Högt älskade läsare

Det är hög tid för mig att tacka för mig och ta mitt pick och pack och dra mig tillbaka. Tiden med bloggen har väl varit upp och ner. Kan väl inte säga något så personligt som att den har skapat och format mig som människa. För det är inte sant. Men jag känner nu att denna tiden som beskrivs i bloggen är förbi mig. En stor bidragande faktor till mitt abrupta avslut är uppbrottet med Viktor. Jag orkar helt enkelt inte gå tillbaka till en blogg som innehåller så mycket minnen och så mycket känslor. Jag vill se tillbaka på den tiden med stolthet och kärlek. Jag ångrar inget och jag ser ljust på framtiden.

Nu får ni inte gå och tro att jag har blivit en ny människa. Det har jag absolut inte! Jag bara känner att jag har vuxit upp lite. Det är lite sorgligt. Jag lämnar nu tonåren och gymnasietiden bakom mig och tar en hel del underbara minnen och vänner med mig. Om någon därute har en krumelurpiller (sånt som Pippi har, feel free to share!).

Men jag ska faktiskt inte sluta blogga om ni trodde det! Ha, där lurade jag er allt! ;) Jag har ju så klart skaffat en annan blogg. Och när den har renoverats och blivit fin ska jag berätta för er vad den heter och så vidare. 

a

November

Om mitt liv vore en film skulle denna episoden av filmen vara den snabbspolade. När allt rullar på liksom. Inte mycket som händer. Ni skulle få en fin insyn på mig när jag jobbar, när jag tränar, när jag umgås med mina kompisar och när jag är med Nils.

Anledningen till att jag inte skrivit på ett tag finns inte. Jag har helt enkelt inte någon motivation till att skriva. Det känns som det där går i vågor. Jag vill ju att min blogg ska vara rolig. Det sista jag vill är att publicera krystade inlägg om vädret eller vad jag har haft på mig. Jag kan inte heller blogga femhundra ggr om dagen eftersom jag jobbar till fem sen är det hästen som gäller och efter det oftast hem till Nils.

Vill skriva vem Nils är men om han läser detta så blir det otroligt pinsamt. Så skriver bara att han är en trevlig kille som jag har träffat via jobbet :D Vet att morfar läser med ;)