Om du var en blomma å jag en ko skulle jag äta dig för du är så go!

 

Ekorrmördare

Nu kommer det, det efterlängtade inlägget om hur jag Anna Nilsson dödade en stackars ekorre. May he rest in peace!
 
En kväll när jag skulle ut till hästen satte jag mig i bilen, helt omedvetande om vilket öde som skulle drabba mig endast minuter senare. När jag kommer körandes och spelas ashög musik (Demi Lovato, drömmer mig bort att det är jag som sjunger och att alla älskar det). Plötsligt ser jag något som ligger mitt på vägen, det är mörkt ute och jag hinner knappt reagera på det döda kadavret.
 
Men nyfiken som jag är bestämmer jag mig för att packa tillbaka för att inspektera djuret nämre. Jag backar och backar, det går lite hit och lite dit. Inte helt rakt då, så tanken på att jag snart kommer backa på djuret slår mig.
Helt plötsligt gungar det till i hela bilen. Då har jag backat på ekorren, stackars ekorren huvud blir helt mosat.
Jag skriker högt och messar genast första personen på telefonen som kommer upp. Stackars Becka får bli den första att veta att hennes kompis är en djurmördare.
 
Så ja Sverige, jag backade på den ekorren och är fullt medveten om att hans familj aldrig kommer glömma det som hänt men en sak är jag ganska säker på och det är att han redan hade lämnat jordlivet innan jag blev inblandad.
 
Rest in peace lilla krabat!

Myskväll mitt i veckan

 
Dagarna har bara flugit fram och jag har ingen ork till något mer än jobbet och träning. Det är väl ingen nyhet att Januari är en sugig månad som endast bär med sig tråkigheter och utelämnande av pengar. 
Och därför bör man piffa upp vardagen med lite mys, mysan Mys! Så nu sitter vi (jag berra och manny) hemma hos manny och väntar på mat. Martina ska göra crêpes och efter det ska vi dricka varm choklad med grädde. 
 
Jag vill bara planera och boka en resa nu! Så att man kan åka iväg snart. Fy fan för snön som har fallit som gör att jag inte kan rida eller något annat än att frysa röv av mig. 
 
 

Brödbak

Idag har jag haft en väldigt effektiv dag. Jag har bakat bröd, varit nere och handlat diverse saker på Ica, gått fram och tillbaka till stallet och där gjort iordning. Och klockan är bara tre, snart ska jag nog gå och träna på Actic med Manny med.
 

 
Kan ju säga att det blev gaaaanska gott ;)! Fick ett nyttigt recept av en kollega på jobbet. Det innehåller ingen jäst, utan bikarbonat och är därför mycket nyttigare. Det innehåller heller inget socker, utan russin, linfrön, havre och honung. Mycket gott och ett klart godkänt fick det av mamma och pappa.

FjollAnna

Det blir mycket bloggande idag. Skrev nyss till Nils "Är så uttråkad!" Men det är jag faktiskt inte, jag blir sällan eller aldrig uttråkad. När jag säljer hästen kommer jag nog bli det. För det finns för mig alltid saker att göra, det är underbart! Tänk att alltid leva i ett ständigt projekt. Det händer alltid något, man blir liksom aldrig nöjd. För så fort du blir nöjd (nu snackar jag inte abstrakta, dumma saker utan nöjd med livet som en stor gåta) då blir du uttråkad!
 
Nu till något helt annat!
 Jag vet att jag kan uppfattas som cool, hård, tuff och anmält bäst! Men, stort fett men, jag älskar mesmusiken. Och det är den som keep me going. Jag älskar liksom att leva i den där rosa drömbubblan. Min pojkvän älskar att påpeka det. Men jag bryr mig inte! Jag fullkomligt smälter av tanken på romantiska komedier och lyckliga slut med cheesey musik.
 
Så nu ska ni få ta del av musiken som jag drömmer mig bort till just nu. Föreställ er mig, mockandes i stallet, lyssnandes på denna musiken och intervjuar mig själv. HAHAHA! "Jaha Anna hur känns det att bli den yngsta någonsin att bli uttagen till landslaget och få rida OS om tre år?"
 
JO TACK DET KÄNNS JÄVLIGT BRA!
 
 

Lördagskväll

Klockan är kvart i fem när jag skriver detta och det är redan kolsvart ute. Blir så trött. Paddocken hade frusit idag med så rida var ju bara att glömma och aldrig i livet att jag sätter mig på den där mördarmaskinen i skogen. Det ska vara fyra stabila väggar runt oss när jag ska sätta igång honom till våren.
Pratade lite med en kvinna på jobbet som tipsade mig lite inför säsongen, om att jag kan byta bett till ett smalare och att jag ska sätta upp små mål på vägen. Det är bra att ha folk på jobbet som är så hästkunniga. Båda mina produktionschefer har hästar, till fördel för mig kanske ni tänker! Ett utmärkt samtalsämne tänker jag!
 
På min lediga dag, som jag delvis spenderade med min storasyster i skogen, så har jag köpt mineraler till mitt monster, varit hos mitt monster, fått besök av Laura och Becka och kollar JVM. Till Sveriges besvikelse sumpade killarna chansen och looooosade. Så jag har parkerat mig i mamma och pappas säng och tänker göra något som jag aldrig gör. Nämligen kolla in musikvideos. Åh så kul!
 
HEYHEY

Photosession

Idag har jag och min syster varit ute och fotat. Vi tog på oss varsin långklänning och åkte till Bräkentorp.
 
 
 

Guten Tag 2013!

Som alla andra nyårsdagar så sover man alldeles för länge. Vaknade tolv idag och masade mig hem först ett. Suck. Halva dagen är förstörd....buhu. Min förkylning börjar ge sig. Damn you! I must break you!
 
 
Avslutar detta inlägg med hemska mobilbilder. Varför tog jag inte fram kameran? Och tog kort på det fina bordet, dukningen, folket och maten. Allt var ju sååå bra!