Godnatt

Nu ska jag lägga mig och plugga, igen! Jag kommer somna i böckerna, igen!
Pluggade faktiskt en timma nyss med Viktor, jag kommer vinna i provet imon, bara så ni vet!
Naturkunskap är så min grej, känner det enda in i benmärgen. Idag hade vi fem språklektioner. Engelska, latin, franska, italienska och svenska. Franskan börjar sakta men säkert ta sig framåt igen, yeey! Italienskan suger, men det är mest för att läraren är dålig. Svenskan är ok, engelskan är väl ok, latin (samma lärare som i franskan) underbart, love it!
Mitt finger börjar bli bättre, eller sämre?! Jag vet inte, kan inte röra det i alla fall. Lätt stukning gissar jag på.
Hopptränade idag, för Björne. Gick helt ok, vet varför Cas stannar och fjompar sig ibland. Det är helt enkelt för att han är för smart. HAHAHAHAHAHA! Min häst smart?!
Inget mer att skriva, hej svejs! Pussåkram godnatt

Kategori:

Tu est

Du är en saga för god, för att vara sann
Det är en saga i sig att vi funnit varann
Vi kunde lika gärna, aldrig någonsin mötts             Lisa Ekdahl - Vem vet
Pluggar latin för fulla muggar. Gör stora staden osäker med Manny på fredag. 
Filmkväll hemma hos kakan med Viktor. mohaha
Tävling igen på söndag, troligen
Trött, seg, grådaskig, glad, mysig, varm, ehmm... kommer inte på mer



Kategori:

Vaggeryd

Kom hem från en otroligt rolig och lyckad tävling i Vaggeryd för ca två timmar sen. Hoppade 1 m och 1.10. Resultatet blev 11:a i 1.10 och 1:a plac. i 1 m. Väldigt nöjd. Vi var 5 st tjejer från Ljungby, och roligt hade vi :)
Tävling vaggeryd
Hanna, Axelie och jag

Tävling
Cas

Cas Soenderskov, älskade häst. Min trogna vapendragare



Kategori:

Hos mig

Nu kommer lite bilder från helgen bravader hos casa Anna! wooohoo galet, galet säger jag
manny
Manny & Becka
johanna och manny
becka och manny
Jag ÄLSKAR biskvier!
jag & becka
hahahaha älskar mina benmuskler...
Jag älskar dig!
anna
Hahahaha tack för en skitrolig kväll! Tack till Laura också som inte fanns med på bild men hon kom lite senare ;P

Kategori:

Odensjöööö

Efter att jag sprungit runt på stan i ett antal timmar gick vi till Elin, storsyster som fyller 21! Grattis kakan, jag älskar dig! Hon fick fina paket, bland annat fick hon en spahelg till Tylöhus av sin pojkvän Andreas. Hon fick presentkort av mig och en dammsugare av mamma&pappa.
Efter det körde Beckas syrra ut oss till Odensjö. Tack för skjutsen Emma! :)
Gaaaaalen kväll/natt där ute. Men ack så roligt man kan ha ibland! Tack Agnes för en otroligt lyckad fest. Mindre lyckad natt tack vare Anton, du är jobbig! Ca en timmas sömn fick jag. Becka, jag, Olof, Anton trängdes på en madrass som vi släppat med oss. Och Anton håller som förväntat inte käften och rör sig på den jäkla madrassen som en mongofisk i ugnen.
Vaknade runt sju i morse i alla fall av att Becka petar på min rumpa, Olle spelar fiol och Viktor spelar datagrejspel.
Tyckte verkligen temat på festen var toppen, alla killarna gick runt i morgonrock och tjejerna i pyjamas.
Nu blir det att åka till Växjö med Mami och handla sporrar. Senare ut till hästen. Imon bär det troligen av till Vaggeryd om bara den där kvinnan kan svara i sin telefon.

Kategori:

ojojoj

kors i taket vad mycket man hinner på fyra timmar. Varit i skolan, naturkunskap och sen idrott. Sen duscha snabbt och ner på stan för att handla mat. Fatta man får mycket för 200 kr. Köpte bla, mjölk, bröd, äpplen, läsk, godis, crunchys, choklad, chips och yoghurt. Allt för mina små muppar som kommer ikväll. Tungt var det med två stora påsar mat, kändes konstigt att gå och handla mitt under en skoldag. Men jag hade ju slutat.
Kom hem, packade upp. Diskade, städade. Öppnade lite brev, nya csn kortet och semesterersättning på 1500 kr, gött!
Anna&Becka&Flickslända ;P
Jag är bäst på att fånga djur, lägga dem i mikroskopgrej, hitta i Smådjurs boken och rita av ;P
Becka
Becka ÄLSKAR naturkunskap, hon klagade inte en gång ner till dammen. Hon älskade min flickslända som jag gjorde på tavlan med! :D
Naturkunskap

Kategori:

Godmorgon

Torsdag, två lektioner. Naturkunskap sen idrott. Skööönt. Sen bär det ner på stan och inhandla mat och festligheter eftersom fyra hungriga tonåringar kommer till mig i kväll och stannar till i morgon. I morgon fyller min kära storsyster 21 år. Hon börjar bli gammal, haha. Bilder på henne kommer imon.
Jag fatta allt och ingenting
Där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var

Dum spiro, spero



Kategori:

Pliktverket

Gjorde dem där frågorna för Pliktverket ju, hmm som Filip säger är det väldigt konstiga frågor. Men det verkade ändå rätt roligt. Så varför inte gå lumpen efter gymnasiet, jag kan vara i tjänst till häst. Enligt Manny får man betalt också. Vem vet, framtiden är ej given.
Letar praktik som en galning med, antingen blir det polisen i Växjö eller fotograf i stan.


Kategori:

veckoplanering

Denna veckan kommer bli rolig, men jag har en sten i magen. Inte bra. Jag vet precis varför också...
  • Träning imon, hoppning med Tina! :D
  • Slutar vääldigt tidigt på torsdag, hem och städa, tillbaka till skolan för öppet hus. Senare på kvällen kommer mina underbara tjejer hem till mig och äter mat och kollar film. Jag ska även mysa till det och göra om tv-rummet till en sovsal.
  • På fredag är man ledig, köra ut tjejerna, fixa hästen sen bär det ut till Odensjö, (pyjamasfest?) :D Skitroligt! Hemma hos Agnes.
  • Hem på Lördag, kanske till Växjö på dagen. Fixa sporrar och kanske sälja lite väst!
  • Till Vaggeryd på söndag.
, de é asnice

Kategori:

Therapy

Snart händer något väldigt dåligt, jag bara känner det på mig...
I need your therapy



anna




Dum spiro, spero
Kategori:

Bräkentorp...

...var härligt. Det var väldigt fint väder, lite blåsigt dock. Ingen annan var på sjön förutom vi. Ingen fisk. Men musik, tidningen, fika och kameran :)
Bräkentorp
Bräkentorp
Anna
Bräkentorp

Kategori:

Fiska

Vaknade typ nyss. Har gjort massa mat, för idag ska jag och fjanton fiska. Blir båttur ut på Bräkentorpsjön. Är livrädd för fiskar så vi får väl se hur det går. Fjanton erbjöd sig ta med filt så jag kan sova där, väldigt snällt tycker jag men jag vet inte om jag kan somna om han ska dra upp massa sliskiga hala fiskar.
Pappa är på väg mot Arvika idag, skulle egentligen följt med. Men jag orkade inte gå upp klockan fem. Men det hade varit roligt. Tror det var längesen jag var i Karlstad... Om jag nu har varit där.
Aja, bilder på våran utflykt kommer senare :)
Carpe diem, quam minimum credula postero För det gjorde verkligen inte jag...



Kategori:

Kräftskiva 090919

Kräftskivan igår lär man sent glömma. Föräldrar överallt, fulla föräldrar överallt, fulla föräldrar som åkte sparkcykel och rökte överallt! Men det var roligt, dem är riktigt roliga när dem släpper loss. Jag och Manny flydde fältet ganska tidigt dock.
anna
anna
manny
vin

Kategori:

Slappe söndag

Slappsöndag idag, gick upp vid ett. Eftersom jag inte somnade förens typ fem, tack Martina och Viktor! Först kräftskiva hos Martina, sen ner på stan en sväng sen hem till mig och kolla film sen gå en runda mitt i natten. Aja vi hade mysigt iaf :)
Idag följde Manny med mig ut till hästen och red lite. Hon har blivit väldigt duktig och Bosse skötte sig fint, sen hoppade vi lite. Efter att vi hade duschat av honom dränkte Martina mig i kallt vatten, så nu fryser jag som en liten gris. Kolla OTH nu sen plugga lite och kanske träffa Bex senare.
Anna

Kategori:

H&M och Jimmy Choo

Asså kan det bli en mer underbar blandning eller? H&M möter Jimmy Choo i en kollektion till H&M!
Jag måste medge att lårhöga stövlar à la Pretty Woman är läckert. Och dessa pumps som kommer döda mig i sömnen utav åtrå! maaaaah måste till Sthlm nu och shoppa mig medvetslös.
Nee, innan jag gör något förhastat ska jag ut till hästen och prova mina nya stövlar. Stövlarna är från Sergio Grasso, italienskt läder. Helt underbara!
HM

Kategori:

Becka!

Var hos Becka igår. Mat, presenter, film och massa dans blev det. Tack så mycket för en mysig kväll. Det ska bli fler inom kort.
Hos Becka, Johanna
Laura och Manny
manny&jag
Becka<3
Becka
Becka
Becka
Haha, presenterna var mest på skoj, men guuud vad snygga dem var! :D

Kategori:

Frrrreeedaaag folket

Det är Fredaaaaag!!!! :D Veckans allra bästa favoritdag!
Ikväll blir det Bex för hela slanten. Mat, presenter och Zac Efron! maha. Jag och Manny har en fantastisk överaskning för vår lilla blondin. Men det får ni förhoppningsvis se imon. Om Becka tillåter bilder, vilket jag stark inte tror.
Skola idag, matteprov. Kändes väl så där, bara jag får vg blir jag glad, om jag får mvg hamnar jag sju våningar upp. Matte B måste vara helvetet på jorden, skapat av vuxna för att få oss ungdomar till slavarbete. Men! Det är fredag! På rasten la sig jag och Manny ner i solen och mysade lite. Hade avslappning igår, den enda lektionen på hela dagen, skönt. Bild på Manny nedan.
Var uppe i Sickinge, Ljungby Ridklubb, en runda nyss. Köpte ett par skitfina stövlar, haffade inte riktigt märket på dem men fint italienskt läder fick jag veta i alla fall. Fem tusen skulle dem kostat men fick dem för lite mindre än fyra. Det är ju detta jag jobbat för i somras så jag känner mig riktigt jäkla glad just nu.
Provade mammas glasögon, det vore inte helt fel faktiskt. Gillar svarta stor bågar, man ser så smart ut. Trevlig helg på er! Själv är man ju ledig måndag. Och kräftskiva imon, vilken helg asså. Jiiiipppie!
anna
annaanna
anna
anna

Kategori:

chockladbollar och matte

Idag har jag hunnit med massa idag. Kom hem från skolan vid elva. Drack lite kaffe och städade köket, sen bar det av ut till hästen och rida, väl hemma kollade jag vma 2009 och sen gjorde jag chokladbollar till Viktor. Dem blev helt perfekta, så lagom glad satte jag mig och pluggade latin, franska och matte. Matten fick mig rasande, så jag slängde böckerna i vägen och stack till andreas&andreas och hoppades att muppen kunde hjälpa mig. Men fatta att två killar som läst all matte som går att läsa på gymnasiet inte fattar en uppgift i matte B. Så jag åt en korv sen drog jag vidare till manny, men innan dess lämnade jag några chokladbollar utanför Viktors dörr. Tänk vilken snäll kompis jag är! Väl hemma hos min älskade Manny drack vi smoothie och gjorde matten. Så nu fattar jag allt om k-värde och sånt skit. Hemma nu och ska duscha men först en biltur med pappa.
Plus! Att Viktor lurade mig om att han var allergiskt mot kaffe, så jag ringer mamma och frågar om kaffe är en nöt. Jag messar martina om att jag kanske dödat viktor och olle var ju inte så positiv heller. Men så klart skojade han tydligen bara. Men min stressnivå var riktigt hög asså

Kategori:

Kaffe...

ska jag dricka snart, behöver ladda om inför en hel dag med bara matte och franskaplugg. Vaknade åtta idag, gick upp och drog till skolan halv tio. Var där en timma typ, sen hemåt nu. Somnade vid datan, igen...
Så nu är jag lagom trött och huvudet dunkar på. Vma börjar klockan två, detta får man inte missa!
mmm capuccinooooo

Kategori:

090916

Ehm jaha, bytte header och bakgrund. Älskar er mina muppar men ni började ge mig ont i huvudet. haha
Orkar ingenting längre. Jag är trött, har ont i magen och allmänt depp. Det är därför ni ser mig sovandes på körteorin och i klassrummen. Ridhitler körde skiten ur mig igår kväll så nu har jag mera ont i magen i form av träningsvärk. Nu snart är det träning igen. Hoppträning med Björne! Woohooo.
Lärde oss massa fina citat på latinlektionen idag, höll tal på svenskan. Har en stor känsla av att jag glömde något. Körde utan manus idag, pladdrade på. Endast 7 pers som publik så det var chill. Fikade även idag, Linn hade gjort väldigt goda Gustav Adolf bakelser.
Nu kommer snart Jinko och då ska vi ut till hästen. Allora arriverderci!

Kategori:

träningsvärk

Tränade nyss. Det var hemskt! Jag var i helvetet, jag svär. Min tränare sitter och skrattar åt mig medan svetten rinner. Jag spänner mage, armar och ben och hästen går någorlunda i form. Jag kommer ha skitont i morgon, så om mina underbara klasskompisar läser detta kan dem jättegärna få göra välgörenhetsjobb och bära runt mig i skolan.
Igår slet jag upp hälen, det gjorde så lagom ont. Låg på golvet en stund och tänkte över min situation, smärta har man ju varit med om innan men detta drog det längsta strået. Det var ingenting i jämförelse med p-stav, bryta arm eller operare tår. Märkte typ en timma senare att det har rivit upp innanför min strumpa och att blodet rann. Ajaj!
Nu äta, duscha, plugga sen sova

Kategori:

Låååååten

Lägger upp ngr låter. Orkar inte skriva så mkt, tänker alldeles för mycket på saker just nu. Ska ut till bosse, sen plugga och sen springa och hämta min cykel som står på skolan. Suck.
Det är märkligt hur vissa låtar "tillhör" vissa händelser. Tyvärr och underbart får jag väl säga. Det finns låtar man aldrig kan lyssna på igen, hur bra dem än är. Och det finns låtar man aldrig vill sluta gilla. Eftersom mitt minne är sämst kommer jag bara på tre låtar just nu.

Kategori:

090913

Idag var ingen rolig dag. Gick upp vid fem, åt mat och gjorde mig klar för att åka till Jönköping. Väl på plats inser vi att vi är tre timmar tidiga, yeey! Sen har hela denna dagen bestått av att vänta och vänta. Första klassen gick helt ok, han behövde vakna lite mer och gå framåt men fin va han. I andra klassen gick han hur fint som helst fram till ett grönt hinder som tydligen skulle äta upp honom eller nåt, eftersom han stannade på det två ggr. Då blev jag riktigt sur! La honom lite fel på en kombination så han hoppade av för tidigt, typiskt mig, och då hoppar han inte ut ur kombinationen utan slänger sig åt sidan. Utesluten! Jippie!
Hemma halv åtta, datan segar och jag har massa läxor, plus ett tal att skriva och kunna utantill.
Jag hatar mitt liv!
Fest hos Oa igår med, hade skitroligt! Konsekvens är årets partytrick, helt klart. Oväntat att nästan alla gjorde sakerna det stod, wooho.
Anna
anna
anna
anna
"Vänta dig ingenting, var beredd på allt"

Kategori:

Sickinge

Nu drar vi fem upp till sickinge och fikar. Jättemysigt, vädret är på våran sida och det verkar hålla i sig så därför cyklar vi upp. Jag har redan en stående cykel uppe i sickinge eftersom jag fick skjuts hem igår från jobbet. Jobbade där igår eftermiddag/kväll. Det är faktiskt roligt, jag får baka massa och göra mat och det blir bra också! Jag som aldrig lyckas med något hemma. Så idag ska vi åka upp och smaka på mina kladdkakor, sockerkakor, biskvier och massa massa annat. Plus att pappa jobbat i köket nu med så det ska bli kul att se.
Ikväll blir det att göra klart för tävling imon och sen fest hos oa. Det kommer bli så roligt! Woohoo!
Lägger upp lite bilder från träningar/tävlingar plus Lindas otroligt fina häst Blixten! Bilder på hästarna Isak, Cas Soenderskov, Blixten, Ragge och Indy.
Vi fem från göteborgsresan sommaren 09!
Johanna, Bex, Manny, Laura och jag
blixten :)
anna och cas
anna
isak
km

Kategori:

Supertorsdag eller nåt...

Ska snart ner och ta kort, något som vi gör varje år. Tyvärr är inte syrran med längre eftersom hon är för gammal så denna gången är dete bara jag. Ingen aning vad jag ska ha på mig ännu men det löser sig alltid. Hade två lektioner idag, gympa sista sen ner på stan med mami.
Jag har inga pengar på mobilen märkte jag nyss så det kommer ta ngr timmar att fixa det. Tills dess kommer jag ha det skönt utan den och plugga massa. Ikväll blir det att rida lugnt. Hoppade igår ganska mycket och på söndag blir det tävling. Wooohoo!
anna
anna
anna
anna

Kategori:

Skoltrött

Jag är skoltrött. Jag vill ha lov. Jag vill hellre börja jobba och göra något roligt. Åka någonstans. Jag vill sluta skolan och åka utomlands, till ett varmt land. Där det inte regnar hela tiden.
Fick värsta feta utskällningen av min lärare nyss, för att jag kom tio minuter sent..
Denna veckan blir bara värre och värre. Men! Jag har träning idag, och det är roligt! Det är roligt när det går bra
och just nu går det skitbra!

Nu ska jag snart dra mig hemåt och lägga mig i soffan. Skönt ska det bli.





Kategori:

Fryser

Juste, jag fryser. Det är kallt, det är kallt inne, det är kallt ute och det är kallt i min säng. Då är det riktigt illa. Får se till att skaffa fram filtar inför natten. Inte blir det bättre av att ta en varm dusch heller, för då blir man kall så fort man går ut ur den. Sen ska man äta och då är det kall mat... allt är kallt
Mitt humör är kört i botten. Ska plugga, äta och sova. Sen imon ska jag träna, äta, plugga, sova


Skola, träna, plugga, äta, sova
Skola, träna, plugga, äta, sova
Skola, träna, plugga, äta, sova
Skola, träna, plugga, äta, sova
Skola, träna, plugga, äta, sova
Skola, träna, plugga, äta, sova           
Bryta mitt mönster någon?

Sitter i skolan just nu, har håltimma, väntar på att naturkunskapen ska börja så den kan sluta så jag kan få mat för jag är hungrig. För övrigt är min dag inte bra! Den började inte bra och jag vet att den inte kommer sluta bra! Försov mig, sämst humör någonsin, hittade inte mina nycklar, mitt hår ser för jävligt ut plus att jag slutar halv sex idag! Sämsta dagen på länge...
Kategori:

Sol, glad och söndag

Wiiihihhiiii! Glad Anna ska snart ta sitt pick och pack och bege sig ut på landet. Mer bestämd position: Bosse!
Igår gick träningen sjukt bra och det ska jag fira genom att köra en hårs hoppträning. Till min hjälp har jag Antonfjanton. Solen skiner och det blåser lite lätt, perfekt väder. Nästa helg blir det tävling i Jönköping, det ser jag fram emot väldigt mkt eftersom jag tycker vi är i otroligt fin form, klart det kan bli bättre men bästa formen hitills. Så kom dit och se om ni är Jönköping!
Idag har jag pluggat massa. Min hjärna går på högvarv, jag kan inte sluta prata. Mitt hjärta slår extra snabbt och mina ben rör sig även om jag sitter stil. Som grädden på moset ska jag nu dricka kaffe, vilket jag gör väldigt sällan. Endast när jag inte har något att göra typ. Antonfjanton kommer få sig en hjärtattack eller nåt när jag kommer som en orkan och slår ner i stallet.
Måste skaffa praktikplats med! Helst som har med Samhällslinjen att göra, har ni något förslag?
Dålig hårdag idag med, hosthost
Annaanna

Kategori:

Sommarens sista sång

Jag har varit vaken i ett dygn
och varje steg blir lite tyngre
och såg hur han gick hem med henne
såg hur alla mina vänner
flöt iväg på nattens flod
och här står jag och luktar rök
och vet hur jag borde ha försökt
jag är så trött på alltihop
det är sommarens sista sång
som tonat ut en sista gång
och det verkade så bra
men allt jag inte sa...
jag tror hösten kan bli lång
nu vill jag sova tills vaknar
jag vill hitta det jag saknar
jag vill glömma allt jag minns
hur allt det enkla blev för svårt
bara att säga "hej hur mår du"
så jag fick inte fram ett ord
bara nickade och log
och trodde du skulle förstå
nu vill jag sova tills jag vaknar
jag vill hitta det jag saknar
jag vill börja om igen
anna

Kategori:

Nollning på g

Nollning på gång i stan. Sunnerbos ettor ska ställas på prov, fruktansvärda saker ska ske med dessa småbarn. Hjälpte Linaplutt att fixa fram typ 30 kilo hästskit. Detta ska de hälla i en pool med vatten. Jag ser fram emot att se detta. Bara ingen kladdat på mig så är jag nöjd. Senare ikväll blir det troligen myskväll med Bex och Johannis. Kanske slår Johanna i x-box som vanligt. Hon gillar att spela mot mig, då får hon ett motstånd iaf. Passa skitungen Theo verkar familia a la Johanna göra så den snorungen kanske man stöter på också. 

Ska även prata med min kära syster Elin, aka kakan. Hon vill leka lite så vi kanske spenderar lite kvalitetstid imon. Mysigt!
Eftersom jag är på lite pissigt humör lägger jag upp de flesta bilder jag har från vårat rollspel i våras! Underbart fula bilder. I maj gjorde jag, Johanna, Becka och Manny ett rollspel av "Prinsessan på ärten". Det var skitroligt och vi skrattade hela tiden. Tog typ en eftermiddag. Vi hade väldigt roligt när vi läste upp den i skolan men jag tror inte våra klassmedlemmar var lika entusiastiska.
annaannaannaANNAannaanna
annaanna
annaanna

Kategori:

The promise

If you wait forme then I'll come for you
although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me, If you miss me once in a while
Then I'll return to you
I'll return and fill that space in your heart

Remembering your touch, your kiss, your warm embrace
I'll find my way back to you if you'll be waiting

Together again
It would feel so good to be
In your arms
Where all my journeys end
If you cn make a promise
If it's one that you can keep
I vow to come for you
If you wait for me and say you'll hold

a place for me in your heart

Annaanna




Kategori:

Träning

Hade träning igår, hoppade in som reserv för Björne. Otroligt roligt! Cas, aka Bosse, hoppar som en gud och jag flyger med. Ser verkligen fram emot nästa tävling som blir Jönköping den trettonde september. Hoppas det går bra. I tisdags tränade jag markarbete uppe i sickinge, det gick inte så bra. Satt och spände magen, benen och armarna hela tiden. Och idag blir det ännu mer träning.
Idag har jag bara två lektioner så jag går hem vid elva och sover, känner att jag redan börjar bli lite trött. Torsdagarna är otroligt sköna, speciellt om det är fint väder. Måste lära mig att cykla senare till skolan nu eftersom jag cyklar själv en vecka. Om jag cyklar min vanliga tid kommer jag fram för tidigt och står som ett frågetecken och vet inte vart jag ska gå eller göra. Manny är ju i Spaninen på en minisemester med sin syster. Vilket är fusk men välförtjänat för henne.
cas
ANNA&MANNY