ELLE 2010

aaa
aaa
aaa
aa
aaa
aaaaaaaA
Kategori:

18års fest!

Här kommer lite bilder från i fredags. Oa, Julle och Fiddes 18års fest! :D


aaaa

a


aaaa

a

a

Kategori:

Assassin

Gud, vilken människa! Vilket geni! Jag är frälst. John Mayer är min musikgud

aaa
Kategori:

Sista helgen i januari 2010

Denna helgen har varit bra, jäkligt bra för att vara min vecka från helvetet! hahaha igår var det fest må jag säga. Bilder kommer på det om jag lyckas få tag på några.

Började iaf med förfest hos Oskar, vilket var sjukt roligt! Efter det tog vi oss på vingliga cyklar till hembyggsparken och träffade alla och födelsedagsbarnen. Sen spenderades natten där med sång, dans, djuroffringar, tatueringar, ritualer i form av sexställningar, människooffranden, matkrig och massa massa mer.
Eller nää, inte riktigt men väldigt likt :D

Sen gick jag och Vickan hem och sov. Nu sitter jag i kakans lägenhet och väntar på Viktor. Har thaimat och mys här! Imon ska jag och Linaplutt baka och jag ska väl rida och plugga....

a
Kakan, sommar
Döda mig inte för att jag kollade igenom, men du är
ju så söt!
Vill ha sommar så jag med kan blåsa såna här!

a

Jag på ön Naxos förra sommaren
Vill ha sommar

Kategori:

Sorry I couldn't wear your halo

aaa

Kategori:

100128

Imon är det fest! Och till det har vi fyra förberett oss. Vi har köpt finfina presenter.
Och jag har plockat fram min klänning och skor. Det kommer bli kul det här :D
Becka kommer till mig imon så ska vi göra oss fina tillsammans. Kanske äter lite.
Nä-hä nu bär det av till hästen sen till Anton och leka lite :)
Kategori:

Choklad i min säng

Hahaha  jag var nere i dag. Totalt nedkörd i botten. Ingen kunde rädda mig från denna hemska dag! Inte förens Viktor kom till min träning och log. Då blev det lite bättre :) Men sen hoppade Cas konstigt. Han stannde i kombinationer med oxrar. Han som brukar hoppa allt. Känns som om jag måste börja om igen från noll. Suck... Sen kom jag hem och fick en hel chokladkaka av Vickan. Då blev jag glad! :D

Jag har en dålig vecka people! Bara så ni vet. Hjälp mig gärna att göra den enklare. Jag har redan lyckats:

Skada höften
Få ett fete blåmärke på vaden
Ramla på isen
Låst min cykel och inte haft nyckel, då fick jag gå hem
Snöstorm!
Gå skit på träningen
Hoppa över en träning
Formulera mig fel inför pojkvän&vänner
Gjort ett skitdåligt franskaprov
Få ont i halsen

Nä-hä! Nu går jag och lägger mig. Godnatt
Kategori:

Språk vadå?

Språkolympiaden. Mmm det är inte så kul som det låter. Gjorde nyss testet nu i skolan. Gjorde det otroligt snabbt eftersom jag insett att franska, till min besvikelse, inte är mitt språk. Jag suger på franska! Hallelulja! Förnekelse är första steget. Check!

Jag kommer dra ner min klass i botten till bottnarnas bottnar. Så dålig är jag. Nu vet ni. Kan till och mer tyska än franska. Jag drar dock en stor suck av lättnad när jag fick veta att resten av klassen också dog lite halvvägs in i provet. Detta är some hard shit!

a

Kategori:

Freeze

... all over. Hold the pose. Freeze the moment. We wont last for ever... I'm gonna freeze. Lalallalalalalaaa

Jordin Sparks - Freeze, en sån där låt jag lyssnar på när jag går in i ett nytt kapitel i livet. Låtar konstigt men det är ingen glad låt. Det är en stanna-i-tiden-låt. Sorgligt.

Nu ska jag byta om från stallkläder till vanliga kläder, bege mig ner på stan och sen till Viktor. Pannkakskväll vankas :D

pannkaka

Kategori:

Hej verklighet

Allt vänds upp&ner. Du slutar andas och känner hjärtslagen slå snabbare i bröstkorgen på dig. Det är verkligheten som sakta sviker dig och lämnar din sida. Du dras in i ett stort svart luddigt hål. Syster som syster. Du svävar som på moln men ändå inte. Det är en känsla som inte har en känsla. En okänsla. Vad ska jag tycka? Vem ska jag va? Vad ska jag säga?

Perfekt. Det är ju ett ord som inte finns. Ingen är perfekt. Det finns inte någon som är perfekt. Det finns inte något som är perfekt. Perfekt är ingenting. Det är ingenting. Det finns inte. Bra! Konstaterat och klart. Perfekt är ett oexisterande ord!

a

Kategori:

Hej blåmärke!

Idag har inte varit min dag, eller rättare sagt eftermiddag! Fyy vad hemska saker jag har blivit utsatt för. Nejdå det kunde varit värre :)

Det började med att jag halkar in i stallet och druttar på rumpan in. Om inte pinsamheten tog över mig gjorde tanken på det feta blåmärket jag kommer få på höger skinka det. Sen när jag rider uppe i sickinge tog jag vatten över huvudet och hoppar ett relativt högt hinder. Cas går inte så bra i höger varv så jag kär på som vanligt men hästen stannar och hoppar hindret stillastående. Jag flyger oväntat som en vante ner i hindret och hamnar under hästen som förbryllt drar upp hovarna så han inte ska trampa på mig. Men han lyckades träffa min högra vad rejält och jag som landade pladask på höften vrider mig i smärtor. Pappa springer efter hästen och Viktor klappar på mig. Vilken smärta ändå. Men nu är allt fint :)

Hästen blir utan mat i en vecka dock :) Godnatt puss
Kategori:

Elinpelinpäronpung

Lyssnar på Justin Timberlake (min favorit från att jag gick i fyran) och "städa" och "pluggar". Det går inte bra! Jäkla FN uppsats som ska vara inne imon. Sen har vi svenska som är helt blurrig och latin och engelska och snart italienskaprov. Suck...

Men Elin flyttar snart hem. Alla suckar när deras syskon flyttar hem men jag ser faktiskt fram emot det. Jaa, det kommer bli lite jobbigt och jag kommer ångra mig djupt för att skriva detta men jag tycker det kommer bli kul och jag älskar faktiskt min syster. Pratade med henne idag också om att dela garderob. Underbart! Fattar ni hur mycket kläder den människan har!? :O Helt otroligt vad man kan samla på sig. Mohaha.

a

Min vackra syster
Kategori:

Paus

Juste paus! Vilken jäkla paus i vardagen jag har haft :) Helt otroligt underbart. Bio två dagar i rad. Bra filmer båda. Fika och mys med dem bästa tjejerna som finns, pulkaåkning, massa roligt med Viktor och innebandy (kollning?! ) Sen också massa festplanering. Detta året börjar bra må jag säga. Det kommer resultera i att det kommer bli mitt år! Mohaha suck on that!

Större event som väntar mig :

29 januari 18 årsfest, Oa Julius och Fidde
6 februari Tävling i Laholm
14 februari ev dop för kusinbarn
25 februari Skandinavium Göteborg Horse Show med Linaplutt
5 mars Skandinavium Tokio Hotel med Manny
6 mars 18 årsfest, Ebba Maja Louise och Frida
Bio med Viktor, Snabba cash

Det är min planering för två månader framåt. Jag skriver inte in några mer tävlingar. Vet inte när jag ska planera in dem än. Men dem kommer :)
Kategori:

Sherlock Holmes

Spontandrog med Manny till Växjö och kollade bio. Denna dag blev det Sherlock Holmes. Haha den var faktiskt bra. Helt ok. Trodde lite mer om den. Men ett plus som jag innan kunde sett som ett minus var att skådisen som spelar Holmes gör en undermedveten immitering av Johnny Depps karaktär Jack Sparrow i Pirates of the Carribean. Den är inte dålig med heller inte en medveten sak heller. Jag tycker att Sherlock Holmes framställs i denna film som otroligt smart, arrogant och knäpp på samma sätt. Underbart! Men handlingen var inte mycket att buga för. Kunde varit bättre. Det var mer detaljer och effekter som gjorde hela filmen till en bra film.

aA

Det gör ju inte saken bättre att Sherlocks assistent spelas av Jude Law. Han höjde deffinitivt sin status hos mig med tio poäng.
Kategori:

Söndag 100124

Ledig i morgon :D Det innebär att man kan vara uppe sent och busa ikväll! Det ska jag och Manny göra. Först ska jag dra med henne på innebandy sen får vi se vart kvällen/natten tar oss.

Nu ska jag iaf dra ut till hästen och se om man kan skritta lite i paddocken utan snösulor eller brodar. Ska bli intressant att se hur han taklar situation "HAL IS" ...

Sen efter ridandet som förhoppningsvis går bra och som planerat ska mami&papi komma ut och fika med Lina som ska ha bakat bullar :) Gott, jag tror vi ska prata om GbgHorse Show.

Sen hem och duscha och dra ner till Manny. Så ser min söndag ut! :D Puss

a

Kategori:

Avatar

Igår var jag, Becka och Emma på Avatar. Den var bra, hade inga förväntningar så inga höga tankar men den var sjukt bra. Precis som Kenza säger jag att Edward och Bella kan slänga sig i väggen (dem är sedan länge slängda i min vägg ;). Inget vidare fan av Twilight, endast Jacob. Men berättelsen mellan Jake och Neytiri är otrolig. Haha hon är blå och han är människa. Även om den var förutsägbar så höll sig spänningen genom hela filmen. Jag fick gåshud varje gång jag hörde låten i bakgrunden. Älskar Leona Lewis röst. Helt otrolig.

Kategori:

I Blame Coco

Stings dotter Coco frontar bandet I Blame Coco, endast 19 år. Hör ni hennes mörka udda röst? Tyckte inte alls om den men efter ett par lyssningar hör jag hur bra låten är. Plus att bandets första singel gästas av den svenska artisten Robyn, som för övrigt är riktigt snygg i denna videon.



Kategori:

Outrageous!

....when I move ma boddyyy!!!

hahaha nejnej jag allt från det just nu. Vänt upp och ner på hela garaget och hittat massa skit! Jag luktar kläder från 90-talet, böcker och gammalt godis. Fyfan vilken hamster man är. Jag tycker synd om mig själv. Jag är inte bra för mitt eget bästa. Fyyyyy dig Anna....

Kategori:

I'm scared you'll forget about me

a
Kategori:

Nä-hä!

Kvällen spenderas med pojkvännen och min goda humor *blinkblink* hahaha


Nu sääättteerrr jag igåååång och stääädar! Ciao!

a
Kategori:

Fredag

Det är fredag och jag ska städa. Suck. Men det kommer bli fint, jag är taggad på att vara duktig nu i helgen. Saker som ska göras :

  • Städa mitt rum för imon börjar vi måla om här
  • Rensa allt skit jag hade i mitt skrivbord (kommer ta en halv evighet)
  • Anmäla mig till årets första tävling. Blir i Laholm v 5
  • Göra klart geografin
  • Gå på bio med Bex och Emma, mer för mitt goda nöjes skull ;)
Imon ska jag, Bex & Emma på bio. Yeey! :D Avatar mer bestämt, filmen alla pratar om. Jag vet att Leona Lewis sjunger en låt. Den är sjukt bra :)

Just nu sitter jag och funderar på när den jäkla snön kan smälta bort, så klart av solljus och inte av regn, så man kan börja träna ute igen. Det är ju trots allt där det händer. Ute asså :P

a

Kategori:

Min vecka

Tråkigaste veckan detta året säger jag ju bara. Bara plugg hela tiden. Träffade min pojkvän för första gången denna veckan (utanför skolan) idag. Kul men matten var tvungen att pluggas. Så så duktiga var vi. I tre timmar och nu ska jag sitta här lite till. Räknar att det kommer bli typ två timmar till eller nåt. Veckan i bilder här iaf. Jag slappade lite igår med en svensk dam- tidning. Skönt. Kissie får mig att vilja ta livet av mig men John Mayer intyder hopp hela tiden. Yeey!

aaaaaa
Kategori:

Ajaj mitt huvud

Jag är kramgalen idag. Jag vill kramas! Men mitt huvud säger emot. Det dunkar disco där inne så och jag får inte vara med. Suck, mitt huvud mitt huvud säger Anna och tar sig för det. Om ändå en kopp kaffe och lite matteplugg gör hennes huvud bättre. Det skulle vara bra svarar Anna. Anna går och hämtar lite kaffe med mjölk, sätter sig till rätta i sin stol, lyssnar på John Mayer medan hon pluggar flitigt.

Anna har nu gått igenom allt de har till matteprovet på fredag. Hon sträcker på sig och gäspar. Vilken pers det där var! Men gud vad duktig och smart jag känner mig. Anna förtjänar att vila en stund innan träningen drar igång. Hon ska hoppa Bosse idag för första gången detta året för Tina. Underbart med tanke på hur superbra det gick förra onsdagen för Björne.

Nä-hä! Nu går jag och sätter på kaffe och lever min framtid ovan. Pussåkram
Kategori:

100120

Om exakt sju månader fyller Manny 18 år! :D Helt otroligt vad tiden går när man har roligt.
Vi planerar massa sjuka födelsedagar till varandra. Kommer bli awsome.

Dagens Manny citat "Asså jag skulle trycka ner ctrl, alt och delete men jag hittade inte delete på min nya data. Bara en konstig knapp det stod Del på"

hahahahahahahaha du är ju härlig du!
Kategori:

Kärlek

Någon som köper saker till dig? Någon som dyrkar allt någon säger? näää... Är kärlek något påtvingat som kommer en eftermiddag för att man har tråkigt? Är det kram och en puss? Är det dem tre orden Jag Älskar Dig? nää Är kärlek svårt, uppoffrande, hatiskt, krävande, dyrt, billigt, mjukt, rosa, blått, surt, vasst ? Hmm mjjaaee.

Kärlek för mig är en känsla. Det är en människa som förstår dig precis som du är. Personen ser sig själv i dig och du ser dig själv i honom. Ni vet hur ni funkar och tänker. Kärlek är när du offrar allt du har för personen och ändå kan stå stadigt. Du gör allt som krävs för att personen ska må bra. För att se den personen du är kär i och älskar är det mest dyrbara i hela världen.

Kärlek är allt och inget. Kärleken är inte påtryckande, förolämpande eller elakt. Det är inget som sysselsätter dig en tråkig söndag bara för att fylla din tristess. Nejnej...

Du går in i ett rum fyllt med människor. Plötsligt känner du att alla suddas ut. Ljuden från deras röster svamlas bort och du känner att någon iaktar dig. Du höjer blicken och ser din kärlek tittar på dig. Fjärillarna i magen dansar som aldrig förr och benen sviker dig lite. Du ler fastän du inte vet om det. Mmm kärlek... Han ler tillbaka. För varandra finns bara ni. Du hinner tänka massa tankar under endast ngr sekunder, vad tänker han?

Du vill inte ta reda på vad kärlek är, du vill växa med det. Du vill alltid se dig själv i hans ögon, varje dag. Du vill sakta. Du är redo att ge dig själv, dina tankar, värderingar och känslor till denna människan att vårda i sina händer. Du är redo att ge upp allt för att kärleken, för att lära dig älska mer och förstå meningen med kärlek ♥

a
Kategori:

Tankar

Lite tankar från ovan. Vad kallas det om man varken dras till män eller kvinnor? Denna frågan ställde Bex på väg hem från skolan nu. Och jag kom inte på ett bra svar, jag som alltid har bra svar på allting! Suck, jag börjar tappa det...

I dag står hälsa på min älskade sjukling på schemat, träna och plugga. Jag tar nog med mig en låda choklad eller nåt. Det piggar alltid upp :)

a
Kategori:

Dags för sängen?

Jaa nu ska jag lägga mig och plugga latinska citat i min säng. Det är faktiskt roligt men jag kommer antagligen aldrig ha användning för dem. Mina favoriter är:

♦Per aspera ad astra - Genom svårigheter mot stjärnorna
♦Horas non numero nisi serenas - Jag räknar inte timmarna utom de lyckliga
♦Amor vincit omnia - Kärlek övervinner allt

aaaa

Viktor kom till mig igår med glass från donken och en biobiljett. Jag blev högst förvånad och väldigt glad :D jag älskar att gå på bio. Mörkret, stämningen, påpkånn och högt ljud :D Godnatt puss
Kategori:

100118

Oj jag överlevde helgen trots allt. Näe skämt och sidor :) Helgen var lugn och fin. Jag älskar att vara hemma med några kompisar och andas en stund med massa mys. Tänk er tända ljus, en riktigt bra film, påpkånn, musik och mysiga kompisar? Det är det bästa som finns. Men snart festar vi till det igen!

Idag har varit lugnt, jag och Manny satte ihop vårat gympapass nu. Det kommer bli kul. Svårt men kul. Nu ska jag plugga, för det är så kul! Lägger upp lite bilder senare. Oj juste Manny blev mulad av Johanna idag plus en skicklig snöboll i huvudet av moi! :D

 

John Mayer - Who says.

Detta är från när han var med i skavlan, sjukt duktigt på sin mandorin är han ;)

Kategori:

Yiiiieheehhh haaaa

Back in school. Massa snö. Lite fritid. Underbar pojkvän. Fantastiska vänner. Duktigt pålle.
Kategori:

Plugga

Medan alla taggar matcher taggar jag nu att plugga! Oj vad kul det kommer blir! Maha galet.
Nää men nu är det läsarbrillerna på och musiken strömmar ut ur mina feta hörlurar, kaffedrink är att vänta och lite klokare ska man ju också bli. Jippi! :D

aaaaaa
Kategori:

Listen

a



Listen 
To the song here in my heart
A melody I start but can't complete

Listen
To the sound from deep within
It's only beginning to find release

Oh the time has come for my dreams to be heard
They will not be pushed aside and turned
Into your own all 'cause you won't listen

Listen
I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on my mind
You should have known

Now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own
You should have listened

There is someone here inside
Someone I thought had died so long ago
Oh, I'm screaming out and my dreams will be heard
They will not be pushed aside or worse
Into your own all 'cause you won't listen
Kategori:

I look good in love

Vaknade "tidigt" idag hos Viktor. Hem och åt frukost och kollade satc samtidigt. Underbart. Manny&Alice gjorde min lördagkväll igår med alla tidningar, godis, film och U2 konserter. Idag har jag massa att göra. Göra klart idrotten med Manny, göra klart geografin och sätta ihop alla arbeten, träna uppe i sickinge och kanske hinna plugga lite matte. Usch... Jag hatar att mina helger ska gå ut på att vara duktig och plugga och städa och sån skit.

I look good in love
Kategori:

Hejhej frukost

God morgon. Eller jag har varit uppe ett tag nu :) Gjort frukost som ska ätas nu :) Gott. Idag tar jag det lugnt och kanske glider ner till blattehood nr 1, fjällis fem.
Kategori:

Fredagsmys indeed

Nu blir det fredagsmys! Ingen fest här inte. Nejnej, fest är för små inskränkta Ljungbybor som inte vet bättre ;) Haha! Annat var det på min och Mannys tid. Vi härjade runt i Sthlm, Kroatien och lite Jönköping. Det ni. Don't hate us cause you aint us. Såärdet!

Pizza med min kära mor nu. Planerade Gbgresor med Anton och Linaplutt är gjorda idag. Vi drack bubbelvatten med kola smak och åt ballerina. Sån som dansar ni vet ;) Nehepp! Nu är jag så trött på denna hålan att jag ska gå och spy. Pusshej

a
Kategori:

Ronaldo

Som Manny beskrev det så fint för blott en sekund sen. Annas loverboy! Vilken tur att min pojkvän inte läser min blogg :) Nee men Ronaldo är väl inte drömmen precis. Men han är snygg. Det vet ju alla.

I går lanserade Armani en serie heta bilder med deras nya modell Megan Fox. I dag släpps de första av Cristiano Ronaldos modellbilder för den italienska modebjässen.

Cristiano och Megan ersätter som bekant de tidigare affischnamnen David och Victoria Beckham.

Tråkigt nog har Armani tidigare hälsat att vi, till skillnad från i fallet med Posh och Becks, inte kommer få se den portugisiske fotbollsstjärnan och den amerikanska skådespelerskan posera tillsammans.

 

a
Kategori:

Nostalgi

Kolla vad jag hittade! :D Gud vad jag har saknat detta. Tyler Hilton är så himla mysig. Spelar gitarr gör han med och med skrovlig röst föll jag för honom för ngr år sedan, eller hur mkt är det? Becka borde ha kollen ;) Underbart. Nu ska jag duscha efter ett hårt pass core med Manny, som förresten skall strypas långsamt. Sen blir det franska och matteplugg och mat. Gott. Förhoppningsvis hinner jag mysa ner mig och lyssna lite på detta med.


Kategori:

Aktiespararen

Det är jag det! Fick hem en tidning idag som man fick när man gick företagsekonomi. Den verkar intressant. Inte öppnad än dock.

Får inte tag på Viktor heller eftersom han glömde sin mobil hos mig igår. Om du läser detta var det jag som plingade fanatiskt på din dörr för ca en kvart sen. Titta gärna förbi för att hämta den. För övrigt ska jag plugga matte&franska idag. Sen ska jag fixa lite uppvärmning med Manny och sen gå och träna med henne på Friskis, core. Men nu ska jag ge mig ut i snön igen, ut till Bosse bär det! Hatar snön. Det räcker nu!

a

a

a

Kategori:

Whatever it takes

Kategori:

100113

Gissa vad som startade igår? Joo rättskunskap! Skitkul verkar det :) Läraren gjorde minst sagt ett annorlunda men bra intryck. Detta kommer bli en lärorik höst. Att slippa matte b sen i trean kommer bli det mest underbara ändå. Och min och Mannys avresa till Paris.

Idag tränade jag och Cas för Björne, första gången detta året. Skitbra gick det för att skryta lite. Och för att citera min tränare "Superbra Anna!" Maha jag kommer leva på det där lääänge nu. Han gillar mig :) Haha.

Här kommer lite bilder från lovet och veckan som gick.

aaa
aa
aa
a
aaaaa
Kategori:

Meningen med livet

Diskuterar med Alexej vad som är meningen med livet. Jag vet vad meningen med livet är! Lyssna på det här:

Meningen med livet är att behärska kärlek i alla dess former. Kärlek till mamma, pappa, syster, bror, flickvän, pojkvän, hunden, hästen, kompisarna, skolan, luften, marken, solen och ja inte minst kärleken själv.

a

Kategori:

FB

Aa juste, ett klagomål kom in på att jag är för aktiv på facebook :) så nu håller jag en låg profil.

a

Nu åker jag och tränar! Inne i kylan dock. Kul! inte...
Kategori:

Ok, du har rätt

Men hur ska jag förklara? Varför består mitt liv utav en massa frågor?

Mm jag drömmer mig bort. Till en plats väldigt kär till mig. Det är en klippa nere vid medelhavet. Landet får bli en utelämnad detalj. Men jag sitter där. Blundar. Tänker. Lyssnar. Njuter. Det finns inga krav på mig, ingen som kan bli besviken på mig eller tracka ner på mig. Där är jag, där andas jag. Senast jag besökte denna plats var för några år sedan. Men en dag ska jag dit igen. Gråta lite. Skratta. Glömma... Känna att jag är bra, någon ska vara stolt över mig och säga vad som är bra med mig.

Ibland har man dåliga dagar. Lita på mig. Även om jag inte är vad du förtjänar.

a

Se mig som din
Kategori:

Skola

Sitter nu i skolan med Manny som vanligt :) Vi väntar på mat, mmm pie. När vi har fått i oss mat så lär ju hela matsalen vara tom. Manny har ett stort behov att fylla. Tomheten efter mig om eftermiddagarna är alltför stora... suck. Nee skämt och sidor. Hon är så slank och fin.

Idag börjar Tinaträningen. Första gången detta året. Och imon drar Björneträningen igång. Jag har ju fått en fast plats så nu hoppas jag att utvecklingen kommer gå stadigt men säkert framåt.

Dagens i-lands problem för Manny "VAD HON SKULLE ÄTA TILL FRUKOST!"
Kategori:

As I said

a

Anna!

Kategori:

100111

Hmm vad hände egentligen? Viktor luktar vitaminnallar :S
Kategori:

Teckenspråk

Jag och Manny sitter nu i bibblan. Vi ska egentligen jobba med geografin och matte. Men matte har jag redan gjort så just nu sitter jag och flummar runt på internet. Vet ni hur man stavar Anna på teckenspråk? Det visste inte jag heller förens bara någon minut sedan. Det är ju hur kul som helst, jag skulle väldigt gärna kunna teckenspråk. Tänk att man kan kommunicera med de som har tal och hörsvårigheter. Tänk att säga massa utan att säga ett ord. Credit till dig som kom på det :)

Kategori:

God morgon

Måndag, skola, träning. Men jag och Manny ska hämta ut våra TH biljetter idag. Ska bli intressant. Fick veta igår att tre kompisar till mig ska ha 18års fest den 29:onde Januari. Det kommer bli askalas! :D Skola nu
Kategori:

Godnatt

Godnatt allihopa! (läs det med överengagerad sthlmbrats dialekt) haha

Nee men nu ska jag duscha, äta, skicka mina godnatt sms och sen njuta i mitt nya-halv-färdiga rum :) Sen somna gott och tänka på pojken min.

Det som hände igår får en att inse att livet är kort, man tar alltför mycket för givet. Du förväntar dig att din familj samt dina nära alltid kommer vara där. Att ditt liv aldrig kan raseras, det finns helt enkelt inte i din världsbild. Dina saker kommer alltid finnas där. Men materiala saker, kan dem verkligen köpa lycka och välgång? Kan dem få dig att känna dig hel och alltid skydda dig från ondo? Jag tror att lycka kan köpas utav pengar till en viss del sedan kommer man till en gräns då känslor tar över. Det är då nära&kära kommer in i bilden då man vill nå maximal lycka.

Så ta inget för givet. Lev för dagen, det kan bli din sista. Ta väl hand om nära&kära och behåll dem som betyder och håller av dig. Allt det du har kan tas bort från dig på en ögonblicksekund. Säg aldrig hejdå, utan säg vi ses sen. Det lärde min morfar mig. Säg jag älskar dig till den du älskar varje dag, det kan vara det sista du säger.

Jag älskar mitt liv! Pussåkram på er. Godnatt
Kategori:

Måååndag

Borde det inte uttalas som måne? Måndag Mån-dag?! Hmm

Livet rullar på, rullar gör livet. Jag blir arton detta året :D Jippi! Elin ska ta med mig på pub då har hon lovat. Men om planerna går som vi har planerat ska inte jag&manny befinna oss i Ljungby och fira. Vi får se vart vi hamnar :)

Just nu står min hund Lady och glor på mig som om något väldigt sorgligt har hänt. Antingen har hon skitit bakom min gardin (igen!) eller hittar hon inte sina barn (i form av en ögda gosedjur) eller är hon bara en väldigt olycklig hund.

a
Kategori:

100110

Försökt skriva detta inlägg nu två ggr. Surt att internet här hemma cpar plus att min data suger.
Just nu håller mamma&pappa och jag på att tömma mitt rum på skrivbord och bokhylla. In ska min nya byrå och fyra andra hyllor. Detta kommer blir bra! :)

På Ikea idag inhandlades bland annat en byrå, 4 hyllor, en klocka, nya sängben samt massa ljus och små skit. Kvarstår att inhandlas är fortfarande en stol, laptopbord, bord, kuddar, lampor och småskit.

Får inte glömma hästen idag heller. Han kommer lite i andrahand nu när skolan har dragit igång och mitt rumprojekt. Men han skall inte försakas alltför länge.
Kategori:

Mmm pie



Söndag. Ikea. Idrottssak. Träna. Äta. Sova
Kategori:

Ny design!

Äntligen! Här kommer ett litet inlägg. Varit lite dålig uppdatering, sorry för det. Ska bättra mig nu när jag har en finfin blogg. Tack till Alice för hennes hjälp.

Ligger nu i Mannys säng och slappar, Let's Dance och förhoppningsvis pöpkåårrn snart. Imon bär det av till Mio möbler och IKEA för lite span efter lämpliga kandidater, möbler, till mitt rum.

Sover nog här jämte Manny och fiser sönder henne. Med glatt humör, bra magkänsla och en sjuhelsikem bra helg framför sig gottar hon ner sig jämte Manny och myser.

Pussåkram Anna

a
Bild från när vi alla var uppe hos Lauras mamma och hade spakväll. Var väldigt kul! :D

Kategori:

100103

Hej hopp!

Jag har konstaterat idag att Ljungby borde verkligen inte finnas. Det är en liten stad som borde jämnas med marken. Varför? För att det är ingen by, och inte tillräckligt stort för att kallas stad. Det finns ca 1000 pers här eller nåt?!

Men jag skiter i vad som händer med denna "stad". Jag flyttar ändå snart härifrån, Yey! Jag ska till Sthlm, utomlands.

Men först ska jag göra iordning mina garderober. Önska mig lycka till! :D Bilder på det kommer senare ;)
Kategori:

Lördagsmys

Nu ska jag ner till Manny en snabbis. Vi ska beställa biljetter till Tokio Hotel den 5 mars. Haha! Om jag hade sagt det till mig själv för ett år sen hade jag sakta strypt mig! Men vad gör man inte för äventyr med sin älskling. Plus att jag erkänner, pinsamt nog, att det tyska bandet med konstiga snubbar i tjejkläder är bra. Jaja, dem är bra. Lyssna på Automatic, det är den enda jag kan utantill än så länge ;)
Efter besök hos Mannymus ska jag vidare till Viktor. Jag ska överraska honom med en pizza, glatt humör och en spark! Mohahaha. Idag åkte vi för övrigt skridskor på Bräkentorpsjön. Det var kallt.
Soooo låång tjjiiing tjjonng!
a
Kategori:

Nyår 09/10

Här kommer lite bilder från festen hemma hos Joakim Hansson, klassmate. Jag har snott bilderna så no hard feelings tack, om ni inte vill vara med bara säg till så fixar jag det på momangen ;)
aaaa
a
aaaa

Tack för ett bra 2009 allihopa! Nu ser vi till att 2010 blir bättre, större, smartare, snyggare och galnare!
Tack till Joakim, Manny och Emil som stod för festerna denna kalla sista dag på 2009.

2009 för mig stod för:

Bryta upp med en stor kärlek, men jag vet nu att det var rätt och den krångliga vägen förde mig till min Viktor.

Åkte till Liseberg med mina underbara kompisar och glömde totalt bort alla tråkiga saker hemma!

Började tävla utanför klubben med hästen, han sköter sig kanon och vi har nu fast Björneträning!

Jag gick från stenhård brunett ;) till en galen blondin.

Jag har mött massa nya kompisar som är helt galna, precis som jag, vänner för en lång tid hoppas jag!

Jag har sommarjobbat på strålfors i 4 veckor. Sååå otroligt tråkigt. Nytt sommarjobb tack!

Upptäckt massa bra musik, och tyvärr måste Tokio Hotel räknas dit eftersom jag och Manny ska på konsert i Mars!

Insett att 2010 kommer bli mitt år och det kommer bli skitbra!

a

Puss på dig min Viktor! Att kyssa dig vid tolvslaget betyder massa för mig :)
Jag älskar dig ♥


Kategori:

Muse for life



Kategori:

Dagen efter

Nu är jag duschad, matad och utvilad. Nästan iaf. Snart mat. Men jag är nöjd. Det är 2010! Hoppas ni kommer få ett lika underbart år som jag! :D

Nu ska jag äta och mysa med Viktor. Vem vet vad framtiden tar mig sen. Till sängen hoppas jag, jag håller på att dö av trötthet även om jag sov ganska mycket i natt. Sov nere hos Manny. Underbart!

Bilder om mitt event kommer senare när jag orkar dra tummen ur röven och göra det ;) Gott nytt år på er allihopa iaf!
Kategori:

Nyår!

Vilket år vi hade! Vilken dag den sista blev! Vilket humör, vilka kläder, vilken mat, vilka människor...

a