i brevlådan när jag kom hem. Det var från hemsidan ovan! Snacka om att det gjorde min dag :)
Slet upp det och hittade en röd påse med öronhänget jag beställt i. Döskallarna ;) Bredvid låg två underbar fjäderöronhängen. Detta beställde jag för många månader sedan men betalning har slöat på det hela lite men för ngr dagar sedan blev allt klart och nu är smyckena här hos mig :D Min kamera är på semester så bilder irl kommer snart.

a

Nu får jag mersmak för ALLT på hemsidan, det finns ju så sjukt mycket fina saker!

Ny häst!

Inte till mig. Utan till Linaplutt! :D Tog mig friheten att lägga upp denna fina bild på hästen. Hon heter Crazy och ska nå toppen med Lina ;)

a

Första skoldagen

Idag drog skolan igång igen. Det var inte lika kul som jag trodde att det skulle vara. Det kan bero på att jag har haft ont i huvudet hela dagen samt är förkyld och trött. Saken blev inte bättre av att lärarna kastar läxor på en... Jag vill inte läsa en till bok i svenskan. Räcker det inte att man plågades fyra veckor med skit Robinson?

Just nu känner jag bara för att slå till någon med en stekpanna. That would be so much fun. Men jag lugnar mig och tittar på tv och slappar. Snart städa rum så det blir fiiint!

Vilket lov, sista vintern

a

a

a

a

Jaa, det var en minnesvärd pulkaåkning minsann. Tror jag håller mig till dem lite mindre backarna efter detta. Fy fan vad ont det gjorde att landa i det där första hoppet med Laura där fram :P

a

Firade nyår ute i Odensjö med goda vänner :) Festade även juldagen. Sen blev jag sjuk denna veckan så ingen mer utgång för mig inte. Men nu taggar vi ju till Daniel Adams-Ray!!!  :D

a

Cas fick en välförtjänt vila och har nu gjort det i ca tre veckor. Dags att sätta fart tänkte jag och satte igång honom nu i veckan. Det kommer bli massa jobb nu i vår men det kommer bara bli kul :) Lite arg kommer jag nog bli på honom.

 

a

Mitt lov har varit superbra :) Även om Martina inte var hemma och även om jag har jobbat. Jag har umgåtts med min underbara pojkvän.

Vi firade en mysig jul och stämning var på topp. Nyår kom med glada överraskningar och till slut, det jag väntat på. Manny kom hem! :D Träffade henne idag den lusen. Det var skönt att Zink hittade hem. Nu är jag hel igen :)

a

Nu hälsar vi en efterlängtad vår välkommen och gör plats för studenten och massa roliga resor!

Nya äventyr möter oss detta året och tillsammans klarar vi allt. Även om vi går mot olika håll är vi alltid tillsammans. Fast det är med lite blandade känslor jag lämnar skolan. Det är en så trygg plats med rutiner och kompisar. Nu ska man gå i kanske en anna skola, eller till ett jobb eller resa bort.

Men nu ser jag ljust på framtiden. Framtiden tillsammans med er :)

Bob

a

Äntligen

Äntligen har jag beställt detta täcket! :D Lyckan bubblar inom mig. Nu ska jag bara beställa kavaj och hjälm. Min hjälm är gammal och ful och luktar massa svett och min kavaj gick sönder i höstas :(

 

a

Pulkamördaråk i Myrebo

Rubriken talar för sig själv...

Vi bestämde oss för att inte åka på bio, inga bra filmer som går. Så vi åker pulka i Myrebo ist!
Vi kör upp till soptippebacken glada i hågen. Väl där stånkar vi oss upp till toppen, kikar lite ut över utsikten och sätter oss i pulkan. Laura sitter framför mig i hennes guldiga fara. I en evighet åker vi nerför mördarbacken och sen kommer vi på att det är ju stängsel en bit fram så vi sätter ner fötterna för att bromsa vilket resulterar i massa snö i ansiktet och innanför jackan. Ingen glad Anna i slutet av backen här inte. Men Laura skriker och tjuterm av lycka. Sen kommer vi på idén att åka på den coola sidan med massa gupp. Visst, det gick ju bra det första åket.

Men sen ska jag och Laura åka tillsammans på ett gupp. Från en hög avsats tar vi fart och med snabb fart kommer vi till guppet. Där inser jag mitt misstag. Jag kommer dö... Tänker jag och skriker senare ut högt i förtvivlan. Jag dog lite. Min rygg dog. Fan vad ont det gjorde. (Bildbevis kommer!) Vi flög från guppet upp i luften och jag landar med pulkhelvetet under ryggen med en hård duns.

Jag och Becka insåg att vi är alltför gamla för sånt här, våra ryggar pallar inte trycket. Vi behöver små, barnvänliga backar. Sårade och blöta tog vi oss upp till donken för att tröstäta. Nu sitter jag här i min säng helt mörbultat och ledsen :( Mest för att jag saknar Manny...

Godnatt ♥

a

Så här arg kan jag bli om jag förlorar i wow eller cs. Lika arg blir jag på pulkan och backen när dem inte sammanbetar!

ooh sunshine!

Ut och gå med Becka är nu planerat på schemat. Gud vilket upptagen kompis jag är ;) Ikväll bio med Schnucki, imon troligen ut till Lina och på tisdag filmkväll med Becca :)

Solen skiner folk, och ni borde inte göra som jag. Alltså sitta inne och kolla på Ryan. Ni borde vara ute :D Synd att man inte kan åka varken skidor eller skridskor.

Life of Ryan

Så idag vaknade jag halv tio och pussade min älskade hejdå för jag och pappa skulle köra hö. Ut på landet bar det av och hem fick vi med oss 700 kg hö :) Stolt Anna lassade upp allt på höskullen och staplade allt finfint!

Nu är jag en trött tjej som sitter i soffan och kollar på Life of Ryan. Jag vet inte varför jag fastnar framför såna här meningslösa program. Det handlar ju liksom om en helt vanlig familj och deras problem. Men det är ngt som håller mig fast. Kanske är det The American Dream som man suktar efter. Rik och berömd.

a

Nyårsbilder!

aaaaaa


Detta är bilder tagna med Olivias kamera :) Min kamera hade semester på nyår så jag tog lite kort med Oas ;) Hoppas det är lugnt att jag slänger upp lite här

110101

Det kommer kännas konstigt att skriva 2011 nu. Det brukar ta ett tag för mig att fatta att det verkligen är ett nytt år. För inget ändras, eller hur? Jag är samma tonåring som jag var igår :S

Sitter iaf och kollar igenom arkivet på min blogg. Jag gillar faktiskt min blogg. Men i skrivande stund kan jag ibland känna att, gud vad tråkig min blogg är. Vem fan vill veta hur högt jag hoppar med min häst eller varför jag inte gillar rosa?! Men jag inser att det faktiskt inte spelar någon roll, för om några år har jag detta att se tillbaka på. Tänk att mina barn skulle kunna gå in här och läsa hur deras ascoola morsa just blev deras ascoola morsa :D Skitkul!

Nu har jag ätit massa mat. Så jag blev trött. Skulle sovit men hamnade här i stället.
Idag har jag städat mitt rum och varit hos min  älskade surheest. Han har ingen aning vilken träning som väntar honom ;) haha!

Nu ska jag dra mig vidare till Viktor. Läste i arkivet från januari 2010, exakt den första januari. Då var jag också med Viktor och myste :) Detta kanske ska bli vår officiella mysdag. Oavsett var, eller vad som händer så ska vi alltid mysa denna dag :) Fast vad orkar man eg göra dagen efter nyår? Haha..

a


a

aa

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

 

Detta förklarar en liten del av mitt 2010. Mer bilder och förklaringar kommer ;D

Men det kan iaf sammanfattas så här

 

a

Gott nytt år alla!

Dålig uppdatering jag vet. Det blir så när man jobbar hela dagarna, har en häst och en massa hungriga kompisar ;)

Denna nyårshelgen har varit sjukt skön. Var ute i Odensjö igår. Det var mycket trevligt folk där ute, väldigt god mat som Agnes hade fixat och fina raketer (vi hade en iaf). Var hemma runt halv tre men somnade inte förens halv fyra. Det var totalt Viktors fel! Han sprang hela vägen hem till mig och med en isbit jämte sig är det inte lätt att somna.

Bilder på hela spektaklet kommer :P

Men det bästa på hela nyårsfirandet var att min älskade Manny ringde mig på vägen hem. Hon befinner sig just nu i Pancevo, Serbien. Som vanligt börjar jag gråta när jag får höra hennes röst efter så lång tid. Jag tänker på dig varje dag gumman och jag älskar dig. Jag hoppas din natt fortsatte bra och att jag inte fick att gråta alltför mycket :) Vi ses snart snygging.

a

a

Kom hem, kom hem, kom hem, kom hem, kom hem !