Du är nog den

Du är nog den, mmmMmmm, som jag borde vara hos

Men ja!!

I brist på bensondrivna fordon tar jag mig ut till hästen på ett annorlunda sätt. Jag snörar på mig inlinesen och trotsar det hemska vädret. Kan även säga att det är kolsvart ute och att jag är hysteriskt mörkrädd och faktum att jag tar mig ut på landet om tio min gör inte saken bättre.

Jag skulle aldrig somnat i soffan...

Du gör mig varm

a

Träningsdeprimerad

Är det ett ord eller? Det borde vara det! Så arg som jag var på denna träningen ikväll har jag inte varit på länge. Hästen vägrar, stannar och sparkar. Jag som trodde att vi hade kommit över detta. Men tydligen inte. Dessutom är det tävling på lördag, så det är bäst för honom att han skärper till sig.

Ligger i sängen nu iaf efter en lång dusch. Lyssnar på Melissa Horn och Ron Pope, som vanligt. Dem kommer få mig på rätt humör :) Lagom tills sömnen slår till och jag snarkar gott som en liten gris ;)

Nu kommer det en bildbomb från veckorna som har gått. Iphonebilder dessvärre!

a

Nina på ett av våra möten, så fin så

a

Pannkakskväll med Anton

a

Våffelkväll med Anton

a

En vacker dag glömde Ida att lägga i handbromsen, så bilen rullade fint och obemärkt ner för uppfarten och ner i hagen

a

En del festande har vi hunnit med också! Detta är en bild från min, Pies och Beckas kväll ute i Jkpg. MRTN djade och vi dansade

a

En kväll var jag hos Becka och myste massa med Freja :)

a

Det har blivit en del innebandy den senaste tiden. Denna gången var Amanda och hennes pojkvän Daniel med och kollade

A

När man kommer till stallet kan man vara rätt säker på att man möts av en springande hund med en pinne i munnen som gör allt för att du ska kasta den. Om och om och om igen...

 

 

Kära blogg

Hej mina tjugo högt älskade läsare!

Hur har ni det i höstmörkret? Har depressionen drabbat er ännu?

Inte mig, jag håller mig frisk och kry som en nötkärna och livet rullar vidare. Kanske med en glimt i ögat ;)

a

Hej hjärtat

a

Desperat

Så här framåt småtimmarna, precis när tröttheten går från olidligt till pinsam humor roar jag mig själv med att nätshoppa. Det är farligt. Nelly, Topshop och Zara är farligast. Om man inte passar sig biter dem en i rumpan och tuggar tills det gör ont. Men jag måste hålla mig borta.

Fan ta Melissa Horn! Hon är så jävla bra, så bra att jag får gåshud varenda gång jag lyssnar på henne. Texterna hon skriver är underbara, och då är det en underdrift. Hennes röst är så unik och speciell. Hennes sätt att tackla verkligheten har hjälpt mig en del :) Det är skönt att bara ligga i sängen och lyssna till henne. Man blir lugn och fri på ett sätt. Man drömmer sig bort...



Och visst är ceremonin i Oslo fin

Hard work

Just nu ska jag sova tills jag vaknar (räknar med att det blir runt elva, kanske tolv). Det är en trött Anna som ligger i sängen och lyssnar till ljuva toner tillhörande ingen mindre än Alice Berntsson, tack för den fina videon du la upp på din blogg. Jag lyssnar på den om och om igen :)

Denna veckan har inte utmärkt sig mer än den förra och veckan som kommer, den kommer troligen inte heller utmärka sig markant. Det enda som var spännande och lite skrämmande denna veckan var att Cas slet sig i transporten, slängde sig i panik ut och sprang in i skogen. Glad hästägare (not) som jag är tog jag bestämda kliv efter och fick till slut honom att lyda. Vilken häst!

Tänker på framtiden, som alla andra sena nätter.

a

mmm rumpa


Skadat knät

Förutom en fet migränattack idag (inte pga alkoholintaget igår!) så har jag blivit drämd in i en stolpe idag av min egen vapendragare. Cas, jag tackar dig ödmjukast för all den kärlek du visar för mig gång på gång! Om du pratade mitt språk skulle jag minsann berätta en historia för dig på franska som du sent skulle glömma.

Men efter den olyckan hoppade jag klart min runda uppe i Sickinge, sen fick jag hjälp ner från sadel och blev buren till bilen. Där låg jag som en död fisk i en sandlåda en liten stund. Resan hem väntade jag på att döden skulle hämta mig och ta mig. Fyfan vilken dag. Ska trösta mig med en filmkväll.

a

Gammal bild från i somras

Hela huset

Min uppdatering är ungefär lika bra som Mannys närvaro i mitt liv. Vill säga varannan vecka får man ett samtal, det gör hela min dag men hon är ändå inte här. Idag saknar jag henne mer än någonsin och det gör faktiskt ont att tänka att hon är så långt från mig.

Igår kväll hade vi lite fest i Ljungby. Och "kändisbesök" av Kissie. Tack för det! Jag fick äran att springa på spektaklet inne på Harrys toalett. Det var lite som spökhuset på Liseberg, man vet att det inte är något att vara rädd för men ändå skriker man högt.

a

a