Försvarets hudsalva ge mig kraft!

Min läpp är helt fucked up! Men hjälp mig då! Buhu, den sprack i morse. Jag drog lite i den och massa blod sprutar ut. Usch. Jag ska leta reda på den där rosa lilla skiten och lägga på mina läppar.
JAG VÄLJER DIG FÖRSVARETS HUDSALVA!
Kategori:

Dagen före nyår :D

Nu smäller det snart! Usch vad det ska festas här, som aldrig förr är väl ett bra uttryck. Snart ner till Manny och fixa mitt hår, vidare till Laura och ge henne ngt gott som börjar på ch och slutar på ocklad! mmm
Storstädning på gång här hemma med, suck. Inge bra asså. Mina föräldrar tvingar mig att vända upp och ner på mina garderober och skit.
Kategori:

Dagen före dagen före nyår!

Den ni! Satt fint gjorde det :D Idag har ja varit duktigt och tränat en timma med Manny på Strålfors. Snart ska jag putsa mitt träns och sen drar jag med mig pappa upp till sickinge. Att sätta igång en häst som tros gå på anabola + energipiller är inte kul. Tror jag tar med mig ipoden och skrittar runt i hela ridhuset. Vore trevligt om man kände någon som ska upp dit?!
Ska fixa kakans julklapp med. Förlåt att den kommer sent! Imon blir det förmodligen filmkväll och lite gott med tjejerna :D
Fred ut
Kategori:

Vem bryr sig? Inte jag iaf

Mahahaha det bästa detta året! Fyfan vad klockren han är!
Kategori:

Manny!

Nu cyklar jag min söta rumpa ner till Manny och lägger mig i hennes säng. Den är sköööön! :D Vi ska ha Ice Age maraton. Underbart. Jag är Sid och Manny är Manny. Så klart ;)

a
Snälla döda mig inte! Jag älskar dig ♥
Kategori:

Godmorgon snö

Hej på er!

Idag tänkte jag och pappa äntligen åka upp till sickinge och sätta igång Bosse. Men nu ligger pappa ner med migrän så då blir det att cykla ut till hästen och se hur vägen är. Om det är is och snö vägrar jag rida, kanske om jag rådfrågar Linaplutt om paddocken. Men om det däremot är en fin väg utan is och snö tar jag mig en runda i skogen och njuter av luften jag har förtjänat.

Jag börjar dock bli förkyld så jag tar det lugnt idag. Jag ska ner på stan senare med Bex och köpa något till min stora syster eftersom hon redan hade fått det jag tänkte ge henne, plus att jag glömde hennes klapp hemma på julafton, ooops!

Bosse
Bosse
Kategori:

Alldeles för bra


Varför lever inte vissa? Varför kan inte vissa få stanna kvar på jorden och fortsätta göra skitbra musik?








Kategori:

Värt att tänka på

Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek - kvinnor vill vara en mans sista äventyr.

Sagt av ingen mindre än Oscar Wilde. Likt en gammal man som han var borde dessa ord han yttrade vara det mest värdefulla en människa kan komma med. Att ord som kan beskrivas så kort till slut avrundas som värsta krönikan är väl ändå en högst onödig kvalikation.

Vem vill kunna beskriva saker långsamt, med krångliga ord och en betydelse gömd bakom invecklade meningar utan slut?

Varför ens läsa sån skit? Jag läser det. Jag har inget bra svar på varför jag läser det. Det är intressant och ger mig en inblick på förr i tidens överklass. Hur kunde dem tala i skrift, så formellt?

Många frågor bör besvaras inom meningsbyggnadens område. Men vem orkar bry sig när det är så otroligt fint att lyssna på?

Nee vet ni vad! Se mellan raderna, lös inte gåtan med ordens betydelse. Bara lev

a
Kategori:

Slappeslapp

Kom nyss hem från Viktor. Med förfrusna ben och roslig hals tar jag mig ut i mörkret igen. Denna gång bär det av till Bosse. Bosse är en mycket klok häst med personlighet det bara säger swisch om! Ena stunden är han galen och vill bitas, andra är lugn som en ko och vill bara gosa.

Jaja, klappleken igår iaf. Det var kul :D Fick massa godis till slut. Jag köpte inlagd potatis och en gaständare. Super!
Kategori:

Paketleken!

Snart drar jag och bex ner till ica och jagar perfekta julklappar! Vi ska till Viktor och träffa kompisar samt spela julklappsleken. Hoppas jag slutar med alla klappar! Mohahaha nee men det roliga är att vi kompisar träffas nu på lovet. Ska försöka dra med alla att åka pulka eller skriller någon dag.

Så nu sitter jag här, fin som snus och väntar på att klockan ska bli halv så man kan dra sig neråt netto och möta upp min älskade halva, Bex! :D
Kategori:

On my way...

Tell everybody I'm on my way. New friends and new places to see. With blue skies ahead yes I'm on my way. And there's nowhere else that I rather be.

Nee men nu drar jag till Ikea! Jag ska ha en ny stor säng som ska täcka hela mitt rum eftersom Viktor har en så stor rumpa! haha :D

a

Kategori:

Herr Liljedahl

Jag drar min rumpa rakt genom denna regnskog till stad till andra änden och slår läger. Närmare position: Anton Liljedahl. Där ska vi äta pizza och glo på dumburk. Så spenderar man sin Juldag fyi! :D

a
Kategori:

Juldagen

Alltså dagen efter Julafton. Verkar helt meningslös. Alla ska ut och festa eller vidare till någon släkt avlägset långt bort. Men jag, jag vaknar vid tolv, gäspar mig upp, tar det lugnt, sticker och tränar och myser med kompisar. Låter perfekt. Jag längtar tillbaka till Sthlm också, tusan! Vill inte bo i denna stad, det enda som håller mig kvar är mina kompisar, pojkvännen och hästen. Just nu även skolan. Men snart, snart. Då sticker jag!

a
Kategori:

Julafton

God Jul alla då! Nu vankas det Julafton för fem öre. Nee men snart kommer släkten. När jag blir stor ska jag ha hela feta släkten hemma, plus Elins 23 barn och 5 exmakar ;D hahaha neh. Men stor Julafton hemma hos mig när jag blir stor är ett krav på mitt vuxenliv. Skapa riktig julkänsla, min jul nu är ganska tråkig... 



Detta fick Viktor av mig i julklapp, en mössa :D hahaha
a
a
Elins klapp som ligger på min säng just nu, årets finaste klapp måste jag säga. Hope u like it!
a
GRANEN!
Kategori:

God Jul

God Jul på er alla önskar Anna&Cas. Hoppas eran jul blir lika fin som vår :) Och detta nya året innebär massa tävlingar för mig och min man. Debutera 1.20 hoppas jag på :)

a
Kategori:

Stockholm 21-22/12

a
aaa
aa
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a

Kategori:

Familjen Nilsson/Johansson klär gran

Vi klädde granen i söndags, den blev väldigt stilig. Eller den ser ut som den alltid gör :)

a
a
a
a
a
a
Kategori:

Higher

Kategori:

Dan före doppardan

Onsdag, trött och lite hängig. Yeeey! Nee men humöret kan inte vara på topp varje dag, eller hur?
Kom hem elva igår, riktigt sent eftersom det var halt, massa snö och massa olyckor på vägen hem. Läskigt att se en skitstor lastbil ligga i diket och en till stå snett jämte. Tog sex timmar att åka från Sthlm till Ljungby. Det brukar ta fyra! :O

Kategori:

Scandic

Wow, vilken dag! Upp vid sex, åkte halv sjul. Somnade sött på Laura i bilen. Väl framme parkerade vi oss på donken sen vidare in mot stan. Massa, massa och åter massa gallerior hann vi med idag. Inhandlade Viktors julklapp. Hoppas du tkr om den, och om du inte gör det, snälla låtsas som du gör det ;D haha

Efter en hel dag med bara gå i butiker och mysa lämnade vi Laura med sin släktingar. Jag och Manny gick till T-centralen och frågade oss om vägen till Upplands Väsby, vilket var en krånglig och hopplös väg. Med försenat tåg och bitande kyla kände vi oss som flyktingar undan nazister. Usch! Men väl framme på hotellet sprang vi ut och köpte Ben&Jerrys och chips. Gott!

Ikväll har vi tränat en timma, sen bastat och badat bubbekpool aslänge. Tog massa roliga kort som kommer upp senare. Vi stötte på två äckliga holländare (?) med mage två meter utstående från deras kroppar. Haha.

Nu har vi ätit räksmörgås och proppat i oss glass, kollat lite på Tokio Hotel och sen Shan da man Atci. Trött som en mulåsna en varm sommardag i Mexico tar jag mitt pick och pack, borstar tänderna, dricker lite vatten, pussar Manny godnatt och försöker sova även om Jasmina snarkar som ett as :D

Kategori:

Godnatt!

Maaaaaaah, trött anna kliar sig i ögonen och gäspar. Hon ska upp om fem timmar, det vet hon om mycket väl. Dessvärre har hon inte packat eller tvättat sig. Det hinner hon imon tänker hon, sova i bilen är rena himmelriket om man måste gå upp så tidigt.
Hon tittar sig lite omkring i sitt rum och undrar varför inte Viktor är här?! Världen är orättvis ibland. Han borde vara här och krama, pussa och värma hennes säng. Sen viska fina ord i hennes öra tills hon somnar sött på hans bröst med hans armar runt sig. Hon borde vakna runt nio på morgonen och inse att hon har inget att göra på dagen. Föräldrar finns inte, hästen finns inte, skolan finns inte, världen utanför finns inte. Bara hon och Viktor. Sen skulle dem mysa ner sig i hennes stora säng och somna gott om.

Men tillbaka till verkligheten! Jag har inte duschat, packat eller pussat mina nära&kära hej då! Vadan detta? Aja vi hann klä granen iaf :) Nu ska jag mysa ner mig i min säng, skriva ett fint sms till min pojkvän och min kompis BexJohanna. Hon är go hon. Sen ska hon och hennes rumpa somna sött och vakna ilsket som ett bi (som vanligt).

Imon bär det av till storstaden STOCKHOLM!!! Maaaaah fyfan! Love it<3

AnnaAnna
Kategori:

Stockholm

Imon bär det av till Sthlm!!! Fyy faaan vad vi har längtat :D skönt att komma ifrån denna håla och leva livet där uppe! Vi hörs va, nu klär vi granen och myser.

a
Kategori:

Helgen

Denna helgen har väl innehållit allt du kan tänka dig. Svett, blod, tårar, skratt, längtan och kärlek. Haha sånt gillar vi. Som de insnöade småstadsbor vi är söker vi oss till drama till tusen! Vilken får konsekvenser så klart. I fredags var vi på middag, sen hem och byta lite julklappar med mina underbara kompisar. Jag skulle hålla tal till manny om hennes tavla men brast ut i gråt istället. Då börjar Bex och Johanna skratta. Då skrattar jag med. Till slut sitter vi alla där och skrattgråter. Underbart. Älskar er. Och som vi sa i fredags, vi fyra är bäst!

a


a
a
a
a
a
a
a
Kategori:

Middag at Charlie's

Kom nyss hem efter en två timmar lång middag med klassen. Ni är bäst! Trevligt :) Nu bär det av neråt Fjällis till Manny för att fira jul ihop med mupparna. Växjö imon och feeeest! :D
Kategori:

Manny

Min älskade Manny. Hon är underbar. Tänk om alla var som henne, då skulle världen vara vacker. Hon förtjänar varje lycklig stund på denna jorden. Att hon en dag kommer glömma mig tvekar jag högst på. Hon är min älskade Manny som betyder så mycket om inte allt för mig. Du och jag föralltid! Ett ord till min underbara Manny, kärlek! Bara för att du är bäst får du denna bildhyllningen!

Manny
MannyManny
Manny
a
a
a

Kategori:

Sista dagen!

Imon smäller det minsann i lilla Ljungby, eller hela helgen om man så vill det! Haha, lite julmys i skolan imon sen sluta tidigt. Hem och fixa lite julklappar och hästen. Sen bär det av ner på Charlies för att möta upp den bästa klassen och äta pizza! Fint skare va :D Ska verkligen bli roligt att alla, nästa, i klassen äter ihop sista dagen höstterminen 2009.

På kvällen ska vi fyra mysa hemma hos min älskade Manny. Vi ska bland annat kolla på våra favorit julfilmer; Love Actually, Ensam hemma 1 och Anastasia (till min fasa). Massa gott godis och när man är hemma hos fröken Tosic kan man räkna med en och annan god efterrätt! Det är sjukt hur denna människa får till det så bra. På lördag är det Växjö med mamma och syrran som gäller. På kvällen är det 35 årsfest hemma hos Anton. Olof fyller 18 och Anton fyller 17. Grattis på er!

På måndag åker jag och manny till sthlm!!!

a

Jag vill ha sommar! Jag vill ha Tylösand! Jag vill ha!
Kategori:

Usch...

Ja måste plugga massa idag igen. Men först äta. Har ju prov i företagsekonomi och franska imon. Börjar nog med franskan. Sen duschar jag. Sen pluggar jag företagsekonomi. Jippie!

Kategori:

Plugga

Idag gäller mitt skrivbord + mig! Jag ska plugga röven av mig. Har prov i franska och företagsekonomi. Jippie!!!

a

Var hos världens bästa Johanna igår på julmys! Glögg, lusskusar och pepparkakor. Och självklart en pain-in-the-ass Manny som tvunget skulle hoppa på min mage. Men jag älskar dig ändå!
Kategori:

I've seen that love in you

Tänk när du kommer en annan människa så nära att denne känner dig bättre än dig själv. Tänk när man kan läsa varandras tankar. Endast en blick får dig att förstå vad han menar. Endast ett ord vet hur hela meningen kommer att sluta. Du vet vad han tänker, känner och kommer göra.

Du känner mig. Du fick mig hit. Och jag skulle inte ändra något. Tacksam. Jag gråter till varje säkert steg jag tog till dig. Kärlek. Jag är kär. Lycklig.
Kategori:

Lucia

Vaknade typ elva. Åkte till Sickinge, åkte till stallet, sitter här nu :) vad hände med min helg egentligen? Jag har bara slappat och mysat heeeela helgen. Till nyår blir det andra tag. Fest.

Råplugga i tre dagar nu då så man kan andas ut på fredag.

a
Kategori:

Feeeest!



Nu blir det fest på mitt rum! Dansar loss med Kakan självklart till denna puddinglåten!
Kategori:

Acne 28

Äntligen! Haha what I'm about to tell is nothing you shall pay forward. Nee men jag kommer äntligen i mina acne 28 igen! Mina absoluta favoritjeans. Fick dem i våras av min älskade syster men sen på sommaren var det för varmt för jeans och sen framåt augusti kom jag inte i dem längre. Men idag gav jag mig fan på att komma i dem (det var dels för att jag har tränat en del på sistone). Så jag la mig ner i min säng och drog allt vad jag hade för att få in den där knappen! :D haha rumpan blir assnygg i dem, love it!

a
Kategori:

Stampa inte på det! Ta istället upp det, borsta bort smutsen och behåll det förevigt. Ta bara väl hand om det så det inte går sönder
Kategori:

Fredagsmys allihop!

Laala hade en lektion idag, var har skolan tagit vägen? Sovmorgon, cyklade till skolan, en halvtimmas info om FN dagen nästa år. Sen Lucia i kyrkan, det var fint :) Mat sen spela upp pjäs i franskan. CON CHAISE!

Ikväll blir det mys med mina muppar. Vi ska troligen basta och sen kolla idol. Haha och jag inser nu hur jäkla ful min data är. Måste ha en ny!


Kategori:

Fy fan vilken träningsvecka!

Maaaah jag går upp i atomer! Måndagen inledde jag med att cykla ut till hästen och rida. Där brallade han ur totalt och racade med mig. Tisdag, träning uppe i Sickinge med Hitler! Fyy faan vad jobbigt och vad jag kämpade. Vilken träningsverk jag hade idag. Idag har jag förresten sprungit tre km, cyklat 6 km och ridit två hästar i Sickinge. YEES! Vilken jävla träningsverk jag går till mötes :D hahahaha (ironisk) men det gillar jag ändå, då vet man att man har kämpat
Kategori:

Anna ser framåt

Jag har att se fram emot:

  • JULAFTON! Det kommer bli sååå roligt.
  • Minijulafton med mina underbara muppar. Då är det julmys, mat och julklappar som aldrig förr (eller joo)
  • Stockholm med min älskade Manny! Åhh vad vi älskar den staden. 21 December till 22! Femte gången för mig där uppe detta året. And I loooove it ♥
  • Skolan slutar! Jippie
  • Massa äventyr med vänner och pojkvännen. Maha jag kommer äga er alla på skridskor och pulkaåkning och inte minst snöbollskrig!
Anna&Viktor
Kategori:

I've been searchin' my soul

I know there is so much more to life. Don't wanna be alone tonight. On by one... lalallalalallalallaalaAAAAAAA

Jaa Anna sjunger lite. Anna är glad. Anna skrev nyss färdigt sitt tal. Anna är stolt.




Tomten här nere då. Mitt tal ja ska hålla imon kommer nog bli bra. Funderar på att skoja till det lite och tända ljus, få alla sitta i en ring på golvet och ta på mig en tomtemössa. Det vore mysigt. Mindre mysigt är att jag snart ska ut till hästen. Bläää... asså jag älskar Bosse men just idag orkar jag inte!

När jag kommer hem väntar mig italienskaplugg, suck med stora bokstäver. SUCK! haha det blir ingen tidig kväll idag heller inte. Men jag har massa bra att se fram emot! :D
a

Kategori:

Svinsprutan

Idag tog vi svinsprutan. Haha, fick Johanna och Becks att vänta sist. Jag var lite nervös. Men! Det gjorde ont!
Efter ett litet tag släppte det :) Så nu mår vi prima igen, jag och min arm. Jag ska sätta min söta rumpa på min stol och råplugga nu. Ska hålla tal imon, ser lite fram emot det faktiskt. Sen har vi redovisning imon, naturkunskap. Prov i italienska på onsdag, kom på nu att det är väldigt mkt...
Kategori:

Do ya think I'm sääxy?

Nu ska jag varva ner med Rod Stewart, dansa loss lite. Sen lägga mig i min underbara säng och slumra sött. Min gråa stora tröja a la Flashdance gör mig sällskap + mina benvärmare. Das ist wunderbar!
Idag har jag ätit mat och tränat. That's what I do.



Ni kan ju tänka er min Anna-rör-på-rumpan-dans!
Kategori:

Take your freedom

a

Take your memories, I don't need them
Kategori:

Idag ska jag...

... till mormor&morfar! Äta massa mat sen dra så fort jag kan. Sen ut till hästen. Pappa lurade hem mig från Viktor alldeles för tidigt. Fyy. Sen hem och duscha, kanske hinner plugga lite. Ikväll kommer mina underbara älskade. Dem ska tjuva mig på glögg, pepparkakor och mitt sällskap. Antar att det är ok ;D

a
NÄRBILD!!! hahaha
Kategori:

Fredag 091204

Igår var jag och Lina hos Anton. Han lagade god mat och bjöd på godis! Vi kollade Idol och sen film. Jag tror jag skulle skita ner mig efter en kvart men jag klarade mig. Mysigt hade vi i alla fall. Bästa kvällen på länge ♥

a
a
a
a
a
a
a
a
a

Kategori:

Autumn Love

Lalallalalaaallalaaa Britney Spears är bäst, det är bara så! Var i Växjö idag, köpte en väst och en lång vit tröja. Sen myste jag, mami och kakan lite på stan och fikade på Askelyckan, där hittade vi Manny och Jasse.

a
a
Aa
a


Kategori:

A som i Alice

Kategori:

Freitag

Fri dag eller? Nästintill. Endast två lektioner, så nu drar jag, Bex och Manny till friskis och tränar lite. Sen bär det ut till hästen. Efter det är det laga mat och mysa hemma hos Anton med Linaplutt som gäller.

Kategori:

Melissa Horn

Jag ÄLSKAR hennes låtar :) Lyssnade för ca ett år sedan på hennes låt "Långa nätter". Den är helt underbar, hennes röst är underbar! Maaaaaaah
Åh vad jag är lycklig! Hihi denna dagen är underbart bra. Slutade tidigt. Imon har jag ingen franska eller latin. Jippie! Och imon är det sovmorgon och sluta tidigt igen. Sen på kvällen bär det av hem till Anton, där kvällen ska spenderas med Lina. Sen drar vi ut på stan eller nåt. 

Viktor♥Anna
Kategori:

Mörk

Hittade bilder från när jag hade mörkt hår. Mycket intressant. Ganska fint :)
a
kolla, så här hade jag det förra hösten, ser ut som det är kortkort! :D
Kategori:

Jultomten är död

Jag ska skriva ett tal om Jultomten som ska vända sig till barn. Alltså en harmlös och barnvänlig version där jultomten existerar.

Det finns ca 2 miljarder barn på jorden. Men nu vill ju tomten inte besöka muslimer, hinduer, judar eller buddister, vilket reducerar antalet till 15% eller 378 miljoner. Med ett världsgenomsnitt på 3.5 barn per hushåll är det sålunda 108 miljoner hushåll att besöka, om vi kan anta att det finns minst ett snällt barn i varje hem. (Kanske 2 på Gotland, men det höjer ju inte genomsnittet.)

Jultomten har, pga. jordens olika tidszoner och rotation, ca 3.5 timmar på sig att jobba, om vi antar att han reser västerut, vilket ju blir mest logiskt. Han besöker sålunda 967.7 hem per sekund. Det betyder alltså att för varje kristet hem med minst ett snällt barn, har tomten ca 1/1000 sekund till att parkera släden, springa ut och hoppa ner genom skorstenen, dela ut julklappar, hoa 3 gånger, klämma 2 snapsar, upp genom skorstenen igen, i släden och iväg till nästa hus.

Om vi antar att alla hem som ska besökas är jämnt fördelade är det ca 1 km mellan varje hus i genomsnitt. Tomten färdas sålunda ca 100 miljoner km, toabesök och andra pauser räknas ej. Med andra ord flyger tomtens släde ungefär 1000 km per sekund eller 3000 gånger ljudets hastighet. Som jämförelse kan nämnas att den snabbaste farkost som människan hittills skapat, rymdsonden Ulyssevs, färdas ca 50 km per sekund.

Som kuriosa kan nämnas att en normal frisk ren kan komma upp i en hastighet av ungefär 30 km i timmen. Lasten i släden är ett annat intressant objekt. Om vi antar att varje barn får klappar motsvarande 1 kg, har släden en last på 500 000 ton, tomtens vikt ej medräknad.

På land kan en normalstark ren dra ungefär 200 kilo. Även om vi antar att de speciella flygande renarna kan dra en vikt tio gånger denna, kommer inte släden ur fläcken, om inte tomten skaffar fram ca 360 000 dragvilliga renar. Detta kommer att ge släden en samlad vikt på ca 600 000 ton.

600 000 ton, som flyger med 1000 km per sekund alstrar ett enormt luftmotstånd. Detta kommer att hetta upp renarna, ungefär som när en meteorit som inträder i jordatmosfären. De två ledarrenarna kommer då att absorbera en energi motsvarande 14 300 trilliarder joule per sekund, eller 14 300 trilliarder watt. Ledarrenarna kommer helt enkelt att brinna upp omedelbart och de bakomvarande kommer att utsättas för en ljudvallsbang och därefter själva brinna upp. Alla renarna kommer att möta sina anfader på mindre än 4.26 tusendels sekund, dvs. när tomten når till sitt femte hus.

Detta är dock hypotetiskt, för då släden accelererar från 0 till 1000 km/s på 1/1000 sekund, kommer alla i släden att bli utsatta för en g-kraft 17 500 gånger större än tyngdkraften. En tomte på ca 150 kg (vikten uppskattad efter existerande kopior) skulle naglas fast i bakre delen av släden motsvarande en vikt av ca 3 miljoner kg, vilket ögonblickligen skulle krossa varje ben i hans kropp och förvandla honom till en våt fläck.

Slutsatsen torde bli att om tomten någonsin levat så är han definitivt död nu.

 

Kategori:

Flumidum, nöffnöff

hihi, knäppt. Jag har ont i huvudet, ändå sitter jag framför denna eländiga dumburk. Egentligen hoppas jag lite på att Melody Gardot ska hoppa ut ur dumma Spotify och spela gitarr och sjunga för mig så jag kan somna gott i min underbara säng. Om jag inte var tillsammans med Viktor skulle sängen lätt vara min älskade i alla väder.
Det underbara med mitt huvud är att mina tankebanor är lååångt från det normala. Jag tänkte nyss på det jag skrev ovanstående sen bara två sekunder efter tänker jag på något helt annat. Om jag vore normal skulle mina tankebanor flyta ihop liksom i ett logiskt tänkande, men icke Annas hjärna!
Sa jag att jag fick en chokladkalender? Den är jättefin
Egentligen kanske jag ska göra om min blogg till en Anna-kämpar-för-miljön-blogg men det orkar jag inte. Sanningen är att jag inte är så smart för sån skit. Men jag vet hur grisarna har det, dem har det inte bra! Dem äter till och med upp varandra. Haha. Usch...
a
Nöffnöff
Blir det julskinka i år eller?
Kategori:

Naturkunskap = Döden

Eller nää men ont i mitt stora huvud har jag. Fick en chokladkalender nyss ♥ Tackar så mycket!
a
a
Haha jag har så många roliga bilder! En dag ska jag lägga ut alla roliga bilder och skratta mig redlös! Mohaha