Sista dagen i augusti

Ja det va´ en kväll i juni, då när sommarn e´ som bäst Hon dansade för morfar som hon gillar allra mest. Hennes morfar satt å nynna på en sommarmelodi Plötsligt spratt de´ till i gubben, han blev ung och han blev fri  Han tog av sig sin kavaj  sparka av sig båda skorna.  Å så spotta´ han ut snuset  och sa min sköna får jag lov Hon var vacker, han var stolt, rak i ryggen som en fura Det var sommar det var glädje och de skrattade och sjön 
Så mindes han å sa; Ja du skulle sett din mormor, hon va´ lika grann som du  där hon dansade i gräset likadant som du gör nu Hennes hår var blekt av solen hennes mun var smultronröd Hon va´ ljuvlig som en lilja hennes kärlek va´ som glöd  Så jag tog av mig min kavaj  sparka av mig båda skorna.  Å så spotta´ jag ut snuset  och sa min sköna får jag lov Hon var vacker, jag var stolt, rak i ryggen som en fura Det var sommar det var glädje och de skrattade och sjöng
Detta är sommar för mig, Lasse Berghagen, Allsång på skansen, 
utomlands och självklart mina underbara kompisar
Sista dagen på sommaren nu då, suck, nu är det en lång väntan tills sommaren 2010 som kommer
bli otroligt underbar!

Kategori:

Söndagkväll

Absolut segaste dagen på hela veckan. Jag spenderar den med datan, skriver på min svenskahistoria och lyssnar musik. Funderar på att göra värsta spellistan med bara bra låtar, förnya min gamla lite. Tröttnar så lätt på låtar, sen efter ett tag kommer man på att dem tyckte man var så bra så man lyssnar på dem igen. 
Ska snart krypa ner i min varma säng och läsa Isolde. Inte hunnit läsa på ett tag nu, träningen och kompisarna har gått före. Men nu måste jag ta tag i det. Imon är det en ny vecka med nya möjligheter som min chef altid säger :)


Kategori:

Shoooooping

Växjö idag med Mami och Kakan. Så kul, köpte tre tröjor. Ett par leggings, svarta skinnimitation, två par skor varav ett par var svarta höga skinnstövlar. Kör hårt på skinnstilen i höst låter det som. Men jag köpte ett par svarta tygskor också. Mitt femte par om jag inte räknar fel. Dem går typ sönder direkt. Jag kommer sukta efter vita converse och svarta/beigea uggs denna vinter. 
Åh jag letade efter ett par lite pösigare jeans, hittade inga där jag brukar köpa så jag vandrade vidare till JC, första gången på väldigt länge jag ens letar jeans där. Kollade faktiskt på bikbok och hm före. Men på JC är personalen så bra, så tjejerna där letade upp ett par riktigt sköna killjeans. Så en lite mindre storlek blev det, men dem sitter ändå väldigt säckigt, I love!
Kommer väl antagligen bilder senare. Nu drar jag donken med Laura<3

Kategori:

Film och popkorn

Mysade lite med Johanna i går. Sagan om ringen, glömt alla tre filmerna så det var kul att se dem igen, eller iaf en av dem. Massa popkorn och prat är ju inte fel. Asså jag kan inte låta bli att ta filmen oseriöst dock, orcherna och dem andra stora läskiga sakerna är ju jättefula och skitiga. Och när dem föds, suck. Det är ju så grisigt, tänk att möta en sån långhårig sak i skogen med det stora svärdet. Då skulle jag lätt skita ner mig och i ett desperat försök springa därifrån så snabbt benen bär. Om jag har tur kommer Aragorn och Legolas till min undsättning. Varför är alla killar i filmen långhåriga? Var finns rättvisan i det? Många frågetecken surrar runt Sagan om ringen. Får nog ringa min Sagan-om-ringen-expert Manny och fråga.

Nu drar jag till Växjö, shopping som gäller. Jag kommer väl vara nästan pank när jag är klar. Men man lever bara en gång. 
Åh förresten, gjort om bloggen lite. Det tog x antal timmar eftersom jag inte fattar ett skit. Men det blev ganska hyfsat, eller hur?! =)

Anna


Kategori:

Dem senaste dagarna

Har lite fina bilder från dem senaste dagarna. Bland annat från hål i marken, träning, kaffe i Växjö, kompisar och lunch ute i solen! Har dessutom fått djävulskt ont i ryggslutet, ingen aning vad jag gjort. Tror själv det är att jag suttit i drag eller liknande eller sträckt mig rejält. Iaf så går jag runt som en tant i skolan och hemma, kan knappt böja mig ner eller ta upp något utan att stöna högt och förbarma denna värld. 

Imon slutar jag elva ! Yeey! Har endast naturkunskap och idrott sen drar jag hem eller ner på stan och äter maaat. 


astrad
kaffe at donken
träna
hål
lunch
johannaskolamanny
Kategori:

Ehm konstigt

I was born on a Saturday and since my birthday...
I've been living for 17 years
I've been living for 204 months
I've been living for 888 weeks
I've been living for 6,220 days
I've been living for 149,295 hours
I've been living for 8,957,700 minutes
I've been living for 537,462,050 seconds
I've breathed more than 85,000,068 times!
I've blinked my eyes more than 90,100,068 times!
My heart has beaten more than 627,039,000 times!

Lite läskigt...

Kategori:

Ler

Jag ler åt ditt sätt att inte förstå
Jag ler ikapp med din falskhet
Jag ler över hur du hanterar allt
Jag ler åt din oskyldighet
Jag ler, jag ler, jag ler

anna
Kategori:

Nattdopp

Vad som skulle bli en mysig hemmakväll med min älskade manny slutade med nattdopp och galen bastuvistelse. Jag, Manny, Olle, Viktor och Alle drog klockan ett (?) ner till bananbron och hoppade i Lagaån. Första gången jag badar där och ändå ligger den så nära, typ 100 m. Det var förvånadsvärt varmt och helt okej botten faktiskt. Sen gick vi hem till Manny och bastade i hennes minimala bastu, haha. Klockan fyra gick dem hem och klockan halv fem slocknade igen i Mannys säng. Vaknade tidigt, spelade lite Kings of Leon sen var det frukosttime! Gott, och Theo är en galen unge som behöver lugnande eller nåt. Nu blir det hästen och träna träna träna. Underbart<3
Kategori:

Lööööööördag

Äntligen lördag! Som jag har längtat. Idag körde jag bil till växjö med min pappa, som vanligt satt och spelade spel på din mobil. Vi höjde volymen rejält eftersom vi lyssnade på Kings of Leon. Jag fick den skivan av min kära syster när jag fyllde år. Min pappa tyckte mest att sångaren gnällde men ack vad bra dem är. Vi åkte till ridsportsaffären, citygross (vilket för övrigt var väldigt roligt eftersom vi båda var flummigt pigga så vi provade sågar, vågar och mer) sen besökte vi donken också. Jag gillar deras Capuccino, men eftersmaken från kaffe luktar inget vidare... åh jag köpte ju en ny väst, eftersom den jag har nu åker upp i axlarna och sitter inte alls bra, så om det är någon som vill köpa en fin svart väst, med paneler, sparsamt använd så hör av er!

Vi skulle egentligen till Mellby idag men min lilla Becka är sjuk så manny drog på konfirmation i växjö, jag på äventyr med papi, johanna levererar rosor och choklad och laura spelar match (vilken deras lag vann med 8-1). Snart ska jag dra ut till plutt och ta hand om bosse. antonfjanton kanske hänger med på en ridtur ut i skogen. Sen hoppas jag att jag kan städa lite och kanske baka ngt gott. Kanske drar och badar idag! :D

Lägger upp lite bilder eftersom jag är så glad!

kaffegänget

anna
väst
kings of leon

Kategori:

Fira Manny ikväll, eller inte jag, haha

Manny har som sagt fyllt 17, grattisgrattis. Detta ska hon fira idag med släktträff och massa mat. Tror hon jag kommer hålla mig borta när hon stått och bakat hela dagen igår massa smaskiga saker? Skulle inte tro det! Alice kommer ikväll, och om Manny är snäll som alltid bjuder hon säkert mig lite senare för att äta upp lite rester. Jag kan till och med sjunga för att få lite tårta, typ ja-må-hon-leva eller nåt. Den sjunger säkert Theo med mig och den där flickan dem kallar Johanna. 
Tills dess ska jag städa, som vanligt, ut till hästen och lyssna mera på Dekadansen.
mANNY
Kategori:

Dekadansen

Nu går Promoe flitigt på datan, basen dunkar hårt mot golv och huvudet gör ont. Men det gör inget, för det är fint väder! Denna skivan introducerade min storsyster kakan för mig och jag måste säga att den är förvånadsvärt bra. Speciellt Dekadansen då eftersom den dunkar så härligt. 
Idag hade vi två lektioner, så slutar elva på torsdagar, wiiihuu! Drog ner på stan med Manny, provade jeans och jagade present till Bex som fyllde 17 den första juli. Och jag lovar att vi hittade världens coolaste present någonsin. Hihi, så vi drar till Mellby på lördag och firar lite. Bada ska vi med. Hej förkylning! 

Nu kommer snart tjocka släkten. Suck, orkar inte. Men att äta god mat är inte fel, inget stort fan av tårta dock. En del presenter hoppas jag med på. Sen kommer jag somna fint i kväll. 

Det är ungdomens förfall gör dekadansen ingen lugn man det blir ingen rast hungrig man har binnikemask slukar allt växer ur min kostym gör rent hus som en inbrottstjyv rent hus som en lokalvårdare tuggar spottar ut varje vokal hårdare och varje konsonant pallar ingen kontrollant som kollar snett på han vilken skäggig fan måste vara kriminell riktigt dekadant precis kolla movesen vilken dekadans kör hårt till vi däckar japp japp alla är vi djur alla ska vi dö sommarstället ingen pallar med nån kö hundar katter vifta svansen upp med tassen gör dekadansen 
                                                    Dekadansen - Promoe
Promoe 

Kategori:

Deppig


Inte nog med att du glömde, nu kanske även den viktigaste personen i mitt liv skiter i mig... Vet varken ut eller in :) men en sak vet jag och det är att jag kommer inte få tillbaka det jag en gång gav ifrån mig


Ich komme zurück zu Ihnen, aber nur, wenn Sie wollen

april
Kategori:

Träning

Sex lektioner idag, varav fem är språklektioner. Suck, hur kommer jag klara av detta. Italienskaläraren är sjukt dryg, behandlar oss som om vi går på dagis och inte fattar hur man säger heter. Våran franskalärare fick vi även i latin, vilket är underbart eftersom hon är den bästa läraren enligt mig. Hon kan uppfattas som vimsig för en del men ack så härlig energi hon sprider. Svenska C drar vi igång med också, tror det kommer bli en toppenkurs. Ett plus är att den är endast denna terminen. Manny gnäller över naturkunskapen, men faktiskt tycker jag det kommer bli skönt med lite praktiska saker, eller i alla fall lite. Något som gör mig deppig är att vi inte har Historia B, det hade gjort mitt schema fullsatt. 
Har bara två lektioner imon, slutar vid elva (haha lina!).

Hoppade in som reserv på Björneträningen idag, sjukt roligt! Det gick varken bra eller dåligt men som Ida sa att bättre man gör sina misstag och fel på träningen så kan jag få hjälp med dem istället för att gissa mig fram och kanske rida fel hemma. Känns som att Bosse börja komma i bättre form nu. Ser fram emot nästa tävling. Då kör vi på lite extra. 


Kategori:

Hicka

Jag har fått hicka, sån jobbig hicka, så när man tar i när man har den kommer den en utåtvänd rap :( suck. 
Jag cyklar snart ner till skolan och möter alla småbarn som kommit, aja skönt att man inte är minst längre iaf. Mobba Antonfjanton ska jag med, det är inte bra att vara så kaxig som han är. Om du läser detta hoppas jag du ser fram emot ett dopp i toan. Nee skojar bara ;) det ska bli så trevligt så. 
Ska läsa ut Isolde denna veckan, har bara 100 sidor kvar, egentligen vill jag inte läsa slutet för jag har sett filmen och blir alltid lika arg och ledsen på hur deras historia slutar. Och jag gillar inte att Isolde beskrivs som rödhårig med håret stort som en buske. Hon ska vara blond, det hör liksom till. Men Tristan kommer alltid att vara James Franco för mig. Det gör hela filmen. 

Igår körde jag bil, yey! Det är skönt att köra med musik högt på och en pappa som knappt bryr sig om hur man kör, men det är klart han är uppmärksam, men verkligen inte som min mamma som bara skriker en massa hela tiden och tror hon kommer dö så fort vi kommer till en rondell. 
tristan och isoldeboken om isolde och tristan
Kategori:

Skola

I morgon börjar skolan igen. Suck. Jag har inte hunnit sova länge alls på morgnarna, inte hunnit träna så mkt som jag kunnat eller hunnit träffa alla jag vill träffa. skit också. Nästa sommar kommer nog bli bäst! Redan hunnit planera in resa till Falsterbo med plutt, student blir det, konfirmation, massa bad&sol med mina underbara kompisar och sen hoppas jag på massa jobb, massa fest och massa träning! 
Börjar kvart över åtta alla dagar och går till halv fyra mån-ons sen är resten helt ok, faktiskt. Måste köpa kalender kom jag på nu, då blir det att dra ner på stan idag iaf. 
Hösten 2009 kommer att slå mig med blandade känslor. Vi får väl se om jag överlever
Kategori:

V-plast cup 2009

Inledde årets V-plast cup med en felfri runda! Undertbart
Hann aldrig skriva om helgens tävlingar. Åkte ju till Tingsryd med Cas. En meter på fredagen, en meter och 1.10 på lördagen. Han var otroligt fin i 1.10, mjuk och väldigt framåt. Synd att jag inte klämde på honom mer i en meter men det blev iaf en 6:e plats i en meter. Väldigt nöjd är jag. Nästa gång drar vi kanske till Eslöv innan Jönköping. Bosse is the shiiiit! 
Lina är min hästskötare! :DInne på banan, första klassen. 1 m1.10 om jag inte minns fel :)
Kategori:

Städa

Städning idag som gäller! Städa mitt rum, min garderob, garaget och ute hos hästen. Får se om klarar allt. Sen blir det nog ut och springa en runda, eftersom jag inte sprungit på hela sommaren kommer jag typ dö sen få andnöd och undra varför jag gör detta, sen kommer jag inte springa på några veckor igen. Men eftersom min kära syster ska springa Sthlm maraton på 4 mil vill man ju inte vara sämre precis. 

Så nu laddar jag Spotify med massa bra musik, glömmer allt annat idag som surrar i mitt lilla huvud just nu, och städar rumpan av mig. Hej svejs, nu ska det bli rent! 
Kategori:

17

"Oh she's only seventeen" 17 - Kings of Leon

Fyllde 17 idag, känns som det gjorde igår, alltså likadant. Gick upp vid fem, hämtade hästen, stack till Tingsryd och debuterade 1.10. YEEEY! Gick bra, ett stopp som var mitt fel, annars var han jättefin. 
Runt elva på dagen ringde Manny och Becka och sjöng för mig, underbart! Tack så mkt. Saknar er väldigt mycket hela tiden, ni är allt jag har just nu. 
Lånade klänning av Manny, den var fantastiskmannys klänning
Imon blir det att sova länge, slappa och vänta. Ne nu väntar sängen, godnatt
Kategori:

Grekland

Hemma från Grekland nu!!! Eller ja, har varit hemma i snart en vecka. Känns för jävligt rent ut sagt. Ingenting funkar, eller stämmer. Vädret är sämst, snart börjar skolan och mitt humör är kört i botten. 

Men iaf, efter landningen på Arlanda förra måndagen checkade vi in på hotell Sign in i sthlm. Otroligt fint! Älskar ju hotellfrukost men denna gången blev det inte mkt, tappat matlusten sedan Grekland. Vem vet, Annas dåliga matvanor kanske vänder till det hälsosamma nu =) Efter en galen shoppingrunda i Sthlm gick vi på bio, och jag skrattade mig hes. Sommaren med Göran, så jäkla bra! 

Dagen efter blev det en tripp till Linköping, sen hem. Väl hemma bar det ut till min älskade Bosse och min plutt! Kärt återseende måste jag säga. Ridhitler satte mig i arbete direkt ;) 

Under min vecka i Sverige har jag även hunnit med: 
  • Putta en av mina bästa vänner i en pool med kläder på klockan tio på kvällen (förlåt Lina!) 
  • Debutera 1.10 (gjorde jag idag) i Tingsryd
  • Gått upp klockan fem på morgonen!
  • Spelat GH med Plutt 
  • Kollat modevisningen med alla tjejerna
  • Tagit hand om min underbara kompis när hon var i ickekontaktbart tillstånd (full)