Bio

Gårkvällen var trevlig. Jag, Manny och Pia drack vin och åt nachos och var allmänt trevliga. Runt tolv halv ett gick vi ner på stan där festligheterna slutade. Jag har insett att Ljungby som feststad suger och att vi borde söka oss till något större och trevligare om festerna ska hålla samma klass som innan.
Men man träffar alltid folk nere på stan och en och en annan kusin och syssling träffade man ju ;)

Nu ska jag äta sen drar jag och Manny till Växjö för lite bio. Det blir en myskväll ikväll fo sho!

Välkommen in!

Hej på er homo sapiens!

Hur står det till med er medmänniskor? Är det mysfredag eller festfredag?

Det är ju festfredag va fan! Det finns inget annat alternativ när vädret tillåter och vännerna samlar sig. Ikväll ska vi ha en liten tjejfest hos Manny (så klart) sen får vi se vart kvällen tar oss.

Har fått en efterfrågan om bilder från tidning och även på vår stiliga flotte. Detta kommer att ske så fort jag får tag på material till det ;)

MEN NU! VÄLKOMMEN IN!

A

Studentveckan

Det börjar dra ihop sig inför studenten. Vi känner hur slutet smyger sig på oss. Ingen är knappt i skolan längre, betygen är satta, klänningarna färdiga och nu väntar vi bara på nästa vecka.

För er som undrar hur Riverracet gick kan jag säga att vi gjorde en dundersuccé med våran söta barnflotte! Visserligen kom vi sist men vem räknar vem som kom snabbast in i mål? Pfffhh... Snyggast båt hade vi och fula tricks var inget undantag ;) Första sidan i lokaltidningen hamnade vi och det var ju meningen från allra första början.

Igår var det skattjakten och den missade tyvärr jag eftersom jag tog mina studentkort då men jag var med på kvällen när vi festade till det hemma hos Olof. Det roliga med denna klassfesten var att faktiskt de flesta var där! :D Visst, det saknades fyra eller fem men detta var det närmaste vi har kommit klassfest på tre år och det var helfestligt!

För en bra avrundning nu vill jag bara meddela att jag har gjort franskmanikyr och en förlängning av mina naglar. Det är inte alls likt mig att vara så här feminim av mig.

a

Flytande farkost sökes

Asså, hur svårt kan det vara att snickra ihop en flotte? Tänkte sju naiva tjejer för någon vecka sedan. Detta blir lätt som en plätt. Men efter en vecka har vi nu förstått att flotte inte är vår grej och att vi troligen inte kommer vinna riverracet. Skit också...

Om någon har råd eller idéer eller kanske rentav har en flotte vi kan få köpa till ett rimligt pris, då tar vi den!

Är det lördag så är det lördag!

All I need is a rythm divine


a
a

Jag älskar dig, det vet du

500 days of Anna

Hey! Hur mår ni denna blåsiga och molniga dag i Ljungby? Om ni nu bor i Ljungby ;) haha.

Jag mår bättre, förkylningen börjar lägga sig och studentnerverna knyter ihop sig. Vi har börjat fundera på hur vi ska bygga vår båt. Ikväll ska vi nog också planera vår båt. Igen. Haha kanske bada med :D Och laga mat. Jag älskar våra spontana myskvällar.

Just nu sitter jag på släkkalas för pappa som fyllde år igår! Älskar dig pappa, du är min största idol :D Grattis på dig din gamle lirare och bästa vän!

a

Vad livet känns konstigt just nu... Studenten är ett faktum och livet börjar ta form...