@ strålfors

Hej hopp! Ännu en uppdatering från Strålis. Nu är det så här att imon är vår sista jobbdag så då ska jag, Anna, Jennie, Tobbe och nån mer ha fika. Jag ska göra päronbiskvier! Erkänn hur gott som helst :D Fast jag ska göra dem hemma hos Manny med Manny så dem kommer nog bli asbra ;)

Nehe hujeda mej!

Paris bokat!

Äntligen har vi bokat vår Parisresa! :D Den sista oktober drar jag och älskade Manny till Paris och upplever staden i fyra dagar :)

100720

Tre dagar kvar. Fattar ni det eller? Tre dagar kvar i helveteshålan Strålfors. Tre dagar kvar hemma i Ljungby med kompisar och pojkvän. Tre dagar kvar att pussas med Viktor. Tre dagar kvar att packa. Tre dagar kvar att säga hej då och tre dagar kvar tills vi åker! :D Fyfan vad kul det kommer bli! Jag kommer sakna alla hemma men vafan tänker jag, hur många gånger kommer jag se franska rivieran?! :D

Idag har jag jobbat och lunchat med Laura :) Det var trevligt. Snabbvisiter är nog världens bästa humörhöjare. Nu hemma och snart ut till hästen med Bex. Vi ska göra upp schema över vem som tar hand om min älskling medan jag är borta. Nu menar jag hästen :)

a

När jag kommer hem väntar lite läsning på mig :)

Melissa Horn + Lars Winnerbäck

Mmm det där ovan är så sann! Älskar denna låten! ♥ Kärlek till den och texten

Middag hos Mannyfamilj

a

a


Mjälen

Ändå att jag har varit i Mjälen fyra gånger detta året! :O Det är rekord nästan. Det är väl för att alla kompisar börjar ta körkort nu. Då blir det lätt och ta sig fram och tillbaka och slipper cykla överallt. Fast även min cykel har sin charm. Den charmen sitter i dess färg. För övrigt är min cykel stor, röd, tung och feeeeet!

Lite bilder från vår fredagkväll i Mjälen. Där grillade vi marshmallows, banan och choklad. Vi skaffade oss nya kontaktnät i form av en tyskunge. Han dissade först vår matgest och sen skulle han visa fiskar. Så vi tog vårt pick och pack över till tre killar på stranden. Där badade vi igen, sen kickade vi boll.

a


a


a


a


a


a


a

Min vecka

Jag vet, jag har inte skrivit på ett tag. Men mitt jobb suger musten ur mig. Jag är ett vrak efter både häst och jobb  om dagarna så jag älskar verkligen att mina kompisar och pojkvän förstår det :) allt blir mycket enklare då.
Denna veckan har jag jobbat, jobbat och ridit. Jag har hunnit klämma in att göra bort mig, både på jobbet och tävlingen i onsdags. Snacka om bortslösad tid.

Min mage kurrar så jag får se hur länge jag sitter här. Om inte Annamagen är full blir jag arg!
Ikväll planerar vi att bada och grilla fast inte grilla. Vi drar nog ut till mjälen :)
Kvällsbad, lovar att ta lite bilder ;) Imon blir det väl hästen och umgås med Viktor. Jag vill verkligen till Båstad efter allt snack om det nu på jobbet. Jag var där när jag var liten och kommer ihåg att det var väldigt vackert.
Nu ska jag väl trycka i mig mat eftersom det ser inte ut som det blir något här :P

a


Jag lever!

Det är OK! JAG LEVER :D

Dagen innan Falsterbo

Nu är det dagen före doppardagen :D

a

Louise kör ner :P det kommer bli awsome! Detta kommer bli mitt sista inlägg denna veckan. Så vi hörs på söndag ;) Ha det bäst och ta hand om varandra :)

Elin Sigvardsson!

Elin Sigvardsson spelade i Hembygdsparken ikväll så jag och några kompisar tog vårt pick och pack och drog dit :) Himla tur var väl det för det var så himla mysigt. Vi åt jordgubbar och pratade. Det droppade in allt fler och våran filt blev full :) Här kommer lite bilder från "konserten", fick inga bra på Elin.

a

a

a

a

a

a

a

 

How should I feel?

God tisdag på er!

Idag har jag:
  • Försovit mig! Kom en timma sent och fick värsta panikattacken :O Det värsta jag varit med om på länge.
  • Ätit i matsalen med mina kollegor Anna och Hanna. Jobbet är faktiskt helt ok, speciellt när man har fina kollegor :)
  • Ridit och planerat Falsterbo lite mer
  • Bakat en kaka med Anton och kollat fotboll :)
Och nu ska jag sova. Men först tycker jag att ni ska kolla in denna videon som Anton visade mig :)

Sunday, bloody sunday

Idag har jag inte gjort ett piss. Känns skönt. Eftersom jag nästan har alldeles för mycket att göra i veckorna. Så idag vaknade jag typ tio, men låg kvar i sängen med Viktor i två timmar. Sen blev det frukost och mjälen. Mjälen var fullsmockat och lite molnigt så vi bestämde oss för att gå hemåt. Väl hemma blev det gubbar som är röda och ätbara.

Vi såg klart Alice i underlandet som vi skulle sett igår tillsammans, men Viktor somnade. Så där satt jag själv och beundrade en lysande Johnny Depp, som vanligt. Nu har jag svettats konstant i två timmar, först cykla ut till hästen och där rida. Men eftersom jag är en lat röv så är ju Cas en pigg havreraket som bara ska sparka och hålla på. Så nu har jag bestämt mig för att inte slappa mer utan för att rida VARJE dag!

Nu ska jag äta och sen kanske ut och gå. Ska meditera inför nästa jobbvecka nu med. Suck... det är väl bara att tänka på helgen fördå bär det av till Falsterbo! :D

a

Idag kommer Elinpelin hem från P&L :D Kulkul hoppas på en massa bilder som kanske kommer upp i bloggen ;)

Lite tankar

Jag trodde aldrig det här för ett år sedan. Vad hände liksom? 2009 var inte mitt år. Fy vad jag mådde dåligt fram till hösten och vad fort det har gått! Det känns som en evighet sedan jag jobbade på Strålfors och skulle till Grekland förra året. Men det är bara ett år sedan. Kollade på min gamla bdb och såg massa bilder från tiden. En sak är säker iaf, jag ska bli brunett till hösten :D

Det är läskigt vad det har hänt saker och hur man har vuxit som människa. Jag saknar inte den sommaren. Inte alls.
Denna sommaren hade världens bästa start och gud vad mycket bättre jag mår, det beror nog på dig ;)

Visst saknar jag vissa saker och så men jag får väl helt acceptera att då var då och nu är nu. Smart, erkänn :)
Jag har vekligen lagt hela den sommaren bakom mig och just nu känns det som ingenting kan förstöra mitt 2010! Allt är så jäkla bra just nu. Vad skulle kunna gå fel? Och vad skulle kunna vara bättre? Jag har inget svar på det.

a

V ♥ A


Drar till mjälen

Klockan två rullar det en bil från Ljungby ut till Mjälen :D Då är det sol & bad som gäller! Men nu ska jag steka lite hemma och bara ta det lugnt :)

a

Eclipse!

I onsdags var jag och tjejerna på bio i Växjö :) Vi såg den efterlängtade Eclipse, tredje filmen i The Twilight Saga. Det var skitbra :D Jag älskar sättet Jacob tar hand om Bella men jag fattar inte riktigt hur hennes tankebanor går när hon väljer ett evigt liv med Edward och mister sin familj och sina vänner när hon kan få en hunk och ett bra liv med allt det där!

a

aa

a

 

Fredag all by myself

Nu ska jag fira en vecka på jobbet helt själv! Men det rör mig inte, jag har ont i magen och diskuterar bara fiskarter hela kvällen ändå. Idag var jag på riskettan på morgonen, sen åt jag lunch med Elinpelin Svensson. Därefter cyklade jag upp till jobbet och träffade där Anna och Hanna. Snacka om att Hanna alltid är glad :) Efter jobbet cyklade jag hem igen och la mig i min säng och sov en timma eller två. När jag väl hade lyckats masa mig ut till stallet möttes jag av Agnes, Lina, Hanna och Markus. Snacka om att dem verkligen bor där ute. Fo' real! Blää vad min humor har sjunkit. Stackars mina arbetskollegor!

Jag och Agnes (Liten, söt tjej på elva år som inte viker sig för att fråga eller prata om vad som helst. Me like!) red ner till Bräkentorpsjön och vände. Vill bara hälsa till alla mopedkåta ungdomar att sakta ner lite på vägen. Det är inte coolt att köra så snabbt förbi två hästar.

Men nu ska jag städa mitt rum, pilla mig i rumpan och bara ta det lugnt.