Var är du?


Grr


Hmm gjorde provet nu. Jag kanske får g, om jag har tur. I let you know.
Det var svårt, tortyr. Men nu kan jag andas ut. Bara italienska, matte och geografi som ska vara
klart tills imon. Men Kollega Manny och jag chillar oss igenom geografin, det är såå chill att skriva om
oljedränkta ankor och fiskar som inte får luft. (poor fuckers) inlägg av Filip Retarrrd! Tack för chokladen. 

Ikväll är det träning uppe i sickinge! :D Be free to join


a

Godnatt

Jag tar livet av mig om jag får ig på franskaprovet.

Tack för all hjälp Viktor, du är bäst ♥ Vad hade jag gjort utan dig?

Skolan

Det drar ihop sig inför franskaprov. Imon smäller det. Känner mig lite mer säker på det nu efter en timma plugg i skolan. Ska knacka in alla glosor med! Nu sitter jag och Bex och letar efter sagan om Tristan & Isolde. Var är den? Jag hittar ju inget, hoppas Manny har bättre tur.

Shopping

Jag la in en fetebeställning på HM innan jag drog till Manny. En ny bikini och en kort skinnjacka. Mums! :D

a

 

 

Nu ska jag plugga vidare. Te och gott skratt hemma hos kollega Manny innan. Sen nappa kudden! God natt

Run

Sprang ut till hästen, red lite, pussade på min älskling, sprang hem igen. Jag är duktig. Klappar mig själv på huvudet.
Nu ska jag vara ännu duktigare. PLUGGA! Franska och latin. Latinskit tills imon. Franskaprov tills på onsdag. Och italienska tills på torsdag. Min lärare i italienska är för övrigt reeeetarded! Inte nog med att hon har en efterbliven röst som muminpappan i freakin' mumindalen, hon snackar finska och klankar ner på folk. Asså seriöst, jag är inte trög! Bara kanske lite trögfattad, men jag förtjänar inte denna särbehandling! lo, l', la, le gli eller il. Vem bryr sig?!

(inget seröst inlägg, bara en liten överdrivenhet från min sida angående min italienskalärare som växte upp ur jorden för tre år sedan och ler som om Jesus kommer ner till sunnerbo vilken dag som helst)

Annars mår jag bra, tackar som frågar :) Jag ska till Manny nu och plugga franska. Hej då

a

HEj

a

Baby, let's dance in the dark

Baby loves to dance in the dark... lalalala LLALALLALAA!

Skolan idag, hade visst sovmorgon. Jag&Manny stack till mig och gjorde nada. Sen skolan. Nu hemma. Gröt + springa + rida + duscha + plugga + sova! ♥

Kartong

Köpte ju en fåtölj idag. Väldigt fin är den, och skön. Var väldigt kritisk mot den först. Gillar inte shoppa möbler, speciellt inte saker man ska sitta i... tänk vad fel det kan gå liksom. Men den kom i en kartong iaf. En stoooor kartong. Perfekt som båt eller rymdskepp tänkte jag och hoppade ner. Mysigt att bara vara barnslig ibland. Orka sminka sig varje dag, ha snygga kläder och inte få flumma sig. Love it!

aa

IKEA

Jag har köpt en fåtölj, massa ramar (så jag kan titta på mina fina vänner), ljus och ljushållare. Kollade även ut ett bord. :) Mitt rum börjar ta skepnad. Sov hos älskling igår. Mys! Nu hästen och lite skvaller med Linaplutt.

At strålfors

Sitter nu med asfeta högtalare på pappas kontor. Spelar hög musik och njuter av basen dunkandes i hjärtat. Körde bil hit. Ska köra bil hem. Ska bara köra inom ica först. Idag har jag varit duktig, mockat tre boxar och ridit, mockat en hage och sen hjälpt Anton lite att flytta. Ska springa en runda till skolan och hämta min cykel. Sen bara chiiiila ikväll!


a

2007 hemma hos Manny

Earth hour

Min dag ser nästan helt oplanerad ut efter att jag varit hos hästarna. Om jag inte hjälper Anton att flytta då :P
Men ikväll är det i alla fall earth hour. Jag ska tända massa ljus här hemma och gå runt och mysa i en timma. Sen åker nog tvn på eller nåt kul.

a

Uppe med tuppen

Igår kväll var jättemysigt hörrni! Det behövde jag efter en helvetes vecka i skolan. Pizza, Så ska det låta, New moon, massa prat och en madrass värld. Mihi. Vaknade för en halvtimma sedan, alltså halv sju (vaknar inte ens så tidigt en skoldag :O) råkade väcka alla på köpet med. Men vafan, vem vill ligga och dra en härlig lördag som denna?!

Ett halvår

Idag har jag varit tillsammans med Viktor i 6 månader! Underbart, vem trodde det här för ett år sedan?

a

 

Jag älskar dig

God morgon

Idag kommer jag nog inte blogga så mkt. Ska till hästen direkt, sen till Johanna på myskväll, sover där. Upp tidigt (det vet inte mina små änglar om ännu, hihi) sticka ut till hästen. Kanske hjälpa Anton att flytta och sen massa mys med min älskling ♥ See yaa

aa

a

a

a

 

Mannys mamma kom flåsandes upp för min backe igår. Med en lapp och ett litet paket. På lappen står det med stora bokstäver MUTA! Så tre muffins blev då en muta till att jag skulle ladda hem fem album till Manny, TH så klart. Som den goda vän och kollega jag är gjorde jag det och njöt sen av muffinsen. Himmel smakade dem btw

a

Soooooool sa jag ju

a

Sol!!! Fattar ni vad det betyder?! SNART SOMMAR. Und ich liebe sommar!
Idag har jag gråtit av lycka och av olycka. När jag skulle infoga en innehållsförteckning sket sig allt och mitt arbete som tog sex timmar dog :O Vad gör man?! Jag satte mig iaf och storbölade och skrek lite. Messade Viktor, och han kom till min undsättning. Skaffade fram min fackuppsats gjorde han och gjorde den fin. Så nu har jag bara lite kvar innan jag är helt klaaaar. Fattar ni vilken panik jag hade eller?

Men solen sken på mig hela dagen och nu sitter jag och myser med min pojkvän i soffan. Han räddade min fackuppsats så han är värd en eller två pussar extra :)

Once in a lifetime

Kollade nyss runt på Spotify för att hitta musik som jag kan plugga till. Klickade in på Keith Urban, Adam Lambert, Brian McFadden, Cheryl Cole och Chris Brown. Med solen skinandes utanför, bra musik, massa frukt och kaffe ska jag nu köra hårt! Mohaha blev bara så glad av all denna musik och sol! Vill ju dela med mig av min glädje ♥

Sol

Solen kikar fram idag. Smälter all snö bort. Jag har haft matte och idrott. Sitter hemma nu och inväntar en snilleblixt från ovan att träffa mig och få mig jobba så jäkla bra på min fackuppsats, sedan smidigt gå över till superkoncentration i engelska. Like that's ever gonna happen?


a

100324

Det blev ingen kickassdag... Men det blev en bra dag i alla fall. Koncentrerad i skolan, somnade dock på sista lektionen. Rättskunskap med en blond hitler.

Hem till Viktor och äta macka. Sen träning och nu hemma. Vad händer med mitt mysa-med-te-och-popkorn-framför-tvn?

Come on and fly with me

God morgon! Jag har bestämt mig att denna dagen ska bli kickassdagen! Den ska bli bra, men inte lika bra som helgen kommer bli men ändå bra. Så jag börjar med att blogga lite. Ska till skolan snart, möta upp Kollega Manny först. Kolla lite film, plugga engelska ska jag hinna med i skolan med. Sen rättskunskap, hem och ut till hästen. Träning med Björne idag, kommer bli kul!

Träningen från helvete

Kom hem från träningen för typ en timma sedan. Min tränare kan vara en riktig pain in the ass ibland. Jag biter samman för att inte skrika ut min vrede ibland, sen efteråt får jag beröm för att jag är så envis och inte ger upp. Idag var jag inte bara en kvart sen utan också otroligt ur koncentration. Mina tankar låg i min fackuppsats, i engelskaprovet och hur jag ska lösa franskaprovet och min muntliga presentation på en bok jag bara läst 30 sidor i...

Lov om två veckor och jag kommer börja gråta när vi får det!

a

God dag

Skrev ett fint god morgon inlägg innan i morse. Men aja, funkade väl inte då.

Hade sovmorgon idag. Det var skönt. Tog det superlungt när jag vaknade, gick upp på toa, åt lite frukost. Dansade runt lite i mitt rum. Sen fick jag lite bråttom. Första lektionen var italienskaprov, lär gått dåligt. Jag prioriterar inte det språket kan man väl säga. Inte franska heller. Eller engelska. Eller latin. Undrar vilket språk jag egentligen ägnar mig åt?

I helgen blir det mys hos Johanna! GRATTIS DIN FIS!
Sen kanske tävling. Jag hoppas på lite mys. Jag kan viska i era öron att jag har varit tillsammans med Viktor i ett halvt år snart. Och jag har en liten överaskning till min älskling ♥

Nu skriver jag i alla fall på min fackuppsats. Fattar ni hur långt jag har hamnat efter? Fast det är bara om jag jämför mig med Becka. Jag får sitta uppe massa sena kvällar/nätter denna veckan och invänta en snilleblixt! Det ska jag göra :D

Ciao bello!

a

Helgen i bilder!

a


a
a
a
a
a
a

Telephone

Kom den ut idag på youtube eller? Iaf, den är asgrym. Jag och min kollega Manny gjorde en kickass workout till denna låten :D

This is a song about girly parts

Dessa ord säger John Mayer i början av Your body is a wonderland - Live från Birmingham - Underbart! Han säger det så självklart, så lugnt och med en sån perfekt röst. Jag börjar alltid fnissa högt när jag hör det. Det får mig att tänka på sommaren. Jag drömmer mig bort till stranden, havet, festerna, vännerna, pojkvännen och solen!

John Mayer, Håkan Hellström, Akon, KoL och massa massa mer kommer göra min sommar!

a


Eftersom min data är som "ny" hosthost... så är det inget som ligger och skräpar på den nu. Men jag behöver fortfarande Office! Så alla bilder och musik ligger på min hårddisk. Skönt! Det blir som att börja om på nytt. Min data har faktiskt varit med om mkt :P Så nu inspireras jag av min underbara syster och han Mayer som bakgrundsbild, mums. Kommer ge mig ett leende varje gång jag öppnar Berit.

Italienskaplugg nu! Ciao bello

Smartass & Manny Mage

Jag skulle ju skriva fackuppsats med min käre kollega Manny nu i bibblan, bokat en litet rum och allt. Men ve och fasa! Jag hade glömt allt mitt arbete hemma. Vad tänker jag med ? Såg jag inte den stora högen med böcker och papper mitt på golvet i mitt välpolerade rum. Seriös suck. Smartass Anna

Nu när jag sitter och diskuterar fackuppsatser med Kollega Manny ropar hennes mage att det är minsann dags för henne att sluta dricka mjölk och börja äta oftare! Mage Manny säger ifrån på skarpen! Jag frågade Mage vad hon tror om att min träningskondition är på väg uppåt. Hon svarade med ett glatt "MMMMMGGGAGGAAGGARRRRHHHH"

Back 2 school

Sitter i biblioteket nu och pluggar italienska. Funderar på dagens i landsproblem. Måste vara att vi inte kör så bra bil trots allt. Haha, imon smäller det lilla Johannis pannis!

Nu tillbaka till mupparna och italienskan!

Jag vill inte!

Jag vill inte gå i skolan imon! Jag vill fortsätta ha helg och mysa med mina nära&kära. Jag vill jag vill jag vill. Anna lägger sig på golvet, sparkar med benen som en femåring och skriker högt "JAG VILL!" Sen kommer hon på att hon inte orkar lyfta både armar och ben samtidigt längre. Hon chillar lite på golvet och inser att träningen måste få ordentligt lyft denna veckan. Hon funderar lite till. Den som uppfann läxor och fackuppsats borde brinna upp sakta i helvetet. Det tycker Anna!

Nu ska jag tjura ihop lite i min säng med läxor. Jag måste få upp två konditioner denna våren. Min träningskondition och min pluggkondition! Illa... Jag suckar, skickar ett mess till Manny och "kämpar" vidare

Godnatt

a

Crawl

100321

För det första: Johannis Pannis fyller 18 om TVÅ dagar!!!

För det andra: Förlåt för dålig uppdatering men i fredags skulle vi omformatera min slöa data, Viktor och jag, mest Viktor. Men det sket sig så jag har varit utan data i helgen. OOHH NOO! Sen kommer Andreas och räddade mig. Han är typ Datavärldens bästa vän. Så nu kan jag blogga massa! Och snabbt går det. Sen ska jag läsa Kissie, Kenza, Carros, Alice och Blondinbellas bloggar igen! Och så klart facebooka.

Fredag

Slö skoldag, tog den någonsin slut? Fika på franskan, ALLA hade med sig gott.
Sen hem och göra hästen. Pussade lite på Viktor sen kom Lina och i gjorde oss i ordning för 24 timmars. Vi skulle vara headbangers. Ascoola var vi, gå gärna in på carolinaahlberg.blogg.se för att se bilder ;)! Vi förlorade varenda match men det viktigaste var att vi nästan slog desperata hockeyfruar. 5-6 mot dem och vi spelade asbra.

Louise körde mig och Lina till pizzeria, åt pizza i hallen medan vi kollade killarna. Sen hem och sova vid halv tre. Upp vid åtta och spela match eftersom vi kom vidare på något roligt sätt :D Men som väntat förlorade vi. Det var bara för att Anton dömde. Tack!

Lördag

Städa mitt rum, plugga lite. Sen somnade jag i soffan. Gick och la mig i min säng och sov till fem. Ut till hästen med Viktor, sen massa mys framför tvn resten av kvällen.

Söndag

Gick upp typ ett. Pussade min man hejdå. Sen hem och sätta på The Hills maraton! ♥ Ich liebe!!! Medan jag plockade i ordning lite hemma och dukade fram osv. Sen kom Kakan och Chubby. Han omformaterade min data. Som ny, typ... :P Sen ut till hästen och in till Lina för att dricka varm choklad. Gott! Cykla hem och göra mitt träns fint. Duschade och nu här :D

Sammanfattning

Skitkul helg!!! Tjejer, ni är bäst! Nästa år tar vi dem ;) hahaha...
Ont i rygg, höfter och ett fett blåmärke på kinden. Bara så ni vet har inte min pojkvän eller min pappa slagit mig. Det var en tjock dvärgtant som sprang in i mig (?!) på innebandyn. Hallå liksom, vem gör sånt? Tacka vet jag min häst, om han ska slänga av mig gör han det ordentligt och inte mesigt som dem gör i lagsporter.

Show me your teeth!

Teeth - Lady Gaga

Prov idag, idrott. Sen föreläsning om RFSL. Suck. Fika med tjejerna hos Bex. Morotssmet!
Ner på stan snart och träffa Viktor. Fylla på min mobil. Vilket monotomt inlägg. Kom jag på nu. Likgiltighet.


a

I natt är jag

Din! :D Godnatt

Fortsätt bara andas

a

 

Ser tillbaka på dagen med stolthet och beundran

Vi är bäst!

Hard work

Jag är ledig idag! Och jag kom hem för någon timma sedan från hålan Lönsboda där vi fotades. Otroligt fint hus, stort och ljus men framförallt öppet! Me lajk a låt!

Bilder kanske kommer upp här om ett tag. Vet inte riktigt när. Eller hur. Fick ett presentkort på 500kronor på valfri butik på nätet! SUPER :D

Det var skitkul att stå modell iaf. Fotografen, som var en medelålders galen kvinna, fick oss att skratta och låtsasprata med varandra så att det såg ut som om vi pratade på riktigt. Festligt var det. Gubben som ägde huset var trevlig och malde på om hans älskade Lönsboda.

"Lycka till med era liv och följ hjärtat!.... Era egna hjärtan då!"

Photoshoooooooot!

Eller hur det nu stavas :) Vaknade som en nyslagen blomma i min säng för en timma sedan. Hahaha! Det är sant!
Med Viktor bredvid mig kunde väl inte dagen börjat bättre? :) Om en timma ska jag och Manny åka iväg på vårt uppdrag. Såg lite kataloger och sånt igår som troligen kommer vara samma upplägg som det vi ska göra. Kommer bli superkul! Vi packade ju ner alla kläder igår, sån här stor hög tar vi med oss idag

a

 

Så nu har jag gjort frukost till Viktor. Ska gå in och väcka honom med det nu. Ha en bra dag allihopa :)


Miss fatty!

You're a murder! I love the way you twista and turna!

ATA AA YA!

Jag har nog fått tillbaka mitt bloggsinne igen! :D Manny hjälpte mig. Hon följde med mig hem efter skolan och plockade ut kläder som vi ska ha med oss till en fotografering som vi ska göra för ett företag som hennes mamma jobbar på. Ska bli superkul!

Här kommer en liten video som jag och Manny gjorde idag. Ganska bra va? ;) Haha (OBS! Ta inte videon på ett för stort allvar, jag dansar inte så när jag är ute!!!, inte medvetet iaf)

 

Cause baby there aint no mountain high enough

and baby there aint no river wide enough, to keeping me from getting to you baby!

Kom hem för en timma sedan. Har varit hos Lina med Anton sedan klockan halv fem. Vi köpte med oss kladdkaka och glass. Vi kämpade oss ut till Lina och möte där en liten plutt på en häst. LINA! Fika, massa prat och mys i Linas stora säng.

Hinner inte skriva mer, har tappat lite bloggintresse :/ Men i alla fall! ha det bäst

a

Söndag

Jag ger dig allt men jag ger aldrig upp.

a

100314

Usch vad jag har uppdaterat dåligt. Men jag har bara inte haft tid eller lust att blogga. Ska tll Viktor ikväll. Imon fika med Lina & Anton :) Tjo flöjt

Jag är en lat jävel

Jag är det. Jag har en mysig sko på mig (Julklapp från Johanna, tack jag använder dem varje dag, mamma säger att det dämpar svettlukten som avdunstar från mina älskade fötter) Den andra ligger under sängen av någon anledning. Anledningen är att den bygger bo där. Den ska skaffa små gympadojjer som ska växa upp och bli riktigt fina pumps. Men först måste skon ha sin skoman. Och den har jag ju på mig just nu. Mohahaa too bad skon!

a

Closet 4 life

Älskar mina klänningar! Och jag älskar mina kompisars klänningar ;) I sommar kommer vi göra succé!

a

4-7 Mars The Weekend

aaaaaaa
aaa
aaa
aaa
aaa

Denna helgen var awsome! Konserten var skitbra. Manny, jag är stort tacksam över att du drog med mig på Tokio Hotel. Vi köade sju timmar, enligt Manny var det värt det men inte för min del. Jag fick köldskador i ansiktet. Men vi får inte glömma upplevelsen och äventyret i det hela. Plus! Jag träffade Kenza! :D

a



Sörry!

Ledsen för dålig uppdatering! Men guuuud vilken helg jag har haft. Tidigt i fredags bar det av till Gbg med Manny, kom hem i lördags morse. Sen var det 18 års fest på kvällen. På söndagen jobbade jag (lagom trött och sliten) Sen bar det ut till hästen. På kvällen (igår) kollade jag med Viktor på Luftslottet som sprängdes. Måste tyvärr se om den eftersom jag somnade. Idag gick jag runt som ett lik i skolan, skittrött verkligen.

Bilder från konserten och mer från helgen kommer ;)

God dag

Idag fyller Laura 18, grattis!

Sitter i skolan och slappar med Manny, inte mkt att göra. Har typ två lektioner eller nåt. Visar henne fina klipp på youtube. Imon drar vi till göteborg. Manny ringer vandrarhemmet nu. Läskigt!

Ska dra ner på stan efter skolan och fika med tjejerna på Storgatan. Senare ska jag dra ut till Lina och hjälpa henne med historian. Kanske tvingar upp pappa och hästen till Sickinge.

Euuuueeueuuueee Whatever

Patrik, är du också arg?



Nu kastar jag och Svampbob in handduken. Godnatt!

Springa in våren kanske

Joo men det hade jag tänkt. Jag har börjat träna inför Göteborgsvarvet 2010 nu. Piece of cake. Jag har tjatat sönder Anton om det tydligen. Idag sprang jag 6 km. Mums. Disturbed <3

Om en och en halv timma ska jag iväg och rida, morfar kör. Pappa kommer kanske hem till att kolla en stund. Jag hoppas Viktor hinner titta in en stund. Typ nu.

Jag pluggade aldrig. Haha busigt. Jag ska plugga!

Brun eller blond?

aa

100303

Hej allihopa!

Och välkommen solen!!! Så glad jag blir när du är på besök. Idag är jag på strålande humör. Haha ;)
Slutade skolan klockan tolv och det är underbart väder. Det kan inte bli bättre.

Gissa vem som fyller 18 imon. Juste Laura. Och Emelie. Men mest Laura. Du fyller 18 din fis :D Hur känns det? Detta ska iaf firas. Firas med fika och mys på Storgatan. Mocka och kladdkaka it is.

Nu ska jag plugga matte och rättskunskap :) sen ska jag och papi upp till sickinge och hoppa lite.

a

a

Viktor

Viktor
a
don't say a word 
just come over and lie here with me
cause I'm just about to set fire to everything I see



Ameeehn buuuu!

Jag har inget att skriva. Ont i huvudet och trött. Trots att jag hade sovmorgon vilket resulterade i att jag vaknade klockan nio. Ingen frukost blev det heller. Det är inte bra. DÄR HAR VI FELET TILL DENNA DAGENS HELVETE IRONI!

Sanna mina ord. Bloggar inte mer idag. Grattis Lousie till körkortet, må det bli välanvänt. Jag själv fyller i Augusti. Lagom snällt av mina föräldrar. Fest på lördag och TH på fredag. Sluta tidigt imon och fika med bästa på torsdag.

Hejdå

Lallalalaa lajk ya

a

31 December 2008

 

a

 

Hösten 08

aa


Berlin 08

a

Två Håkan konserter gjorde vi under 08, jag & Manny

a

Behind the scenes på Manny&Annas fotoarbete

a

Vi!

aaaa

a

Klassen

aaaa

a

aaaaa

a

Mitt 2008 i lite bilder :D

Dumledore vs Gandalf


"Dumbeldore vinner för att magin i Harry Potter är mer lättanvänd. Det är bara att vifta med med staven och säga lite konstig ord så har man förvandlat motståndaren till en gris.

Magin i sagan om ringen tar mycket längre tid att utöva. Jag vill minnas mig att Gandalf säger något i stil med " jag skulle kunna lägga en låsförtollning över dörren men det fodrar tid och den skulle fortfarande kunna brytas upp med våld".
Detta säger han när brödraskapet är under attack av orcher i moria.


Gandalf är f ö en halvgud och odödlig och runt 3000 år gammal. Dumbledore är ingen halvgud, är definitivt inte odödlig och är kanske 150 år gammal.


Dumbledore har besegrat sin bögpolare i en duell där han själv råkade ha ihjäl sin egen syster ... Gandalf har besegrat diverse monster m m, t ex Balrogen som är ett av de starkaste onda väsen i hela LotR.

Dumbledore blev avväpnad av en sextonåring (Malfoy) och sen dödad av någon avdankad WT-nazist som lärde ut hur man förgiftade folk (Snape).

Gandalf blev varken avväpnad eller dödad. Inte ens av häxmästaren, dock så blev han ju det i filmen. Avväpnad d v s.

"Men på riktigt, get your story straight. När Dumbledore och Grindelwald duellerade (där Dumbledore vann) så var hans syster död sedan typ 20 år. Och systern vet vi inte om Dumbledore eller Grindelwald dödade, det kan tillochmed ha varit hon själv. Dumbledore lät sig bli avväpnad av malfoy, han hade redan tänkt ut att han inte skulle överleva den kvällen. Och jag anser nog att inte förlora en duell mot Voldemort är en fetare merit än att tabba sig ner i ett stup efter en balrog.

EDIT: WTF, Snape höll Dumbledore vid liv tills kvällen han dog, och då för att Dumbledore TVINGADE honom att döda honom. ASSFACE VAD DU ÄR DÅLIG"

Allt taget från Flashback. Och det ingen tvekan om att Gandalfpeople inte har något att komma med. Ni får helt enkelt läsa Harry Potter böckerna och inse vilken kraft Dumbledore besitter. Jag tkr om Sagan om ringen men böckerna är ingen höjdare (lästa halva ettan, tog livet av mig efter alla dumma sånger). Harry Potter däremot, det är riktigt bra. Inga dumma orcher och konstiga ord som ingen kan uttala.

Till Viktor

a