Pardey

Nu kör jag och tjejerna klackarna i taket! För ikväll/inatt är det fest! :D Lägger kanske upp lite bilder om det imon. Och fler bilder från min intressanta vecka. Men det blir sent på eftermiddagen för den där efterfesten på balkongen ska vara enda in på morgonen!

Träning a la Tina

Tränat för Tina nu. Gick askalas, jag är nog inne i min tävlingsanda! Monstret inom mig börjar vakna :D Jiippii! Blir att ta över Alvesta på söndag då. Tävlingar fyra helger i rad nu. Underbart och stressigt men vafan :P

Blev nu på hellustigt bra humör. What's up med min p-stav? Den spelar mig ett spratt, en dag så en dag så. Men jag försöker hålla en jämn nivå.

Imon åker Mannyälskling, Stefani, jag, Elina och Samra till Växjö och shoppar! Jag ska hitta fredagens coolaste och snyggaste outfit. Och sen ska vi köra klackarna i taket och dansa röven av alla Ljungbybor!

Godmorgon

Heeej allihopa! Nu är jag i skolan igen. Imagine that? ;)

Träning och italienska plugg i eftermiddag. Skriver mer sen

a

Jaha du...

Okej att skoj och humor kan gå lite väl långt, men vem orkar göra massa skit hela tiden? Vad har man liksom för liv då? Jag antar att man har väldigt tråkigt och att något kanske saknas... Orkar kasta skit på andra bara för att dem har det bra. Man lär sig vilka som tar energi och vilka som ger. Hoppa på mina kompisar och du dör ;)

Veterinär, är du här?

Var med Cassekorven hos veterinären. Gick asbra, perfekta blodvärden och raspade ner hans tänder lite. Nu kommer han gå som en gud igen hoppas jag :) Nu te och plugg med min älskade rättskunskapsbok

Ett snabbt inlägg

Jag kom hem från skolan nyss. Det tar typ 20 min att hämta sina saker och cykla hem :O Vart tar världen väger. Idag känner jag att vi alla var på ett litet elakt humör. What's up your asses bitches? Liksom.

Läste nyss ett mail jag fått av pappa. En intoduktion av huset i St Tropez vi ska hyra :D Vi har pool och tv och massa andra bra saker. Det kommer bli såååå kul! Havet ligger ca 800 meter från huset och ytterligare 800 meter in till city. Vi ska köra bil ner och stanna i Schweiz, Öterrike och Italien. Det jag ser mest fram emot är Cannes, Nice och alla underbara stränder och affärer. Kvinnan vi hyr av skrev att det är hög kriminalitet i nice och att vi därför borde köra med låsta dörrar. Det är verkligen annorlunda mot Sverige. Tre underbara veckor ska vi spendera utomlands. Jag kommer få ångest efter en vecka men vafan, hur ofta är man utomlands? :P

Nu ska jag plugga sen drar jag och pappa med Cas upp till veterinären så ska han ta lite blodprov och raspa tänder på min älskling.

Tävlingssugen!

Jag är så sugen! Vill nu! Lina tipsade om en tävling i Alvesta som Persson ska till. Vill verkligen ta min revansch nu! Jag är redo! Vill inte komma till nästa Björneträning och erkänna mina failures. Plus att Lina ska hjälpa mig med träningen nu. Ska försöka hoppa varannan dag. Starting from now.

Sitter i biblioteket med Manny och Erik nu. Dem lyssnar på franska disneylåtar, franskabögar som dem är! Medan jag kollar Kenza och tävlingar, hästtönt som man är. Nu blir det maaaaat ♥

100426

Älskar datumet ♥ Nu ligger jag och sover i min säng. Gud vad jobbigt det var att vara i skolan idag. Måste ta igen alla sovtimmar som moder jord tog från mig igår. Ge mig den där energin igen tack!

Söndag den heliga

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag har haft fullt upp att ha en underbar helg ♥ Idag gick jag upp klockan fem, ut i stallet och lasta hästen&Lina till Vaggeryd. Skitdålig tävling och mitt humör sjönk till botten. KoDrarm hem och fann min älskling i min säng, la mig en stund och blev genast på mkt bättre humör. Stack ner till Manny och inväntade Laura och Bex. Och där kom den i den där stora Volvon, röd stadsjeep. Skitgrym bil, den älskar vi. Dunkadunka hela vägen upp till donken sen satt vi och åt på djurkyrkogården. Liten tripp i stan och skrämma mina päron. Hem till Manny och sola, dricka te, lyssna mer dunkadunk och snacka massa skit. Älskar hennes balkong. Man ser all trafik i Ljungby och kan skrika och sjunga för varenda människa på gatan. Var där i några timmar. Och nu har jag och Manny sprungit 1.2 mil!!! Vi är lätt bäst :D

Drar till Viktor en liten stund och har mysig filmkväll. Älskar livet!

a

Bullbak

Nu ska jag och Linaplutt baka bullar. Nyss hemkommen från en underbar fredag och lördagmorgon hos Manny. Väckt av en liten skitunge! Theo har äntligen börjat puss och krama mig igen. Jag är inte så elak och läskig längre. Typ.

Lina plockar upp gäst och en kamel på vägen hit! Haha Nu har jag Dirty Dancing på högsta volym, dansar runt i endast t-shirt och älskar vädret. Mitt liv är underbart

Zink & Zunk

Det kanske har blivit svårt att förstå mina texter ibland när jag skriver Zink eller Zunk. Ska genast förenkla detta. Jag vet inte hur det kom till eller varför vi ens fortsatte med det. Men Manny, Martina är iaf Zink och jag är Zunk. Jag fick det sunkiga namnet eftersom jag inte är lika fin i kanten som Manny ;) hahhaa nee då. Men det har väl nästan alltid varit att jag flummat mer och Manny tar allt på allvar... hahah nee.

a

Godnatt säger vi! Nu blir det galen räkkväll med Zink&Zunk! ♥

Här ska vara en rubrik

Denna rubriken funkar till allt :D Bra! Hemma från skolan. Städade mitt rum. Andra världskriget utbröt mamma för någon dag sen, hon kanske trodde hos skulle stampa på en mina eller nåt. Det är iaf inga tyskar i mitt rum eller fransmän, eller italienare ... bara jag ! :D

Nu ska jag äta sen ut till min man, rida lite och sen hem. Duscha och ner till maxi och fixa en liten surprise till Zink. Zink plus Zinks skapare bjuder på räkbomb idag! Jag känner att jag har skrivit det innan men det är värt att nämna igen! Sååå gott med räkor. Vi ska nog se sista filmen i Millenium triologin, den där Luftslottet som sprängdes. Eftersom jag somnade när jag och Viktor tittade på den passar den bra nu :)

Imon bakar vi bullar och åker inte till Idol, nästa år säger jag och Grundberg. Då! Imon är det även bio, eller rättare sagt filmfestival i Ljungby! Värsta Cannes här, röda mattan, kändisar och skumpa.

Fredag!

Idag är det den bästa dagen på hela veckan. Nämligen fredag, det är då man har hela helgen framför sig och bara kan andas ut från skolan. Tyvärr inte från träningen eftersom jag ska tävla på söndag. Och min H-tränare ska med! Kommer bli super. Ikväll ska vi försöka mysa till det lite. Bex är sjuk :( Eller hon är på bättringsvägen. Ska äta räkbomb hos Mannyälskling och bara mysa ♥ Ska inviga hennes sovrum med, ingen annan har sovit där. Förutom hon själv då.

 

Sitter i skolan nu och väntar på mentorstid. Sen franska. Sen heeeeeeeem

Hej vår

a


a

Skooooooor!

Jag är, precis som min goda vän Manny, heeeelt galen i skor! Har hittat ett par skitcoola gladiatorsandaler till sommaren. Wildflower by Kenza! Skitsnygga. Ska nog verkligen överväga att beställa dem

aa

Hmm 22 april va?

Heartless säger jag bara! Ni ska få veta vad jag menar med det senare ;) Nu ska jag plugga. Vid fyra drar jag och pappa till skolan, utvecklingssamtal. Jag har glömt lämna in en hel del engelska som jag skulle gjort. Oops!
Men jag hoppas hon är snäll, det brukar hon vara.
Sen bär det av ut till hästen, ska försöka springa ut och sen matteplugg med Viktor :)

a

100421

a

Det snöade idag! Två gånger
Der var snö när jag vaknade.
Sen regnade det, sen haglade det
sen regnade det, sen haglade det
och nu snöar det igen. Asså
jag har fått nog! Jag vill ha sommar
nu. Hann ta lite bilder på fanskapet.

Ursäkta min franska.
a

Snarkande Törnrosa

Dumma kines!

Asså tro mig rätt nu! Dumma kines!!! Jag är inte rasist. Min freakin häst kommer från Danmark. Men den här kinesen gick över gränsen! Så här var det:

Stod i matkön.
-Lalallalaa vilken fin dag! Eller hur Becka?
-Jaa verkligen! Vad fin du är idag Anna :D
-Tack du med Becka! Hihihii fniss. Ska vi dela en rund-vegetarisk-sak?
-Det tycker jag verkligen, jag DELAR!

Becka delar denna runda-vegetariska-saken men får inte riktigt fjong på det och den vägrar dela sig! Dumma runda-vegetariska-sak tänkte vi och jag tog upp min halva och la den fridfullt på min tallrik.

- ÅÅÅHHHH FFYYYY VAD ÄCKLIGT!!!! TTAAA MED FINGRARNA! FYY VAD ÄCKLIGT! JAAA TA MED HÄNDERNA!

Jag tittar mig om och undrar vem som stör min fina dag med dessa vulgära ord. En dum 93:a som dessutom är kines med konstiga glasögon står och skriker tre meter ifrån mig om hur äcklig jag är osv. Jag står och gapar åt hur chockad jag är. Vem påpekar sådant?

Sen sitter jag och glor på honom i matsalen. Hans kompisar tyckte nog han var pinsam för dem sneglade nervöst på mig sen.

Men guuuud, vem gör så?

Ars amandi

Jag är lite av en lillgammal bokfantast. Inte så att jag älskar att bara läsa böcker dagarna i ända. Nejnej, jag älskar att bläddra och hålla i böcker, kanske lukta lite på dem och beundra deras vackra yttre och deras fascinerande inre som berättar en massa historier. TantAnna tar nu över !

Ars amandi - Konsten att älska. Denna boken är skriven för över 2000 år sedan men ack så rolig den är! Skalden Ovidius är författare och att läsa om hur man fångar en kvinna är skitkul! Även om det inte är mitt mål i livet. Men boken ör indelad i tre olika delar. Första är hur man fångar en kvinna, andra är hur man fångar en man och tredje hur man får dem att stanna. Haha!

a

Ironi?

Vi sitter i biblioteket och läser bloggar. Bezie, Kinza, Blondinbella, Tyra, Dessie, Amir och Kissie. Dem flesta där är ju seriösa. Men är verkligen superdissaarn-jag-lär-barn-svälta-Bezie på riktigt? Man ser ju att han photoshopar sina bilder och sånt han skriver om människor han inte känner. Han gör ju allt för att provosera. Manny tycker det är otroligt roligt att läsa denna blogg medan jag inte tänker sponsra honom med fler besökare.

Familj 4 life

Familjen är otroligt viktig för mig. Nu snackar jag inte bara om biologiska band utan även om mina vänner som alltid är här för mig och jag gör mitt yttersta för dem. Dem är min familj, klart mamma&pappa och Elin räknas in i min familj men storfamiljen är alla mina närmaste vänner också. För visst är det så att blod är tjockare än vatten? Varför skrev jag ens det? Det passar inte alls in :S Det är ju just det jag försöker säga att vatten är lika tjockt som vatten, bildligt talat.

Mina små vattenglas träffar jag i alla fall nästan varje dag. Det är jag tacksam för. För vad skulle jag göra och vem skulle jag vara utan dem? Min familj går i min klass, på min skola, bor på landet, i stan, i en annan stad och kanske under min säng (nu syftar jag på min bruna stora nalle Nalle ;))

Vi har alltid roligt ihop, vi skrattar alltid. Om man är på dåligt humör när man träffas lämnar man garanterat fortet med ett leende på läpparna. Vi klarar motgångar tillsammans. Vi ska visa andra att det går inte skilja på oss och ingen kör över oss ostraffat (erkänn badass ! ). Vi håller varandra om ryggen så att säga.

Så att umgås med er är som att komma hem. Ni är mitt hem. Ni är min familj. Och jag älskar er. ♥

a

 

Picasa 3

Jag har väldigt roligt med mitt Picasa 3, ett program jag laddade ner härom veckan. Jag hade inga läxor idag :O Fattar ni det eller? Knappt jag... :P Har inte gjort något idag. Slappat med syster framför tvn. Redigerat bilder, gjort collage, pratat med Ladan och gjort mat. Nu ska jag ut till Bosse och träna för Tina. Igår var det Hitler. Idag Tina. Imon Björne. Känner mig lite "övertränad" haha needå. Detta är skitskoj! Jag tycker det är kul att dem gillar mig med, inget snobbigt eller så, dem gillar nog mer min häst. Han är duktig han :D

a

Laura tog sitt körkort förra tisdagen

a

Idol

Hmm funderar starkt på att åka till Idol. Jag och Anton har ju planerat det i flera månader men nu får jag lite kalla fötter. Asså, jag kan inte sjunga men det skulle vara så kul att bara liksom prova och träffa människor. Det är en resa utanför Ljungby. Då kan man nästan inte tacka nej. Linaplutt kör, bara vi hittar en bil. Kanske Grundberg följer med. Då vill jag att han ska sjunga fredagsmys. Men han vill sjunga Lost med Coldplay :P Keyboard ska han med ha med sig. Vi får väl se ;)

a

mmmboop

Lyssnar på ovan och kikar ut i solen. Ska snart cykla till skolan :) Detta kommer bli en lååång dag.

a

Dålighet

Nu stack mamma till Ryssby. Viktor hälsar. Fnissar lite över John Mayer och ler för det fina vädret. Måste plugga massa idag. Kan redan italienskaglosorna! :D Ska träna för min nya tränare idag med, det sägs att hon är hitler. Nu har jag tre tränare. Skoj! :D Hörs sen

God morgon sverige

Jag vaknade för en timma sen och nu är jag redo att möta en ny dag i skolan! Pigg och fräsch är kanske att överdriva men glad och nykammad stämmer nog rätt bra. Ringde Viktor nyss, han lät nyvaken... haha. Idag slutar jag två och då direkt ut till min nyskodda häst. Det har blivit så roligt att rida nu eftersom han går så fint.

Ha en bra allihopa!

Viktor

a

God natt jord!

Nu ger jag mig. Efter en fullspäckad dag av slapp, träning och pluggning kryper jag nu till kojs med gott samvete. Jag hoppas på förbjudet nattbesök ;) Och vet nu?! Jag och Manny såg ett stjärnfall idag!!! :D Det var ascoolt. Trodde först det var en raket eller nåt som en liten snorunge sköt men den tog bara vägen, den var så ljus och fin. Manny var snabb med att säga att jag skulle önska mig något så det gjorde jag :D

Glaaaad

Jag är så glad idag! Även om min älskade lämnade mig i morse och även om denna veckan kommer bli massa plugg och träning. Jag är glad, jag är lycklig! Nu känns det som om inget kan stoppa mig och det kommer ingen eller inget göra.

Jag har lärt mig sluta umgås med människor som tar min energi istället för att ge mig ny. Och det funkar asbra. Jag njuter till fullo idag. Äter minst fem ggr om dagen vilket gör att jag inte är hungrig. Jag skiter i vad folk tycker och tänker. Mina vänner känner mig och vet hur jag är. Det är det enda som spelar någon roll just nu :) Det är vår i luften och snart kommer landskapet bli hur vackert som helst. Värmen kommer komma. Jag har ett jobb och en planerad semester. Jag har världens bästa syster. Jag ler! Det är underbart :D

a

I sängen

Ligger i min säng efter att blivit lämnad till mitt öde av Viktor. Jag gillar min säng, men jag vill helst inte sova själv. Den gör sig bäst om man ligger två. Så jag har begränsat min tid här själv i min säng nu till tio min. Så 10.32 ska jag upp och göra min dag! Städa, plugga, springa och rida :) Jag återkommer om detta lyckas eller inte ;)

Eslöv

Eslöv is the place to be! NOT hahaha nee men tävlingen gick ok. Ett stopp i en meter och två stopp i en och tio. Men gud vilka hopp han gjorde idag på framhoppningen, och inte minst på banan :O Han är min man, och jag älskar honom jättemycket  ♥

a

God morgon

Nu drar jag och Bosse till Eslöv och tävlar lite :) Ska hoppa regionalt 1m och 1.10. Kommer bli askalas, Perssons är där så det blir en liten fight. Men vi har mest roligt när vi träffas på tävlingar och hejar fram varandra. Så so long hörrni! Jag kommer troligen inte hem förens sent ikväll eftersom jag startar  två idag :P

aa

Kaaaaaoooos!

Nu brakar helvetet lös!

a

God morgon!

Visst är det fint ute? :D Jag blir så glad av solen! Nu ska jag snart cykla till skolan och möta min klasskompisar med världens största leende, mohaha. Idag gäller det att tagga och förberedda sig inför imon. Eslöv here I come. Ska faktiskt knoppa Cas man och en liten fläta i svansen. Haha. Kanske fikar med kompisarna idag efter skolan med.

Vi får se vart denna underbara fredag tar mig!

Gamla texter

"Ändå att man kan ändra åsikt så snabbt. Först tycker man en sak, man är helt säker på det, man ger sig helt enkelt inte. Men sen ändrar du din åsikt, det som du var så säker på börjar du tveka på sen är du helt fast vid det motsatta. Det kan vara en person som får dig ändra åsikt. Eller en händelse,...

Jag har allt för många exempel på detta, en del svåra att erkänna, haha

När man är liten tycker man alltid som sitt äldre syskon, oavsett om du tänkt efter vad du själv tycker. Man ska helt enkelt vara så häftigt som sitt syskon.

Denna sommaren ändrade jag åsikter om en massa saker, jag har även lärt mig och lärt andra plus att jag mår så mycket bättre än i våras.

Nu har jag fyra underbara veckor framför mig och dem ska spenderas ute, utomlands och med mina underbara.

Nu drar vi till Köpenhamn och hämtar Kakan och Floyd. Kakan jag har saknat dig!

Ha en bra fortsatt sommar allihopa, för det ska jag!

Puss"

-21 Juli 2009 Anna Nilsson

a


Här ska vara en rubrik

A

 

Sova

Att komma hem till Ljungby var faktiskt lite värre än jag trodde. Inte nog med alla timmar jag var tvungen att sova igen. Jag var tvungen att packa upp, jag hatar att packa upp! Älskar att packa dock. Det är roooligt!
Nu, idag, har jag sovit (massa, jag och Viktor slocknade direkt efter skolan), städat mitt rum och packat upp. Fikade med min syster nyss. Planerar lite inför sommaren gör jag heeela tiden för mig själv.

Jag är så otroligt slapp idag, vad har hänt? Jag har sovit fyra timmar nu på eftermiddagen, jag har gjort min läxa och ska snart ut till hästen. Jag och Plutt ska upp till donken senare. Kanske drar med oss någon kul människa. Imon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske fest eller hemmamys? Tävling på söndag så jag känner verkligen för att hitta på något kul imon.

Jag väntar på att Manny ska lägga upp alla sina bilder från Sthlm, dem är så otroligt fina! :D Och mina kommer senare.

a

Snacka att man känner sig som en småstadsinvånare när man

kom upp till storstaden :( Men en vacker dag bor vi där!



Hemma igen!

Nu är vi hemma igen. Mysig bussresa hem :) Vi lyssnade massa musik, jag och Manny dansade i bussen. Tagit massa kort dessa två dagar som kommer att komma upp här om en tid. Idag besökte vi Medelhavsmuseet, Stadshuset och Dramaten. På Dramaten var det en mysig gammal gubbe som guidade runt oss, han berättade massa dikter som han kunde utantill. Vi fick lite tid själva på stan med så vi gick i lite affärer. Men mitt shoppinghumör var i botten. Men Viktor hittade en kickass jeansjacka ju :D

På vägen hem stannade vi en gång i Stavsjö, Östergötland. Där stod vi och åt mackor och kollade ut över solen som lyste över motorvägen och skogen så fint. Uppe på en kulle stod vi så vi såg en bra bit långt bort.

Jag har märkt dessa två dagar att vi som klass kommit mycket närmare varandra. Vi var på varandras rum och myste i pyjamas, vi åt mat tillsammans och gick på stan ihop :) Jag tycker det är så kul när en människa du knappt pratat med kommer fram till dig och bara börjar snacka. Eller som Simon gjorde idag och visade mig hans musiksmak :D Haha det uppskattades nog mer än han tror :) Jag gillar verkligen min klass jättemycket!

Godnatt

Stockholm

Kom till Sthlm halv ett idag. Besök på riksdagen sen fick vi lite egen tid att spendera på stan så vi var ett gäng som traskade drottninggatan upp och ner. Nu är vi redo för opera! Solen skiner, det är varmt, jag har min korta skinnjacka, ett sjuhelvetes bra humör och en underbar klass!

Imon är det upp tidigt igen. Vi ska ju besöka massa roliga saker. Lärarna tycker tydligen att den här resan vi gjorde i bussen var rolig. Sitter och fnittrar när chaffis hostar fram i högtalarna att dem är kissinödiga och skyller sen på sina elever. Det är ju ... roligt!

Men jag ger dem eloge för deras tålamod och entusiasm. Vi är tre skitbra klasser som har kul ihop.

Och GRATTIS Lina till körkortet! Du är bäst snygging! <3

Bye blogg, for now

Nu ska jag packa klart och lägga mig snart. Äta lite godis först, hihi. Upp imon halv sex, bussen går sju. Varför kunde inte hela klassen bara fått flyga upp? Det hade tagit typ tre timmar med buss till flygplats och flygbuss från arlanda och allt! Så mycket roligare och enklare. Men nee, vi tar bussen upp! Sex timmar ska jag sitta bredvid en galenpannautlänning, aka Mannyzink. Hon ska underhålla mig dessa timmar med godisätande (för min del), lyssna på musik, dansa för mig, sjunga för mig, kittla mig i armhålan och då ska jag slå henne, rap och fistävling!, kolla film och sen får hon agera kudde med. Suuuper! Jag bloggar så fort jag kommer hem. Kanske min älskade plutt hämtar mig på stationen ;)

a

a

Schemat för imon och onsdag:

13.00 STOCKHOLM

14.00 Besök på riksdagen

17.00 Till vandrarhemmet

18.30 Till operan

19.30 Figaros bröllop på Kungliga operan

Onsdag

07.00 Frukost

8.15 Avresa till Dramaten

09.00 Dramaten

11.00 Kultur och språk

14.00 Medelhavsmuseet

16.00 Avresa mot rövhålsljungby!

Mad world

Manny tipsade om Adam Lamberts version på Mad world. Den är bra. Ger den lite tid bara, självklart är orginalet bäst med Adam har en grym röst.

Men iaf, skolan idag. Tråkigt som vanligt och jag har ont i huvudet. Det enda positiva är att vi ska till STHLM imon! Galet bra. Och att min jacka kom idag. Måste hämta upp den bara, eller min kära syster gör det efter jobbet ;)
Ladda med godis, kamera, lakan, kläder och roliga saker inför en lååååång resa imon. Sex timmar med buss. Med pappa tar det tre och en halv timma, utan stopp, och lite olaglig körning. Hehe.

Nu ska jag ut i solen och rida!

Soundtrack of my life



Om någon, någon gång skulle göra en film eller video om mitt liv skulle detta vara soundtracket. (hahaha)
Men erkänn låten är underbar. Man blir sååå glad. Första gången jag lyssnade på den, typ två år sen, föll jag som en pannkaka :P

Shoppinggalen!

Jag är shoppinggalen! Jag vill köpa nya kläder nu! Jag vet vad jag behöver och jag behöver det nu! Jeans, skor, klänningar, trosor, bhar, halsband, armband, ringar, väskor och tröjor! NU

a

Svennestekarsol

Det är sånt där väder ute. Sånt där väder som man blir glad av. Becka gillar det väldigt mycket. Hon klär av sig, smetar in sig i sololja och steker sönder. Hon har ett så kallat svennebeteende. Under sin tjocka jacka har hon bikini, på näsan sitter solbrillorna och i handen har hon en smoothie. Denna totalhyllning till solen kommer sluta i att Becka blir lyxhustru på heltid och bara solar sönder hela dagarna. Hon kommer se ut som en skrynklig bajskorv när hon är 40.

a

Men solen är för härlig! Så sluta sitta inne vid datan nu och ut i solen

God morgon

God morgon ! Sovit gott? Det har jag gjort. Viktor med tror jag, legat oc fisit i min säng så det står härliga till. Nu ska jag jobba vid nio till ett. Kolla på Linaplutt vid tolv sen bär det hem till min häst. Som får stå idag. Har massa plugg att ta igen. Typiskt mig att skjuta upp på allt till sista dagen.

Sommaren 2010

Jag sätter ihop en liten kom-ihåg-lista till mig själv!

Anna du ska,

sluta skolan 10 Juni
jobba v.26-29
troligen bilsemestra ner till Nice, genom Danmark, Tyskland, Schweiz, Italien och Österrike!
fira midsommar (Odensjö?)
ta körkort!
fylla 18
dra med kompisarna till Liseberg
bada i havet massa ggr!
åka till Stockholm
festa och grilla så det står härligt till
bada naken minst två ggr
bli så brun så alla misstar dig för en pepparkaka

a

Spännade?! Indeeeeed

Mumma på g

a

a

a

a

a

Nu har jag bakat! Och duschat. Nu ska jag bara doppa dessa fina kakor i smält choklad, denna kvällen kommer bli toppen!

Lööördag

Nu ska jag och Anton ut till Lina och leka lite. Mest äta negerbollar i hennes säng! Haha. Mina två kycklingungar.
Grillningen igår var kul. God mat. Bilder kommer sen från den ;) Tyvärr kunde inte Manny vara med. Jetlag eller nåt;) haha

Ikväll bär det ut till Lagan för lite efterrättskväll med filmmys hos Pie. Mmm Pie! Det kommer bli massa goda saker och jag kommer rulla därifrån sen. Men jag ser verkligen fram emot att se alla läckerheter. Ska ta kort på allt!

Imon jobbar jag, vet inte vilka tider än. Men imon måste jag även plugga och så. Lina ska hoppa med! Det får inte glömmas. Jag jobbar i köket uppe på Ljungby Ridklubb, och imon är det ponnytävlingar. Så Linaplutt och Laga ska hoppa, tror dem hoppar LA och Msv B ;)

a

Grilla

Hemkommen från älskling. Fick med mig en kickasskeps ;) MOhahahahhaha. Pappa fixar kött och cola. Min pappa är bra han. Sen får jag rulla ner med min kickasscykel nerför backen till Laura. Det kommer bli mysigt. Samla alla minus Manny innan vi börjar skolan igen

aa

SOL

Det är ganska varmt ute. Nu har jag sprungit 6 km och ridit i en timma, guuuuud vad duktig jag är. Ingen Manny denna dag heller :( Nu ska jag dra en stund till Viktor :)

aa

Sommarjobb

Det blir Strålfors i år igen för min del. Lite blandade känslor. Vill ju inte sitta inne i en lokal 8 - 17. Vecka 26-29. Det blir helgfalsterbo :) Men det hade jag ju planerat med. Hoppas Linaplutt också jobbar dem veckorna, då kan hon köra ner :D Nu börjar mina sommarplaner falla på plats. Underbart. Semestern är inte riktigt klar ännu men jag litar på att pappa fixar det ;) hahaha. Sen är man ledig på Ljungbydagarna, vilket är awsome! Och min 18 årsdag! :D

Symfoni

Jag är sämst att komma på rubriker. Men symfoni är ju trevligt. Men inte i melodifestivalen.
Men nu sitter jag här. Ont i nacken. Syrrans tröja och pratar med lite kompisar. Trevligt. Jag saknar min älskade Manny. Varför skulle du åka på en sjukdom där uppe?

a

a

Tänk att i samma säng lyssna till samma regn

REgn och milkshake

Det luktar regn. Det regnar ute. Jag och Laura tog våra inlines och rullade upp till donken. Det är långt dit. Vi kände oss lite mobbade eftersom alla andra åkte bil upp. Men vi skulle åka inlines. Det var min idé. Vi blev blöta och lite tjuriga (Laura). Men vi fick våran efterlängtade milkshake :D

a

Laura är smart, men hon fick ingen idé at the moment. Men hon ville ta en sån fin bild.

LINAPLUTT <3

a

 

Maaaah vilken kvinna! Jag kommer och sover i din säng någon dag snygging! Just so you know :D ♥ Love u

Emotion

aaaaaa

On a steelhorse I ride

I'm a cowboy,
It's all the same, only the names will change
Everyday it seems we're wasting away
Another place where the faces are so cold

I'm wanted dead or alive...


Asså jag kan väl ändå säga att vissa jämförelser kan göras mellan dagens ryttare och dåtidens cowboy.
Inte det där med pangpang och sådär utan mer med relationen till hästen. Vissa hästägare idag tar hand
om sina hästar för mycket. Det går faktiskt. Dem isolerar hästarna från deras naturliga beteende.
Att ge hästen lugnande och olika slags preparat i onödan är ju hemskt. Eller att låta hästen endast gå ute x
antal timmar om dagen. En häst måste få vara en häst och i detta fallet är det människan som måste
anpassa sig. Jag försöker hålla mig till hästen natur så mycket jag kan.


a

Disco i mitt huvud

Discoo i mitt huve! Fattarniva?
Denna dagen får en femma av tio möjliga. Och nu var jag generös också. Med chipssmak i munnen, huvudvärk, myskläder och en gäsp kanske man ska ta och slå sig ner i sin säng. Den har jag inte legat i sedan i onsdags natt. Förra veckan. Jag saknar min säng lite. Den är fantastisk, min säng. Man somnar direkt. Men jag väntar på att Viktor ska kalla på mig, sen går jag väl som en ko till sitt bås. Men jag älskar ju att vakna upp bredvid honom och lukta hans säng.

Imon är jag hundvakt för tredje dagen i rad. Ska hinna med att äta lunch med mamma på sjukhuset, rida och springa. Plus att jag hemskt gärna vill träffa min älskade Zink!

a

Turbulens

Vilken intressant dag! Roligare har man ju haft. Kom hem Manny! Du behövs ju här, med mig...
Ska plugga liiiite nu, sen cyklar jag ut till hästen och rider för Björne. Hem och duscha sen till Anton. Film&Chips! Najs. Imon blir det att köra lite bil med morfar och träffa Bex. Lever Johanna eller?

a

 

Laura kom över på en fika och ett ligg i solen, hehe

Tiiiisdag

Det är redan tisdag på detta underbara lov. Min säng har stått osoven i snart fem dagar. Mahaha. Jag har inga planer på att sova i den än. Idag är det träning och thaimat på schemat. Var ute och gick två timmar med Bex i solen i morse. Försov mig dock. Ledsen pumpkin. Men det var jättetrevligt. Att bara gå och prata av sig behövde jag. Mer sådant. Johannis din tvslacker ska med nån dag nu!

a

Chokladfondue at Oa

Var på chokladfondue igår hos Oa med massa härliga människor :) Enjoy

a
a
a

Det kommer fler bilder när jag orkar ;)

DÖD

Ich bin död. Jag är trött. Jag är sleten. Jag är hungrig. Jag är träningsverk. Jag är kär.

Massa massa bra musik!

Hade disco i bilen till Växjö och hem i fredags. Hur bra som helst! Filmen var bra. Kvällen var super. Kändes lite som om man var med i Tokio Drift. Hur coolt som helst. Massa bra musik som legat likt begravd i min superhjärna som jag nu plockar fram och känner mig skitcool när jag lyssnar till.

Var på förfest hos Louise igår. Drog hem tidigt med Viktor. Ikväll blir det fonduekväll hos Oa, ska se till att ladda kameran tills dess. Kommer bli skitroligt :D





Månadshoppning

Idag gick jag upp åtta, stack hem och direkt ut till hästen. Han glänste såå fint och hoppade så bra. Fick ett stopp första rundan och ett stopp andra rundan. Första stoppet var hans fel, han blev skraj för fjädrarna. Andra stoppet var mitt fel, borde ha haft mer ben på honom. Menmen :) Tina sa att jag är redo för 1.20 nu, men jag tar det chill.

Lägger upp lite bilder senare ;)

Viktor

Nu drar jag till älskling och bloggar inte förens imon eftermiddag! Bye ♥

a

remember me

a


Imon bär det av till Växjö med Manny, Johannis, Kakan och Lizzy! Nu ska vi gråta ut all skit som vi samlat på oss denna vintern och välkomna våren! :D

Första april

Vilket aprilväder :( Så fort jag sätter igång Cas i paddocken börjar det hagla och regna som satan på mig. Stackars Jennifer får också massa på sig. Som blöta råttor kommer vi upp till stallet igen iaf.

Idag var slutade jag skolan kvart i ett, så jag, Bex och Johannis drog hem till mig och drack te och snackade skit. Hihi
Nu efter hagelmassakern, ska jag duscha, stretcha lite (för det är kul) sen kommer Viktor och hämtar mig på sin longboard (?) och vi ska mysa med film ikväll.

Imon är det månadshoppning uppe i sickinge, kom upp och titta wtf! :D