Dagens

Dagens humör: Glad, avspänd och kär

Dagens mående: Lycklig, ont i nacken dock

Dagens borde: Plugga och skriva CV. Och göra iordning min utrustning... Kanske ringa en vän

Dagens frisyr: Uppsatt till en början sedan dusch och efter det okammat hängigt

Dagens smink: Inget smink

Dagens kläder: Ridbyxor (Sexigt!!), pyjamas resten av dagen = Hotpants och min I ♥ London t-shirt

Dagens planer: Städa, rida, springa, hjälpa pappa med hans jobb, söka jobb och boka resa med Manny

Dagens materiella vill ha: Skinndetaljerade leggings, vill alltid ha Topshop mocka pumps, en bil hade inte varit fel heller

Dagens fundering: Vad händer om jag springer tills jag spyr?

Dagens beroende: Vatten och banan!

Dagens tråkigaste: Att städa toaletten... usch bajs

Dagens längtan: Helgen!!! Fredag är det Tokio Hotel Live i Scandinavium, lördag är det 18 års fest och söndag jobba på nationella i sickinge.

Dagens superlängtan: Till sommaren!!!!

Dagens tidning: Elle

Dagens låt: Crawl med Chris Brown, underbar låt. Vet ni om han sjunger om Rihanna eller inte?

 

Snodde texten från Kenza. Läser hennes blogg fem miljon ggr om dagen. Typ. Hon är bäst.

a

Afroman

Hahahaha min syrra visade mig nyss detta. Kommer ni ihåg "Because I got high"? Samma killar.





My room is still messed up, because I got high
I could have cheated, I could have passed. But I got high

Prosit!

Jag går runt och nyser hela tiden nu. Har gjort det sen den här jäkla snön kom. Jag är trött på snön. Jag vill ha sand och sol! Jag vill ha bara ben och glass. Jag vill ha Liseberg och Grekland. Jag vill ha cykel och bil. Jag vill ha musik en sen sommarkväll på tylösand med dem bästa som finns! NU!

Imon häller vi varmt vatten på snön. Den har gjort mig tillräckligt förkyld nu. Men bakom all denna vrede över fruset vatten som förvandlar sig till vackra flingor som dalar likt änglar ner från himlen och blöter din kind en kall decembernatt förundrar jag mig fortfarande över att miljömötet i Köpenhamn gav inga resultat på papper utan i naturen. Grattis! För global uppvärmning my ass!!!

a

Du kan va!

- Anna, har du ingen bättre musik?
- Du kan va musik!!!

You had me at hello

Anna uttrycker sig. Hon vill säga att hon är glad, trött och kär. Tacksam först och främst. Hon tackar högre makter för hennes liv och hennes förutsättningar. Anna sjunger ut sin glädje varje dag. Ibland dansar hon. Men just nu sjunger hon.

Anna har nu strykit färdigt sina kläder, ska kanske börja stryka syrrans och mammans kläder. Snäll kan Anna vara. Och dum. Men mest snäll. Anna ska upp till sickinge idag med sin nya väst och träna. Den är fin.

Anna sjunger vidare på låten ovan med Beyoncé. Underbar

aa

Jorden anropar Anna

Ja, jag lever. Jag bara har massa saker för mig. Typ som att umgås och ta det lugnt. Så här innan skolan drar igång igen på måndag efter ett skönt lov. Lite kort dock.

Dansade afro igår med tjejerna. Det var skitkul! Men ack så jobbigt det var, svetten rann konstant nerför ryggen och mellan pattarna. Efter afron lagade jag och Bex mat hemma hos henne. Blev fläskfilé med potatis, morötter, paprika, lök, palsternacka, tomater och massa mer i ungn med en god improviserad sås. Sen kollade vi på en konstigt film med Channing Tatum som jag knappt kommer ihåg vad den hette.

Lägger upp lite fina bilder från i torsdags senare. Nu ska jag stryka. Puss

a

 

Gbg Horse show

Om ca två timmar hoppas jag att vi sitter i Skandinavium och tittar på fina hästar som hoppar högt. Har redan varit ute hos hästen. Han fick en klapp och puss. Han hoppade ju så fint igår. Kommer hem runt ett två i natt så inget mer bloggande idag :)

a

Vad det någon som sa säng?

aaa

Göteborg Horse Show

Imon bär det av till Gbg med familjen Ekenberg + Emma. Vi ska gå på Gbg Horse Show, det kommer bli awsome!
1.40 hoppning, clinic och massa hoppning. Sen under pauserna och under frihetsdressyren (snark) går vi på mässan. Det är asstort. Ska försöka ta lite kort imon :D

Godnatt

Det borde sluta så här!

HAHAHAHHAHAHAHA detta är till Manny, Bex och Johanna. Bara för att ni är så Twilightgalna! :D

Randigt randigt

Först vill jag hälsa en sak till Bosse. Om du ska bocka och fjolla runt som du gjorde igår skickas du omedelbart till slakteri Donken och jag ska inget göra utan att skratta och peka! (Åsnan bockade med mig nio tio ggr igår för att han är lat och inte orkar jobba med sina bakben, så därför kickade han upp ryggen så jag flyger fram och tillbaka i sadeln som en vante. Tappar en stigbygel och blir så irriterad, inte arg, så jag drämmer till med dressyrspöet på rumpan på honom. Han blir så arg att han springer i små cirklar och kickar och hoppar som om han fått ett bi i röven)

Akta dig Cas Soenderskov! Du kanske blir McCas en vacker dag om du inte gör som jag säger!

aa

Jag klippte mig idag. Det blev bra, mjukt och fint är det nu. Eller det kommer vara så i typ en vecka sen kommer det vara slitet igen... Träning idag om tre timmar. Hela kvällen. Tjejerna planerar myskväll med snöbus. Tror tyvärr jag inte hinner hem till det

aa

Frukost hos Manny idag, mmm gott! Te och hembakt bröd. Det är mumma hörrni! Lägger inte upp bilder på mitt sällskap. Jag vill helst vara hel när jag åker imon ;) hahaha

Jävligt passiv

Jag tänker på Rasputin. Jag är rädd. Jag börjar få natthumor. Eller natträdsla! Ännu värre. Tänk om jag har fått en konstig blandning av båda. Det vore coolt! Samtidigt som jag är så rädd. Jag håller mig passiv. Jävligt passiv. Tänk om han hemsöker mig mitt i natten och tar något från mig eller försöker döda mig. Då skriker jag högt. Men just nu håller jag mig låg. Han kanske finns här inne med sin vita lilla kompis som egentligen är snäll. Akta er säger jag bara, det finns ingen elakare än honom! Passiv var ordet. Bevaka och ransaka

Manny

Sitter hos Manny nu och myser med te och chips (uttalas schips). Kollar lite på tågresor och hotal i och till Göteborg. På tv rullar just nu "When a man loves a woman". Den ska tydligen vara väldigt sorglig. Manny sitter och hunkar och suckar. Stånkar kanske är rätt ord. Haha. Jag är rätt kall mot denna filmen... Mamman är alkis och slår sina barn. Dö! Hon har ju ingen verklighetsuppfattning överhuvudtaget... Dumma kvinna! Idiot!

a

Jag är så lycklig. Mannys lägenhet är supermysig och min häst hoppar högt. Jag har underbara kompisar och en fin pojkvän. Livet har inte varit bättre än vad det någonsin har varit. Ska sätta mig någon dag och göra lite skolarbete så jag inte behöver sitta söndagkväll och stressa sönder mig. Har ju lov. Borde få göra vad jag vill...
Ska träna markarbete imon och hoppning på onsdag. Det går bra nu.

Ska vara social mot Manny nu. Så so long, hörs imon!

100222

Hihi ser ni dem tre tvåorna där eller?

Det är måndag, jag känner mig som en 17åring med mitt hår i en boll högst på huvudet sjungandes på Gavin Degraw och väntar på skjuts till hästen därefter dansjympa med kompisarna men först äta pizza.

Fick jag med dagen i en mening eller? Eller glömde att jag har slappat med Viktor, sovit alldeles för länge och pussats massa men det känns alltid för lite

aa

Tävling och sova

Satt på hästen klockan halv ett idag och red månadshoppning uppe i sickinge. Hoppade en meter och 1.10. Gick super! Han är så underbar den där hästen asså, även om jag kommer fel räddar han mig alltid och tar mjuka för stora språng. I en meter blev det tvåa och i 1.10 blev det en tredje plac. Nöjd är jag, väldigt nöjd. Bex&Laura var uppe och supportade mig.

Sen kom jag hem och åt och somnade först i bastun, sen la jag mig i min säng och somnade i tre timmar. Skönt. Nu sitter jag och kollar på OS, jag är så trött på det här så jag kan spy. SommarOS är så mkt roligare. Jag orkar inte mer OS nu!!! Föraktar det lika mkt som jag hatar snö!

Aaaaa

Linaplutt & Anton

Sitter nu i min ensamhet och väntar på Viktor. Lina gick nyss, Anton för en stund sen. Vi gjorde pizza och drack läsk :) haha. Sen massa godis och gott. Melodifestivalen sög, som alltid, med undantag till Darin. Han var bra.
Film och mys med mina små kycklingungar. Detta måste vi göra oftare! :D

aaaaaaaaa

Anna med självfall. Mitt "normala" hår. Love it! Godnatt

Annas closet

a
a
a

JAG VILL HA SOMMAR NU!!!!

Gådmågon

Nej jag uttalar inte god morgon så :) Jag säger gomågon! Sådetså. Nu ska jag snart ut till hästen och upp med honom till sickinge. Sen göra honom lite fin inför månadshoppningen imon. Tävlingarna i Värnamo ställdes in. Tusan också! Var ju så taggad. Kanske skulle kommit upp på 1.15. Om det hade gått bra då vill säga.

Annars inget nytt under solen. Inte mer än att våran TH kväll igår slutade med en nästan kräkande Manny av allt godis. Och en snarkande Anna. Asså, seriöst, jag somnade klockan halv elva igår :O Tre ggr!

Och nu är det så att jag hatar all den här snön så mycket! Ord beskriver inte min ilska.
Men ikväll kommer Lina&Anton hit och vi ska laga mat, vet  inte om jag får ut mina föräldrar. Annars vet jag inte vad jag ska göra...

A


Linaplutt när vi var i Malmö i höstas. På torsdag åker vi till Göteborg!

I hope you find this gift

We belong together
Like the open seas and shores
Wedded by the planet force
We've all been spoken for

The hammer may strike
me dead on the ground
A nail to my hand
A cross on his crown
We have done it but we are undone
Finished it but we are incomplete
As one we are everything
We are everything we need

What good is a life
With no one to share
The light of the moon
The honor of a swear
we could try to live the way of which you speak
Taste the milk of your mother earth's love
Spread the word of consciousness you see
We are everything we need


All this indecision
All this independent strength
Still we've got our hearts on save
We've got our hearts on save

Someday when you're lonely
Sometime after all this bliss
Somewhere lost in emptiness
I hope you find this gift

Fredagsmys

Börjar tröttna lite på denna rubriken nu... Men den funkar en gång till iaf :) För den stämmer så bra! Ska ner till hemköp om en tjugo minuter och köpa godis i burk (?!) med Mannymus. Sen ska vi dra och käka pizza någonstans. Sen ska vi försöka ta oss till Andreas lägenhet och kolla 4 timmar TH dvder. Det kommer bli intressant :) Vi åker ju till Ggb för att se dem live om två veckor. Kommer bli skoj :)

Nostalgi

Som på en moln låg mina drömmar. Högt svävande ovan mig och det var bara för mig att ta chansen och grabba ett moln kändes det som. Allt var lätt. Allt var så spännande och roligt. Jag trodde jag hade hela min framtid utstakad för mig. Jag skulle flytta till Sthlm och läsa på KTH, helst arkitekt/konst och senare skulle jag flytta ner till Schweiz och lära mig flytande franska. Kanske läsa vidare på min dåliga tyska. Jag skulle bli arkitekt, det var ju min dröm sedan jag var liten.

När jag lyssnar på Xavier Naidoo tänker jag tillbaka på tiden då jag hade dessa planer. Visst hade jag delade planer med en person men det är inget jag behöver nämna. Men Naidoo har en underbar röst och bra texter på sina låtar. Ett plus är att han sjunger både på tyska och svenska.

Den tiden i mitt liv, 2007 - 2009, det ser jag tillbaka på med stolthet och glädje. Allt känns som en bra dröm. Visst att drömmen inte slutade bra men resan dit och slutet lärde mig en massa bra saker. Ta aldrig någon för givet, somna aldrig ovän med någon, planera din tid bättre men tänk kortsiktigt, bevaka din miljö och människorna runt dig i tystnad och håll dig på god fot med de flesta. Håll dina vänner nära dig och säg aldrig hejdå. Säg vi ses.

Sätter på Ich will zuruck zu dir och gråter en skvätt. Samtidigt som jag saknar tiden och människorna är jag så lycklig och lättad att den tiden är över och att jag har det så bra nu. Låten förknippar jag visserligen med dem åren men också med mitt nu. Låten är alldeles för fin för att få vara kvar där bakom mig.

Så nu skulle jag bara vilja säga att jag älskar min familj, de är dem som alltid är där. Mina vänner, för dem är det finaste jag har. Viktor, för att du är helt underbar.

Nu ska jag inte skriva mer idag.

aa

Plugga latin, en torsdag?!

Joo men tack, det verkar inte se bättre ut för mig idag. Ska lura ut pappa i stallet och ta hand om hästen, mohaha...
Var nere med Bex, Johanna och Manny och fikade tre timmar typ på roddys. Det var mysigt. Behövde kaffet. FÖR nu ska jag plugga! Plugga plugga pluggaaaa.

Lyssnar på Gavin Degraw, nya besattheten. Ska blanda en lista med han, John Mayer och Neyo nu och bara slänga mig engagerat på böckerna. Vem vet, jag kanske upptäcker en ny värld eller blir kidnappad lite senare ikväll ;) blinkblink.

 

Hinner inte blogga mer idag och inte imon heller för den delen. Men ska se till att ladda kameran så jag kan ta massa roliga kort med min älskling imon på vår TH kväll. Manny då asså. Pizza och massa godis. Jag kör på en mysig och social helg denna helgen med. På lördag är det Lina&Anton som gäller.

Men nästa fredag smäller det. Då ska jag, Bex och Kakan på fest!!! :D

Martina Hulda "Snorbobben" Hildegard Tosic

Min kära vän, en älskad syster och en flitig elev. Så känner vi alla igen den lilla flickan från Ljungby med mörkt, tjockt hår som är helt omöjligt att borsta ur. Flickan som alltid bär svarta kläder och som i hemlighet lyssnar på Tokio Hotel så högt att hennes döva grannne kommer in och klagar på volymen och att hans kristallkrona dinglar i taket. Martina "Snorbobben" Tosic har många namn. Men för mig kommer hon alltid vara tjockis! Du är min älskade lilla Tjockis! Jag ska rulla fram dig på Göteborgs gator och visa dig allt jag kan! Vi ska äta onyttigt dagarna i enda och bara bli mer tjocka! Jag älskar dig Tjockis!

a

Free Dawit

I september 2001 arresterades Isaak och en mängd andra journalister av den eritreanska regimen för att de i tidskriften Setit skrivit om en grupp politiker i regeringen – den så kallade 15-gruppen – som krävde demokratiska reformer i Eritrea. Samtidigt arresterades merparten av 15-gruppen. Minst tio av de journalister och politiker som fängslades i september 2001 ska ha avlidit i fängelse.

"We will not have any trial and we will not free him. We know how to handle his kind. To me, Sweden is irrelevant. The Swedish government has nothing to do with us." Utalade Eritreas president.

Guuuud, släpp honom.

a

God måårgon!

Gick upp halv sju idag, det är därför jag sitter här nu. Annars hade jag aldrig hunnit. Men iaf, vaknade jag med huvudvärk??  Måste känna efter en stund. hmm med lite vatten och frukt blir det nog bra.

Har ni hört när Usher sjunger You'll be in my heart? lyssnar på den nu. Orkar inte lägga upp en länk eller video.
Bra, eller helt ok.

a

Screw Fetistidagen!

Skit i den här jäkla semeldagen! Bring back alla hjärtansdag igen, eller dagen innan. Då hade jag hunnit göra massa saker för mina fina vänner.

En av mina bästa vänner, Becka, var inne hos min mamma idag för massage. Sen springer hon om mig i hallen och in i mitt rum. Det tänkte inte jag mer på eftersom jag hade bråttom ut till hästen. Sen kom jag in på mitt rum nyss. Trött och blåsor på händerna. Endast dammråttor och Ladan till sällskap och läxor som väntar. Men så fastnar min blick på en liten plastpåse och det slår mig att Becka har varit här, för bara några timmar sedan. Jag tar upp påsen och drar ut ett papperspaket. Jag kikar försiktigt in i springan och ser min musikgud le mot mig.

John Mayer! Becka har gett mig John Mayer! Jag älskar dig Bex, detta var otroligt oväntat en tisdag som denna. Och nu har jag lite skuldkänslor att jag inte gjort eller köpt något till dig. Men vänta ni bara ni underbara!

Det var faktiskt inte allt. Becka hade även skrivit ett brev till mig. Var tvungen att sätta mig ner och andas lite och sen kom tårarna. Jag kanske lider av PMS iaf. Suck... Aja en sak vet jag och det är att jag har världens finaste och mest underbara kompisar! Tack för att ni finns ♥

a

Polyvore

a

100216

Idag har jag varit i skolan heeeeela dagen. Det var väl kul. Franskan är väl extra kul, extra kul att få höra massa positiva saker om sin stad lektionerna i ända... Om det inte passar tkr jag att det går att flytta hem. :P

Nu ligger Ladan i mitt knä och Viktor sitter mitt emot och pluggar. Så duktig så, jag borde med plugga men jag orkar inte riktigt ännu. Diskot i mitt huvud har inte riktigt lagt sig än.

We are the world

Grattis Anna!

Idag har Carro och Carl varit tillsammans i ett halvår. Grattis :)

Och jag har varit tillsammans med mig själv idag i 17 år och 6 månader. Det är en stor bedrift tycker jag. Grattis Anna! Tack Anna! Vad har hänt dessa 17 och ett halvåren? Joo, jag har inte gjort ett piss! Istället för att rabbla upp all skit som har hänt så utelämnar jag allt för då har jag ju inget glömt. Grattis en än gång till dig Anna, må resten av ditt liv vara lika fartfyllt och spännande med dig själv!

a

Tråkigt...

Vårkänslor


Börjar det inte bli lite varmare? Men kycklingen och tomaterna på mitt bord är kalla. Usch...
Dricker lite mjölk. Funderar på livet. Undrar om kon som gav mjölken känner sig kränkt ?

Idag hade vi besök av en centerpartist. Hon heter Anni Johansson, är relativt ung och har rött hår. Hon pratade om hennes väg till politiken. Hon sitter med i riksdagen, den yngsta där. Hon spelade fotboll som ung och gick gymnasie i Värnamo. Hon säger att jobbet som politiker i riksdagen inte är lätt.

a


Alla hjärtansdag

Var nyss hos min älskling. Ni vet han som har mitt hjärta. Han som gör mig glad och varm men samtidigt trygg och stark. Det är han som älskar mig precis som jag är och jag honom. Jag har varit med Viktor hela helgen i princip. Och jag älskar varje sekund. Minuterna utan honom känns som timmar. Men detta kommer ändras nu när tävlingssäsongen drar igång. För mig blir det nästa helg, troligen. Värnamo. Så jag kommer inte riktigt alltid ha tiden att mysa med älskling så länge om dagarna längre eftersom mitt monster (hästen!) drar upp mig fem på en söndagsmorgon för att tävla två timmar bort oftast. Aja vad gör man inte?!

Nu ska jag iaf se till att vara ett lydigt barn som lyder sina föräldrar och pussar deras fötter varje morgon och kväll. Jag ska inte längre tveka på om jag älskar dem eller inte. Jag älskar min familj. Jag gör allt för min familj. Och jag hugger av både din högre och vänstra arm om du så mycket som ser till min mamma! ;)


a


Skuldkänsla

Jaa det kan man lugnt säga. Men jag vet inte riktigt varför. Mamma ringde mig typ elva i morse och väckte mig. Eller egentligen vaknade jag klockan nio och låg och kollade på Viktor medan han sov. Haha. Men sa iaf till mamma att jag kommer hem om en stund, men istället kommer jag hem fem timmar senare. Det blir bara så ibland. Så nu går mamma och pappa runt här hemma och är totalt nere och besvikna på mig.

Det är ju inte så kul... Men vad har jag gjort för fel egentligen?

Notre Dame

Denna filmen kanske vi ska se ikväll. Jag kommer skita ner mig. Eller så klämmer jag bara Viktors arm hårt och klämmer i kudden. Men den är bra. Ska intala mig själv det...

Årsmöte

Nu känner jag att fredagar inte är en bloggdag. Synd för det händer så mkt roligt då! Igår var jag och Viktor och kollade på innebandy. Ljungby fick stryk av Hovslätt men jag tycker ändå att killarna kämpade på rätt bra. Kolla bilder på carolinaahlberg.blogg.se (tror hon har lagt upp, eller så kommer hon kanske göra det :) )

Nu ska jag dra på Ljungby Ridklubbs årsmöte. Varför ska jag vara med? Vad ska jag tillföra mer än att sitta och vara söt och äta mat? Haha nee men det blir väl kul. Linaplutt och Hannaplutt ska dit iaf. Det tackar jag för.

Igår somnade jag framför tvn. Igen. Alltid, varje gång jag försöker se film lite senare med Viktor. Aja. Nytt försök ikväll.

Vem säger?

Symöte vare här

Manny, Bex och Johanna var här nyss. Vi gjorde massa kladdkaka och drack te. Pratade lite skit sen stack dem för typ fem min sen. Så nu ska jag bara dansa&sjunga ett litet tag. Antar att jag får cykla ut till hästen. Men ser fram emot en mysig kväll med Laura och äta teambox på donken! Det ska bli gott.

Imon är det fredag allihopa! Guuuud vad skönt med helg. Inga direkta planer dock. Hmm funderar på att kicka ut mamma och pappa.

Nä-hä men aha

Maaaah vad hände med min text jag skrev? Dumma data säger jag bara!
Iaf, skrev att jag skulle leta upp kamerasladden till min mobil. Det gjorde jag. Låg i all bråte inne i min hydda. Mitt rum är min hydda. Jag brukar måla två röda streck på kinderna och röka vattenpipa och säga "UUUGGGHHH" jättehögt. Det är såå jag.

Nu kommer lite bilder från min underbara mobil (not) som har världens bästa kvalitet. Höhö. Jag känner mig otroligt ironisk idag efter all formellt prat. Så nu ska jag driva min kära mamma till vansinne med dåliga skämt sen sova. Jag somnade i en fåtölj idag hemma. Snark sa det sen kom morfar och jag vara tvungen att slita&slava i tre timmar.

aaaaaaaaaaaaaa

Note till mig själv

Att ladda min kamera och lägga över bilder från alla dessa dagar från mobilen till bloggen! Gör det nu Anna

Bilder tagna från Sunnerbos hemsida ([email protected])
aaaaaaaa
aa
FN dagarna är nu över. Två dagar med finklädda delegater och tal. En del hade roligare tal än andra. Att vara indones har varit givande, oooh såå givande. Nee men jag och Olof fixade stämningen. Dansade, spelade spel och skrattade. Mmm kexchoklad.

FN i skolan

Suttit i aulan hela dagen. Agerat FN delegat för Indonesien. Ganska kul i början men på eftermiddagen blev det såå segt och jag har nu ont i huvudet.

lalalalaa imon är det en dag till i detta lilla helvete. Nu orkar jag inte blogga mer idag. Har inget bra att säga. Rena ord hoppar liksom in i min mun och blir fula. Men vet ni vad? Sanningen avslöjar alltid sig själv

Have 2 have

Åh vad jag vill vara jätterik så jag kan shoppa loss just nu! Kollar runt på Asos, Have2have, Cocoo, Zoovillage, Forever21, Kyssjohanna, Nelly och Topshop. Underbart att slösa en hel kväll med att bara drömma mig bort en liten stund och sen upptäcka att jag är en fattig student som tvunget måste jobba i sommar för att få en resa. Aja vad vore inte en dag som rik flicka shoppandes på nätet?

aaaaaaa

God måndag!

Hej alla! Nu sitter jag i skolan och skriver på FN arbeten. Eller vi finslipar på sista :) Mohahaha vi kommer äga alla. Nää men det kommer nog gå bra. Iaf.

Jag har träning idag, imon och på onsdag. Det kommer inte bli så awsome eftersom jag inte riktigt vet hur Bosse kommer gå. Men jag hoppas Tina hjälper mig få fötterna och rumpan på plats. Då kommer träningen gå asbra på onsdag för Björne.

Viktor aka Vickevire ser lurig ut idag. Han har en ny skjorta och ett mysteriskt leende.

Andas

Så fortsätt bara andas, vi är större än det här...

Om du har svårt för att andas så finns jag alltid här. Vi andas tillsammans som en. Jag hjälper dig när du har ont. Jag tar smärtan från dina axlar och får dig att le. Vem har sagt att det är enkelt?


a

Nu tar jag och Ladan vårt pick und pack och drar ner till mormor. Förresten, mitt rum är awsome! :D

Myssnööö aaa what?

Åkte inte ut till Agnes, tyvärr var et fr långt och för kallt för att mitt partyhumör skulle vara tillräckligt högt för en sådan fest. Så jag och manny stannade i stan och åkte lite pulka med kompisar och sen film hos Louise.

Tidigare på lördagen hjälpte jag manny att flytta. Det blev en massa springandes i trappor, klämda fingrar, halkningar och snokande grannar. Aja, det blev bra tycker jag iaf :)

Freitag

och jag har en plan! Jag ska hem till min älskade Manny och där hoppas jag Bex visar sin söta rumpa. Där vill jag ha pannkakor med choklad och sen mysa och prata massa skit och sen se vart natten tar oss. Det låter väl som en bra plan? Iaf för tre snygga tjejer som bor i en liten håla. Inflyttningsfest i Växjö idag men vi går nog inte dit. Men all lycka till dig John :)

Så nu bär det ut till hästen, har jag riktigt otur är Fjanton där idag ;)

a


Elins balblåsa

Elins balklänning. Den är ju fin. Fin. Nää men den är fin. Inte min stil bara. Fast den passar min syster med hennes hårfärg jättebra. Och den var faktisk väldigt fin på, lite för kort dock men den funkar. Tro nu inte bara att jag ska ha den hära saken på mig på min bal för guds skull. Jag ska få en egen klänning :) Jag funderar på guld, rosa eller kanske blå

a

a

a

Snabba cash

Var ju på bio i tisdags med älskling. Snabba cash. Den var bra :) Som vanligt för såna här svennefilmer har jag ingen förhoppning. Johanna hade varnat mig för massa våld och bråk men jag tyckte inte det var så farligt. Manny var med min spirituellt genom hela filmen i dess inslag av det serbiska språket som talades flitigt av flera biroller.
Tre biobesök har jag hunnit med under mitt 2010 och ingen utav filmerna har svikit mig. Längsta strået drar dessvärre Avatar (ska så köpa den när den kommer ut!).
Poppade massa pöpkånn hemma innan eftersom jag är en snål jävel ;)
Tack Viktor för ett mysig biobesök :)

a

100204

Om en exakt en månad fyller Laura 18 år :) Om du hade kunnat hade vi dragit med dig på en upplevelse :) Men jag ska fixa det ändå. Mohahaha :D Nu du! Du kommer inte undan vad jag ska göra. Jag ska tvinga dig! :D Älskar dig Laura, min kära vän. Du är den starkaste personen jag känner :)

a


a

Morgon

God. Morgon.

Nu bär det av ut i kylan för att ta sig till skolan. Suck. Manny är hos sin pappa. Och jag vet inte vad det är för mat i skolan idag. Men jag vet att jag ska skriva FN tal. Och jag vet att Vickan&jag ska försöka gå på bio igen. Haha

Länge leve livet



The fame won't change us if we don't let it
Kategori:

Myskväll i Annas säng

Som det står. Mys i min säng. Jag sitter med Viktors mysbyxor och min "Var min" tröja och käkar pöpkånn. Lyssnar bara på mysmusik och har endast en lampa tänd. Det blev ingen bio, den går inte förens imon:) Aja. Galopperade i paddocken idag, det borde man seriöst ta kort på. Det är skitkul i snön :)
Kategori:

Snöstorm

Idag är det februari! En ny månad och en ny vecka! :D Happyhappyhappy happy
Skrev en kickass resolution idag med till FN rollspelet. Indien kommer få på moppo så att det ryker om det. Mohaha.
Nu bär det ut på isen med Antonfjanton och hoppas på att man inte går omkull med hästen.

Sjunger på Whitneys Greatest love of all och dricker te. Funderar på att städa mitt rum innan mamma kommer. Funderade på det. Gjorde inte det. Kollar på SATC istället :)

Bio ikväll med Vickan. That's najs! :D