I got soul but I'm not a soldier

a

Sju dagar kvar i skolan

Nytt äventyr

Har jag ett nytt äventyr på G, tydligen. Är det självförvållat? Tydligen det med. Kommer det bli kul? Förhoppningsvis. Men vad är det man säger om man bor i en sten? - Nää vad är det för berg, ser jobbigt ut.

Nu kommer det lite mer paintboll bilder (Martina, om du vill att jag tar bort någon på dig som strider mot din religion gör jag självklart det för jag älskar dig ♥)

a

a

a

a

a

Denna utsökt graciösa bilden får avsluta denna photosession. NU BLIR DET INTE FLER PAINTBOLLBILDER!!!

Jag är "hög" på kaffe. Sov två timmar efter skolan i mina böcker. Tvingade min tröga hjärna att vakna och göra kaffe och nu kan jag inte sitta still. Som min ena kusin, har jag kanske ADHD. Det skulle vara förklaringen på en hel del. Kanske till varför min pappa matar mig? Och jag äter glatt upp resten av Johannas 18 års tårta.

I'm already gone

Slut slut slut är jag i huvudet. Som mina kompisar säger "mitt huvud ställer in sig på sommarlov nu!" Det gör mitt med! Men jag måste intala det att kämpa tre eller fyra sista gånger.

  1. Geografiprov imon!
  2. Oförberett italienskaprov!
  3. Svenska talskitsak!
  4. Säkert något mer i rättskunskap!
Hmm, jag som vill ha sommarlov nästa vecka. Ta kunskap! Gå inte samhäll! Gå natur eller något annat slappt ;)

a

Life will be better in Cyprus!

Vilken kille! Så mysig låt, han spelar gitarr OCH sjunger. En sån man vill hänga i julgranen och plocka ner på julaftonsmorgon.

 

Alla rätt där Jon

Glasögon (Y)

Jag gillar att ta på mig mammas glasögon. I början tyckte jag dem var fula och för markerande. Men nu diggar jag dem, gillar starkt den svarta tjocka ramen runt. Önskar jag kunde ha glasögon, men det är nog inte så roligt att se utan glasögon. Men det finns ju så många fina! Manny har köpt ett par nya fina, hon sa att hon hade provat ett par Rayban och hur coolt hade inte det varit ?

aa

Paintboll!

Idag firade vi Johannas födelsedag, hon har fyllt 18 år! Detta gjorde vi med att åka till Växjö och spela paintboll!

a
a

Kick-ass!

Såg denna filmen med Anton nyss. Skitbra :D Shit, vilken cool tjej. Kickass helt enkelt

a


a

Eurovision

Jaa det är lite pinsamt men jag sitter och tittar på Eurovision... Deltävlingen vill säga. Den suger. Hårt.
Idag har klassen paddlat kanot, gjort upp eld ( vilket vi var asduktiga på! ), sen kokade vi egen soppa. Alltid en upplevelse.

Sen stack jag och Manny på kör, vi har massor att öva in som vi missat. Efter det fikade vi sen till Laura för att planera helgen, som kommer bli kick-ass awsome (vilket ger mig en idé till ett nytt inlägg). Sen bar det ut till hästen, på vägen ut dit stötte vi på Olof i sin söta bil, då skjutsade han ut oss till Cassemannen. Efter det cyklade vi vidare hem till Anton och gjorde negerbollar (jaa, det heter negerbollar, hylla Negerbollens dag!!! )

Nu efter en lång runda med hunden är jag hemma i min soffa. Med Eurovision... suck..

Äventyr på lördag!

a

På lördag har vi fyra fixat en överaskning till Johanna eftersom hon har fyllt 18.

Det kommer bli superroligt! Hon har ingen aning vad vi ska göra

och jag tänker inte avslöja något förens lördag kväll då jag förmodligen

har tagit massa roliga bilder på spektaklet! MOhahahaha

Håkan in my heart

I sommaren är det två år sedan jag fick Manny att förälska sig i denna goa Göteborgaren. Jag, Alice och Manny stod och dansade och sjöng med i sångerna. Helt underbart bra kväll! Tycker att Ljungby borde fixa fler såna där utomhus konserter :D Superkul hade vi.

a

hungrig

Jag är hungrig som en varg. Även om jag äter massa till frukost och en frukt på förmiddagen så blir jag väldigt hungrig. Kanske det beror på att jag inte dricker lika mycket vatten som jag gjorde dagarna innan Gbgvarvet. Vatten mättar otroligt mycket och är bra att dricka nu när det blir varmt. Kom ihåg det! 

a


Om ni vill göra mig extra glad, köp då Chokladbiskvier till mig! Jag kommer dyrka och tacka dig förevigt.
Rättare sagt; Ge mig choklad och jag är din!!! Men helst Biskvier ;)

Leona Lewis feat One republic

Forever is in your eyes

a


































Mys

Jag har nu gjort om mitt rum på fem minuter till världens mysigaste rum i hela världen. Tänt ljus, lugn musik och låga lampor. Min säng förvandlade jag till en soffa och sitter nu lutat mot en massa kuddar och en filt i knät med Berta (datan). Underbart! Gör nu en ny lista på spotify. Denna döper jag till Tjejlistan och den är skitbra! Synd att jag inte vet hur man delar med sig, annars hade ni fått redigt bra musik!

Aja nu ska jag vara duktig och jobba engelska!



100525

Idag är det Theos födelsedag! Lillemannen fyller hela 5 år och det firar jag med att äta en kycklingsallad i min ensamhet med huvudvärk. Dumma skolan

Does anybody know the way to Atlantis?

a

100524

Idag fyller min morfar år, eller måfa som det faktiskt uttalas. Så hela familjen åker dit om en halvtimma och äter lite och myser. Har redan varit hos hästen så det var skönt. Kommer hem sen och skriver vidare på mitt engelskaarbete. Skrev ett igår halv tolv till halv ett. Hehe men bra blev det!

a

a

a

a

 

Klart jag ville ha honom där



a

a

Namnlös

a

Modelljobb 2010

a

a

Göteborgsvarvet 2010

Solen sken, men inte ikapp med mig. Vädret var bra, nästan för bra! Jag har fått massa färg i anstiktet. Och det var asjobbigt att springa för jag fick ingen luft i den jävla solen. Så efter en mil blev jag kissenödig och var tvungen att stanna. Likt en film bad jag Elin springa vidare medan jag uträttade behov på bajamajan. Sen sprang jag vidare. Men det gick inte bra. Mitt hjärta gjorde ont och solen stekte mitt arma fläsk. Jag drack alldeles för mycket energidryck och vatten. Men det var underbart stämning och kul. När jag kom i mål började storböla och åt kexchoklad samtidigt. Hahaha måste sett roligt ut. Fan vad törstig och hungrig jag var efter det loppet. Vi duschade i en ishall, det var svinkallt och kvinnorna stod på led likt fångarna i ett koncentrationsläger.

Klockan sju rullade bilen hem till Ljungby och nu sitter jag här i min nya t-shirt i soffan och väntar på pizza och Viktor. Han ska få massera mig! Mohahahahaha :D

En kul grej idag var att en tant ställde sig vid scenen dem hade riggat upp bland allt och frågade efter sin kompis Gunhild som tydligen var borta. Haha det lät så roligt att hon var så förtvivlad över det.

a
a
a


Fler bilder kommer senare

nu så

Nu är det dags. Jag lyssnar på deppig musik och låtsas att det är min egen begravning. Utan tal.

Snart åker vi till Gbg. Hoppas det blir bra väder. Förra året var det fint. Kom på att presentkortet inte gäller på Ticnet. Så jag ska försöka sälja biljetten till en familjemedlem. Det vill dem säkert.

Laddar mobilen, iPoden, benen, magen men inte hjärtat eller hjärnan. Äsch, jag springer, åker hem och är nöjd. Så får det bli. Tävling imon med. Terrängbanan som ska ridas varje år. Plus två klasser i hoppning.

Om jag inte skriver ikväll skriver jag troligen inte imon på morgonen heller.

a

GLAD!

Förstår ni hur glad jag nyss blev? Jag letade franatiskt (om det inte är ett ord i svenska ordlistan är det säkert det i Turkiska, Kurt Adam liksom?!) efter min startlapp som jag ska fästa vid bröstet imon. Då letade jag i min stora pappershög som står så fint på min byrå. Vet ni vad jag hittar? Jag skojar inte nu asså. Ett presentkort på 500 kronor från modelljobbet med Manny! :D Jippi! Vet ni vad det betyder? Det betyder att jag kan åka på Lady Gaga asbilligt! Lätt att vi ska beställa det i början av månaden! :D Glad jag blev nu, eftersom jag är en fattig student så älskar jag när jag hittar mina små gömmor. Jag kan hitta pengar i väskor och fickor. Skitsmidigt eller hur?

a

Och sen en anna sak, som var hur gullig som helst. Ett tal som Becka skrev till mig i Svenska C i höstas. Det var när vi skulle skriva olika tematal. Detta är ett tal om min student tror jag. Det är hur fint som helst och jag kan erkänna att jag fällde en tår eller två på den lektionen.

a

 

a

Sen hittade jag även denna lapp som du skrev tillsammans med en skiva som jag håller nära hjärtat. John Mayer. Du. Kärlek. Denna lapp fick mig med att gråta. Dells för att du är min älskling och jag älskar dig och för att jag fick skivan. Jag som sagt inte har råd med sånt. Men det var en av de bästa vardagspresenterna jag fått!

Någon gång kommer talet och denna text upp på bloggen.

Ville bara tillägga det. Eftersom jag hittade presentkortet och jag är glad! Och hungrig...

If I could ask god just one question

 

a

 

Why aren't you here with me?

Dagen innan

Taggad kanske ni frågar mig... Nej är mitt svar. Inte alls. Allt suger. Min kondition suger. Men men... jag ska springa hela varvet om jag nu kommer dö på kuppen!

Fikade ute hos Ekenberg i typ en timma idag. Det var trevligt. Oplanerat men trevligt. Det är faktiskt lite konstigt vad man tycker om andras föräldrar. Dem är alltid så roliga, snälla och så himla coola. Medan mina föräldrar mest skäller på mig. Mina kompisar säger säkert att mina föräldrar är awsome och att jag inte har något att klaga för men det har jag!

Iaf efter att dem stoppat i massa onyttiga saker åkte jag hem och duschade. Viktor kom också med filmen jag och Manny ska se ikväll. Upp! Den är bra, väldigt bra faktiskt. Jag längtar tills jag vet vad Manny kommer tycka om den :) Hoppas hon tycker den är lika fin som jag tycker.

aa

Fredag äntligen, eller?

God morgon på er! Vaknade för en halvtimma sedan. Har nu ätit frukost och klätt på mig. Jag hade kunnat offra min vänstra arm för att få ligga kvar i min säng. Nu på morognen har jag Latin, vilket är ganska lugnt. Men engelskan, där förväntar jag mig värsta feta utskällningen igen. Jag är väldigt sen med två inlämningar. Hehe... men det ska jag fixa i helgen. Nu ska jag rulla ner mot skolan. Kanske inte bloggar mer idag, måste på filmjakt!

Mjölksmak i munnen...

Vet ni hur mycket mjölk jag har druckit idag? Typ tre liter, känns det som. Mycket i alla fall. Så mycket att jag fick ont i magen efter maten och gick och la mig. Mådde pissilla. Stackars min pojkvän som får utstå mitt lidande och jag som troligen kör rakt över folk när jag mår skit gjorde samma sak mot honom. Men han vet att jag älskar honom mer än allt annat ♥

Idag slutade jag tidigt så vi åkte ut till hästen och träffade den nya mamman som flyttat in två hästar i stallet. Hon var trevlig, kanske lite lätt förvirrad. Jag undrar om hon vet hur mycket tid hon måste lägga ner på hästarna. Nyinköpta hästar och noll erfarenhet är inte att leka med. Men hon var snäll och jordnära i alla fall :)

Sen efter hästen var klar tänkte jag att vi skulle bada men då började det att åska. Blev du blöt Becka? Becka är storsolaren nr 1! :D Hahaha. Men vi åkte hem och lagade mat. Kyckling, wook och pasta blev resultatet denna dagen. Vi är bäst på att laga mat!

a

a

a

a

Jäkla mjölk!

Död åt skogen!

Asså, inte på det viset att jag inte vill ha träd, djur och allmänt skogsliv. Utan mer en riktig dåligt uttalande efter att jag sprang två kilometer snabbt i kronoskogen i morse. Vi hade test i skolan idag. Fick 8.40 nästan en halv minut sämre än förra året. Men vafan, man blir äldre och svagare. Då var man ung och rask.

Men det gick fint, bra start och bra längning i slutet. Sprang med Louise hela vägen, hon var duktig :) Det är alltid roligare att springa med någon, men peppas omedvetet att man ska springa lika snabbt och hålla den takten. Man tänker inte lika mycket på att det är jobbigt då.

a

Jag är inte alls taggad inför lördag måste jag erkänna

God morgon alla glada

Idag hade jag sovmorgon, typ första gången på ett halvår. Himla skönt :) Åt en skitgrym frukost; Gröt, fullkornsvälling och en banan. Idag första lektionen är det Coopertest (vet faktiskt inte hur det stavas). Förra året klarade jag det på 8.15, jag var lätt död i mål sen. Sprang hela vägen med Louise. Det var skitkul. Sen drog vi på i slutet som attans. Så ska det va! Detta året siktar jag på samma tid om inte bättre. Vet inte om jag har tränat tillräckligt mycket kortdistans för att ta i så. Två kilometer. Hmm...

a

There is a voice inside my head saying you'll never reach it

Texten är faktiskt grym. Miley Cyrus är grym. Hon är inte alls bara för barn!

19 Maj 2010

Livet går vidare. Sommaren närmar sig. Precis som i en film snabbspolas dessa sista veckor i skolan. Det är som den där sorgliga scenen när killen och flickan bråkat och inte träffas men ändå tänker på varandra. Eller när några stycket bygger eller gör något. Då snabbspolar man med. Med sån där cool snabb musik som får det låta som om något nytt och spännande är på g.

I alla fall. Försöker säga att den där vanliga vardagen börjar bytas ut till slappa skoldagar i väntan på sommarlov. Avslutade kurser och Nationella prov. Glada studenter och nervösa blivande ettor.

Jag flyter mest med. Älskar mitt anonyma liv. Det är så skönt att gå runt naken här hemma och veta att ingen ser mig ;) hahaha nää mer att man kan smälta in i mängden om man så önskar. Därför vill jag till en storstorstad i den ljusa framtiden. Då blir man ännu mer anonym. Jag kan i princip gå naken på stan och ingen skulle veta att det var jag dagen efter. Haha

Försommar

Jag har pluggat, ätit, varit på toa, tränat och pratat. Umgåtts med. Utbildning på Strålfors, tredje gången. 106 i timman, det är gott! Sommaren är lite räddad. Dumma island bara. We want cash, no ash!

Fint väder idag i alla fall. 20 plus pratas det om och då tar vi av oss våra kläder, blir förkylda och förbannar att nästa år, då! Då ska vi banne mig inte klä av oss så tidigt men likt gubben i det röda huset som fastnade i ladan gör vi det ändå. MAJ=FÖRKYLNING!

Men förakta ej, jag tänker inte dra på mig detta virus. Alla mina kompisar har haft det nu. Mitt imunförsvar är tåligt och bra! (tar i trä) Manny, ditt suger nog, du säger att det är starkt men jag har börjat tvivla. Tillsammans uppfinner vi ett piller mot Majförkylningar och övervinner världen!

Matte B nationella idag i fyra timmar. Pluggade hemma hos Manny igår. I typ sju timmar. Vi satt till klockan två på natten. Somnade tre och vaknade sex av att solen strålande in i rummet och jag har aldrig känt mig mer utvilad faktiskt. Ska prova att sova med upprullade gardiner. Återkommer imon hur det var. Hoppas på sol nu då klockan sex på morgonen. Så kan jag snooza till kvart i sju.

Nu ska jag råplugga rättskunskap!

Mmm hej sociala söndag

Oj hej vad jag har varit social idag! Vaknade upp med älskling, därefter ut till Lina, därefter stressa till Manny som hade bakat bullar och bjöd på varm choklad, sen hämtade Oa upp mig och Anton i stan sen åkte vi ut till Lina igen. Min dag har varit fullsmockad! Men jag älskar det. Jag älskar umgås med mina kompisar och min pojkvän :D Hellre detta än att sitta hemma, inlåst med massa teknologiska saker och bara plugga eller titta på tv. Då vill jag hellre åka bil, på äventyra och bara slappna av med kompisar eller pojkvän.

Men nu ska jag faktiskt plugga tills maten har lagt sig i magen. Då ska jag ut och springa.

a

Manny nu

Nu blir det te hos Manny! Vi firar denna tradition idag, fyra veckor tror jag:) Mysigt, vänta bara tills sommaren kommer, då blir det ännu bättre :D

Viktor och Annas vilda kväll

Eller vild och vild. Det mest vilda var väl att vi våltog ett hus och att vi vandrade genom skog.

a

Vi gick in ett halvfärdigt hus ovanför flygarn. Där satte vi upp filtar, tände ljus och åt jordgubbar, mackor, choklad och drack cider.




















aViktor och jag tänkte lämna en lapp och säga tack för att vi fick vara i deras fina hus, vilka det nu än var. Men vi hittade ingen penna. Så vi lämnade flaskan och en jordgubbe. Det uppskattas säkert.





















a

a

a

Det var allt!

Frukost på sängen

Jag fick frukost på sängen av min underbara pojkvän i fredags morse. Helt fantastisk efter en lång kväll festandes och en sen natt.

a

Jay Sean - Down

Jay Sean tog just mitt hjärta och stampade på det. På ett bra sätt! Stefani tipsade om denna låten igår och den är mycket bra! Mycket bättre är den på Spotify, då låter den mer... skivaktig? Mindre live... typ :P

Men all kärlek till Jay Sean denna afton ♥

Detta är nya favoritlåten! Ojoj vad jag ska spela sönder den

Picknick!

Kom hem nu och satte mig i soffan med min älskade data. Becka ska inte med och springa så jag springer själv. Fast efter maten. Sen ska jag duscha lite snabbt och göra klart för picknick. Ska ut med Viktor och fika lite i det gröna senare :) Sen är det massa mys hemma hos mig! Mamma och pappa ska ut och festa ikväll, haha, så dem lär ju inte droppa in förens sent.

God morgon

Guten morgen alles! Tidigt för att vara en lördag? Speciellt om man inte ens går upp så här tidigt en vardag. Men det är stora grejer som händer ser ni! Jag och Cas ska ut på stora äventyr igen! Jag ångrar dock lite att jag ska tävla denna helgen. Fem helger i rad är för mycket. Jag har räknat ut att det blir sju helger i rad. Alltså nästan 2 månader utan en enda ledig helg. Illa...

a

It's businesstime!

Vad ska man säga...

Mmm what to say? Mmm that you only meant well?

Vaknade tolv, två och fyra idag! Min dag är som bortblåst men jag gjorde det med Viktor så det var lätt värt det. Vi kom hem från Odensjö tre igår natt och sen satte vi oss och åt, pratade och tittade på en helkonstig film på femman. Sen somnade jag och vaknade sex. Då låg vi fortfarande i soffan. hehe...

Nu kommer snart Stefani, hon ringde och väckte mig vid fyra, jag har väl Manny att tacka. Ska hjälpa henne med lite musik till hennes nya mp3. Sen ut och rida med Lina!

Tallklinten nästa!

a

a

a

Partey!

Taggad till tusen drar jag och Becka nu ut till Ingenmansland, aka Odensjö, och röjer lite. Vi ska nog visa dem vad dansa med rumpan innebär och vilka som kan mest roller i filmer (om det nu skulle bli ett hett diskussionsämne) och visa vem som äter mest korv och vem som får mest brudar!

Ha en trevlig torsdag då folk! Bilder kommer imon.

Bråttom

För en timma sen slappade jag och tog det lugnt. Men nu inser jag att jag har väldigt bråttom om jag vill hinna rida OCH locka mitt hår så där fint. Hmm fyra st Anna är ingen dålig idé asså... Måste hitta lösningen på det!

a

Plockat maskroser i en timma nu. Usch vad tråkigt det var. Aldrig igen. Nu ska jag ut till hästen sen ska jag göra mig iordning för fest. Vi drar ut till Odensjö i kväll och grilla lite. Fira 18årsbarnen :D

 

But it dont matter

Går och lägger mig efter en lång dag nu. Ledig imon. Skööönt. Mådde illa idag i skolan, kanske beror på nya piller. Inte bra asså. Imon är det fest på schemat för hela slanten. Godnatt

a

Oh lord, who will comfort me?

God kväll! Äntligen skriver jag igen. Förlåt för den lilla taktikvilan jag tog mig friheten till. Det kommer hända massa ggr dock.

Jag var ju och shoppade loss i Växjö i lördags.

a

a


Lady Gaga i Sthlm utan mig

Så sant... Flera dagar har jag gått runt och stånkat och stönat över att vi missade konserten i Sthlm i helgen. Järnspikar också! Fy fasiken vilken grym show det hade blivit! Men vi är några tjejer som har pratat om att beställa biljetter till hösten när hon kommer till Malmö arena. Då jäklar. Men som en fattig student man är får jag helt enkelt böna och be att det finns biljetter kvar! Om inte... någon snäll själ där ute bjussar på en biljett ;) Jag älskar den personen för all framtid isf

a

Tänk om man fick dansa loss till Dance in the dark live? Eller höra teeth eller Alejandro? Åh jag vill jag vill!

SATC 2!

Denna filmen får ni bara inte missa! Ettan var bra och denna kommer bli minst lika förtrollande. Snacka om att samla landets alla tjejer till biosalongen bara för att se hur det går för tjejerna i New York. Man känner verkligen för Carrie (som ser ut som en häst) och hennes kärleksproblem. Tråkigt att ettan handlade mest om hennes depression. Men Jennifer Houston från Dreamgirls var med, det var ett stort plus, hennes röst är otrolig.

Så till sommaren blir det bio med släktens alla tjejer (mammor, systrar, kompisar, din lillasysters kompis, kusin, moster, faster) !

a

Tristsöndag

Kan det bli en sämre söndag. Tävlingen gick ok. Dubelnolla i 1.05 och sen ett stopp och ett ner i 1.10. Vädret sög och suger fortfarande. Så jag ska fortsätta vara sur och arg på vädret. Ska ta med mig lite jeans ner till systrarna Balkan och se om den äldre kommer i dem. Kanske jag får en bulle och te med :)

En tidig lördag hos Anna

Det är faktiskt tidigt. Om det hade varit en vardag hade det inte varit tidigt. Men nu en lördag är det det. Igår var awsome! Pizzan var himmelskt, filmerna roliga och barnen glada. Jag och Manny provade lite nya sexställningar. Haha, dem var intressanta. Men bäst var ändå att alla samlades runt min älskade pöpkånnmaskin och tittade på vad som kan vara världens vackraste skapelse. Sen efter Johanna gick jag och Manny och skrämde Becka och hennes storasyster. Dem kissade ner sig. Först ställde vi oss utanför köksfönstret och kraffsade på rutan och tittade. Becka kom till slut och skrek som den lilla flickan hon är. Vi gick in och pratade lite med dem men ack våran kväll var  inte klar. Så efter ett oskyldigt hejdå ställde vi oss utanför tvfönstret och stod där och stirrade lite. Till slut såg dem oss och skrek igen. MOhahahaha!

aa

Sagan om ringen sket sig eftersom vi inte hade filmerna. Så vi stack ner till stan och hyrde Role Models och sen kollade vi på Bridget Jones.

Nu drar jag och mamma till Växjö och ska shoppa lite. Nya jeans here I come!

Super-mys-fredag!

Idag kör vi supermysfredag! Mysbyxorna åker på, slappa tröjan med en liten fläck på men vem bryr sig? Det är ju slappesupermysfredag! Ska ner på stan nu och köpa lite godis till kvällen. Kvällen till ära tar jag med mig min bästa vän, Big Popper till Johanna. Där tittar vi på film och äter pizza. Sagan om de två tornen here we come!

Lite som vill ut

Jag känner mig på sånt där blogghumör. Så mycket som vill komma ut ;) Har lite bilder som vill komma ut på min blogg.

a

Idag pratade jag med Dr Viktor ganska länge. Att prata i flån har väl alltid varit lite svårt för mig, jag gillar mer att prata face to face. Jag vill inte ha den där tystnaden som bara är så pinsam. Plus att det kostar pengar. Ganska dumt egentligen. Varför ska det kosta pengar att socialisera ?

 

a

a


Min storasyster som är ganska liten, plus att jag är ganska stor.
Den nya klänningen från Bikbok. 200 kronor och jättefin nu till sommaren.
aa

Viktor! Med galen galen frisyr ♥

a

Elin och hennes nya kille, jag är bara lite avundsjuk.

aa

Min hund Lady, aka Ladan eller Hedvig. Måste vara världens coolaste hund. Hon älskar popkorn och att stirra in i väggar.

 

a

VÅR!

 

aaa

 

Elins balklänning från 2007.

 

 

a

Allt är Elins mobilbilder!

Kärlek till dig min syster. Glöm dina problem, imon kommer nya.

Se aldrig bakåt, titta alltid framåt och va alltid uppåt

Den där känslan, ta min hand nu!

Jag har den där känslan. Ni vet, som man får ibland när våren sakta förvandlas till sommar. Verkligheten suddas ut och går över till dröm. Sent på kvällen. Solen går ner. Värmen försvinner. Men förakta ej, ty denna beskrivning är inte negativ. Nejnej, tvärtom. Den där känslan man har efter att varit med hela släkten. Man har fått uppleva något fint, något bra och minnesvärt. Du har fått dela med dig av dina erfarenheter och fått mycket tillbaka.

Jag har den där känslan, ta min hand nu och släpp den aldrig. Jag står tillsammans med dig på stan högsta kulle och tittar ut. Där gick vi i skola, där köpte jag min första skinnjacka, där tjuvrökte jag bakom en buske, där tog jag din hand för första gången, där kastade vi ner Manny i en snödriva och mulade henne med omsorg. Där pussade jag dig för första gången.

Förstår ni att sommaren är helig för mig eller? Allt förändras. Folk blir mer öppna, glada. Klimatet mer behagligt, kläderna ljusare och lättare. Möjligheterna växer sig starkare. Du förstår allt och inget. Den där sommaren för några år sedan, kommer du ihåg den lika bra som sommaren förra året? Känns det inte lite som en dröm?

Vinden viskar, solen smeker, sanden omfamnar, träden skyddar och havet svalkar.

Jag har den där känslan. Ta min hand nu. Nu kan du få mig så lätt.

a

Middag

Hihi är lite fnissig nu. Såg nyss ett klipp på Kenzas blogg som fick mig att smälta lite. Hosthost, inte mer om det! Utan nu åker hela familjen ner till Charlies och ska äta miiiiiddaaaag! Guuud vad tråkigt det kommer bli. Jag vill inte! Jag vill stanna hemma och böja verb i franska! Jag vill stanna hemma och lära mig presens, pluskvmp, impf, och den där andra formen!

a

a

Märkte nu vilka nackmuskler jag har :P Haha, lite läskigt. Vill inte bli en sjukt biffig amazonkvinna utan kläder i djunglen. Skojar bara, min humor är i botten idag. Inte humöret, nejnej, bara min dåliga humor.

Detta plus min korta kavaj blir middagsoutfiten!


Cassemannen

Nu cyklar jag snart ut till min Casseman. Tänka sig att han fyller 9 år den 16:e Juni :D Då ska det firas med tårta och saft i stallet. Vi har tränat flitigt de senaste två månaderna. Bland annat har vi inte missat en enda Tina eller Björneträning. Sen har jag jobbat honom noga i paddocken med stor hjälp av Lina. Äntligen jobbar han under sig och orkar jobba mer. Jag har även varit med honom hos veterinären och raspat hans tänder och tagit lite blodprov. Vi går nu in i den fjärde tävlingsveckan i rad och jag får bara mer och mer mersmak till varje tävling. På söndag är det Älmhult som gäller. Kommer bli super!

a

a

Klaaaar!

NU är jag klar med alla städning, puhh! I tisdags gjorde jag inga läxor som jag sa att jag skulle. Jag bakade istället muffins med Anton och Lina. Sen åkte vi och hämtade hennes pappa och sen ut till stallet. Sen tränade jag. Men jag hann faktiskt plugga lite ;)

aa

Middag med släkten

Idag har jag inte gjort något bra i skolan. Så jag gick hem (för vi slutade) och nu står jag här. Jaa, jag står upp. Jag har tagit tummen ur röven och bestämt att min data ska stå här på min byrå och spela bra musik istället för att dra sladdar över hela jävla rummet.

Skulle in och kolla Kenza, Facebook och lite sånt innan jag sätter igång med städning som består av mitt rum, mamma och pappas rum och köket. Sen ska jag ut till Cassemannen och skritta ut en runda och kanske prata lite skit med Linaplutt.

Ikväll ska hela familjen på pappas sida fira min farfar som fyller 70 år, så det blir middag på Charlies och sen lite efterrätt och så hos min farbror. Kanske hinner lägga in en bild senare. Men nu måste jag verkligen städa!

a

 

Rubrik

Onsdag, vad tycker vi om dem? Jag tycker så här:

Man borde få sova längre! Typ skolan är från tolv till fyra. Det är mitt i veckan och jag dör av trötthet!

Det borde serveras pizza! Det är gott, nyttigt och man blir glad av det!

Läxor efter onsdagar borde vara förbjudet! Torsdagen ska vara slapp och sen ska man köra in i det sista på fredagen!

a



100504

God dag alla fina läsare! :D Med ett strålande humör, underbara glada kompisar och bra väder tar jag nu dagen med storm. Träning kvart över åtta, markarbete med Tina. Vilket ger mig massa tid att plugga. Och denna gången SKA jag göra det. No slappa nomore!

a

Sömnig

En trött Anna vädjar till sin bästis, Becka att gå och lägga sig och sluta vara så duktig!

Jag somnade i Viktors famn för 45 min sen, vaknade för 10 min sen. Jag har väldigt dåligt humör när jag blir väckt, oavsett vad, vem eller när. Denna gången var jag sur och ledsen över att Viktor var tvungen att åka hem. Det är ju typiskt när man har glömt alla läxor och skit. Så nu måste jag sätta mig och göra lite på geografin som jag inte alls kom på långt på innan. Vafan hände med produktiva Anna?

Godnatt iaf

Nyheter?

Kanske man skulle blogga lite om nyheter. Viktiga saker som händer i världen, såsom att Jonas&Madde har brytit sin förlovning, Hayden från Heroes har klippt av sig håret, oljekatastrofen som lär vara den värsta som drabbat USA, att högern sägs smutskasta vänstern, att HV vann slutspelet (BU!) eller att kända män gör naket uppror i Mustaschkampen?

Hmm, njaa... Jag tycker mitt liv är MYCKET roligare. Hahaha klart jag skriver om viktiga saker med, men jag har helt enkelt inte tid att riktigt sätta mig in i det.

Nu ska jag sätta mig och plugga geografi, det mest onödiga ämnet som finns. Inte konstigt att jag bara får G..

a

Open up your eyes
Take a look at me
Get the picture fixed
In your memory
I'm driven by the rhythm
Like the beat of a heart
And I won't stop until I start
To stand out



Tevin Campbell, The Goofy Movie

Seein' it from eye to eye

aa

Stand out

Nu dansar jag runt hemma till denna låten! Var på första övningen med avslutningskören, skitkul. Jag drog med mig Manny ju, hon var skyldig mig en tjänst. Men hon tyckte med det var roligt. Och låtarna vi ska sjunga! Passar perfekt måste jag säga, men de hålls hemliga tills 10 juni ;)

Veckan i bilder

a

Förra lördagen bakade jag och Linaplutt bullar, kommer ni ihåg? :)

a

Mmm bullar

a

Lina läser recept :)

a

Massa smör och kanel och socker

a

Fina blev då

a

a

a

Fest i fredags :)

a

Manny var snygg som vanligt! Liten förfest hemma hos henne med Stefani och Elina. Kulkulcykelhjul

a

Elins klänning, Mannys smycken

a

Mys med älskling såklart :) ♥

a

Tävling i Vaggeryd förra helgen och Alvesta idag. Gick skit förra helgen och toppen idag :) Ser fram emot Älmhult nästan helg

a

Och popkorn så klart, med aromatkrydda ;)

Bildbomb

Förlåt för dålig uppdatering, hoppas ni överlevt utan mig ;). Festen var asbra! Bästa på länge. Jag och Manny dansade röven av oss och alla andra. Skitkul kväll, tack för det tjejer. Kolla på bilder på carolinaahlberg.blogg.se ;)

OBS! BILDBOMB KOMMER SNART