NYÅRSAFTON!

Gott nytt år på er allihopa! (mycket roligare och bättre att säga gott nytt år än god jul, OM man inte säger gott nytt. Punkt, det är hemskt!)
 
Mitt huvud är liiiite efter idag, mer än vanligt ja. Totalt täppt i hjärnan av snor och min hals är inte alls med mig idag. Men det kunde varit mycket värre. Eller vänta, jag är kvar i Ljungby...
 
Ikväll vankas det middag för fulla muggar här hemma. Jag och mina tjejkompisar ska nämligen fira in det nya året med tre rätters och spel. Det blir nog en lugn afton, ingen är så supersugen på att dricka så att man tappar skallen. Det blir mest findricka. Kan ta bild på maten och lägga upp till er imon.
 
 
Igår var jag på ostbricka hos min fru, Martina. Där bjöds det på olika ostar och gott vin. Lite barn med och Bridget Jones. Det kallar jag en söndagkväll!
 
 
 
 

Serre blogg eller?

Ibland, vissa dagar, är det inte lika kul att ha en oseriös blogg. Man vill ibland kunna dela med sig av tråkigheter eller djupare tankar. Självklart skulle jag aldrig gå in på detalj eller hänga ut någon. Men ibland är det skönt att vädra tankarna. Att kanske skriva ner dem och få perspektiv på ett helt nytt sätt.
Jag anser att det är en slags terapi att kunna skriva ner saker. Man kan då bli påmind om hur man mådde eller bara läsa sina tankar med egna ord.
 
Nu när 2013 närmar sig, och jag har ingen klänning eller fest att gå på!!, så börjar man onekligen att tänka på det gångna året. Det var en arbetskamrat som sa rakt ut i luften att 2013 kommer bli bättre än 2012, hennes år hade tydligen "sugit röv". Jag kan inte mer än hålla med. Detta kommer fan bli mitt år! Det bara känns i hela kroppen.
 
Och jag kan allvarligt säga att jag förtjänar det! Ett Anna-år. Det ska så klart vara både djupa dalar och höga toppar. Men mest ska det var höga toppar. Tråkighet efter tråkighet har förföljt mig detta året. No more I say!
 

Julen 2012

God Jul på er alla sitter väl korrekt i denna juletid. Även om det inte är min absoluta favvofras. Det är glad måndag.
 
Julen 2012 kommer gå till historien på fler än tre olika sätt.
 
  • Vi har ätit alldeles för mycket äcklig mat. Vi ska snart till mormor och morfar, där blir det god mat. Det vet jag.
  • Vi skulle inte köpa ngr julklappar till varandra men som vanligt kommer mamma och pappa med "roliga klappar" till mig och Elin. Dem säger att vi är bortskämda. Skulle hellre vilja se på saken så här; Min mamma och pappa är ge-bort-galna. Mest pappa. Jag köpte faktiskt en grej till syrran med. Se bild nedan.
  • Elin och jag låg i min säng och kollade sista avsnittet av julkalendern! Skitbra!
  • Jag somnade till Kalle Ankas jul. Igen.
  • Jag vann på Bingo Lotto!!! Hell YEAH! 100 kr... Nils vann en ny lott.
  • Var och shoppade kläder till mig själv dagen före doppardagen. Det var kul!

Sunday, bloody Sunday

 
Orkar inte! Drar tröjan över huvudet

Back home

Igår landade vi på svensk mark, och vips var vi tillbaka i verkligheten. Känner för att gråta floder och gräva ner mig i ett hål.
Fick ett varmt välkomnade igårkväll av mina föräldrar. Varm, god mat och en helkväll med pojkvännen.
Sov till tolv idag, så jäkla trött efter allt turistande och shoppande. Men jag skulle ändå ge min vänstra lilltå för att få åka tillbaka. London in my heart, 4 evaaaa!
 

Meddelande från huvudstad

 

Resan igår gick hur bra som helst. Jag har aldrig flugit på vinterhalvåret innan. Så det var annorlunda att sitter i sin tjocka vinterjacka och inte se fram emot en vecka sol och bad utan se fram emot en vacker vinterkall huvudstad. Varken jag eller Manny har varit här innan så allt är nytt, vi hittar inte och vi vet ingenting. Men det är spännande och väldigt roligt. 
Vi har idag hunnit med British museum, Breakfast Club och Thriller live på Picadilly. Imon blir det massa turistande med turistbussen! 
 

LOOOONDOOOON BIIIIAAAATTCCCHH!

Imon drar jag och Manny på nya äventyr! Äntligen något som händer, vet inte vad jag hade gjort om detta inte skulle skett. Kanske hade jag gått in i en vägg eller gått på taket. Eller kanske jag hade grävt ner mig i ett hål. Vilken tur då att vi bestämde oss att med lite kraft ta ut tummen ur röven och komma till handling.
 
Imon sitter vi på flyget till London! Sååå jävla taggad just nu. Och på tisdag ska vi få träffa vår efterlängtade Becka! ;) Kommer gråta floder nör jag ser henne, det är jag säker på. Vi kommer ha så roligt!
 
Jag & Manny i Paris 2011