@ strålfors

Har just ätit lunch och sitter nu vid datan i tio minuter. Maten smakade inte bra och lite som kräk! Usch!
Nu hör jag en väldigt rolig låt, konstig radiokanal har dem här. " Jag vill inte komma och spela pingpong mer hos dig" Hahaha!

Nää, nu ska jag väl ta tummen ur rumpan och kanske jobba lite. Börjar igen om fem min. Inget stress här inte, inte som igår när jag skulle cykla ner till stan på min lunch.

Men jag fick ledigt på fredag! Tummen upp för det :D Så då blir det riskettan i två timmar. Får inte glömma leg.

Tjoho!

100629

Jag överlevde även denna dagen. Vi pratar och har oss. Idag bjöd Viktor mig på thaimat (kan inte stava till resturangens namn, återkommer när jag kan det). Det var väldigt gott, väldigt varmt i solen och stressad var jag dock så en snabb lunch med älskling och en svettig anna senare jobbade jag vidare. Anton dissade vår fika idag så jag stack hem och solade istället. Väl i solen somnade jag, gud va skönt det är att ligga i gräset efter en jobbig dag på jobbet. Det känns som man kommit ut ur fängelse eller nåt, inte för att jag vet hur det känns. Men kom ihåg nu gott folk att Anna är ledig efter fem och det är någon som vill göra något! :D

Varit med min älskade Manny idag, vi hoppade i varandras armar och kramades. Vi har saknat varandra så otroligt mycket! :D Love you my one and only Manny ♥

Jag överlevde

Jag överlevde! Mycket kan jag stå ut med och fan att jag ska klara det här med! Jag ska kämpa in i sista bloddroppe! It's gonna be hard, but I can do it!

Imon väntar mig en ny dag på strålfors och lunch med älskling. Efter jobbet ska jag fika med Anton och sen ut till hästen en sväng.

Strålfors = Slavdrivare

Jag är ingen lat person när det kommer till arbete och saker för andra. Kanske när det gäller mig själv, såsom att ta tummen ur röven och springa en runda eller städa mitt rum eller gå ut med hunden. Men arbete har jag alltid prioriterat först. Ett till men, denna gången ett stort fett MEN!, Strålfors drives me crazy. Jag har jobbat där 4 somrar och jag orkar fan inte mer. Jag har inte ens tagit mig genom första dagen och jag gråter redan. Jag stod seriöst och grät när Viktor gick hem för nu inser jag vilket helvete som väntar mig! :(

Men det kanske blir kul, jag kanske skriver ett inlägg imon om hur roliga alla är där. Ingen risk eftersom majoriteten är tanter 50 +. Det enda som skulle vara roligt är maten och dem andra sommarjobbarna.

Skrea strand

Idag var jag och Viktor i Falkenberg. Närmare bestämd Skrea strand, sol & bad. Det var kallt  men vi gjorde det. vattnet då inte solen. Först var det lite molnigt men det klarade upp och vi somnade som två döda råttor i solen. Gott var det. Runt fyra timmar tror jag vi låg och stekte. Väl hemma bar det ut till hästen, fort hem och sen mat! Hungrig hela dagen typ.

a

Mer bilder

aa



a

a


a


a


a

Bad attitude

Ledsen för dålig uppdatering. Men nu är jag tillbaka :D efter en långhelg med festligheter och sol så ska jag bänka upp mig framför datan och blogga. Jag vet inte varför jag ens sitter uppe. Har just besökt Laura, som kom hem in morse från kalkonland. Vi kollade på film och åt Ben&Jerrys. Det var mysigt och jag har saknat dig schnucki!

Nu väntar jag på Viktor (?) och sitter vid datan och spelar lugna låtar. Favoriterna är The Veronicas, Taylor Swift, Leona Lewis och massa annat. Imon bär det av med familjen till Falkenberg. Eller jag och Viktor droppas av där för att bada och sola. Skreastrand för att vara mer exakt.

Lite bilder från midsommar nu då! :D

aa
aaaa

MIDSOMMAR EVERYBODY!

Det är midsommar everybodÜ! haha. Ikväll firar vi hos Manny. Galen kväll ser jag fram emot med massa lekar och dans. Jag uppdaterar om vad jag har haft för mig dem senaste dagarna imon :) Jag är alldeles för stressad just nu.

Hemma

Är äntligen hemma efter en lång dag på vift. Först ut till Angelstad, vilket var otroligt kul. God pastasallad hade Nina gjort och Manny hade med sig sin utsökta browniekaka. Där satt vi, åtta tjejer på en filt i trädgården och pratade och åt. Efter två timmar drog vi oss neråt sjön. Så vi tryckte in oss i Emmies bil. That was fun!

Efter att kommit hem därifrån stack jag ut till hästen och träffade Lina. Linaplutt skulle ut till Bräkentorp och grilla så hon ville ha med mig men jag som är sån tant *hosthost* ville hellre hem och sova inför filmmaraton med Manny :)

a

Tjejerna kollar Daniels tal till Victoria :)

a

a

a

a

a

a

Angelstad, Angel's town

Vi fyra ska dra ut till Nina och Pia i Angelstad. Vi ska bada och sola, förhoppningsvis får vi lite fin färg nu till midsommar. Bilen går kvart över elva och beräknas vara hemma någon gång runt halv fem, fem. Då bär det ut till Lina med Anton. Jag tror jag och Anton ska laga mat ikväll om jag inte misstar mig :)

Denna dagen ser ut att bli hur fin som helst. Solen skiner, bikinin på, snart midsommar, fina vänner och massa roligheter.

Nu ska jag gå en lång runda med Ladan. Hon är verkligen min håriga lillasyster. Lillasyster och jag ;)

a

Middag

Lördagskvällen som skulle fira min pojkväns 18 årsdag slutade med god mat, fotboll och massa mys. Den blev lyckad helt enkelt :)

a

a

a

a

Ja, det var gott! Och ja, det var jag som gjorde allt. Förutom efterrätten, den hade jag lite hjälp med av en god fe.

 

Bröllopet 19 juni

a

Prinsessan fick sin prins till slut. Det ska mycket till för att man ska få den man vill.

Men det behövs inget gym för att hitta sin prins. Jag hittade min i skolan ♥ Eller var det i blåstabacken? Eller hemma hos min syster? Eller på Astrad? Eller var det den där sommarkvällen ute i Odensjö?

Moln

Flickan som ville sitta på moln

a

Becka Swahn

Körlektion

Idag, 21 juni, har jag körlektion klockan fyra. Jag har räknat ut att det är min femte nu. Min körskolelärare är sjukt rolig. Så avslappnad och lugn blir man med henne :) Min syrra hade henne med och min morfar känner henne väl. Lite pinsamt är det dock när jag får motorstopp. Har ni märkt att lantisbarn tar körkort mycket tidigare än citykids? Typ Kenza och Blondinbella har inte körkort. Taxi, buss och tunnelbanan är väl deras räddning medan jag inte ser en annan utväg till frihet i denna lilla håla.

You give me fever like I've never ever known

Hos Manny

Nu sitter jag, Bex och Johannis hos Manny och kollar på This is it med Michael Jackson. Så bra! Och jag har redan lyckats få choklad på min tröja. Jag vet inte hur jag ska förklara hur mycket jag älskar MJ. Han är så sjukt bra bara.
Om en vecka börjar jag jobba. Suck och stånk! Men jag ser bara pengarna och resorna med Manny. Vi ska snart beställa till Paris och till ett soligt ställe. Jag tänker Grekland, jag tänker Kos :)
Åh denna sommaren kommer bli så bra ändå, massa fester, tävlingar och resor. Och jobbet då. 4 veckor på strålfors med en massa roliga människor så jag överlever nog ändå :)
Imon ska jag nog upp tidigt och göra lite nytta. Hästen tidigt och städa och lite sånt.

I can't live. Dreaming about a future alone

Tävling

Idag tävlade jag i Växjö. 1.10 denna dag. Det gick bra :) Han hoppade fint, felfri faktiskt ;) Fast ett tidsfel... lite surt men vafan.

a


a

Bröllop!

Nu sitter jag och mamma och snart Manny och tittar på bröllopet :) Så fina alla kungligheter är! Jag är verkligen royalist, varför ska jag sitta i ett hörn och tjura och gnälla "Jag bryr mig inte om dem, varför ska vi ha kungligheter, jag äter inte kött, jag tycker att anarki är det bästa som finns, jag gillar även pandor och låtsas lyssna på cool musik"

Nää vet hut! Efter vigseln ska jag börja med min överaskning till min käre pojkvän, Viktor. Vi får se hur det går...

a

a

a

a

a
aaaaa

Jaa Martina är lite galen som har en burka på sig. Jag vet inte vad som hände...

Nu kommer snart Viktoria in i kyrkan! :D ååå vad spännande

Idag

Nu inväntar jag Laura. Jag förväntar mig ett stort och kanske gråtfyllt hejdå. Hon ska få lite kladdkaka :) Hon ska få en kram och en puss. Sommaren ska väl inte vara hejdå och tråkigheter? Det ska väl vara glädje, gemenskap och hel del hej!?

a

Ehm det är...vänta... FREDAG! :D

Ledsen för dålig uppdatering men jag har haft så mycket skoj för mig och datan och tvn inomhus har inte lockat liksom. Men nu ska jag se om jag kan ladda upp lite bilder. Bilder och filmer från Liseberg kommer snart, sami lite bilder från Mjälen och Volleybollen.

a

a

a

a

Detta var det som väntade i måndags när jag kom hem halv två på natten ♥

Ett väldigt fint armband som han gjort själv, jag är imponerad, en ros som är det finaste och ärligaste jag tycker man kan ge, och en skriven lapp

Liseberg och underbar pojke

Liseberg igår var awsome! Resan dit var mysig och kul :) Vi satte oss på parkeringen och åt våran mat sen gick vi in i Liseberg. Där sprang vi till svarta tåget. Aj Anna börjar få lite ont i huvudet. Vi springer vidare till Uppsvinget. Anna tvekar, skräckinjagande stor gunga? Anna tvingar sig själv. Anna börjar må illa. Vi springer vidare till Uppskjutet. Jippe? Nää ont i magen! Oj den var inte så farlig men mina ben bär knappt längre. Vi springer vidare till Fritt fall. Denna är ju kul. Annas huvudvärk, magont och illamående ska inte stoppa henne! Fritt fall är awsome, en av de roligaste på hela Liseberg. Sen springer vi vidare till Balder. Skoj med berg-och-dal-bana! Anna och Laura gör roliga grimaser i vagnen. Anna springer ur karusellen och spyr i en buske...

Men sen blev allt bättre och vi dansade runt och hade kul. God glass, god mat och trevligt sällskap :D Mer bilder på det kommer när Manny bestämmer sig för att lägga upp lite bilder ;)

jag mådde faktiskt bättre av det där men inte så mycket fart och fläkt nästa gång? :) Jag börjar bli gammal. Mitt balanssinne sträcker sig inte mer än till två meter högt upp på en häst. Vilket påminner mig om att jag har lektion idag. Vilket påminner mig om att jag måste städa och fixa med mat innan jag ska till min fyrbenta springare.

Åkte iaf hem, utan illamåendet, klockan halv elva. Hemma i lilla Ljungby igen klockan ett. Då gick jag till Viktor. Men in dit fick jag inte komma. Då fick jag gå hem. I mitt rum hittade jag denna blomma, ett armband och en lapp. :) Jag blir glad och springer genom den svarta skogen tillbaka till min pojke och kramar honom. Jag älskar honom så mycket.

Chic-shejk!

Fabolous, just fabolous! Filmen var fabolous. Kan man bli mkt gladare när man får se sina fyra galna tjejer på nya galna äventyr? Speciellt när handlingen utspelar sig i Abu Dhabi! Mitt drömresemål! Enda sedan litet barn, sugandes på tummen, när morfar berättade om han och mormors resa till Förenade Arab Emeriten. Där bodde en av mina släktingar, jobbade som tandläkare.

Vilka dofter, vilka platser, vilka ansikten! Underbart. Nu ska jag kolla på Hairspray och klura ut vad jag ska ha på mig imon. Äventyr till Liseberg med sex stycken helgoa tjejer :D Kan det bli mycket bättre?

Kanske toppar detta med lite Harry Potter, te och Viktor.

Är det någon som har sett min kamera?

SATC 2!

Ikväll ska vi kolla på Sex and the city 2! Som jag har längtat :D Har hört så mkt blandad kritik om denna filmen. Men jag tror jag kommer tycka den är bra. Jag tar med min mamma, Bex tar med sin, Manny sin och sen hänger Johanna, Laura och Elin också på :) Massa godis ska inhandlas, sen blir det Lisebergplanering.

a

a

Drar ner till Manny

Jag har saknat dig bästis! Nu cyklar jag ner till dig och kramar dig. Jag tar med mig lite surprises :)

aa

Dåligt vad

Jag gjorde ett vad med pappa. Att om jag håller inne en snusprilla i tio min skulle jag få 100 kr. Jag lägger mig aldrig när det gäller pappa så jag stoppar in den och ler. Efter fem sekunder domnar överläppen och det riktigt bränner! Fyfan vad äckligt. Hur kan ni hålla på med det här? Jag fick mina 100 kr iaf, och en illamående Anna på köpet. Jag tvättade munnen med tvål. Aldrig mer!

Hemma

Nu är jag hemma igen. Balen var kul, synd att det inte var fint väder som sagt. Jag hittade en hel del otroligt fina klänningar! Jag vet nästan hur jag vill att min ska se ut med. Så till hösten blir det klänningjakt.

Efter att ha kollat på alla fina klänningar åkte jag och Oa på presentjakt till Lina, vi hittade en sjukt bra drinkbok. Precis vad hon hade önskat sig. Sen festade vi till det lite med två vinglas, en lime och en citron :D Det tyckte vi var kul. Sen åkte vi hem till Linda. Väl hemma hos Lina bjöds det på god mat, trerätters, och trevligt umgänge. Annie skrattade så hon inte kunde andas och Linda hittade en ny själsfrände.

a

a

aaa

Balen 2010

Nej inte min tur i år. Får vänta tills nästa. Lika bra är väl det eftersom vädret inte är på topp här. Men jag och mamma ska iaf ner och kolla. Inspiration till min klänning säger.

a

Fick låna en kjol av Elin, den är från monki. Älskar mitt nitskärp. Funkar typ till allt :) Och sen converse så klart. Nu känner jag mig redo att möta alla fina klänningar och att sedan åka till Lina för tjejmiddag :D

To do!

Idag ska väl schemat vara ganska späckat. Om en stund drar jag upp till donken. Sen ut till hästen där jag ska hinna rida om vädret tillåter, jag hatar att rida när det regnar. Efter hästen fort hem och duscha och så. Ner på stan och inskaffa Linas perfekta present. Sen kolla balen och alla fina klänningar, därefter ska Linda hämta upp mig och vi kör ut till Lina där hon ska firas. Grill och massa mys ska ske! Jag ska ladda kameran ;)

a

a

a


a



Du är den bästa plutt som finns! ♥

In this skin

Igårkväll var vi hos Anton och umgicks lite, kolla in värsta coola bilderna hos carolinaahlberg.blogg.se!
Vi drog hem ganska tidigt, vi var trötta efter tre timmar i kyrkan. Nej jag är inte religiös. Jag gillar bara att sjunga :)
Väl hemma hos Viktor skulle vi kolla på New Moon men det var inte rätt skiva. Men det var väl lite sak samma eftersom jag ändå somnade direkt. Undrar om jag kommer somna lika snabbt nu på lovet. Jag sover nästan mer än tolv timmar. Stackars min pojkvän.

Vi drar oss framåt

a

Blondiner. Det slog mig igår när jag såg denna att jag verkligen är en blondin.

Det känns inte så bra...


AAAAAHHHHH DEN ÄR HÄR!

Kom visserligen i tisdags, men gud vad bra hon är!

100610

a

a

Sommarlov, fattar ni det eller? Inte jag. Inte än. När solen kommer fram, när blommorna doftar gott och när vi släpper ut Lina på grönbete ;)

Ikväll bär det av till Herr Liljedahl. Där blir det sammankomst utav kompisar, mys och bara umgås :) Natten hoppas jag kunna spendera med Viktor. Och imon blir det födelsedagsfirande för Linaplutt. Hon fyllde nämligen 18 för 543 månader sedan. Jag, Ebba och Hanna ska inskaffa världens bästa present!

 

Skolavslutning

Idag var det skolavslutningen, det vill säga att jag och Manny stod och sjöng så fint i kör! Tre gånger. Först tvåorna, sen studenterna (det blev väl en och en annan tår) sist och minst ettorna. Kaxiga småungar.
Sen gick vi med mammorna och fikade på Märthas Café. Efter det drog jag mig hem till pojkvän där det tittades på film. Nu är jag hemma efter en lång väntan efter syster. Jag låste ute mig.

a

a

a

a

a

 

100609

Ingens fel, allas längtan. Allas förvirrade sinnen föralltid ärrade och påminda. En hjärteväns springande mot sorgen för att omfamna som om det vore det sista som skulle ske. Mitt på gatan, ståendes och världen existerar ej mer. Jag skulle ta bort all smärta från ditt bröst min älskade. Men ännu är jag en simpel människa, långt ifrån trollkonster och långt ifrån mirakel. Men tillsammans är vi alla starkare. Vi säger inte hej då, vi säger vi ses sen



-Anna Nilsson 100608

If I care to dance, I don't stand a chance

Döden genomkorsar endast världen, såsom vänner genomkorsar haven, de lever fortfarande i varandra. Ty de som älskar och lever i det som är allestädes närvarande måste ovillkorligen vara närvarande. I denna gudomliga spegel skådar de ansikte mot ansikte; och deras samvaro är fri, och obesudlad tillika. Detta är det trösterika med vänner, att deras vänskap och sällskap, trots att de kan sägas dö, alltid förblir i bästa mening närvarande, eftersom de är odödliga.

a

I'm gonna fight for you, until my heart stops beating



Jag längtar! Vill se nu! Råkade se en scen när Viktor var i närheten igår och han trodde nog jag höll på och dö eller nåt. Men ni måste kolla in snubben här nedanför! Även om jag tycker att filmerna är bra så har han helt rätt! :D

Regn

Det regnar ute. Mitt humör är lite kört i botten. Ett flånsmatal gjorde lite susen dock. Men det regnar fortfarande. Jag funderar på att gå ut till hästen...

Idag var det körövning i tre timmar, min hals är lite öm. Efter det gick jag, Manny och Viktor hem till mig och gjorde mat. Sedan hem till honom och kolla film, Det regnar köttbullar! :D Vilken kul film!

Men nu ska jag lägga mig med ett täcke ovanför mig och bara lyssna på min egenkomponerade : TJEJLISTAN! Fniss

a

Spa!

Jag har ett eget minispa här i mitt rum nu efter att Manny gått. Tänt ljus, tjejlistan på spotify, filar och målar min naglar. Underbart? Ja! Och snart går jag och lägger mig. Fick nu reda på att Carro lagt ut lite bilder från fredagen, kolla in nu! carolinaahlberg.blogg.se

Jag somnade ifårn min stackars pojkvän igårkväll. Klockan 10! Haha men döm mig inte, jag är inte gammal och grå än, hade gått upp fem bara. Tävlingen var askul, han hoppade som en gud men red på honom efter ha klarat sista i grunden. Min tankebana gick på superduper fart, eller tvärtom eftersom jag gjorde som jag gjorde. Iaf tvärstannar han på hindret och jag flygger fram på halsen. Attans tänkte jag och gjorde en U-sväng. Men denna gången vägrade han igen. Han gör så när man kommer fel första gången. Han blir sur. Min häst blir sur. På mig. Dumma häst.
Fast det var mitt fel från början...

Min kamera är dum idag, den strejkar i mitt mysiga ljus här inne. Så inga bilder idag. Men som sagt, Carros blogg;)

Myssöndag med Manny

Jag väntar nu på att Manny ska sluta jobba, det är klockan sex. Då kommer hon hit och då har jag gjort scones och står färdig med te. Allt för min Manny, kommer bli mysigt. Vårat klockan-fyra-te håller i sig. Bilder kommer senare ;)

Nationaldagen

Kom just på att det är nationaldagen. Jag ska sjunga nationalsången tyst för mig själv. Den får ju inte längre sjungas högt, eller var det bara på skolor?

a



Tidig morgon

Det roliga är att jag går upp tidigare på helgerna än på vardagarna. Till och med Manny ligger och sover nu. Vilken kväll det var igår. Blandade känslor men ett stort tack och grattis till födelsedagsbarnet Linda! Temat var Hawaii och det var verkligen Hawaii. Kolla in bilder på Carros blogg lite senare, är säker på att hon har massa gottigott att visa ;) carolinaahlberg.blogg.se

Nu ska jag snart ut till hästen för att borsta, mocka, göra mat, packa, putsa och brodda. Ska rida på gräsbana idag. Kommer bli hur kul som helst och jag intalar mig själv hur taggad jag är. Med musik i öronen, solen i ögonen och Viktor i mina tankar kan det inte gå fel

Underbar fredag!

Jag har en underbar fredag! Har ni det med? Igår var jag och några tjejkompisar nere och kollade på Lagans Riverrace. Det var kul, det var nästan så varmt att man själv ville hoppa i. Men vi satt snällt i gräset, solade och hejade på alla duktiga treor som hade gjort så fina båtar. Finast är nog den som ligger på botten på Laganån. Haha!
En duktig pojkvän stod på scenen och speakade. Dit drog vi oss senare och måste säga att musiken var awsome.

Det var torsdagen. Men nu är det fredag och alla är glada! Ikväll är det Hawaii som gäller, eller djungel för mig ;). Martina och jag agerar mogna och går hem i vettig tid. Vi har inte tid eller lust att springa nere på stan med alla fjortisar. Vi har ju faktiskt våra karriärer att tänka på.

a

a

Igår var vi på stan innan vi solade hemma hos Bex, där köpte jag och manny shorts. På Lindex :D även ett par snygga solglasögon som alla säger att jag ser ut som John Lennon i. Men vafan, han var väl inte illa heller?

Sovmorgon

Mmm hej härliga sovmorgon, du försvann alltför fort men ack så skön du var. Solen strimar in i mitt rum och jag har bara ben. Brännboll, italienska, stan med tjejerna, sola med tjejerna i Bexs trädgård, rida och sova står på mitt schema idag. Ska jag ta med mig kameran? Ja, det kan jag nog göra. Imon är det Hawaii och jag upptäckte en hemsk sak som jag inte avslöjar här. Det tar jag med mina närmaste ;)

a

Lite härliga sommarbilder

a
a


Kommer mer bilder senare. Hinner inte skriva mer nu. En elev blir utkastad från bibblan. Mycket spännande.


God-andra-juni-morgon

Jag steg upp kvart i sju idag! Det är faktiskt väldigt ovanligt för att vara mig. Jag går inte upp tidigare än kvart över sju. Vad ska jag göra uppe liksom? Men nu fattar jag, man kan slöa hur mycket man vill. Kolla lite tv. Bestämma kläder i en evighet. Sminka sig och äta låååång frukost. Hmm kanske ska göras oftare? Nää jag orkar inte nu när det bara är fem dagar kvar i skolan! WOHO!

Latinprov idag, jag har inte övat men jag kan det nog ändå ;) hahaha

a

Take away?

Inte som maten, men take me away! Jag vill inte vara i Ljungby längre. Vädret suger och människor börjar bli griniga verkar det som. Det är faktiskt snart sommarlov men det är inte sommar. Det är en mellan årstid som inte har något namn än. Men jag ska komma på det.

Pissigt humör idag. För mycket läxor dessa sista dagar. Och regn. Läxor och regn. Men vet ni vem som gör mig glad?
Inte du iaf! ;) Becka gör mig otroligt glad såsom alla mina andra kompisar. Men Lenny Kravitz räddar mig just nu. åhh underbara musik som man bara låser in sig på sitt rum till och glömmer allt och alla.

Temavecka

Denna veckan är det temavecka för treorna i skolan. Ig var det hippietema, idag high school, imon nyvaket, kommer inte ihåg torsdag men fredag var det iaf brattema. Kommer bli riktigt roligt nästa år när vi ska göra det. Alla på skolan deltar iaf på Hawaiidiscot på fredag. Det kommer bli awsome. Börjar med förfest/18årsfest hos Linda, kanske bada i hennes pool. Sen ner på stan och in på discot :D måste bara hitta passande kläder.