God morgon

God morgon allihopa!

Men inte för mig. Nacken tog rejält med stryk i lördags natt. Stel som en pinne tar jag mig fram.
Jag åkte först till skolan idag, hade psykologi och åkte hem igen. Jag mår så där. Brukar alltid stå ut i vanliga fall, men denna gången går det inte. Jag har åkt på en rejäl förkylning vilket resulterar i att jag harklar mig/hostar och får upp snor i munnen vilket jag helst vill spotta ut. Vem vill ha det i munnen? :P Så då tkr jag att mina kära klasskompisar kunde få bli räddade från detta mysiga.

Plus att hemma kan man dricka hur mycket te man vill. Nu kan jag ju även plugga hemma. Super!

Fast ändå inte eftersom jag vill hellre vara i skolan än hemma. Blir alltid så deppig om jag är hemma när jag vet att jag borde vara i skolan där alla andra är... Snyft

a

a

Det är bra att syrran med är sjuk. Då är man inte ensam. Fast hon är tråkig, bara sover en massa.

Lördag!

Med tjock hals, rinnande näsa och tungt huvud ger jag mig ut i natten (snart) och tar emot Ljungbys glädje med varm famn. Jag är nog dum som går ut i denna formen. Jag mår eg inte bra, men jag är så festsugen!!! :D

Redo för natten

Jag har knaprat i mig lite alvedon och massa vatten. Min hals ska inte få sätta stopp för mina planer om utgång imon!

Kom nyss hem från Manny. Hon hinner säkert läsa detta inlägg ;) Min trogna läsare.
Vi dreglade över Javier och skrattade åt fula bilder. Nu är jag svintrött (men troligen inget mot vad folket på DH är, hoppas ni har kul!) och behöver verkligen sova.

Så nu ska jag göra det! Godnatt

a

a

Lite bilder från i torsdags, projektarbetsdag. Vi var effektiva, syns på översta bilden ;) Litet minikontor där och jag gjorde amerikanska pannkakor till lunch! :D

Fredagsmys

Även om fredagen inte blir som jag planerat så håller jag längtan uppe ändå. Men ändrar riktning lite. Nu är målet en kickass kväll med min älskling. Laxbakelser och Dirty Dancing 2 (Vem smälter inte när Javier säger " Che bonita" liksom?) ;).

Så nu rullar bilen ner till stan, kanske ska hämta körkort och grejer först. Bra att ha ju :)

Idag gjorde jag det! Matteprovet då. Cpsvårt och jag kände mig som världens idiot när jag satt där och skrev, men jag hoppas på ett G. Seg dag i skolan som förgylldes med lite lunch på Roddys, första gången jag åt kycklingpanini. Blev positivt överraskad.

a

And you take that to new extremes
But you'll always be my hero ♥

I love the way you lie

Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie


Förfrågan av Martina

Jag har varit där. Fjortistiden! Fina dagar det. Ingen ska skämmas för att ha varit fjortis ;) Alla har varit där. Förutom Martina. Hon föddes som en 80 åring i en 20 årings kropp. Inte hennes fel....

a
a
a

101125

God morgon allihopa!

Ännu en vinterdag i november med snö och slask. Tur att man har körkort ändå. Det gör mitt liv så mycket enklare.

Idag gick jag upp vid sju, hämtade Bex och sen for vi till skolan för lite matte. Hemma igen och nu sitter jag och Manny och skriver på vårt projektarbete. Så här tänker vi sitta till halv fyra, sen ska hon jobba och jag ska plugga matte. Det blir ingen häst idag, pappa tar hand om honom :)

Ciao!

Tankar från ovan

Alltså detta kommer bli ett deppigt inlägg. Jag har varit sån här i två dagar nu. Kanske det beror på vädret, kanske beror det på att jag är skoltrött när jag drunknar i alla böcker. Kanske är det livslågan som håller på att brinna ut.

2010 lider mot sitt slut och vi blir inte yngre. För varje dag tänker jag på framtiden. Vad ska hända? Vad ska jag göra av hästen? Ska jag plugga? Ska jag resa? Ska jag ta en stort kliv i vuxenvärlden och flytta hemifrån?

Jag har kommit på att jag har inte bråttom i livet. Jag är bara 18 år när jag springer ut! Jag kör nog på en mjukstart. Tränar upp hästen och sen säljer honom dyrt när jag väl ska flytta. Jag jobbar och sparar pengar. Jag umgås in i det sista med mina kompisar. Jag längtar ihjäl mig till en storstad. Jag funderar på mina relationer.

Det enda jag har i bakhuvudet när jag ger mig ut i världen sen är att oavsett vad jag göra kommer jag göra det med bravur. Jag kommer kanske misslyckas en, två eller tre gånger. Men, ett stort fett men, jag kommer lyckas.
Som citatet lyder; "resan är målet" kommer jag säkerligen uppleva och lära saker på min resa. Och jag lovar att jag gör det på mitt sätt.

Det var egentligen inte framtiden som jag hade tänkt skriva om. Jag ville uttrycka i ord min deppression och nu ska jag göra det! Banne mig... Ni förstår, matte har blivit min värsta fiende. Jag liknar helvetesämnet med förintelsen. Så hemskt kan det vara. När man inte förstår, då somnar jag eller slänger böckerna i väggen. När jag förstår är allt blommor och solar igen. Men mest är matte (vi snackar allstå om C-kursen nu, heavy shit) bajs och jag hatar det.

Dels har det dragit ner mig. Sen började jag tänka på hur lite fritid jag har. Vilken patetisk människa jag är. Nu räknar jag inte hästen som en hobby, det är en livsstil som jag inte vet hur man lever utan. Nu tänker jag på fritid så som att läsa en bok, kolla på tv, gå en runda, göra lite yoga (gud vad jag har längtat efter det!), umgås med vänner, städa mitt rum eller baka en kaka. Det hade varit underbart.

Men samtidigt, jag skulle aldrig ge upp det jag har idag. Jag skulle bara vilja finslipa hörnen lite. Och städa mitt rum lite oftare...

NE

a

Lite Håkan

Här kommer lite Håkanbilder från i lördags, skickade och tagna av Alice kamera ;) Jag som klickade dem dock. Min dumma kamera dog ju.

a

aa

Shelley

a

Dum av dig

God morgon alla glada! :D

Idag vaknade jag kvart över åtta utan min väckarklocka. Tur att man hade sovmorgon då, annars hade den rykt ut genom fönstret. Den börjar bli opålitlig. Som tur har man även skjuts i detta bajsväder. Jag gillar snö, men då ska det ligga där allt gräs är. Alltså inte på gator, trottoarer eller paddocken. Så man kan röra sig. Sen vore det bra om det bara snöade på natten så man slipper komma till skolan blöt och lukta död hund. Sen ska det vara sol också så man inte fryser ihjäl. Det skulle vara en perfekt vinter!  :)

a

Vinter 2009-2010 :) good times!

Godnatt

Nu säger jag och Robinson Crusoe godnatt för denna gången och hoppas på en lååång och äventyrlig natt (icke att misstolkas!).

a

Detta är en helt random bild från Paris. Detta var nedanför Sacre Coeur, den vita fina stora kyrkan i Montmarte. Där stod ju fotbollskillen med och ett härligt gäng utlänningar satt det på trappan. Jag inräknad där med ja :)

Vi kan kanske låtsas att killen på bilden, asså snubben med väskan, är Robinson. Och den andra med gitarr är Fredag. Kalasbra hörrni! Vi ses imon. God natt

Böda och matte

Nu har jag haft en träff med min mattebok i x antal timmar. Vi förstår inte riktigt varandra men jag satstar på vårt förhållande så får vi se hur det blommar ut. Han behöver bara öppna sig lite mer för mig, så jag kan räkna ut honom. Vi tar ett kapitel i taget så att säga.

Jag satte mig framför tvn med lite mat som en välförtjänt paus i mitt pluggande. Där hittade jag och Pappsen ett riktigt skoj program på femman. Böda Camping!

a

Vi ber till matteguden att jag klarar provet på fredag!

 


 

Julen närmar sig

Jag har lite planer inför julen 2010 som ni ska få ta del av, känn er hedrade ;)

a

Visst är den 2 die 4?! :D

Ni som känner mig vet att jag skämtar ^^. Jag har bara lite tråkigt när jag eg ska plugga. Det brukar bli så. Facebook och sista utväg ett fult inlägg på bloggen. Allt för att komma ifrån pluggandet. Funderar på om jag måste äta innan jag sätter igång. Kanske till och med skulle gå ut med hunden eller hälsa på mormor.

Helgen med stort H

Denna helgen har varit helt otrolig! Kort men ack så fantastisk. I fredags åt vi god lasagne och skyndade sedan iväg till Växjö för att se Harry Potter. Den levde upp till mina förväntningar i alla fall :) Always a good thing! Jag höll mig så nära Laura jag kunde och kramade delvis ihjäl henne. Så spännande och hemsk var den!
Sen åkte vi hem i snöovädret, och efter lite till lasagne somnade jag som en get hemma hos Manny. Dagen efter var det träning och Håkan som stod på schemat, så vi for ner till Lund och köade lite, sen lite till och sen väntade vi på att godingen skulle entra scenen.

När han till slut gjorde det fällde jag en tår. Jaa, lite töntig är jag ;)

Idag hoppade jag och Cas två lokala klasser på hemmaplan. Det gick väl inget vidare. Men jag är stolt över min goding, han skötte sig fint. Nu plugg och sen sova!

Godnatt

Ligger nu och myser i min säng med Rascal Flatts som musikunderhållning och Laura som mänsklig underhållning. Det går inte av för hackor det inte! En Viktor bredvid och min torsdagskväll hade varit fulländad. Och lite tända ljus och att skolan hade snöat in. Det skulle varit perfektion i sin renaste skepnad!

a

Nehe nu säger jag och "min" t-shirt godnatt för idag. Vi ses antagligen imon eller så skriver jag mer någon annan dag :)

 

 

a


Rubrik

Denna dagen har varit konstig. En udda stämning har lagt sig över byn och alla går och spänner och krålar sig. Det är som att alla vet att något stort är på väg att hända. Något magiskt. Kanske all rent av vet att det är imon bilen rullar till Växjö för ett besök i biomörkret med kompisarna. Jag vill bara sätta på Beyonces Why don't you love och dansa samba högt och intensivt. Så intensivt att mina höfter skulle rytmiskt hoppa ur led och sen in igen. SÅ glad är jag för att det är fredag imon och vi ska på bio!!!

Nee men det har faktiskt konstig stämning. Dels för att vi åkte ut och red unghästar mitt i en skoldag, dels för att vi var de enda som åt i matsalen (snackar om mig och Bex), dels för att alla är trötta och helt cpiga på matten och dels för att vi var på skolan i kväll igen och snackade. Det är bara konstigt. Måste bli lite normalt igen. Gillar inte den nya känslan.

a

Harry Potter

Mihihihi! Jag får lite tårar i ögonen när jag ser denna videon. Jag längtar ihjäl mig till fredag! Då rullar bilen full med tjejer till Växjö, innan dess lite middag hos Manny och senare på natten ännu mera mys :D

Detta kommer bli en skitbra helg känner jag!


a
a
a
a

Jag får kårar nerför ryggen när jag hör musik "Dumdidumdidididumdumdidi" typ ;)
Jag ska ha en stor popkorn och en cola och sen kan ingen få mig att röra min rumpa förens filmen är slut.
Martina, du som inte brukar kolla videos innan, du bör inte se den här! Because it's awsome! :D
Detta är lätt böcker och filmer jag ska tvinga mina barn och barnbarn att se! Dem kommer inte undan. Mohaha.

Onsdag, två dagar kvar!

Nu är det endast två dagar kvar till Harry Potter ;D Och vem vill gå på smygpremiären eg? tsss

Nu idag har vi iaf övning i svenka nationella. Vilket betyder att vi ska sitta i tre timmar och skriva, skriva. Vi missar franskan iaf. I natt drömde jag att jag fick IG i latin. Det var hur läskigt som helst, om inte orättvist.

a

Igår tog Martina "Manny" körkort!!!! GRATTIS SNYGGING!

Skolrepresentant, ööehh?

Blev brutalt stoppad av vår en meter höga mentor för några dagar sedan. Hon avfyrade ett brett smajl och undrade glatt om jag och Manny ville "prata lite" om vår linje. Språk då asså :P Det går rykten om vårt projektarbeten och lärarna seems to like it! Kan riktigt se Lisen (projektledare) sitta i fikarummet och skryta högljutt om projektet. Nu ska vi bara se till att det blir bra också... hehe.

Nu ska jag iaf ut till monstret (Cas, vänder rumpan till i boxen. Fy skäms!). Han ska få sig en omgång han sent kommer glömma. Jag är beredd med iPoden och sylvassa ben. Mohahaha!

a

Vi tar vårt uppdrag med högsta allvarsamhet! Det är sant

Bloggen, egobildens bästa vän

a

Idag har jag varit duktig och lärt Becka att man kan visst överleva med ett grishjärta i sig (hon somnade btw på varenda lektion vi hade, det var lite kul. Så söt när hon tippar över huvudet och religionsläraren står en meter ifrån henne och lägger sin hand över hennes huvud utan att hon märker det).

Idag har jag även ätit äcklig lasagne och suckat över att molnen flyger så fort. Jag har även fått insikt att tills imon ska jag ha tvingat fram en framtid till mig själv. Ska representera min linje med min gode vän och kollega Manny.

Men idag ska jag även plugga och rida häst. Jag har en enformig vardag. Men jag gillar't! I ett år till iaf.

 

Ringar

Jag har samlat på mig fem underbara fingersmyckningar under x antal månader nu. Döskallen är en favorit ;)

a

a

 

Söndag blodiga söndag

Sammanfattning av min "blodiga" söndag följer som sådan:

Hoppade månadshoppningen med damphäst nr1. Red fram i två timmar, skojar inte, två timmar satt jag och mallde med benen och försökte för hela mitt liv hålla mig kvar på kossan. Jag svor och skrek och sparkade. Men jag gav mig inte, det var det viktigaste. Och vi vann! Jag vann min första månadshoppning, med åtta fel i omhoppningen. Ni som kan lite vet att det är ganska kasst. Sen sket sig andra klassen. Men vem bryr sig? Jag vann. Den största vinsten var ändå att hästen fick smaka på sin egen medicin. HA!

Sen åkte vi hem och duschade och badade bastu följt med lite vila och mat. Gött. Jag älskar träna hårt och sen bara få sin belöning (sova en timma på eftermiddagen ;))

Pluggade och fikade lite med Polarn & Pyret. Nu sängen och läsa lite :)

a

Jag kan inte låta bli

Hörrni, han kan sjunga. Denna ska jag addera till min jullista! Direkt :D Plura & Håkan, vilken blandning

101113

Hejhejhej så hemskt mycket hej!

Igår hade vi projektdag, jag & Manny jobbade satan med att skriva in fakta, läsa och kolla bilder och videos.
Vi var mycket effektiva må jag säga. Manny hade gjort american pancakes till frukost vilket vi även stekte upp till lunch. Mums! Sirap på var dagens nya upplevelse, en positiv sådan.

På kvällen igår kollade vi Idol och jublade över att Finland lämnat tävlingen for good. Sen hämtade vi systeryster som varit på middagsbjudning. Låter det som en tråkigt fredag? Det var det också...

Men ! Idag smäller det :D Jag ska hämta min nya skinnjacka och min underbara balklänning. Det kommer bli så kul att få hem mina två älsklingar. Ikväll bär det av till Bex för massa mys och lite födelsedagsfirande ;)

a

a

Hihi sommar 2010 va? Den var bra

Håkan 20/11 Lund

2 steg från paradise

a

a

+ Alice!

Här kommer spellistan till konserten tjejer ;)

 

De där jag kommer ifrån Kom igen Lena! Saknade te havs 13 Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din Mitt Gullbergs Kaj paradis Klubbland Jag vet vilken dy hon har varit i Hurricane Gilbert Jag har varit i alla städer Magiskt, men tragiskt Shelley Gårdakvarnar och skit Tro och tvivel Ramlar En midsommarnattsdröm Kärlek är ett brev skickat tusen  gånger Nu kan du få mig så lätt För en lång lång tid Känn ingen sorg för mig Gbg River en vacker dröm Du är snart där

Guten tag! (stavning?)

Jag älskar att jag fick MVG i tyska men inte vet hur man stavar god dag. I natt hade jag världens konstigaste natt. Jag tvingade mig att läsa i svenskaboken. Lyckades lite sen somnade jag. Vaknade, läste och sen somnade igen. Dett upprepades typ fem ggr innan jag slängde boken på golvet och somnade pladask i min säng. Klockan 03.33 vaknar jag och letar efter min mobil. För den är ju så himla viktig mitt i natten ?! Hittade den i alla fall när jag slängde mig ner under sängen. Sen läste jag lite till och släckte till slut lampan... Eller nee, jag släckte aldrig lampan. Det har varit ett mysterium för mig enda sedan jag satte upp den. Jag somnar ofta med den på men vaknar med den av. Hoppas det lever en sån liten mysig Dobby i mitt rum. Han kan få städa och göra läxor och skit och i utbyte kan ha få en kaka :D

Sovmorgon i dag, det var underbart. Förutom att jag var tvungen att läsa ännu mer i min bok när jag väl vaknat. Min projektledare (Strålfors) ringde mig med ett glatt besked i alla fall. Jag ska få jobba hela mitt vinterlov! Ingen ironi här inte, jag VILL jobba hela lovet :D That's why we like ya Sussie! ♥

Nu pluggar jag för fulla muggar, franskaprov imon. Men vad spelar det för roll? Jag är inte så bra ändå, men med den inställningen kommer man ingenstans! Så därför: Jag kommer äga skiten ur er imon mes amis!

a

Alltid en orkan i hälarna
Aldrig kunnat stanna nånstans
Jag hör Bird och Monk i mitt huvud
"Du kommer inte stanna här länge"

Ema 2010

Jahopp, jaa men det var helt ok ändå. Jag tycker Eva Longoria gjorde ett bra jobb, älskade när hon kom in i klubbdräkten, haha jag fattar inte hur Lady Gaga kunde ha på sig en hel klänning med kött?! Om det inte stank om henne så var det iaf fult som stryk!

Nu ska jag ligga och läsa massa sidor i Robinson Crusoe. Jag vill ju bara sova :(

Hittade ingen bild på hennes klubb-klänning :P Men en ganska rolig reklam dock ;)

a

Usch vad äckligt.... :(

101108

Gud vad tiden går fort. Jag som tänkte att vår Parisresa låg långt fram i tiden. Men icke. Nu är jag här och det är redan november. Jag funderar lite på hur fort det egentligen kommer gå tills vi alla är arbetslösa. Nee skämt å sidor ;) Men det är inte långt till studenten...

Idag gick jag upp duktigt och duschade. Klar typ tjugo min för tidigt, annars hade jag inte stått här. Det är svinkallt ute, så jag lagrar upp med min nya halsduk och min tjocka varma jacka :) Får se om mina fötter har lika stor tur. Converse eller boots?

Me and ma crew

Kolla vad coolt! Detta gjorde Viktor, haha! Passar ju in perfekt. Detta var för övrigt min och Mannys Halloweenutstyrsel ;)

a
aa
a

Slänger upp lite Paris

a

a

a

a

a

 

Ladda inför natten

Nu laddar jag upp inför natten. Det låter som jag ska göra något riktigt jobbigt, och på sätt och vis ska jag det. Jag ska streckläsa min engelskabok. Vår Hitler till engelskalärare tror att jag kan läsa 125 sidor på ett par futtiga dagar. Och visst, jag kan skryta med att jag läste ut Harry Potter 5 (den tjocka på 1000 sidor) på endast tre dagar. Jag är mäkta stolt! :) Men! Ett stort fett men. Jag kan inte läsa om jag tvingas eller om jag inte får streckläsa den under tex tre eller fyradagars peridoder. Jag kan inte läsa typ 40 sidor på en kväll, lägga i från mig boken och fortsätta så resterande dagar på typ två veckor. Det är omöjligt. Så tråkigt. Jag väljer dessutom dem tråkigaste böckerna. Denna gången tänkte jag outside-the-box och valde en Agatha Christie bok, Five little Pigs. Vad tänkte jag?

Jag borde gjort som alla andra och tagit en bok som jag läst under sommaren. Smart drag där. Men men... Bara för det ska jag kolla om bokf*n har blivit filmatiserad. Då banne mig!

a

Mihi, köpte en storpack på båten från Tyskland. Pappa tog förvånadsvärt en och Viktor fick med en.

Hemma igen!

Nu har jag varit på svensk mark i exakt 24 timmar. Orkar inte lägga upp Paris bilder just nu. Ni kan få se en. Om en kvart kommer Bex och hämtar mig för i kväll är det tjejmiddag hos Pie! Senare på kvällen drar vi in till stan igen och möter upp nära och kära.

a

Detta är på vår långa vandring (en av flera miljoner) till Eiffeltornet. Väldigt mysiga parker finns det i Paris, kan bara föreställa mig hur det ser ut på sommaren.

 

a

a

a

NU sticker jag! Ooo freak out!