Kärlek

Någon som köper saker till dig? Någon som dyrkar allt någon säger? näää... Är kärlek något påtvingat som kommer en eftermiddag för att man har tråkigt? Är det kram och en puss? Är det dem tre orden Jag Älskar Dig? nää Är kärlek svårt, uppoffrande, hatiskt, krävande, dyrt, billigt, mjukt, rosa, blått, surt, vasst ? Hmm mjjaaee.

Kärlek för mig är en känsla. Det är en människa som förstår dig precis som du är. Personen ser sig själv i dig och du ser dig själv i honom. Ni vet hur ni funkar och tänker. Kärlek är när du offrar allt du har för personen och ändå kan stå stadigt. Du gör allt som krävs för att personen ska må bra. För att se den personen du är kär i och älskar är det mest dyrbara i hela världen.

Kärlek är allt och inget. Kärleken är inte påtryckande, förolämpande eller elakt. Det är inget som sysselsätter dig en tråkig söndag bara för att fylla din tristess. Nejnej...

Du går in i ett rum fyllt med människor. Plötsligt känner du att alla suddas ut. Ljuden från deras röster svamlas bort och du känner att någon iaktar dig. Du höjer blicken och ser din kärlek tittar på dig. Fjärillarna i magen dansar som aldrig förr och benen sviker dig lite. Du ler fastän du inte vet om det. Mmm kärlek... Han ler tillbaka. För varandra finns bara ni. Du hinner tänka massa tankar under endast ngr sekunder, vad tänker han?

Du vill inte ta reda på vad kärlek är, du vill växa med det. Du vill alltid se dig själv i hans ögon, varje dag. Du vill sakta. Du är redo att ge dig själv, dina tankar, värderingar och känslor till denna människan att vårda i sina händer. Du är redo att ge upp allt för att kärleken, för att lära dig älska mer och förstå meningen med kärlek ♥

a
Kategori:
Viktor:

Jag älskar dig min Anna :) <3 Här, Där, Everywhäär!!!

Carolina:

Mycket fint skrivet och mycket sant:)

Kommentera inlägget här: